Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εδώ που τα λέμε, είναι πολύ μερακλού, και δεν παίζεται στη μαγειρική της, αλλά και πολύ ανθυγιεινό ρε παιδί μου όλο αυτό!

Εγώ από το σπίτι μου έχω μάθει αλλιώς να μαγειρεύω. Π.χ. τα σουτζουκάκια δεν τα τσιγαρίζω πρώτα, τα κρέατα κατσαρόλας δεν τα αλευρώνω και δεν τα τσιγαρίζω, η πεθερά μου ακόμα και τα γιουβαρλάκια τα τσιγαρίζει. Δε λέω, νόστιμο το φαγητό, αλλά ηφαίστιο για το στομάχι. Ακόμη και η ζύμη για την πίτσα στάζει (κυριολεκτικά) λάδι. Λαδώνεσαι όταν την πιάνεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εκτός του ότι όλοι στην οικογένεια είναι συλφίδες, όπως άλλωστε ήμουν κι εγώ προ εγκυμοσύνης, η μαμά μου είναι πολύ της υγιεινής - ισορροπημένης διατροφής. Δεν κάνει δίαιτες γενικά, ούτε τύπου άτκινς, ούτε άλλες, τρώει απ' όλα αλλά με μέτρο.

Δηλαδή, θα φάει οπωσδήποτε το πρωινό της, το μεσημεριανό της και το βράδυ ελαφριά. Γενικά, δεν τρώνε στο πατρικό μου τυποποιημένα (πατατάκια, κλπ.) αλλά ανάλατους ξηρούς καρπούς, δεν παραγγέλνουν απ' έξω, τρώνε πολλά φρούτα και σαλάτες.

Για τη μαμά μου αυτό που κάνουμε κάθε τρεις και λίγο ντελίβερι είναι ακατανόητο. Σου λέει, φάε ένα γιαουρτάκι, ένα φρουτάκι, μια σαλατίτσα, κλπ.

Σοκολάτα και παγωτά άρχισε να τρώει τα τελευταία χρόνια κι αυτό στη χάση και στη φέξη. Για γλυκό τρώει συνήθως παστελάκια.

......

σου χω ερωτησεις, εννοειται αν θελεις απαντας mkcm μου

- έχει σπουδασει η μαμά σου?

- δούλευε ή δουλεύει?

- πόσο χρονών είναι?

- γυμνάζεται?

- οι γονείς της, η μαμά της συγκεκριμένα μαγείρευε στο ίδιο στυλ και έτρωγε παρόμοια? κια γενικότερα η μαμά της ήταν αδύνατη?

1527894gvxcsdbcpz.gif

1. όχι η μαμά μου δεν έχει σπουδάσει. Όμως, γενικά είναι άνθρωπος που ψάχνεται, διαβάζει πολύ, κλπ.

2. ναι, μια ζωή δούλευε. Τώρα είναι στη σύνταξη.

3. Είναι 65.

4. δε γυμνάζεται με την έννοια του γυμναστηρίου, όμως φροντίζει καθημερινά να πηγαίνει 30' με 1 ώρα για περπάτημα.

5. η μαμά μου είναι μεγαλωμένη σε χωριό. Ήταν πολύ φωχικά τα χρόνια, με αποτέλεσμα να τρώνε, μαγειρεύουν μόνο πράγματα που είχαν από το μποστάνι τους, το κοπάδι τους, κλπ. Η γιαγιά μου είναι μια κλασική γιαγιά, ούτε παχιά, ούτε αδύνατη. Δεν προσέχει τη διατροφή της όπως εμείς, αλλά έχει μάθει να τρώει αγνά. Έτσι μαγειρεύει και έτσι τρώει (και γι' αυτό έχει εξετάσεις 20άρας). Δεν πρέπει να έχει φάει ποτέ στη ζωή της σουβλάκι ή πίτσα. Τρώει 2 φορές την εβδομάδα κρέας, 1 φορά ψάρι, πολλά λαχανικά και φρούτα. Κάνει 1 γεύμα τη μέρα - πέρα από το πρωινό που είναι απαραιτήτως γάλα με φρυγανιές και μέλι και το βράδυ γιαούρτι και φρούτα. Στο ενδιάμεσο δεν τρώει ποτέ! Για γλυκό θα φάει 1 λουκουμάκι την ημέρα, το απόγευμα με τον καφέ της.

