Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις γοργονες. Εγώ ανήκω σε άλλο είδος, φωκιας. Χαχα. Γέννησα πέρυσι το Μάιο, από την εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει 4-6κιλα αλλά είχα ξ 2-3 παταπανισια πριν. Είμαι 1,75 κ 76 κιλά.Θελω να φτάσω τα 70 κ μετά 68!Έχω μεγάλο στήθος.μικρη μέση κ λίγη κοιλίτσα, πόδια αδυνατα σχετικά.Δεν έχω κάνει κ Πολύ δίαιτα θα έλεγα. Γιατί ανέκαθεν ήμουν πολύ αδύνατη 58κιλά κ κπ στιγμή 53!όχι δε θέλω να φτάσω τόσα...Έτσι για την αναφορά.Κανω μια εβδομάδα δίαιτα χάνω 1 κιλό μετά την επόμενη μισό κ μετά βαριέμαι... Είμαι κ λίγο λιγουριτσα με γλυκά,απογοητευομαι κ ξανά τρώω κ κάπως έτσι πάει. Γενικά τρώω κανονικά αλλά απ όλα. Σας παρακολουθώ πλέον κ θα διαβάσω κ αλλά ποστ σας γιατί διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπέρα σε όλες τις γοργονες. Εγώ ανήκω σε άλλο είδος, φωκιας. Χαχα. Γέννησα πέρυσι το Μάιο, από την εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει 4-6κιλα αλλά είχα ξ 2-3 παταπανισια πριν. Είμαι 1,75 κ 76 κιλά.Θελω να φτάσω τα 70 κ μετά 68!Έχω μεγάλο στήθος.μικρη μέση κ λίγη κοιλίτσα, πόδια αδυνατα σχετικά.Δεν έχω κάνει κ Πολύ δίαιτα θα έλεγα. Γιατί ανέκαθεν ήμουν πολύ αδύνατη 58κιλά κ κπ στιγμή 53!όχι δε θέλω να φτάσω τόσα...Έτσι για την αναφορά.Κανω μια εβδομάδα δίαιτα χάνω 1 κιλό μετά την επόμενη μισό κ μετά βαριέμαι... Είμαι κ λίγο λιγουριτσα με γλυκά,απογοητευομαι κ ξανά τρώω κ κάπως έτσι πάει. Γενικά τρώω κανονικά αλλά απ όλα. Σας παρακολουθώ πλέον κ θα διαβάσω κ αλλά ποστ σας γιατί διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα.

Καλησπέρα! Γιατί σε λες φωκια;:lol::lol:

Διάβασες τα πολύ διαιτητικά τελευταία ποστς που γράφω για γλυκά ε;:lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, κίνηση το θεματάκι μας!!!!!!!!! Έχει χώρο και για σας κορίτσια και για πολλές πολλές άλλες ακόμα!!!!!!!

Αν θέλετε, κάθε Τετάρτη φτιάχνουμε και πινακάκια προόδου. Αν θέλετε να μπείτε απλά στείλτε μου ένα ποστ με αρχικό βάρος, τωρινό βάρος, συνολική απώλεια και στόχο και θα "ανταγωνιζόμαστε" για τη μεγαλύτερη απώλεια κάθε εβδομάδα!!!!!!!!!

Εγώ χθες βράδυ έφαγα παγωτάκι. Ήθελα γλυκό σαν την τρελή και σήμερα το πρωί κατάλαβα γιατί: ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!!!!!!! Και θα πάμε και θάλασσα το Σ/Κ Πάει το μπάνιο για μένα :cry:. Χάθηκε να ερχοταν τη Δευτέρα;

Εσείς πως πάτε κοριτσάρες μου;

Cacao, μια το όνομά σου, μια οι λιχουδιές σου, κολάζεις μάνα μου, κολάζεις... Ειδικά η περιγραφή της μικρής με το πασαλειμένο πρόσωπο, εκτός από το cute που μου κάνει και με τρελαίνει ενεργοποιεί και το sweettooth μου επικίνδυνα!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια εγω ξεκινησα στα 90,1κιλα κ με διατροφη εδω κ 4 μηνες ειμαι 70,7 στοχος μου ειναι τα 65 κιλα.καθε πεμπτη ζυγιζομαι.παντα ημουνα στα 65 αλλα ειχα μια πρωτη ατυχη εγκυμοσυνη και μια δευτερη οπου εχω μια πανεμορφη κορουλα...οπως καταλαβατε εμειναν πολλα κιλα παραπανω.

Διαφημίσεις

καλημερα καλως ηλθατε !!

