Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Gm, εγώ τρώω περίπου 2000 θερμίδες τη μέρα ή προσπαθώ κι έχω χάσει περίπου 2 κιλά σε ένα μήνα.

το ζυγιζεις το φαγητο? εμενα η διαιτολογος μου λεει , 60 γρ κρεας , μισο φλυτζ μακαρονια, ενα φλιτζ σαλατα κτλ . και αυτο με κουρασε η αληθεια ειναι!

Όχι, δεν ζυγίζω, εμπιστεύομαι το μάτι μου. Έχω όμως κάνει πολλές φορές δίαιτα που ζύγιζα και έχω μάθει τις ποσότητες στο πιάτο μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Απ' ότι θυμάμαι, η ενδοκρινολόγος μου είχε πει ότι μετράμε τα κρέατα - ψάρια, κλπ, να είναι όσο η παλάμη του χεριού μας, χωρίς τα δάχτυλα, τα ζυμαρικά, ρύζια κλπ. όσο μια μπάλα του τένις, τα τυριά όσο ένα σπυρτόκουτο, οι σάλτσες 1 κουτάλι της σούπας, οι σαλάτες αφθονες το λάδι όμως σε αυτές 1 κουτάλι της σούπας, όπως και το λάδι στο μαγείρεμα 1 κουτάλι της σούπας, το ψωμί 1 λεπτή φέτα.

Κορίτσια 60 γρ κρέας είναι πάρα πολύ λίγο. Ποιος έχει δώσει τέτοια διατροφη;Το σύνηθες είναι 90 αντε και 110 στο κοτοπουλάκι κι από εκεί κι έπειτα παίζουν οι ποσότητες υδατανθρακων.Αναλογα το σώμα του καθενός και το βάρος που πρέπει να χάσει.Και το λάδι μια κουταλιά της σουπας (μαζί μ αυτό του φαγητού ομως)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Βασικά, κάνω πολλά πειράματα (αποτυχημένα) και πολλές παρασπονδίες (εξαιρετικά επιτυχημένες :) ).

Το χειμώνα έκανα κυρίως Ατκινς πρώτη φάση. Τώρα το καλοκαίρι που επιβάλλονται τα φρούτα για ενυδάτωση του οργανισμού κινούμε βασικά στο τρίπτυχο ψητά - σαλάτες - φρούτα.

Είμαι, όμως, μεγάλο κεφάλαιο. Και μόνο να σκεφτείς ότι από τους 10 μήνες που κάνω δίαιτα, τους 8 κάνω ατασταλίες (όχι κανένα τοστάκι ή κουλούρι Θεσσαλονίκης, όπως μερικές συναγωνίστριες που είναι παραδείγματα προς μίμηση), αλλά μπέργκερ, πιτόγυρα, σκεπαστές, μακαρονάδες και δίλιτρα παγωτά, πάλι καλά που έχω καταφέρει να χάσω 8 κιλά να λες.....

Καλα Εντάξει τώρα με φτιάχνεις με αυτό το 8 μήνες διαιτα:shock: Φαντάσου πόσο θα πρέπει να κάνω εγώ 18 μηνες;Παναγία μου!!!!:shock::shock::|

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Cacao πως πάνε οι προετοιμασίες; όΛα κομπλέ;
Όλα εντός προγραμματισμου προς το παρών. Σήμερα θα τελειώσω τα cake pops που έχω βάλει από χθες στο ψυγειο και αύριο θα ξεκινήσω από το πρωί τη τούρτα.Για το ζαχαρωτο δεν με έχουν ειδοποιήσει και προβληματιζομαι θα τους πάρω εγώ μαλλον σε λίγο.

3231580x15ta1yz3w.gif

αα τωρα το διαβασα cacao εχετε γενεθλια? να τα εκατοστησετε !!!

60 γρ το μεσημερι μου εχει και 60 το βραδυ . ειναι οσο ενα καλαμακι .

