Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μωρε το ιδιο ειναι, γιατι μπαζο θα ειναι η κορη μας για την δικη της πεθερα , αστα βραστα !! και εγω που εχω και δυο γιους !! θα βγαλω το αχτι μου !:D:D:D

Μωρε εγω δεν το εβλεπα ετσι το θεμα ποτε.Ομως τωρα που εχει παντρευτει ενα μπαζο ο αδερφος μου :lol::lol::lol: και τη βλεπω και θελω να αλλαξω δρομο πολυ φοβαμαι οτι θα γινω πολυ κακια πεθερα:twisted::twisted::twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ως πεθερά νομίζω θα είμαι πολύ χαλαρή έως χλιαρή.

1. Θέλω το χώρο και το χρόνο μου. Δεν μπορώ να εισβάλλουν στη ζωή μου και δεν μπορώ να εισβάλλω στη ζωή των άλλων. Δηλαδή, ακόμη και το πατρικό μου - δεν το συζητάω για το σπίτι των πεθερικών - δεν το θεωρώ πια "σπίτι μου". Δεν κάνω ό,τι μου κατέβει, αλλά κινούμε σαν φιλοξενούμενη, κάτι που ενοχλεί τους δικούς μου, αλλά δεν το κάνω επίτηδες. Το ίδιο νομίζω θα κάνω και στα σπίτια των παιδιών μου.

2. Δεν μπορώ να με φανταστώ full time baby sitter γιαγιά. Λατρεύω τα παιδιά μου, συμπαθώ (μέχρι ενός σημείου) τα παιδιά των άλλων, είμαι δοσμένη 100% - πιο 100% δε γίνεται στα παιδιά μου, αλλά αδημονώ να έρθει η στιγμή που θα απεγκλωβιστώ λίγο.

3. Όταν τα παιδιά μου φύγουν από το σπίτι (και νωρίτερα βέβαια όταν μεγαλώσουν) θέλω να ορίζω τη ζωή μου με τους δικούς μου όρους. Με τίποτα δε θα ήθελα να εξαρτάται το τι κάνω ή δεν κάνω στη ζωή μου από τις ανάγκες των οικογενειών των παιδιών μου (βλ. μου παρκάρουν τα παιδιά τους νυχθημερόν).

4. Μου τη δίνει αυτό που κάνουν και η μάνα μου και η πεθερά μου. Η μάνα μου να λέει την άποψή της φάτσα - φόρα, είτε θες να την ακούσεις είτε όχι και να επιμένει. Η πεθερά μου να προσπαθεί και καλά να την πει πλαγίως και να επιμένει και στη συνέχεια να τη διαδίδει σε όλο της το σόι με ό,τι άλλο κουτσομπολιό αυτό συνεπάγεται.

5. Δεδομένων όλων των παραπάνω, και ξινή -ος να μου βγουν γαμπρός και νύφη, θα έχουμε μια τέτοια σχέση μακριά κι αγαπημένοι που θα μπορώ να τους "ανέχομαι", αρκεί να περνάει καλά το παιδί μου. Αν το βλέπω ότι δεν περνάει καλά, τότε νομίζω, βέβαια, ότι θα παρέμβω.

Και για να μην ξεχνιόμαστε... σήμερα είναι ημέρα ζυγίσματος, οεο!!!!!!!!!

Εμείς χθες παραγγείλαμε σκεπαστές και φάγαμε οικογενειακό παγωτό (όχι όλο, το μισό χεχεχεχε :-P), οπότε η ζυγαριά στα ίδια......60 κιλά.

Και για να μην ξεχνιόμαστε... σήμερα είναι ημέρα ζυγίσματος, οεο!!!!!!!!!

Εμείς χθες παραγγείλαμε σκεπαστές και φάγαμε οικογενειακό παγωτό (όχι όλο, το μισό χεχεχεχε :-P), οπότε η ζυγαριά στα ίδια......60 κιλά.

αχαχαχαχ αυτή η πτνα η ζυγαριά!!!!

ενώ έχουν χαλαρώσει τα ρούχα μου κι άλλο, αυτή εκεί σήμερα, στα ίδια!!! 85!!!!

αλλά περίμένω να αδιαθετήσω οπότε γλύτωσε το σπάσιμο η άτιμη!!!!!