για γλυκακια και παγωτακια διαβαζω και τρελαινομαι !!!! :)

εχθες τα πηγα θαλασσα κ τσιμπησα μια κοτοπιτα, παγωτο ομως δεν εφαγα. μετα βεβαια το μετανιωσα! τι λαιμαργια ειναι αυτη που με πιανει ! ζυγιστηκα σημερα παλι και εχασα 100 γραμμαρια 61.8 . :)

να ρωτησω καθε ποτε ζυγιζομαστε ??

κατα τις 11 εχουμε παιδιατρο σημερα , κανουμε το τεταρτο εμβολιακι μας. και θα παρω και τους αλλους δυο μαζι, γιατι και ο μεγαλος εχει να κανει, δεν το καναμε οταν εκλεισε τα 12 .

Lia μπράβο, ρε θηρίο!!!!!! 20 κιλά σε 4 μήνες!!!!!!!! Απίστευτη!!!!!!!!!! Τα υπόλοιπα 5 άερα θα φύγουν. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!!!!!!!!!

gmnth, κάθε Τετάρτη πρωί γράφουμε τα κιλά μας. Εγώ έχω φτιάξει ήδη πινακάκι και απλά παραθέτω τη νέα μέτρηση (αφαιρώ τα κιλά προηγούμενης - τρέχουσας Τετάρτης και γράφω απώλεια εβδομάδα και σύνολο απώλειας). Οπότε κάθε Τετάρτη πρωί γράφετε τα κιλά σας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνω εγώ (απλά στις καινούργιες την πρώτη φορά χρειάζομαι αρχικό βάρος, τρέχον βάρος, στόχο για να τις εντάξω στο πινακάκι)!!!!!!!!

Με διατροφολογο τα εχασα γιατι μονη μου δεν το χω...χαχα μ αρεσουν κ τα γλυκα αφηστε....το καλο ειναι δεν στερουμαι τιποτα κ μετα το ζυγισμα τρωω κ το γλυκο μου αλλιως δεν θα την παλευα...εγω καθε πεμπτη θα σας τα λεω τα κιλα μ...μπαινω πλεον στα ρουχα μου κ χαιρομαιιιιιιι

καλώς την!!! καλές απώλειες κοπέλα μου!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια εγω ξεκινησα στα 90,1κιλα κ με διατροφη εδω κ 4 μηνες ειμαι 70,7 στοχος μου ειναι τα 65 κιλα.καθε πεμπτη ζυγιζομαι.παντα ημουνα στα 65 αλλα ειχα μια πρωτη ατυχη εγκυμοσυνη και μια δευτερη οπου εχω μια πανεμορφη κορουλα...οπως καταλαβατε εμειναν πολλα κιλα παραπανω.

καλώς την!!! φοβερή απώλεια!!! να σου ζήσει η κοράκλα!!!!

λοιπόν, θα σε ταράξω στις ερωτήσεις!!! (εννοείται απαντάς σε ότι θες, αν θες και οποτε θες!!!)

1. όταν ξεκίνησες πόσο καιρό είχες που είχες γεννήσει?

2. ποιο είναι το ύψος σου? ποια η ηλικία σου

3. όταν ξεκίνησες δίαιτα είχες άλλες θερμίδες στα 90 κιλά και άλλες τώρα?

4. αν θες γράψε μας ένα τυπικό σου διαιτολόγιο, τι τρως δηλαδή,

5. το τηρείς πιστά?

6. είναι ακριβή ο/η διαιτολόγος σου?

7. μαγειρεύεις μόνη σου? κια κάνεις άλλο φαι για σύζυγο?

8. γυμνάζεσαι?

9. δουλεύεις?

αυτες τις λίγες προς το παρόν!!!!! μπράβο κια πάλι κοπέλα μου

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ωχ, κορίτσια, τα έχω παίξει!!!!!!! Από το πρωί παραλαμβάνω, διορθώνω και αρχειοθετώ αναφορές. Το κ@ρ@το μου μέσα!!!! Τι τις κρατάνε 2 - 3 μήνες και δεν τις παραδίνουν, τόκους υπερημερίας συλλέγουν; Μου έφυγε ο τάκος... άσε που για τα μισά είχε περάσει τόσος καιρός που καλά καλά δε θυμόμουν το θέμα.... Και απ' ότι φαίνεται έτσι θα πάει ο μήνας, γιατί αρχίζουν οι άδειες και κλείνουν όλοι τις υποθέσεις τους.... εκπρόθεσμα..... Πάλι καλά που το βλέπω με χιούμορ, αλλιώς και το ψυχιατρείο θα είχα πάει και με όλο τον κόσμο θα είχα πλακωθεί.

