Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κριμα θα δοκιμαζες κιολας να μου πεις γνωμη.Τι να κανουμε εμεις ειμαστε πρωτευουσιανες:lol::lol::lol::tongue:

gmnth03 για ενα ζυγισμα κανεις ετσι;Φαε λιγο τουρτιτσα να ερθεις στα ισια σου:wink: και συνεχιζεις μετα.

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας.Πως περασαν 2 χρονια:rolleyes:

αστα!! 4 μηνες κανω ετσι !! αλλα που θα παει , θα τα ξαναβαλω και εγω καποια στιγμη τα σορτσακια μου :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αλλαξα το τικερακι με την ευκαιρια χαχαχαχα πιο i want to eat chocolate δε γινεται.Ειδκα που ξερω οτι τελος τα γλυκακια προς τοπαρων και τελειωσε το χαρουμενο διαλειμμα.Αλλωστε αυτο το living healthy δεν με καλυπτε :lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Good morning, κοριτσάρες!!!!!!!!! Και πάλι Cacao μου να σου ζήσει η μικρή και του χρόνου!!!!!!!!!!

Όσο για τις ατασταλίες και τον ασταμάτητο!!!!!! Τι να σου πω... σε νιώθω όσο δεν πάει.

Ioio, κράτα γερά 1-2 μέρες γιατί αύριο έρχεται το ζύγι....

Έχω να σας πω ευχάριστα... Αν και η ζυγαριά δεν έχει πέσει.... (είμαι από τις τρελές που ζυγίζονται πρωί - μεσημέρι - βράδυ) το τζην σορτσάκι κούμπωσε!!!!!! Εντάξει από πάνω είμαι προς το παρόν λίγο muffin (κάντε το εικόνα :tongue:), αλλά αφού κούμπωσε θα μαζευτούν και τα λιπάκια που περισσεύουν σιγά - σιγά!!!!! Με ένα ριχτό μπλουζάκι νομίζω πως θα είμαι οκ το Σάββατο στο event!!!!!!!!!!!!!

πωπω!!!!!!!! η διατροφή της γιαγιάς είναι σούπερ!!!!!

Γι' αυτό Κατερινούλα μου είναι 107 χρονών, ζει μόνη της, μαγειρεύει μόνη της, πάει για ψώνια μόνη της, σιδερώνει μόνη της, καθαρίζει μόνη της, πάει κάθε απόγευμα βολτίτσες και γενικά φαίνεται 20 χρόνια μικρότερη!!!!!!

Διαφημίσεις

Γι' αυτό Κατερινούλα μου είναι 107 χρονών, ζει μόνη της, μαγειρεύει μόνη της, πάει για ψώνια μόνη της, σιδερώνει μόνη της, καθαρίζει μόνη της, πάει κάθε απόγευμα βολτίτσες και γενικά φαίνεται 20 χρόνια μικρότερη!!!!!!

Πόσο είναι?????

τι λες τώρα!!!! 107!!!!! δηλαδή γεννήθηκε το 1909!!!!!!

τα χρόνια της και την υγεία της να πάρεις κουκλίτσα μου!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κοριτσια τι κανετε;πως περασατε σκ;εμεις ησυχα δεν εκανα καμια κρεπαλη γιατι την πεμπτη θελω να δω το 6 μπροστα απ τη ζυγαρια που εχω χροοοοοοονια να το δω χαχαχα.τι φαγατε σημερα;εμεις γεμιστα με τυρι κ σαλατα κ το βραδυ εχω αυγο κ σαλατα...σ ολη τη ζωη μ δεν εχω φαει τοση σαλατα αχαχα

αχαχααααααααααααααχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτό το 6 μπροστάαααααααααααααααα Λιάνα μου!!!!!!!!!!!

πόσο σε καταλαβαίνωωωωωωωω....................

1527894gvxcsdbcpz.gif

Good morning, κοριτσάρες!!!!!!!!! Και πάλι Cacao μου να σου ζήσει η μικρή και του χρόνου!!!!!!!!!!

Όσο για τις ατασταλίες και τον ασταμάτητο!!!!!! Τι να σου πω... σε νιώθω όσο δεν πάει.

Ioio, κράτα γερά 1-2 μέρες γιατί αύριο έρχεται το ζύγι....

Έχω να σας πω ευχάριστα... Αν και η ζυγαριά δεν έχει πέσει.... (είμαι από τις τρελές που ζυγίζονται πρωί - μεσημέρι - βράδυ) το τζην σορτσάκι κούμπωσε!!!!!! Εντάξει από πάνω είμαι προς το παρόν λίγο muffin (κάντε το εικόνα :tongue:), αλλά αφού κούμπωσε θα μαζευτούν και τα λιπάκια που περισσεύουν σιγά - σιγά!!!!! Με ένα ριχτό μπλουζάκι νομίζω πως θα είμαι οκ το Σάββατο στο event!!!!!!!!!!!!!

μπράβοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

πολύ γέλασα με το μαφιν!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ναι, ναι. 107. Και πιονέρος για τα χρόνια της. Παντρεύτηκε 31 χρονών παρακαλώ!!!!!!!!!!

Μακάρι να πάρω τα χρόνια της και να ζω όμως σαν κι εκείνη. Ανεξάρτητη κι όρθια!!!!!! Να σφίζω από υγεία.

Αφού σα μάφιν είμαι, να μην το πω.... Κούμπωσε με ζόρι (όχι δεν κυλίστηκα στα πατώματα, αλλά το ψιλοζόρισα)!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ουαουυυυ μπραβο η γιαγια....

Ουαουυυυ μπραβο η γιαγια....

Ναι, κι εγώ καμαρώνω που την έχω.... Δεν την έζησα ως παιδί σχεδόν καθόλου, καμία γιαγιά δηλαφή και κανέναν παπού, με αποτέλεσμα να μην έχουμε κανένα τρελό δέσιμο, όμως είμαι πολύ περίφανη που την έχω και ελπίζω να την έχω για πολλά πολλά χρόνια ακόμα....

Ναι, κι εγώ καμαρώνω που την έχω.... Δεν την έζησα ως παιδί σχεδόν καθόλου, καμία γιαγιά δηλαφή και κανέναν παπού, με αποτέλεσμα να μην έχουμε κανένα τρελό δέσιμο, όμως είμαι πολύ περίφανη που την έχω και ελπίζω να την έχω για πολλά πολλά χρόνια ακόμα....

Μακαρι κοπελα μου στο ευχομαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...