1. όχι η μαμά μου δεν έχει σπουδάσει. Όμως, γενικά είναι άνθρωπος που ψάχνεται, διαβάζει πολύ, κλπ.

2. ναι, μια ζωή δούλευε. Τώρα είναι στη σύνταξη.

3. Είναι 65.

4. δε γυμνάζεται με την έννοια του γυμναστηρίου, όμως φροντίζει καθημερινά να πηγαίνει 30' με 1 ώρα για περπάτημα.

5. η μαμά μου είναι μεγαλωμένη σε χωριό. Ήταν πολύ φωχικά τα χρόνια, με αποτέλεσμα να τρώνε, μαγειρεύουν μόνο πράγματα που είχαν από το μποστάνι τους, το κοπάδι τους, κλπ. Η γιαγιά μου είναι μια κλασική γιαγιά, ούτε παχιά, ούτε αδύνατη. Δεν προσέχει τη διατροφή της όπως εμείς, αλλά έχει μάθει να τρώει αγνά. Έτσι μαγειρεύει και έτσι τρώει (και γι' αυτό έχει εξετάσεις 20άρας). Δεν πρέπει να έχει φάει ποτέ στη ζωή της σουβλάκι ή πίτσα. Τρώει 2 φορές την εβδομάδα κρέας, 1 φορά ψάρι, πολλά λαχανικά και φρούτα. Κάνει 1 γεύμα τη μέρα - πέρα από το πρωινό που είναι απαραιτήτως γάλα με φρυγανιές και μέλι και το βράδυ γιαούρτι και φρούτα. Στο ενδιάμεσο δεν τρώει ποτέ! Για γλυκό θα φάει 1 λουκουμάκι την ημέρα, το απόγευμα με τον καφέ της.

πωπω!!!!!!!! η διατροφή της γιαγιάς είναι σούπερ!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Λοιπόν στο παρτυ περάσαμε πολύ ωραία αν και κάποιοι δεν ηρθαν (αυτοί έχασαν. Ειδικά μια "φιλη" που ούτε καν ένα χρόνια πολλά δεν μου έστειλε anyway. ..).Η τούρτα ουδεμία σχέση μ αυτό που είχα στο μυαλό μου από άποψη διάταξης αλλά δε βαριέσαι μια χαρά βγήκε. Δεν βρήκα τα κεράκια που ήθελα που έλεγαν χρόνια πολλά. Τα ήθελα σε άσπρο κι αυτοί είχαν μόνο πολύχρωμα.Με τη τούρτα σε 4 χρώματα θα ήταν σαν καραγκιόζης. ...Και τελικά έβαλα μόνο 2 λευκά κεράκια και το ζαχαρωτο φυσικά.Εγραψα και το όνομα της μικρης με ζαχαροπαστα και όλα μια χαρά.:wink:

Επιτυχία είχε πολύ η μικρή και το φόρεμα της και όχι τόσο το δικό μου:tongue:

Δεν άκουσα και από κανέναν αν αδυνάτισμα ή όχι γτ small ξεsmall δεν έχω χάσει τόσο ώστε να κάνει και μπαμ.

Τώρα ο απολογισμος των τελευταίων ημερών. Έφαγα διάφορα από πολύ λίγο για να δοκιμάσω πως έγιναν. Για τα γλυκά γενικά δλδ.Προχθες τσάκισαν μια τεράστια σακουλα πατατάκια με ρίγανη. Όλη μέρα νηστικη σχεδόν είπα να το ρίξω έξω το βράδυ. Και χθες έφαγα ένα κομμάτι τούρτα, λίγα τυροπιτακια 3 ποτήρια σπραιτ:lol: ένα φραπέ με μιάμιση κουταλιά ζαχαρη (το έριξα που το έριξα έξω είπα να μη βάλω ζαχαρινη), λίγα πακοτινια και 1 σακουλαρα πατατάκια για κλείσιμο. Ααα και 1 κεικ ποπ.Δεν φάγαμε για βράδυ τελικά πίτσες κλπ καλύτερα γτ ήδη εγώ ένιωθα χθες λες και είχα φάει κανένα γουρουνοπουλο.Βεβαια πολλά μπορεί να μην ακούγονται αλλά μόνο η τούρτα θα είχε 1000 θερμίδες :lol::lol:

