Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εγώ έχω σήμερα λαχανικά στο φούρνο και το βραδάκι θα φάω φρουτάκια.

Το απογευματάκι μάλλον θα πάμε με μια φίλη και τα παιδιά μας βόλτα ή θα μαζευτούμε σε κανένα σπίτι, ανάλογα τα κέφια την ώρα εκείνη. Θα δούμε.

Χθες πάντως κορίτσια δεν άντεξα και το χτύπησα το βράδυ το παγωτάκι μου :oops:. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω παγωτό sweet and balanced του γιώτη να φτιάξω για να γίνονται οι ατασταλίες αναίμακτα.....:rolleyes:

καλημερα κοριτσια , πριν λιγο γυρισα , ειχαμε παει για ψωνια με τα ποδια , να καψουμε και καμια θερμιδα . παιρνω λιγα πραγματα για να αναγκαζομαι να βγαινω καθε μερα για περπατημα. εχθες το απογευμα πηγα με μια φιλη να δουμε την κουμπαρα μου που εκανε εγχειρηση στο ποδι. ειχε φτιαξει μωσαικο , εε και δεν γινοταν να τη προσβαλλω. μετα ομως πηγαμε και περπατησαμε σε ενα γηπεδο 40 λεπτα .

το δικο μας μενου εχει σημερα οτι φαγαμε και εχθες ρολο κοτοπουλο . εγω θα το συνοδευσω με μανιταρια .

Καλημέρα!Είχα έμπνευση σήμερα και άνοιξα το λαπτοπ να παίξω σιμς4.Εχω να παίξω μηηηηνες!

Όλα καλα;;

εγω ειμαι λιγο down σημερα , πεθεριστικα πραγματα! που θα παει θα μου περασει !!:-(

Διαφημίσεις

Ρε θεριό, παίζεις games; Να σε συστήσω στον άντρα μου. Εγώ τα σιχαίνομαι. Ούτε να τα βλέπω θέλω!!!!!!!!!!!

Ε δε νομίζω ο άντρας σου να παίζει σιμς:tongue:

Άστα περασμένα μεγαλεία. ..Που καιρός για παιχνίδια πλέον.Και δεν είναι τόσο ότι δεν έχω καθόλου χρόνο ο αλλά το ότι μου βουτάει το λαπτοπ η μικρή και του δίνει και καταλαβαίνει :lol:Οπότε από το να τσακωνομαστρ για βλακειες και να τη μαλωνω το λαπτοπ απλά πιάνει αράχνες.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ε δε νομίζω ο άντρας σου να παίζει σιμς:tongue:

Άστα περασμένα μεγαλεία. ..Που καιρός για παιχνίδια πλέον.Και δεν είναι τόσο ότι δεν έχω καθόλου χρόνο ο αλλά το ότι μου βουτάει το λαπτοπ η μικρή και του δίνει και καταλαβαίνει :lol:Οπότε από το να τσακωνομαστρ για βλακειες και να τη μαλωνω το λαπτοπ απλά πιάνει αράχνες.

Βασικά, τώρα πια δεν παίζει τίποτα, γιατί δεν αντέχει την γκρίνια μου..... ;)

Διαφημίσεις

εε ναι... τι αλλο ?!!! απλα με μισει .. τοσο απλα !

Κορίτσια εγώ πιστεύω θα γίνω η χειρότερη πεθερά του κόσμου :lol::lol:

Ευτυχώς που δεν έχω αγόρι γιατί νομίζω ότι σε νύφη θα ήμουν ακόμα χειρότερη.Κι άμα πηγαινε και παντρευοταν κανένα μπάζο εγώ θα επρεπε να τη θελω;:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Βασικά, τώρα πια δεν παίζει τίποτα, γιατί δεν αντέχει την γκρίνια μου..... ;)

Μην τον καταπιέζεις τον άνθρωπο. Άστον να εκφραστεί ελευθερα:tongue: Μήπως ζηλεύεις την Λαρα;Είναι και μπαλκονάτη βλεπεις:lol::lol: χαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Κορίτσια εγώ πιστεύω θα γίνω η χειρότερη πεθερά του κόσμου :lol::lol:

Ευτυχώς που δεν έχω αγόρι γιατί νομίζω ότι σε νύφη θα ήμουν ακόμα χειρότερη.Κι άμα πηγαινε και παντρευοταν κανένα μπάζο εγώ θα επρεπε να τη θελω;:lol::lol::lol:

και αν η κορη σου παντρευτει μπαζο ? θα τον θελεις το γαμπρο?

τελος παντων δεν εχει να κανει με νυφες πεθερες γαμπρους κτλ. εχει να κανει με τον ανθρωπο ή ειναι καλος ή δεν ειναι !!

εγω ειμαι η πεθεροπληκτη, και εκεινη ειναι η νυφοπληκτη :)

και αν η κορη σου παντρευτει μπαζο ? θα τον θελεις το γαμπρο?

τελος παντων δεν εχει να κανει με νυφες πεθερες γαμπρους κτλ. εχει να κανει με τον ανθρωπο ή ειναι καλος ή δεν ειναι !!

εγω ειμαι η πεθεροπληκτη, και εκεινη ειναι η νυφοπληκτη :)

χαχαχαχα εεε οχι απλα ελπιζω οτι οι γυναικες εχουν περισσοτερο μυαλο απο τους αντρες:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...