Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!

Πως πήγε το Σ/Κ σας;

Cacao, Να σου ζήσει η κοράκλα. Καλότυχη και γερή να είναι πάντα κι εσείς να έχετε την υγειά σας, να τη μεγαλώσετε και να δείτε πολλά εγγονάκια!!!!!!

Να μας δώσεις ραπόρτο πως πήγε το πάρτυ και τις εντυπώσεις που έκλεψε η προκομένη μανούλα με το small φορεματάκι της!!!!!!!!!

Gmnth03, οι διακυμάνσεις στο βάρος είναι φυσιολογικές ανά μέρα. Αν δεν τις αντέχεις, μη ζυγίζεσαι καθημερινά, αλλά 1 φορά την εβδομάδα κάτω από τις ίδιες συνθήκες (την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, έχοντας ή μη έχοντας πάει τουαλέτα, έχοντας ή μη έχοντας θηλάσει, κλπ.).

Εγώ Σ/Κ πήγα θάλασσα, αλλά δεν έκανα μπάνιο, γιατί είχα περίοδο. Ωστόσο, φόρεσα μπικινάκι με ταμπονάκι και λίκνισα το κορμί μου στις πλάζ του κορινθιακού. Εν τω μεταξύ, είχαμε αποδράσει παρέα με κάτι φίλους που είχαμε ξαναπάει μαζί για μπάνιο πριν από 15 μέρες και η κοπέλα μου είπε, ότι έχω μαζέψει κι άλλο. Τι να πω, μπορεί όντως, βέβαια η ζυγαριά δεν έχει δείξει τίποτα το αξιόλογο, αλλά το δέχτηκα το κομπλιμάν με μεγάλα χαρά.

Από διατροφή δεν ήμουν πολύ αυστηρή αυτέ τις μέρες, έφαγα δηλαδή και τα παγωτάκια μου, ήπια και τις μπυρίτσες μου... η ζυγαριά βέβαια δεν ανέβηκε...

Το σορτσάκι δεν το δοκίμασα φυσικά, μετά την Τετάρτη θα γίνει η δοκιμή, ελπίζω να με δικαιώσει η αναμονή....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αυτο το δε ξαναζυγιζομαι μη το πιστευετε απο τα νευρα μου το λεω ! ζυγισμα τη τεταρτη ομως δεν ξαναανεβαινω σημερα και αυριο !

πρεπει οπωσδηποτε σημερα να θυμηθω να παρω τον γυναικολογο μου να μου κλεισει ραντεβου για τεστ παπ. ειχα κανονισει πριν ενα μηνα , αλλα με πηρε και μου το ακυρωσε λογω τοκετου, και μετα το αμελησα να ξαναπαρω εγω μετα. εσεις μετα τη γεννα εχετε κανει? αν του πω να μου κανει υπερηχο , λετε να μπορει να καταλαβει αν θα αδιαθετησω συντομα?!

Καλημέρα και καλή μας βδομάδα!

Cacao, πώς πήγε το πάρτυ σας; το χάρηκε η μικρή;

gmnth, μην απογοητεύεσαι! Δες και για την περίοδο που λες. Ο γυναικολόγος μπορεί να δει στον υπέρηχο αν είναι σε εξέλιξη ή έχει γίνει ωορρηξία, οπότε αν θα αδιαθετήσεις στον προσεχή μήνα.

Παπ εγώ έκανα στους 2 μήνες μετά τη γέννα αυτή τη φορά. Στη μεγάλη είχα κάνει ένα εξάμηνο μετά με τον τότε γιατρό μου.

Σ/κ τα σκ@#@σα :roll: Μόνο η γυμναστική μου πήγε καλά. Ελπίζω να μην τιμωρηθώ σκληρά. Και μου τη δίνει ρε γμτ γιατί με έπιασε μια λύσσα κι ούτε καν τα ευχαριστήθηκα αυτά τα έξτρα που έφαγα :evil:...

Δεν έχω και σταθερό και ίντερνετ στο σπίτι. Τσακώθηκα και μ' αυτούς της εταιρείας στο τηλέφωνο. Γενικά δεν ήταν το σ/κ μου :rolleyes:.

