Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα!

Κι εγώ στα κλαμπ με τα καλά νέα σήμερα :-D!

54,4! Ήταν βέβαια κι όλες οι συνθήκες ιδανικές: είχε μόλις στραγγίξει η μπέμπα και τα δύο στήθη και είχα επισκεφθεί την τουαλέτα πριν το ζύγισμα. Όπως και να 'χει, πάντως, αυτή τη βδομάδα τα πήγα πολύ καλά διατροφικά, οπότε ακόμα κι αν αν η πραγματική απώλεια δεν είναι 800γρ αλλά 500 π.χ. πάλι πολύ ικανοποιητικά τα θεωρώ! :-D

Αυτή τη βδομάδα στόχος μου είναι να τρώω σαλάτα κάθε βράδυ.

loio, πιστεύω ότι αυτό από μόνο του θα κάνει τη διαφορά την ερχόμενη βδομάδα. Μέχρι τώρα τι έτρωγες συνήθως για βραδινό;

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!! Ημέρα ζυγίσματος.... Για να δούμε....

Εγώ λοιπόν στα 60 κιλάκια σήμερα!!!!!!!

Απολογισμός δεύτερης μέρας GM: ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ. It's official: δε μου πάνε οι χημικές δίαιτες με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να 'ναι που είσαι φυσιολογικός άνθρωπος;;; :tongue::wink::-D

Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα ότι το καλύτερο πρόγραμμα είναι αυτό που κάνεις τώρα.

Πάμε δυνατά για το σορτς! :wink:

Κατερίνα και Matri, μπράβο, κορίτσια! :-D

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα αρχηγέ!Έχω χαθεί το ξέρω αλλά έχω λίγο παραπάνω τρεξιματα αυτόν τον καιρό! 71.2 για εμενα!Επιτέλους ξεκολλησα!Καλα αποτελέσματα κ στα άλλα κορίτσια!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λείπουν ακόμα μερικές, αλλά θα παραθέσω το πινακάκι:

___________22/06____29/06___-εβδομάδας___-σύνολο___στόχος

kiki v________55,2_______54,4__________-0,8_______-6,9________51

Pinelopilar___72_________71,2__________-0,8_______-4__________65

katerina71___85,7_______85____________-0,7_______-4,3________64

matri________67,7_______67,4__________-0,3________-3,3_______63

mkcm_______60,3_______60____________-0,3________-8_________50

Ioio________69,7_________69,7________ 0__________-1,8_______60

Αρσινόη_____60,5_______59,7_________-0,8_________-20,3_______57

vio.tz_______74_________73__________-1___________-1__________64

eirinich______65,2____________________________________________60

Γεια σας!!!

69,2 για μένα, αλλά 2 εβδομάδες και όχι μία μετά την τελευταία ενημέρωση που σας έδωσα, διότι την προηγούμενη έμεινα σταθερή στο 70,3 και στεναχωρήθηκα και δε σας έγραψα.... :tongue:

Νιώθω σχετικά καλά πλέον μπορώ να πω. Τα φυσιολογικά μου βέβαια είναι γύρω στα 64. Σκεφτόμουν έντονα ότι όλα είναι σχετικά, και ενώ πριν μείνω έγκυος αν ήμουν 70 σχεδόν κιλά όπως τώρα θα ένιωθα πάρα πολύ άσχημα, τώρα νιώθω πολύ καλά ότι σχεδόν κατάφερα να επανέλθω (ξεκίνησα εγκυμοσύνη στα 68+ κιλά γιατί είχα πάρει πολλές ορμόνες και είχα τουμπανιάσει)! Και ενώ πριν όταν πάχαινα δεν φορούσα κανένα ρούχο που να ψιλοδιαγράφει (όχι τσίτα κολλητό, απλά να είναι πιο κοντά στο σώμα!), τώρα τα φοράω με αυτοπεποίθηση!! Άλλωστε ο "λόγος" που έχασα το ...φιλήδονο κορμί μου (!!) είναι πάντα στο καρότσι του μαζί μου, οπότε με "δικαιολογούν" οι περαστικοί!! Χαχα!!

Τις τελευταίες ημέρες βέβαια το έχω παρακάνει με τα κουφετάκια, γιατί έφτιαξα τις μπομπονιέρες για τη βάπτιση και μου περίσσεψαν αρκετά κουφετάκια και είναι πολύ νόστιμα τα άτιμα...Αχ...να τελειώσουν να ξεμπερδέυω από τον πειρασμό! Ένας τόνος θερμίδες σε ένα τόσο δα κουφετάκι...

Συγχαρητήρια σε όλες μας λοιπόν και καλή μας συνέχεια!!

okVgp3.pngf0C9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κι εγώ στα κλαμπ με τα καλά νέα σήμερα :-D!

