Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλε σε ολες θ απαντησω......

1)η μικρη μου τωρα ειναι 16 μιση μηνων αρχισα οταν ηταν 12 μιση

2)υψος 1.65 περιπου ειμαι 32

3)θερμιδες δεν μετραω αλλα τα φαγητα ειναι ιδια μονο τωρα προσθετουμε κ πχ μακαρονια με κιμα που δεν ειχα

4)τρωω πχ το πρωι γαλα με τοστ η 2 φρυγανιες με μελι μεσημερι λαδερα με τυρι κ σαλατα η κρεας με ρυζι κολοκυθια η κριθαρακι αναλογα ψαρι οσπρια κ βραδυ παντα σαλατα με αυγα η τονο κοτοσουβλακι η γιαουρτι κ ενδιαμεσα φρουτα

5)ναι το τηρω γιατι το εβαλα σκοπο

6)οχι δεν ειναι ακριβη

7)το ιδιο φαγητο απλα το προσαρμοζω μετα στον αντρα μ λιγο αλατι παραπανω κτλ

:cool:δεν γυμναζομαι αλλα πρωι απογευμα βολτες με το καροτσι

9)δεν δουλευω αλλα ψαχνω

στο μεσημεριανό δηλαδή καθόλου ψωμί ή φρυγανιά?

τα ενδιάμεσα φρούτα είναι ένα 1 ή δύο2? πεινάς?

ρωτάω γιατί είσαι η μόνη κοπέλα εδώ μέσα που ήσουν στα κυβικά μου (ξεκίνησα 92), όλες οι άλλες είναι 70 και κάτω.

οπότε είναι κάτι διαφορετικό

δηλαδή άλλο παχύσαρκη

άλλο υπέρβαρη

άλλο mkcm, κατάλαβες?

σε ευχαριστώ, με βοηθάς πολύ κι ελπίζω να βοηθηθούν κι άλλα κορίτσια των κυβικών μου που πιθανόν να μας διαβάζουν και δεν μπαίνουν.

Βέβαια μου τα χαλάς λίγο στην ηλικία, όλες είστε κάτω των 40!!!!!!!!! αλλά δεν πειράζει καλή καρδιάαααααα

μπράβο και πάλι κοπέλα μου!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

ωραίος!!!!!!!!!!!

Ναι, και από Δευτέρα ρεπάρει και εγώ τώρα προσπαθώ να βρω άκρη με τις αναφορές.... Ρε, συ που να θυμάμαι για το κάθε τμήμα τι και πως 6 μήνες πίσω; Θα τρελλαθώ μιλάμε... Αλλά τι να τον κάνω; Είναι και μαλαγάνας... :D

άλλο mkcm, κατάλαβες?

Τι εννοείς ότι είμαι η μόνη τρελλή εδώ μέσα; Δεν είμαι τρελή, δεν είμαι τρελή. Το ζακετάκι με τα μανίκια δεμένα πίσω μου έχουν πει ότι είναι haute couture.. :?

Διαφημίσεις

Δεν εχω ψωμι το πολυ μια φορα την εβδομαδα με οσπρια 1 φρουτο στο δεκατιανο κ ενα το απογευμα οχι δεν πειναω γιατι εχω καλες μεριδες πχ σημερα θα φαω 1 μιση κουπα μπριαμ που βγαινει ενα πιατο μην το βλεπεις ετσι 60 γρ τυρι κ σαλατα το βραδυ γιαουρτι με φρυγανιες

Κοριτσια πως κανουμε επισυναψη κατω απο καποιο μηνυμα;

Τι εννοείς ότι είμαι η μόνη τρελλή εδώ μέσα; Δεν είμαι τρελή, δεν είμαι τρελή. Το ζακετάκι με τα μανίκια δεμένα πίσω μου έχουν πει ότι είναι haute couture.. :?

α συγνώμη

που το είδες το τρελή καλέ

εννοούσα ανα κατηγορία/διαβάθμιση:

1.παχύσαρκη,

2.υπέρβαρη,

3.κανονική

4.mkcm

5.ελλιποβαρής

πολύ θέλω να πάω σε κατηγορία mkcm!!!!! να είμαστε και ασορτί με τα ζακετάκια χαχαχαχαχαα

αει μαρή, με αποσυντονίζεις και δεν μπορώ να ανακρίνω την Λιάνα καλά!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέεεεεεερα!

Παρασκευούλα, τι καλά!

Παρόλο που είμαι σε άδεια τόσον καιρό (από τον Γενάρη) κι έεεεχω ακόμα, μου 'χει μείνει αυτή η γλύκα της Παρασκευής. Καλά, είναι που έχουμε και τον μπαμπά μας στο σπίτι το σ/κ κι όσο να πεις, έχει άλλη αξία :-D!

