Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ε ναι!Το παραδέχομαι. Σήμερα όπως έφτιαχνα τα cake pops έφαγα το υπόλοιπο της νουτελας που έμεινε στο κουταλι.Το καλύτερο είναι ότι δε το μετανιώνω κιολας:lol::lol::lol:

Κι εγώ για πρωινό μερέντα θα φάω. Έφτιαξα και παγωτό με μερέντα χθες για το σύζυγο. Λίγο δοκίμασα κι εγώ :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!

Καλωσήρθες gmnth03!!! For the record, υπάρχουν γυναίκες που χάνουν με το θηλασμό κι άλλες που δυσκολεύονται (εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία). Όπως μου είχε εξηγήσει ο γυναικολόγος μου, η δυσκολία στην απώλεια κατά τους πρώτους μήνες του θηλασμού και ειδικά αν είναι αποκλειστικός, οφείλεται στους εξής παράγοντες:

α) αστάθεια στα γεύματα. Τρώμε όποτε μπορούμε. Συχνά τρώμε γρήγορα, με αποτέλεσμα να μη "φιλτράρουμε" τι και πόσο τρώμε. Συμβαίνει συχνά όταν το μωρό που θηλάζει δεν έχει πρόγραμμα στο θηλασμό.

β) έλλειψη ύπνου. Γενικά ο καλός ύπνος είναι φιλαράκι με το μεταβολισμό. Η έλλειψή του επιβραδύνει το μεταβολισμό.

γ) η φυσική άμυνα του οργανισμού που δημιουργεί "αποθήκες λίπους" προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σίτισης του μωρού και τις ανάγκες του οργανισμού της μητέρας.

δ) κατακράτηση λόγω αμηνόρροιας.

Με λίγα λόγια, όταν αρχίσετε να μπαίνετε με το μωράκι σου σε ένα υποτυπώδες πρόγραμμα, όταν αρχίσει να κοιμάται καλύτερα το βράδυ, όταν μπουν οι στέρεες και τέλος όταν σου έρθει περίοδος θα δεις αμεσότερη απώλεια βάρους.

Πάντως και 10 κιλά μείον είναι μια χαρά. Κοίτα τώρα τις ανάγκες των παιδιών σου και των μεγάλων που βρίσκονται σε φάση εφηβείας - προεφηβείας (απαιτητική περίοδος) και του μωρού και όλα θα γίνουν εν καιρώ. Άλλωστε, εμείς εδώ είμαστε να στηρίζουμε η μία την άλλη, να χαζολογάμε, κλπ.!!!!!!!! Καλωσήρθες.

Cacao μου! Νουτέλα ε; Γιάμ, γιάμ... Εγώ αυτό το έδεσμα του διαβόλου δεν το βάζω καν στο σπίτι: 1. γιατί η λιχούδα η κόρη μου θα το φάει με το κουταλάκι εντός μισής ώρας (αν είναι για φαγητό κάνουμε τάματα να φάει, βέβαια) και 2. γιατί η λιχούδα η μαμά της κόρης μου θα το φάει με το κουταλάκι εντός δεκαλέπτου!!!!!!!! :tongue: Καλά έκανες και το ευχαριστήθηκες!!!!!!!!!!!! Άλλωστε, θέλει και ένα σοκάρισμα ο οργανισμός μας για να επανεκκινήσει....

ευχαριστω Ioio!και εσεις το ιδιο να τα χαιρεστε !!!

και επισης δεν εχω αδιαθετησει ακομα. εχει αυτο σημασια?

ζυγιστηκα και εγω σημερα , 61.9 . ξεκινησα παλι και το περπατημα, οτι ψωνια θελω να κανω παιρνω το καροτσι και παμε με τα ποδια . εχω και δυο οργανα γυμναστικης στο υπογειο, αλλα δεν το εχω παρει αποφαση να τα ανεβασω .

Κορίτσια, έφτιαξα χθες την ντουλάπα μου και με έπιασε μαύρη κατάθλιψη. Βρήκα ένα σορτσάκι κι ένα παντελονάκι νο. 34 και τα κοιτούσα και δεν πίστευα ότι κάποτε χορούσα σε αυτά. Αφού τα είδε η κόρη μου και μου λέει: Ρε μαμά, τι τα βάζεις αυτά στην ντουλάπα σου; Δε βλέπεις είναι δικά μου, είναι μικρά!!!!!! :shock:

με τη περιοδο με προλαβες ! θεμα υπνου δεν εχουμε ,κοιμαται απο δυομιση μηνων ολη νυχτα . ομως με το ωραριο του φαγητου εχουμε προβλημα . οτι ωρα ναναι τρωω . τωρα που τελειωσαν τα σχολεια ομως θα μπω σε μια σειρα .

Διαφημίσεις

Κορίτσια, έφτιαξα χθες την ντουλάπα μου και με έπιασε μαύρη κατάθλιψη. Βρήκα ένα σορτσάκι κι ένα παντελονάκι νο. 34 και τα κοιτούσα και δεν πίστευα ότι κάποτε χορούσα σε αυτά. Αφού τα είδε η κόρη μου και μου λέει: Ρε μαμά, τι τα βάζεις αυτά στην ντουλάπα σου; Δε βλέπεις είναι δικά μου, είναι μικρά!!!!!! :shock:

Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είναι η κόρη;

Τέτοια θα μου λέει και η δική μου αύριο μεθαύριο;

Gm, εγώ τρώω περίπου 2000 θερμίδες τη μέρα ή προσπαθώ κι έχω χάσει περίπου 2 κιλά σε ένα μήνα.

