Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κι εμένα ρε παιδιά όταν έτρωγα μακαρόνια (ολικής, βέβαια) ήμουν κομπλέ. Όταν έτρωγα corn flakes, ρύζι και αρακά πήγαινε στα ύψη.

Εν τω μεταξύ μου είχε πει να μετριέμαι μετά το κυρίως γεύμα μου. Οπότε τις πρώτες 3 - 4 μέρες που το βράδυ έτρωγα corn flakes δεν είχα μετρηθεί. Έτυχε μια μέρα να ξεχάσω τη μεσημεριανή μέτρηση και λέω θα μετρηθώ το βράδυ και έπαθα σοκ. Νομίζω στη μία ώρα ήταν 170! Στο δίωρο ευτυχώς είχε πέσει στα 110, αλλά τα χρειάστηκα να σου πω την αλήθεια.... Από τότε μαχαίρι τα φλέικς (κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το ρύζι και τον αρακά).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Τα ξερω ολα αυτα.εμενα τα αμνιακα μου ηταν παντα νορμαλ.αν εκανα πολυ ινσουλινη επρεπε να παω στο πανεπιστημιακο για το ενδεχομενο παρακολουθησης του μωρου.ακριβως!εκανα υπογλυκαιμια την πρωτη φορα.το αποτελεσμα δε θελεις να το ξερεις.η κορη μου ηταν μεγαλο μωρο.αλλα αυτο ηταν λογο γονιδιων.συνεχιζει να ειναι νταρντανουλα

Έπρεπε ρε συ να σε έχει από κοντά με την ινσουλινη.Εσυ δεν είχες την εμπειρία να υπολογίζεις πόσο θα κάνεις. Είναι μεγάλη βλακεια να μη σε έχουν από κοντά. Μπορεί να έπρεπε να κάνεις πραγματικά αλλά πρέπει να εκπαιδευτεις κιολας να το θέσω έτσι για τις δοσολογίες. Δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν έχει ιδέα. Ακόμα κι εγώ που μπορώ να βρω το γλυκαιμικο δείκτη για να υπολογίσω τι θα φάω για να μην ανέβει πολύ πχ δεν ξέρω από δοσολογίες και τετοια.Δλα θα ήθελα βοηθεια σίγουρα. :?

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κι εμένα ρε παιδιά όταν έτρωγα μακαρόνια (ολικής, βέβαια) ήμουν κομπλέ. Όταν έτρωγα corn flakes, ρύζι και αρακά πήγαινε στα ύψη.

Εν τω μεταξύ μου είχε πει να μετριέμαι μετά το κυρίως γεύμα μου. Οπότε τις πρώτες 3 - 4 μέρες που το βράδυ έτρωγα corn flakes δεν είχα μετρηθεί. Έτυχε μια μέρα να ξεχάσω τη μεσημεριανή μέτρηση και λέω θα μετρηθώ το βράδυ και έπαθα σοκ. Νομίζω στη μία ώρα ήταν 170! Στο δίωρο ευτυχώς είχε πέσει στα 110, αλλά τα χρειάστηκα να σου πω την αλήθεια.... Από τότε μαχαίρι τα φλέικς (κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το ρύζι και τον αρακά).

Το γάλα φταίει βασικά για το ανέβασμα του σακχάρου. Σκέτα κορν φλέικς ανεβάζουν λιγότερο. Αστο εγώ με αυτό το συνδιασω έχω χτυπήσει 250 αριθμό :shock:

Στο 2ωρο φαντάσου. Αυτό που με έκαιγε στη μία ώρα ήταν το κουλούρι Θεσσαλονίκης.Στο μισό ήμουν οκ. Στο δώρο είχα καει

3231580x15ta1yz3w.gif

Εκανα μονο δυο μοναδες μια φορα τη μερα.κ οσοι αλλοι ειδαν αργοτερα τις τιμες μου διακριτικα μου ελεγαν οτι δεν ηταν πολυ υψηλες.αν χρειαστει εννοειτε θα ξανακανω.απλα νομιζω οτι την πρωτη φορα ηταν ολα ενα μεγαλο λαθος

Διαφημίσεις

Εκανα μονο δυο μοναδες μια φορα τη μερα.κ οσοι αλλοι ειδαν αργοτερα τις τιμες μου διακριτικα μου ελεγαν οτι δεν ηταν πολυ υψηλες.αν χρειαστει εννοειτε θα ξανακανω.απλα νομιζω οτι την πρωτη φορα ηταν ολα ενα μεγαλο λαθος