Ελπίζω σε καλύτερη βδομάδα! Φιλιά!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Gmnth03, κι εγώ στους 2 μήνες έκανα τεστ παπ. Σίγουρα θα σου κάνει υπέρηχο να δει αν έχει παλινδρομήσει η μήτρα και θα σου πει αν πρόκειται να αδιαθετήσεις ή όχι. Τώρα σε ό,τι αφορά τις αυξομειώσεις σου είπα παραπάνω. Αν μάλιστα είναι να αδιαθετήσεις κιόλας τα 2 - 3 κιλάκια μπορεί να τα τσιμήσεις αέρα. Προσπάθησε να πίνεις πάρα πολύ νερό!!!!!!! Αν τα κιλά οφείλονται σε κατακράτηση (που μάλλον έτσι είναι) η κατανάλωση νερού θα σε βοηθήσει πολύ!!!!!

Kiki v, εσύ τουλάχιστον τρως και γυμνάζεσαι. Τι να πούμε εμείς που κρατάμε μόνο το πρώτο σκέλος :tongue:. Όσο γυμνάζεσαι μη φοβάσε τίποτα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή μας βδομάδα!

Cacao, πώς πήγε το πάρτυ σας; το χάρηκε η μικρή;

gmnth, μην απογοητεύεσαι! Δες και για την περίοδο που λες. Ο γυναικολόγος μπορεί να δει στον υπέρηχο αν είναι σε εξέλιξη ή έχει γίνει ωορρηξία, οπότε αν θα αδιαθετήσεις στον προσεχή μήνα.

Παπ εγώ έκανα στους 2 μήνες μετά τη γέννα αυτή τη φορά. Στη μεγάλη είχα κάνει ένα εξάμηνο μετά με τον τότε γιατρό μου.

Σ/κ τα σκ@#@σα :roll: Μόνο η γυμναστική μου πήγε καλά. Ελπίζω να μην τιμωρηθώ σκληρά. Και μου τη δίνει ρε γμτ γιατί με έπιασε μια λύσσα κι ούτε καν τα ευχαριστήθηκα αυτά τα έξτρα που έφαγα :evil:...

Δεν έχω και σταθερό και ίντερνετ στο σπίτι. Τσακώθηκα και μ' αυτούς της εταιρείας στο τηλέφωνο. Γενικά δεν ήταν το σ/κ μου :rolleyes:.

Ελπίζω σε καλύτερη βδομάδα! Φιλιά!

οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ειχα και τα μουτρα να ζητησω απο την cacao να μου κρατησει ενα κομματι απο τη τουρτα ;)

και εμενα στο διμηνο μου ειχε πει, αλλα μια η βαφτιση μια οι εξετασεις του μεγαλου, το αμελησα ! θα παω να βαλω υπενθυμιση στο κινητο γιατι σιγουρα το απογευμα θα το ξεχασω παλι !

Gmnth03, κι εγώ στους 2 μήνες έκανα τεστ παπ. Σίγουρα θα σου κάνει υπέρηχο να δει αν έχει παλινδρομήσει η μήτρα και θα σου πει αν πρόκειται να αδιαθετήσεις ή όχι. Τώρα σε ό,τι αφορά τις αυξομειώσεις σου είπα παραπάνω. Αν μάλιστα είναι να αδιαθετήσεις κιόλας τα 2 - 3 κιλάκια μπορεί να τα τσιμήσεις αέρα. Προσπάθησε να πίνεις πάρα πολύ νερό!!!!!!! Αν τα κιλά οφείλονται σε κατακράτηση (που μάλλον έτσι είναι) η κατανάλωση νερού θα σε βοηθήσει πολύ!!!!!

Kiki v, εσύ τουλάχιστον τρως και γυμνάζεσαι. Τι να πούμε εμείς που κρατάμε μόνο το πρώτο σκέλος :tongue:. Όσο γυμνάζεσαι μη φοβάσε τίποτα.

ναι ναι τα τηρω αυτα που ειπες , και για τις ωρες ζυγισματος και για το πολυ νερο! 2-3 λιτρα την ημερα.