Πάει πέρασε κι αυτό.Τωρα μπορώ να ηρεμήσω επιτέλους.Το σπίτι ήθελε τέτοιο συμμαζέψει που ξεκίνησα μεσημέρι και τελείωσα στις 5μιση-εξι.

Μέχρι τελευταία ώρα έβαφα νυχάκια :cool:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αα και σήμερα έφαγα το πρωι ένα κεικ ποπ και ένα μικρό κομμάτι τούρτα.Απο δω και πέρα τερμα:roll:

Γενικά για μένα στη φάση που βρίσκομαι αυτή την εποχή το πρόβλημα δεν είναι να μη φαω κάτι και χαλασω τη δίαιτα αλλά να μη φαω κάτι και μετά με τρόπο τη σταματήσω εφόσον έκανα την αρχή.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ποια ζήτησε τούρτα να της στειλω;:lol::lol::lol:

10 μικρά κομμάτια πήγα σήμερα στον παιδικο κι έχω κι άλλα στο ψυγειο

Εγω εγω ζητησα τουρτα αλλα την πεμπτη που τρωω το γλυκο μου χαχα...

Κοριτσια τι κανετε;πως περασατε σκ;εμεις ησυχα δεν εκανα καμια κρεπαλη γιατι την πεμπτη θελω να δω το 6 μπροστα απ τη ζυγαρια που εχω χροοοοοοονια να το δω χαχαχα.τι φαγατε σημερα;εμεις γεμιστα με τυρι κ σαλατα κ το βραδυ εχω αυγο κ σαλατα...σ ολη τη ζωη μ δεν εχω φαει τοση σαλατα αχαχα

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε;πως περασατε σκ;εμεις ησυχα δεν εκανα καμια κρεπαλη γιατι την πεμπτη θελω να δω το 6 μπροστα απ τη ζυγαρια που εχω χροοοοοοονια να το δω χαχαχα.τι φαγατε σημερα;εμεις γεμιστα με τυρι κ σαλατα κ το βραδυ εχω αυγο κ σαλατα...σ ολη τη ζωη μ δεν εχω φαει τοση σαλατα αχαχα

Τη τρως όλη μαζεμένη τώρα :tongue:

Άμα μένεις κοντά σου δίνω στον αλήθεια παντως:-D

Όχι σαλατα τουρτα:lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Τη τρως όλη μαζεμένη τώρα :tongue:

Άμα μένεις κοντά σου δίνω στον αλήθεια παντως:-D

Όχι σαλατα τουρτα:lol:

Χαχα να σαι καλα για την τουρτα.....σαλατα οχι δεν θελω αλλη ..μπα μαλλον μακρια ειμαι επαρχια

Cacao, να χαίρεσαι την κόρη σου! Το πάρτι πρέπει να ήταν φανταστικό! Κι εγώ θέλω τούρτα ;)

Κορίτσια, το ΣΚ πήγε μέτρια διατροφικά. Δεν πλησίασα και ζυγαριά. Θα δούμε την Τετάρτη!

Αγωνιστικά φιλιά σε όλες! Θα τα εξαφανίσουμε τα κιλάκια!

Χαχα να σαι καλα για την τουρτα.....σαλατα οχι δεν θελω αλλη ..μπα μαλλον μακρια ειμαι επαρχια

Κριμα θα δοκιμαζες κιολας να μου πεις γνωμη.Τι να κανουμε εμεις ειμαστε πρωτευουσιανες:lol::lol::lol::tongue:

gmnth03 για ενα ζυγισμα κανεις ετσι;Φαε λιγο τουρτιτσα να ερθεις στα ισια σου:wink: και συνεχιζεις μετα.

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας.Πως περασαν 2 χρονια:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...