54,4! Ήταν βέβαια κι όλες οι συνθήκες ιδανικές: είχε μόλις στραγγίξει η μπέμπα και τα δύο στήθη και είχα επισκεφθεί την τουαλέτα πριν το ζύγισμα. Όπως και να 'χει, πάντως, αυτή τη βδομάδα τα πήγα πολύ καλά διατροφικά, οπότε ακόμα κι αν αν η πραγματική απώλεια δεν είναι 800γρ αλλά 500 π.χ. πάλι πολύ ικανοποιητικά τα θεωρώ! :-D

loio, πιστεύω ότι αυτό από μόνο του θα κάνει τη διαφορά την ερχόμενη βδομάδα. Μέχρι τώρα τι έτρωγες συνήθως για βραδινό;

Να 'ναι που είσαι φυσιολογικός άνθρωπος;;; :tongue::wink::-D

Θα συμφωνήσω με την Κατερίνα ότι το καλύτερο πρόγραμμα είναι αυτό που κάνεις τώρα.

Πάμε δυνατά για το σορτς! :wink:

Κατερίνα και Matri, μπράβο, κορίτσια! :-D

Συνήθως τοστ, ή φαγητό ή τορτελινάκια. Με το θηλασμό έψω όρεξη.

καλησπερα κοριτσια , να μπω και εγω στη παρεα σας ?!

Καλώς ήρθες! Πες λίγα πράγματα για σένα, για να σε γνωρίσουμε καλύτερα! Πόσα κιλά θέλεις να χάσεις; έχεις συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα;

καλως σας βρηκα ! ειμαι 34 χρ και εχω τρια παιδια, 12 ,10 και 5 μηνων. πηρα 22 κιλα περιπου( δεν ειχα ζυγιστει τις τελευταιες μερες γιατι γεννησα προωρα ) το πρωτο 20 ημερο ειχα χασει τα 10κιλα. επειδη θηλαζω και για να μη κανω καμια βλακεια ειπα να παω σε διαιτολογο , πηγα λοιπον πριν εναμιση μηνα , αλλα δεν εχω χασει τιποτα. οι θερμιδες που μου εδωσε ειναι 1400 . μετα τις 3 βδομαδες τα παρατησα. και τωρα που σας βρηκα ειπα να ξεκινησω παλι. με απογοητευουν οι γυρω μου , γιατι μου λενε ¨αν δεν σταματησεις το θηλασμο μη περιμενεις να χασεις ¨. ισχυει λετε?

Διαφημίσεις

72 κιλα γεννησα( αν θυμαμαι καλα) , τωρα ειμαι 62 , και την εγκυμοσυνη την ξεκινησα 50.5 . το βαρος μου ηταν παντα 47 με 50 . γυρω στα 12-13 κιλα πρεπει να χασω .χρονοδιαγραμμα δεν εχω , γιατι αν κρινω απο τους τελευταιους 4 μηνες , δεν βλεπω να πεφτω μεσα !

Καλωσηρθες gmnth03!Καλε πότε πρόλαβες μικρή κοπέλα και έχεις 3 παιδάκια και 12 χρονών κιολας το μεγαλο:shock:Βεβαια όλες μου οι φίλες έχουν 12 και 13 χρονών παιδιά αλλά αυτές τις έχω συνηθίσει και όταν ακούω άλλες συγκρίνω με τον εαυτό μου:tongue::lol:

Εγω λέω να ξαναπάς σε διαιτολόγο.Μη κάνεις ότι να ναι τώρα που ακόμα θηλάζεις. Έτσι πιστεύω δλδ.Γι αυτό που ρωτάς δε ξέρω γτ εγώ δε θηλασα.

Βρε κορίτσια τι ονόματα είναι αυτά που έχετε βάλει εδω;Προσπαθώ κάθε φορά να θυμηθώ τα γράμματα και τη σειρά τους μιας και δεν έχουν καμία συνοχή και νοημα:lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Gmnth03, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Να σου ζήσουν! Προσωπικά, έχω βαρεθεί όσοι δεν έχουν ιδέα από θηλασμό να τον κατηγορούν για διάφορα. Κι εγώ θηλάζω κσι κάτι έχω χάσει. Δεν χάνω όπως θα έχανα αν δεν ήμουν μαμά, αλλά δεν φταίει ο θηλασμός για αυτό. Τα ξενύχτια και ό, τι συνοδεύειη φροντίδα ενός μωρού δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Σήμερα η ζυγαριά έδειξε 69,3 (- 400 γραμ. Από χθες) Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!

καλημερα cacao καλως σε βρηκα ! τι να πω ρε παιδι μου λυπαμαι τα 30αρια ! και να μη χανω κιολας ?!! ουτως ή αλλως τη διαιτα μου την εδωσε , δεν μπορει να μου αλλαξει και κατι , γιατι δεν τρωω γαλακτοκομικα ακομα. μου εχει σαλατες φρουτα κρεας ψαρι, ψωμι, ζυμαρικα , αυγο. απο χθες το πηρα ζεστα , τερμα το τσιμπολογημα , θα ξαναμπω σε προγραμμα και βλεπουμε !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...