καλως σας βρηκα ! ειμαι 34 χρ και εχω τρια παιδια, 12 ,10 και 5 μηνων. ..........

καλώς μας ήρθες!!!!

το μεγάλο θα πάει γυμνάσιο έ? ωχ παναγία μου τι μας περιμένει, κι εμένα η κορούλα μου είναι 10, θα πάει πέμπτη δημοτικού τώρα, κι από τώρα αγχώνομαι.

......................επειδη θηλαζω και για να μη κανω καμια βλακεια ειπα να παω σε διαιτολογο , πηγα λοιπον πριν εναμιση μηνα , αλλα δεν εχω χασει τιποτα. οι θερμιδες που μου εδωσε ειναι 1400 με απογοητευουν οι γυρω μου , γιατι μου λενε ¨αν δεν σταματησεις το θηλασμο μη περιμενεις να χασεις ¨. ισχυει λετε?

δεν ισχύει πιστεύω, κάθε μήνα θα χάνεις, ειδικά αν σταματήσεις το τσιμπολόγημα.συνέχισε την δίαιτα αφού την έχεις κιόλας, ξέρεις περίπου τι πρέπει να τρως, και σιγά σιγά θα χάνεις είμαι σίγουρη.

1527894gvxcsdbcpz.gif

το ιδιο επαθα και εγω , και ειπα ή τοτε ημουν πολυ αδυνατη, ή τωρα ειμαι πολυ χοντρη !:) τα κρατησα ομως , που θα παει θα ξαναμπουμε . στο δευτερο παιδι εχασα 20 κιλα σε 4μηνες , αφου βλεπω φωτογραφιες μου και λεω τι στο καλο εκανα τοτε και τα εχασα?!! θεμα ηλικιας ισως !!

ασε μας μωρέ, μαύρη κατάθλιψη!!!!

θυμίσου: τα χριστούγεννα ήσουν 68 και τώρα είσαι 60!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλη προοδο κατερινα, και εμενα ο δευτερος πεμπτη θα παει !

ο πρωτος παει ηδη γυμνασιο , θα παει δευτερα τωρα . ειναι γεννημενος δεκεμβριο , πηγε λιγο μικρουλης σχολειο.

Διαφημίσεις

Gm, εγώ τρώω περίπου 2000 θερμίδες τη μέρα ή προσπαθώ κι έχω χάσει περίπου 2 κιλά σε ένα μήνα.

το ζυγιζεις το φαγητο? εμενα η διαιτολογος μου λεει , 60 γρ κρεας , μισο φλυτζ μακαρονια, ενα φλιτζ σαλατα κτλ . και αυτο με κουρασε η αληθεια ειναι!

Ioio, τεσσάρων είναι η γλωσσού μου και φυσικά έχει άποψη για ΌΛΑ....

Gmnth03, εννοείται ότι θα ξαναμπούμε. Τι στο καλό κάνουμε εδώ πέρα νομίζεις; Μπρίκια κολλάμε;:tongue:

Κατερινάκι μου, όταν σε διαβάζω πάντα γουστάρω... Τυχαίο; Δε νομίζω!!!!!!!!

Gmnth03, αυτό με τις ποσότητες το είχαμε αναλύσει παλιότερα με την Κατερίνα (είμαστε γριές σοφές κουκοβάγιες εδώ μέσα). Είναι πραγματικά τρομερό να κάνουμε σύγκριση των ποσοτήτων που θα έπρεπε να τρώμε με αυτές που τρώμε στην πραγματικότητα. Συχνά είναι τριπλάσιες σε ποσότητα!!!!!

Gmnth03, αυτό με τις ποσότητες το είχαμε αναλύσει παλιότερα με την Κατερίνα (είμαστε γριές σοφές κουκοβάγιες εδώ μέσα). Είναι πραγματικά τρομερό να κάνουμε σύγκριση των ποσοτήτων που θα έπρεπε να τρώμε με αυτές που τρώμε στην πραγματικότητα. Συχνά είναι τριπλάσιες σε ποσότητα!!!!!

εσυ τι κανεις απο διατροφη, κατι συγκεκριμενο? ή οτι μαγειρευεις για τους αλλους?

Βασικά, κάνω πολλά πειράματα (αποτυχημένα) και πολλές παρασπονδίες (εξαιρετικά επιτυχημένες :) ).

Το χειμώνα έκανα κυρίως Ατκινς πρώτη φάση. Τώρα το καλοκαίρι που επιβάλλονται τα φρούτα για ενυδάτωση του οργανισμού κινούμε βασικά στο τρίπτυχο ψητά - σαλάτες - φρούτα.

Είμαι, όμως, μεγάλο κεφάλαιο. Και μόνο να σκεφτείς ότι από τους 10 μήνες που κάνω δίαιτα, τους 8 κάνω ατασταλίες (όχι κανένα τοστάκι ή κουλούρι Θεσσαλονίκης, όπως μερικές συναγωνίστριες που είναι παραδείγματα προς μίμηση), αλλά μπέργκερ, πιτόγυρα, σκεπαστές, μακαρονάδες και δίλιτρα παγωτά, πάλι καλά που έχω καταφέρει να χάσω 8 κιλά να λες.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...