Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Axaxaxaxa!!!!!!!!!!! Εγώ πάλι, ζώντας στο μικρόκοσμό μου, έχω την πεποίθηση πως το είπε εντελώς αυθόμητα, άδολα και ειλικρινά.... ;)!!!!!!!! Πάντως, είναι happily married. Την έχω γνωρίσει τη γυναίκα του και είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα.... Και ο άνθρωπος που στο σπίτι του κακοπερνάει, φαίνεται!!!!!!!!!!

Σοβαρά τώρα, ρε συ, είναι δυνατόνα να έχει χάσει κανείς 8 κιλά και να μην το παρατηρήσει κάποιος;;; Μόνο αυτός που αρνείται ;)!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Όχι, ρε συ, πέρα από την πλάκα, εννοείται ότι φαίνεται. Αφού οι περισσότεροι μου το λένε πια. Το καταλαβαίνω κι εγώ που φοράω πλεον ρούχα που πριν δε μου έκαναν. Αλλά έχω ακόμα δρόμο. Το σορτσάκι μου άραγε θα το φορέσω το επόμενο Σάββατο οεο; Δε θέλει πολύ 3 πόντους περίπου από περιφέρεια και ψωμάκι σωρευτικά... Μακάρι, μακάρι, μακάρι!!!!!!!!!

Πάντως, νιώθω πολύ καλύτερα με μένα. Η διάθεσή μου έχει ανέβει πολύ πια. Έχει πάρα πολύ όρεξη να κάνω πράγματα και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις είμαι καλύτερα. Θέλω να "επιδεικνύομαι" ένα πράγμα (όχι ψωνίστικα), γιατί έχει ανέβει η αυτοπεποίθησή μου πάρα πολύ!!!!!!

Άμα χάσω και τα υπόλοιπα 10 δε θα πιάνομαι λέμε. Λέτε να πιάσω και γκόμενο; Έχω ήδη διαλέξει τον james franco, και μάλιστα με τις ευλογίες του συζύγου μου!!!!!!

.................... Αλλά έχω ακόμα δρόμο. ..................

το ζακετάκι γρήγορα!!!!!!!

ρε κόρες, πείτε κι εσείς κάτι. Είναι 60 κιλά, έχει ύψος 1.68 κι έχει λέει πολύ δρόμο ακόμη!!!

όχι πείτε μου, πως σας φαίνεται???????????

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!Τώρα άραξα.Απο το πρωί τρέχω. Πήγα τη μικρή παιδικο μετά πήγα στα καρφουρ που παιδιά τα νευρα μου δεν έχει τπτ και τελικά πήγα και λιντλ.Πηρα κι αυτά τα ωραία γαριδάκια με γεύση φυσικό μιαμ μιαμ.Τη Κυριακή είναι το παρτυ.Σημερα το πρωι μετά τα ψωνια έφτιαξα το παντεσπανι.Τωρα πιο αργά θα το κόψω και θα φτιάξω τη γέμιση και το σιρόπι για να τη τελειώσω.Πρεπει να μεινει και μια μέρα στο ψυγείο πριν τη ζαχαροπαστα :roll:

Τελικά και τη λεμοναδα σήμερα θα τη φτιάξω. Φραουλες δε βρήκα γκρρρρ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Το ζαχαρωτο δεν μου έχουν φέρει ακόμα και τσαντίζομαι.Αυτα τις τελευταίας στιγμής με ενοχλούν. Τελοσπαντων ελπίζω να το φέρουν αύριο αλλιώς θα πρέπει να βάλω κάτι άλλο στη τούρτα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

καλημερα !! και εμεις με το καρφουρ τα ιδια παθαινουμε, δεν εχει τιποτα. και ετσι σταματησαμε και παμε σκλαβενιτη και λιντλ . και οταν θελω λιγα πραγματα και για να περπατησουμε παμε μαρκετ ιν, ( πρωην βεροπουλος)

σημερα ειναι το παρτυ σας cacao !!? να τα εκατοστησετε !!! να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε ! και καλα να περασετε !

εγω σημερα απογοητευτηκα , ζυγιστηκα και ενω προχθες ημουν 61.8 , σημερα το πρωι η ζυγαρια με εδειξε 62.5 , και δεν εκανα καμια ατασταλια !!!:( :(

πηγαμε εκκλησια με τη μικρη ( αλλοι δυο κοιμοντουσαν ) και οταν γυρισαμε με επιασε το στομαχι μου και η μεση μου , λετε να αδιαθετησω ??

Καλημερααα!Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα.

Έτοιμα όλα εκτός από μένα και το σπιτι:lol::lol::lol:

Έχω λιώσει στο κρεβάτι τώρα θα σηκωθώ να μαζέψω σκουπίσω σφουγγαρισω.

οσα βλεπει η πεθερα cacao !! :) γιατι μετα τα παρτυ γινεται ενας ψιλοχαμος συνηθως!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια....cacao να την χαιρεσαι την μικρη σου να μας πεις πως περασατε...ολα τελεια θα ειναι ενα κομματι τουρτα εδω χαχαχα αλλα θα την φαω την πεμπτη που μπορω...

καλημερα !! και εμεις με το καρφουρ τα ιδια παθαινουμε, δεν εχει τιποτα. και ετσι σταματησαμε και παμε σκλαβενιτη και λιντλ . και οταν θελω λιγα πραγματα και για να περπατησουμε παμε μαρκετ ιν, ( πρωην βεροπουλος)

σημερα ειναι το παρτυ σας cacao !!? να τα εκατοστησετε !!! να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε ! και καλα να περασετε !

εγω σημερα απογοητευτηκα , ζυγιστηκα και ενω προχθες ημουν 61.8 , σημερα το πρωι η ζυγαρια με εδειξε 62.5 , και δεν εκανα καμια ατασταλια !!!:( :(

πηγαμε εκκλησια με τη μικρη ( αλλοι δυο κοιμοντουσαν ) και οταν γυρισαμε με επιασε το στομαχι μου και η μεση μου , λετε να αδιαθετησω ??

Μην απογοητευεσαι κοπελα μ μηπως ειναι κατακρατηση υγρων η δεν πηγες τουαλετα

τι να πω ρε παιδι μου !! εκει που παει να με δειξει ενα κιλο κατω η ζυγαρια , φτου παλι κ απ την αρχη ! 4 μηνες αυτο το βιολι !! δε ξερω τι λετε , παντως νομιζω οτι δεν χανω λογω περιοδου και θηλασμου.

τι να πω ρε παιδι μου !! εκει που παει να με δειξει ενα κιλο κατω η ζυγαρια , φτου παλι κ απ την αρχη ! 4 μηνες αυτο το βιολι !! δε ξερω τι λετε , παντως νομιζω οτι δεν χανω λογω περιοδου και θηλασμου.

Ναι η περιοδος ειναι θεμα λογω πρηξιματος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...