γυμναστικη το σκ ουτε λογος !! αλλα το πηρα αποφαση παω απο το υπογειο να ανεβασω το μηχανημα.

Θα αποζημιωθείς οπωσδήποτε!!!!!!!!!!!!!

Εγώ για σήμερα είμαι πολύ αισιόδοξη:

1. δεν πρόκειται να παραγγείλουμε γιατί δεν έχουμε μία (:tongue: ).

2. Το απόγευμα έχω κανονίσει εξόρμηση με τα παιδιά και μια φίλη, οπότε θα φάω πολύ ελαφριά για να μπορώ να ανταπεξέλθω.

3. Το βράδυ έχω να σιδερώσω 4 πλυντήρια και να απλώσω 1, οπότε θα είμαι απασχολημένη...

Τα ίδια ισχύουν και για τις επόμενες 2 μέρες.

Μετά θα έρθει η μαμά μου Αθήνα και αυτή θα με κουμαντάρει καλά αν με βλέπει να τρώω!!!!!!!!! Οπότε μέχρι και το Σ/Κ είμαι καλυμμένη....

................

Μετά θα έρθει η μαμά μου Αθήνα και αυτή θα με κουμαντάρει καλά αν με βλέπει να τρώω!!!!!!!!! Οπότε μέχρι και το Σ/Κ είμαι καλυμμένη....

πρέπει να είσαι από τις λίγες, μην πω η μοναδική κοπέλα, που γίνεται αυτό!!!

συνήθως τρέμουμε (όσον αφορά το φαγητό) όταν έρχεται η μανούλα ή πάμε εκεί.

θυμάμαι που έλεγες για την μανούλα σου που είναι αδύνατη.

κάνει τύπου άτκινς κι εκείνη?

προσέχει ή είναι το σκαρί της?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

πρέπει να είσαι από τις λίγες, μην πω η μοναδική κοπέλα, που γίνεται αυτό!!!

συνήθως τρέμουμε (όσον αφορά το φαγητό) όταν έρχεται η μανούλα ή πάμε εκεί.

θυμάμαι που έλεγες για την μανούλα σου που είναι αδύνατη.

κάνει τύπου άτκινς κι εκείνη?

προσέχει ή είναι το σκαρί της?

ακριβως το ιδιο σκεφτηκα και εγω !!

εμενα οποτε με βλεπουν μανα και πεθερα ολο με μπουκωνουν !! η μαμα αν με δει να τρωω κανενα κουλουρι ή μπισκοτακι μου φωναζει βεβαια! αλλα για το φαγητο δεν το συζητω, ολο γκρινια με το κρεας ! η πεθερα απο την αλλη και ολο το τραπεζι να φαω, θα πει, καλεε δεν εφαγες τιποτα ,φαεεεε !!!:)

εκανα τις δουλειες μου με τα ποδια ,τραπεζα ψωνια κτλ. και καναμε και μια μεγαλη αρχη , τα παιδια , μου ανεβασαν το ποδηλατο , προς το παρον με κοιταει και το κοιταω :tongue: , δεν εχω ανεβει επανω. αντε να δουμε ποτε θα μου πειτε και εμενα οτι θα ¨αποζημιωθω ¨ ??!!! ζηλευωωω !!!!

Εκτός του ότι όλοι στην οικογένεια είναι συλφίδες, όπως άλλωστε ήμουν κι εγώ προ εγκυμοσύνης, η μαμά μου είναι πολύ της υγιεινής - ισορροπημένης διατροφής. Δεν κάνει δίαιτες γενικά, ούτε τύπου άτκινς, ούτε άλλες, τρώει απ' όλα αλλά με μέτρο.

Δηλαδή, θα φάει οπωσδήποτε το πρωινό της, το μεσημεριανό της και το βράδυ ελαφριά. Γενικά, δεν τρώνε στο πατρικό μου τυποποιημένα (πατατάκια, κλπ.) αλλά ανάλατους ξηρούς καρπούς, δεν παραγγέλνουν απ' έξω, τρώνε πολλά φρούτα και σαλάτες.

Για τη μαμά μου αυτό που κάνουμε κάθε τρεις και λίγο ντελίβερι είναι ακατανόητο. Σου λέει, φάε ένα γιαουρτάκι, ένα φρουτάκι, μια σαλατίτσα, κλπ.