περίμενα τουλάχιστον μισό κιλό κάτω αλλά δεν..... ανένδοτη.

νομίζω θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Υ.Γ. τι σκεπαστές? πίτσες? πίιιιιιιιιιιιτσεεεεεεεεεες???????????? παναγία μου!!!!

(καλά κάνατε!!!!!)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα

ΜΚCM συμφωνω απολυτα μαζι σου για το θεμα πεθερα. Δεν αφηνω κανεναν να ανακατεθεταθ στην οικογενεια μου και δεν προκειται ποτε να ανακαταυτω στον παιδιων μου η οπουδηποτε αλλου. Αρα δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν θεματα! Η αδιαφορια ειναι πολυ καλη λυση. :o Εγω ειμαι 71 σημερα και απογοητευμενη απο τον εαυτο μου. Ειχα φτασει 69,9 καποια στιγμη την προηγουμενη βδομαδα. Και εχω 4 μερεσ που τρωω σουβλακια,, γλυκα, τιγανητα.......! Τι θα κανω; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υ.Γ. τι σκεπαστές? πίτσες? πίιιιιιιιιιιιτσεεεεεεεεεες???????????? παναγία μου!!!!

(καλά κάνατε!!!!!)

Πίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτέεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!! Με χάλασαν όμως. Όχι χθες που τις έφαγα, σήμερα που το στομάχι μου είναι χάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα σας κοριτσια, εχθες ειχαμε παει για μπανακια, αλλα να σας εξομολογηθω κατι ? εγω μπανιο δεν εχω κανει ακομα, τους λεω την δικαιολογια οτι δεν εχω μαγιο. φυσικα το εχουν καταλαβει και μου λεει ο μεγαλος, καλε μαμα , δεν εχεις δει ποσες χοντρουλες ειναι μεσα στη θαλασσα μονο εσυ εισαι νομιζεις ?!:) τους υποσχεθηκα οτι σημερα θα παω να παρω αντε για να δουμε !

οσο για το ζυγισμα, στις 29/6 ..62 κιλα, 1/7 ..61.8 , 4/7 .. 62.9 και σημερα παλι 61.8

Ως πεθερά νομίζω θα είμαι πολύ χαλαρή έως χλιαρή.

1. Θέλω το χώρο και το χρόνο μου. Δεν μπορώ να εισβάλλουν στη ζωή μου και δεν μπορώ να εισβάλλω στη ζωή των άλλων. Δηλαδή, ακόμη και το πατρικό μου - δεν το συζητάω για το σπίτι των πεθερικών - δεν το θεωρώ πια "σπίτι μου". Δεν κάνω ό,τι μου κατέβει, αλλά κινούμε σαν φιλοξενούμενη, κάτι που ενοχλεί τους δικούς μου, αλλά δεν το κάνω επίτηδες. Το ίδιο νομίζω θα κάνω και στα σπίτια των παιδιών μου.

2. Δεν μπορώ να με φανταστώ full time baby sitter γιαγιά. Λατρεύω τα παιδιά μου, συμπαθώ (μέχρι ενός σημείου) τα παιδιά των άλλων, είμαι δοσμένη 100% - πιο 100% δε γίνεται στα παιδιά μου, αλλά αδημονώ να έρθει η στιγμή που θα απεγκλωβιστώ λίγο.

3. Όταν τα παιδιά μου φύγουν από το σπίτι (και νωρίτερα βέβαια όταν μεγαλώσουν) θέλω να ορίζω τη ζωή μου με τους δικούς μου όρους. Με τίποτα δε θα ήθελα να εξαρτάται το τι κάνω ή δεν κάνω στη ζωή μου από τις ανάγκες των οικογενειών των παιδιών μου (βλ. μου παρκάρουν τα παιδιά τους νυχθημερόν).

4. Μου τη δίνει αυτό που κάνουν και η μάνα μου και η πεθερά μου. Η μάνα μου να λέει την άποψή της φάτσα - φόρα, είτε θες να την ακούσεις είτε όχι και να επιμένει. Η πεθερά μου να προσπαθεί και καλά να την πει πλαγίως και να επιμένει και στη συνέχεια να τη διαδίδει σε όλο της το σόι με ό,τι άλλο κουτσομπολιό αυτό συνεπάγεται.