ο παιδιατρος μου ζητησε να την δει. για να ειναι σιγουρος οτι δεν θα εχω θεμα με τον θηλασμο. και μου ειπε οτι ειναι οκ ! να πω οτι χορταινω.. ψεμματα θα πω !! εγω τρωω παντως λιγο παραπανω!

αα τωρα το διαβασα cacao εχετε γενεθλια? να τα εκατοστησετε !!!

60 γρ το μεσημερι μου εχει και 60 το βραδυ . ειναι οσο ενα καλαμακι .

ο παιδιατρος μου ζητησε να την δει. για να ειναι σιγουρος οτι δεν θα εχω θεμα με τον θηλασμο. και μου ειπε οτι ειναι οκ ! να πω οτι χορταινω.. ψεμματα θα πω !! εγω τρωω παντως λιγο παραπανω!

Σ ευχαριστούμε :P:p

Εγώ θα στο ξαναπώ ότι είναι πολύ λίγο έστω για το μεσημέρι. Και ειδικά που θηλαζεις ρε συ ένας λόγος παραπάνω. Τελοςπαντων εφόσον στο έχει δώσει ο γιατρός σου εγώ περισσεύω

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

γι αυτο πειναω κ μετα αρχιζω το τσιμπολογημα!!!

Οπότε γτ δε βάζεις λίγο παραπάνω στο πιάτο σου από το να τρως ασχετα;Εγω κι επειδή ήμουν μόνη μου με τη μικρη και δε προλάβαινα να φαω κανονικά έτρωγα όλο βλακειες.Ξερεις τα εύκολα πατατάκια σκατολοιδια κλπ

3231580x15ta1yz3w.gif

την ξεκινησα απο χθες παλι . δε ζυγιζω τρωω αυτα που μου γραφει . αλλα κανονιζω εγω τη ποσοτητα .

Μια χαρά.Απλα πρόσεχε το λάδι και τους υδατάνθρακες και όλα τα άλλα όσο θες.Σιγα μη παχυνουμε κιολας από το φιλέτο κοτοπουλο που μπορει να ειναι 120 γρ και όχι 100:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Cacao μου! Νουτέλα ε; Γιάμ, γιάμ... Εγώ αυτό το έδεσμα του διαβόλου δεν το βάζω καν στο σπίτι: 1. γιατί η λιχούδα η κόρη μου θα το φάει με το κουταλάκι εντός μισής ώρας (αν είναι για φαγητό κάνουμε τάματα να φάει, βέβαια) και 2. γιατί η λιχούδα η μαμά της κόρης μου θα το φάει με το κουταλάκι εντός δεκαλέπτου!!!!!!!! :tongue: Καλά έκανες και το ευχαριστήθηκες!!!!!!!!!!!! Άλλωστε, θέλει και ένα σοκάρισμα ο οργανισμός μας για να επανεκκινήσει....

Ναι ναι ακριβώς για τον σοκαρω πολύ και να ξεκινήσει να χάνει είπα να δοκιμάσω και ένα από τα cake pops.Βασικα ήθελα να δω πως θα γίνει. Ευτυχώς πέρα από τη δοκιμαστική κρέμα για τη γέμιση που θα κάνω λίγη σήμερα δεν θα φτιάξω τίποτα άλλο οπότε δεν θα φάω και τίποτα άλλο. Μια μόνο κουταλιά από τη κρέμα να δω τι λέει. Α και για να το ξεφτιλισω το θέμα έβαλα σώς μπαρμπεκιου (τίγκα στη ζαχαρη) στο κοτοπουλάκι.

Η μικρή στο μεταξυ έχει βουτήξει ένα μπωλακι που έβαζα το κουτάλι με τη σοκολάτα για τα cake pops και του δίνει και καταλαβαίνει :lol: Σε ποιόν μοιάζει αραγε;;:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...