Έρχεται μάλιστα ένας συνάδελφος και μου φέρνει μαζεμένες 17 αναφορές, η παλιότερη με ημερομηνία 8 Γενάρη!!!!!!! Με το που μπαίνει ήμουν όρθια και μου λέει: "Ρε βλάκα, σιγά - σιγά γίνεσαι όπως ήσουν πριν τις εγκυμοσύνες", μετά μου δίνει τον πάκο. "Πάλι καλά που μου έκανες κομπλιμάν με το που μπήκες, του λέω, αλλιώς θα είχαμε δράματα". "Εμ, την ξέρω τη δουλειά μου, αφού είμαι παντρεμένος" μου απαντάει ο άτιμος!!!!! Λύθηκα στα γέλια μιλάμε....

καλώς την!!! φοβερή απώλεια!!! να σου ζήσει η κοράκλα!!!!

λοιπόν, θα σε ταράξω στις ερωτήσεις!!! (εννοείται απαντάς σε ότι θες, αν θες και οποτε θες!!!)

1. όταν ξεκίνησες πόσο καιρό είχες που είχες γεννήσει?

2. ποιο είναι το ύψος σου? ποια η ηλικία σου

3. όταν ξεκίνησες δίαιτα είχες άλλες θερμίδες στα 90 κιλά και άλλες τώρα?

4. αν θες γράψε μας ένα τυπικό σου διαιτολόγιο, τι τρως δηλαδή,

5. το τηρείς πιστά?

6. είναι ακριβή ο/η διαιτολόγος σου?

7. μαγειρεύεις μόνη σου? κια κάνεις άλλο φαι για σύζυγο?

8. γυμνάζεσαι?

9. δουλεύεις?

αυτες τις λίγες προς το παρόν!!!!! μπράβο κια πάλι κοπέλα μου

Μαρή, μόνο στην εφορία ζητάνε τόσες λεπτομέρεις. Μήπως είσαι της εφορίας, μακριά από μας;

Ωχ, κορίτσια, τα έχω παίξει!!!!!!! Από το πρωί παραλαμβάνω, διορθώνω και αρχειοθετώ αναφορές. Το κ@ρ@το μου μέσα!!!! Τι τις κρατάνε 2 - 3 μήνες και δεν τις παραδίνουν, τόκους υπερημερίας συλλέγουν; Μου έφυγε ο τάκος... άσε που για τα μισά είχε περάσει τόσος καιρός που καλά καλά δε θυμόμουν το θέμα.... Και απ' ότι φαίνεται έτσι θα πάει ο μήνας, γιατί αρχίζουν οι άδειες και κλείνουν όλοι τις υποθέσεις τους.... εκπρόθεσμα..... Πάλι καλά που το βλέπω με χιούμορ, αλλιώς και το ψυχιατρείο θα είχα πάει και με όλο τον κόσμο θα είχα πλακωθεί.

Έρχεται μάλιστα ένας συνάδελφος και μου φέρνει μαζεμένες 17 αναφορές, η παλιότερη με ημερομηνία 8 Γενάρη!!!!!!! Με το που μπαίνει ήμουν όρθια και μου λέει: "Ρε βλάκα, σιγά - σιγά γίνεσαι όπως ήσουν πριν τις εγκυμοσύνες", μετά μου δίνει τον πάκο. "Πάλι καλά που μου έκανες κομπλιμάν με το που μπήκες, του λέω, αλλιώς θα είχαμε δράματα". "Εμ, την ξέρω τη δουλειά μου, αφού είμαι παντρεμένος" μου απαντάει ο άτιμος!!!!! Λύθηκα στα γέλια μιλάμε....

ωραίος!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλε σε ολες θ απαντησω......

1)η μικρη μου τωρα ειναι 16 μιση μηνων αρχισα οταν ηταν 12 μιση

2)υψος 1.65 περιπου ειμαι 32

3)θερμιδες δεν μετραω αλλα τα φαγητα ειναι ιδια μονο τωρα προσθετουμε κ πχ μακαρονια με κιμα που δεν ειχα

4)τρωω πχ το πρωι γαλα με τοστ η 2 φρυγανιες με μελι μεσημερι λαδερα με τυρι κ σαλατα η κρεας με ρυζι κολοκυθια η κριθαρακι αναλογα ψαρι οσπρια κ βραδυ παντα σαλατα με αυγα η τονο κοτοσουβλακι η γιαουρτι κ ενδιαμεσα φρουτα

5)ναι το τηρω γιατι το εβαλα σκοπο

6)οχι δεν ειναι ακριβη

7)το ιδιο φαγητο απλα το προσαρμοζω μετα στον αντρα μ λιγο αλατι παραπανω κτλ

:cool:δεν γυμναζομαι αλλα πρωι απογευμα βολτες με το καροτσι

9)δεν δουλευω αλλα ψαχνω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...