Σοκολάτα και παγωτά άρχισε να τρώει τα τελευταία χρόνια κι αυτό στη χάση και στη φέξη. Για γλυκό τρώει συνήθως παστελάκια.

Οπότε καταλαβαίνετε, ότι όποτε με βλέπει να τρώω μ@λ@κίες της τη δίνει στα νεύρα.

Σ' αυτό είμαι τυχερή.

Η πεθερά μου από την άλλη είναι τεθωρακισμένο! Όλο δεν τρώει, αλλά άμα τη δεις είναι σαν παραφουσκωμένη σαμπρέλα. Οι ποσότητες ψωμιού που τρώει είναι απλά απίστευτες: ένα πιάτο φαΐ θα το φάει με τα χέρια (!!!!) πάνω σε μισή φραντζόλα ψωμί!!! Η θέση της όταν τρώει είναι γεμάτη ψίχουλα, βουναλάκια. Το αντίστοιχο και στο βραδυνό. Ενδιάμεσα θα φάει με το χέρι τουλάχιστον μισό κιλό φέτα τη μέρα, μια μεγάλη μερίδα παγωτού, 30 κουλουράκια, κοκ. Και μετά μας ρωτάει: αφού δεν τρώω πως παχαίνω;;;; :P Α, ναι και στο μαγείρεμα 1 κιλό λάδι και στα πάντα σχεδόν βάζει αλεύρι και ζάχαρη και τα πάντα τα τσιγαρίζει πριν!!!!!!!!!!!

Αφού εγώ όταν πάμε για φαΐ κορίτσια ή διακοπές, ενώ είναι πολύ νόστιμα τα φαγητά της, μπουκώνω, τρώω λίγο και μετά με πεθαίνει το στομάχι μου. Δεν μπορώ κάθε μέρα τηγανιτά και φαγητά μέσα στο λάδι. Έτσι όμως έχει μάθει να μαγειρεύει κι έτσι μαγειρεύει. Δηλαδή, μια μερίδα που μαγειρεμένη κανονικά μπορεί να έχει 350 - 400 θερμίδες, στης πεθεράς μου θα πιάσει άνετα τις 650 - 700 μόνο και μόνο εξαιτίας του τρόπου μαγειρεύματος.

Και τα πάντα συνοδευόμενα με μπινελίκια: τυροπιτάκια, τηγανιτά με κουρκούτι κολοκυθάκια - μελιτζάνες, τα περισσότερα κρέατα παναρισμένα, σχεδόν σε όλα τα ψητά, ακόμη και ψάρια βάζει μουστάρδα. Δηλαδή, κοτοπουλάκι ψητό στο φούρνο με λαδολέμονο αγνό και ρηγανίτσα δεν παίζει να φας.

Αφού εγώ όταν πάμε για φαΐ κορίτσια ή διακοπές, ενώ είναι πολύ νόστιμα τα φαγητά της, μπουκώνω, τρώω λίγο και μετά με πεθαίνει το στομάχι μου. Δεν μπορώ κάθε μέρα τηγανιτά και φαγητά μέσα στο λάδι. Έτσι όμως έχει μάθει να μαγειρεύει κι έτσι μαγειρεύει. Δηλαδή, μια μερίδα που μαγειρεμένη κανονικά μπορεί να έχει 350 - 400 θερμίδες, στης πεθεράς μου θα πιάσει άνετα τις 650 - 700 μόνο και μόνο εξαιτίας του τρόπου μαγειρεύματος.

Και τα πάντα συνοδευόμενα με μπινελίκια: τυροπιτάκια, τηγανιτά με κουρκούτι κολοκυθάκια - μελιτζάνες, τα περισσότερα κρέατα παναρισμένα, σχεδόν σε όλα τα ψητά, ακόμη και ψάρια βάζει μουστάρδα. Δηλαδή, κοτοπουλάκι ψητό στο φούρνο με λαδολέμονο αγνό και ρηγανίτσα δεν παίζει να φας.

ειναι μερακλου η πεθερουλα !!! :-D:grin:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...