5. Δεδομένων όλων των παραπάνω, και ξινή -ος να μου βγουν γαμπρός και νύφη, θα έχουμε μια τέτοια σχέση μακριά κι αγαπημένοι που θα μπορώ να τους "ανέχομαι", αρκεί να περνάει καλά το παιδί μου. Αν το βλέπω ότι δεν περνάει καλά, τότε νομίζω, βέβαια, ότι θα παρέμβω.

οσο για το αχτι που ειπα εννοειται πως αστειευομουν χθες. δε θα μπορουσα να φανταστω ποτε τον εαυτο μου να ανακατευεται στις οικογενειες των αλλων. και το πιο σημαντικο να κανω αυτα που μου κανει η δικη μου η πεθερα. ακριβως οπως το περιεγραψες ειμαι και εγω, και της μαμας μου δεν της αρεσει. γιατι οταν παω στο σπιτι τους ρωταω για να ανοιξω το ψυγειο , ( αν τυχει και αυτο) μου λενε κανεις λες και εισαι ξενη .

Διαφημίσεις

Καλημερα

ΜΚCM συμφωνω απολυτα μαζι σου για το θεμα πεθερα. Δεν αφηνω κανεναν να ανακατεθεταθ στην οικογενεια μου και δεν προκειται ποτε να ανακαταυτω στον παιδιων μου η οπουδηποτε αλλου. Αρα δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν θεματα! Η αδιαφορια ειναι πολυ καλη λυση. :o Εγω ειμαι 71 σημερα και απογοητευμενη απο τον εαυτο μου. Ειχα φτασει 69,9 καποια στιγμη την προηγουμενη βδομαδα. Και εχω 4 μερεσ που τρωω σουβλακια,, γλυκα, τιγανητα.......! Τι θα κανω; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

την λύση την ξέρεις, την ξέρουμε όλες μας δηλαδή,

σαλάτα μπόλικη και αυγό, ή σαλάτα και τόνο ή σαλάτα και γαλοπούλα/κοτόπουλο για βράδι

και καθόλου ζάχαρη όλη μέρα και νύχτα

κάνε αυτά τα δύο για αρχή

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!Έχω χαθεί, το ξέρω, είμαι αδικαιολόγητη αλλά βοηθάω λίγο για το γάμο της αδερφής μου....Το ζύγι για μένα,μια από τα ίδια 71.2!Ε, δεν είναι και η τρελή πορεία της ζυγαριάς, τουλάχιστον όμως κάτι χάνω κάθε μήνα οπότε, αν συνεχίσω έτσι μέχρι Οκτώβριο...κάτι θα έχει γίνει της περιοπής!Αυτό με άλλα λόγια βέβαια, λέγεται παρηγοριά στον άρρωστο αλλά δεν πειράζει!:o Σας χαιρετώ και εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες!Σε πολύ λίγο διάστημα θα κάνω δυναμικό come back!!!!!Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια μου!Έχω χαθεί, το ξέρω, είμαι αδικαιολόγητη αλλά βοηθάω λίγο για το γάμο της αδερφής μου....Το ζύγι για μένα,μια από τα ίδια 71.2!Ε, δεν είναι και η τρελή πορεία της ζυγαριάς, τουλάχιστον όμως κάτι χάνω κάθε μήνα οπότε, αν συνεχίσω έτσι μέχρι Οκτώβριο...κάτι θα έχει γίνει της περιοπής!Αυτό με άλλα λόγια βέβαια, λέγεται παρηγοριά στον άρρωστο αλλά δεν πειράζει!:o Σας χαιρετώ και εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες!Σε πολύ λίγο διάστημα θα κάνω δυναμικό come back!!!!!Φιλάκια!

η ωρα η καλη στην αδελφουλα !!! ( ελπιζουμε να εχει καλη πεθερα :tongue:)

δεν πειράζει καθόλου κρουτσ κρουτσου θα τα φαμε τα ατιμα, το θεμα είναι να μην ανεβαίνει η ρημάδα, να μην ξεφεύγουμε πολύ.

καλές ετοιμασίες να έχετε Πηνελόπη μου, η ώρα η καλή για τα παιδιά!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...