Να καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου τα καινούρια κορίτσια και να ευχηθώ να πετύχει η καθεμία το στόχο της σύντομα και υγιεινά :wink:!

Cacao, να χαίρεσαι την κοράκλα σου! Σήμερα είναι το πάρτυ σας; Το ξέρω ότι δεν είναι και πολύ στο πνεύμα της παρέας μας εδώ η προτροπή αλλά, αφού το 'χεις αποφασίσει κιόλας, δωσ' του να καταλάβει!!! Μια μέρα είναι, πόσο πίσω πια μπορεί να σε πάει; Το δικαιούσαι η μάνα :tongue:!

Mkcm, happily married, να υποθέσω ο συνάδελφος! Την ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του! Παρόλα αυτά, δεν το διάλεξε τυχαία, υποθέτω, το συγκεκριμένο κομπλιμέντο :wink:!

Εγώ, σ' αυτή τη φάση ελπίζω να πάει κι αυτό το σ/κ τόσο καλά διατροφικά όσο το προηγούμενο, ώστε να δω μια μικρή διαφορούλα στη ζυγαριά κι αυτή την Τετάρτη :mrgreen:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Δεν εχω ψωμι το πολυ μια φορα την εβδομαδα με οσπρια 1 φρουτο στο δεκατιανο κ ενα το απογευμα οχι δεν πειναω γιατι εχω καλες μεριδες πχ σημερα θα φαω 1 μιση κουπα μπριαμ που βγαινει ενα πιατο μην το βλεπεις ετσι 60 γρ τυρι κ σαλατα το βραδυ γιαουρτι με φρυγανιες

Κοριτσια πως κανουμε επισυναψη κατω απο καποιο μηνυμα;

κάτω δεξιά από κάθε μήνυμα έχει ένα μπλε "κουτάκι" με την λέξη quote, το πατας και σε βάζει αυτόματα σε ένα "τετραγωνάκι" που μπορεί να γράψεις, μετά πατάς καταχώρηση απάντησης.

ελπίζω να σε κατατόπισα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέεεεεεερα!

Mkcm, happily married, να υποθέσω ο συνάδελφος! Την ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του! Παρόλα αυτά, δεν το διάλεξε τυχαία, υποθέτω, το συγκεκριμένο κομπλιμέντο :wink:!

Axaxaxaxa!!!!!!!!!!! Εγώ πάλι, ζώντας στο μικρόκοσμό μου, έχω την πεποίθηση πως το είπε εντελώς αυθόμητα, άδολα και ειλικρινά.... ;)!!!!!!!! Πάντως, είναι happily married. Την έχω γνωρίσει τη γυναίκα του και είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα.... Και ο άνθρωπος που στο σπίτι του κακοπερνάει, φαίνεται!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

α συγνώμη

που το είδες το τρελή καλέ

εννοούσα ανα κατηγορία/διαβάθμιση:

1.παχύσαρκη,

2.υπέρβαρη,

3.κανονική

4.mkcm

5.ελλιποβαρής

πολύ θέλω να πάω σε κατηγορία mkcm!!!!! να είμαστε και ασορτί με τα ζακετάκια χαχαχαχαχαα

αει μαρή, με αποσυντονίζεις και δεν μπορώ να ανακρίνω την Λιάνα καλά!!!!

Αχα, με έχεις ως κατηγορία για τον εαυτό μου!!!!!!!!!!! Αυτό μου λέει κι άντρας μου συχνά - πυκνά και μου ζητάει να του πάρω κι αυτουνού ένα ζακετάκι υψηλής ραπτικής.

Κριμα που δεν εχει LIKE εδω . Σας διαβαζω και γελαω μονη μου. Αλλα δεν προλαβαινω να γραφω συχνα! Παντως σας διαβαχζω. :):):)

Μας λές αστείες;;;; Σοβαρά τώρα; Θεωρείς ότι δεν είμαστε σοβαρές, ότι είμαστε καραγκιόζηδες;

Ε, ναι, λοιπόν!!!!!! Έχεις δίκιο!!!!!!!!!

κάτω δεξιά από κάθε μήνυμα έχει ένα μπλε "κουτάκι" με την λέξη quote, το πατας και σε βάζει αυτόματα σε ένα "τετραγωνάκι" που μπορεί να γράψεις, μετά πατάς καταχώρηση απάντησης.

ελπίζω να σε κατατόπισα.

Α νομιζω το καταφερα για να δω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...