Εντάξει θα το δείτε τώρα πως θα πάει.Παντως στο ανεβασμένο σακχαρο μπορεί να οφείλεται το αυξημένο βάρος του εμβρυου

3231580x15ta1yz3w.gif

Πω, πω κορίτσια.... Μπήκα τώρα σε ένα σάιτ και είδα μια σειρά φαγητά και τέτοια και μου τρέχουν τα σάλια............... Αλλά θα κρατήσω, θα κρατήσω, θα κρατήσω λέμε......... Έχουμε και το σορτσάκι για το event να φορέσουμε, άλλωστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εντάξει θα το δείτε τώρα πως θα πάει.Παντως στο ανεβασμένο σακχαρο μπορεί να οφείλεται το αυξημένο βάρος του εμβρυου

Ναι.προς το παρον πολυ καλα.κ η πρωτη καμπυλη.η ενδοκρινολογος λεει οτι ισως να μην εχω θεμα αυτη τη φορα.κ ο εμβρυολογος που εκανα τους μεγαλους υπερηχους ειπε οτι δεν επηρεαστηκε το εμβρυο.39εβδ γεννηθηκε 50εκ κ 3560.δε τη λες κ τεραστια αλλα μεγαλο μωρο.εξακολουθει να εχει πολυ καλη αναπτυξη(πηρε απο τον μπαμπα της)

Ναι.προς το παρον πολυ καλα.κ η πρωτη καμπυλη.η ενδοκρινολογος λεει οτι ισως να μην εχω θεμα αυτη τη φορα.κ ο εμβρυολογος που εκανα τους μεγαλους υπερηχους ειπε οτι δεν επηρεαστηκε το εμβρυο.39εβδ γεννηθηκε 50εκ κ 3560.δε τη λες κ τεραστια αλλα μεγαλο μωρο.εξακολουθει να εχει πολυ καλη αναπτυξη(πηρε απο τον μπαμπα της)
Καλε ναι δεν ήταν μεγάλο μωρό μια χαρά φυσιολογικό βάρος είχε.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!! Ημέρα ζυγίσματος.... Για να δούμε....

Εγώ λοιπόν στα 60 κιλάκια σήμερα!!!!!!!

Απολογισμός δεύτερης μέρας GM: ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ. It's official: δε μου πάνε οι χημικές δίαιτες με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνεχίζω λοιπόν ακάθεκτη στο μοντέλο ψητά - σαλάτες - φρούτα και ό,τι γίνει!!!!!!!!!!!!

Μόνο με τα λαχανικά δεν την πάλεψα με τίποτα, ήθελα οπωσδήποτε φρουτάκι!!!!!!!!!!!!!!! Οπωσδήποτε όμως, οπότε αφού αποφάσισα ότι δεν θα την τηρήσω έφαγα το μεσημέρι το κοτοπουλάκι με τη σαλατούλα μου και το βραδάκι τα φρουτάκια μου.

Τώρα σκέφτομαι, επειδή θέλω και τα παγωτάκια μου, να πάρω του Γιώτη το παγωτό Sweet and balanced και να βάλω στην κατάψυξη για να μη στερούμε.

................

Απολογισμός δεύτερης μέρας GM: ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ. It's official: δε μου πάνε οι χημικές δίαιτες με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνεχίζω λοιπόν ακάθεκτη στο μοντέλο ψητά - σαλάτες - φρούτα και ό,τι γίνει!!!!!!!!!!!!

Μόνο με τα λαχανικά δεν την πάλεψα με τίποτα, ήθελα οπωσδήποτε φρουτάκι!!!!!!!!!!!!!!! Οπωσδήποτε όμως, οπότε αφού αποφάσισα ότι δεν θα την τηρήσω έφαγα το μεσημέρι το κοτοπουλάκι με τη σαλατούλα μου και το βραδάκι τα φρουτάκια μου.

............................

Α, και μόλις με είδε άλλη μια συνάδελφος και μου είπε ότι έχω αδυνατίσει πολύ!!!!!!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα Mkcm μου, καλημέρα κόρες,

πρωινή κι εγώ σήμερα,

μπράβο mkcm μου!!! και για το αδυνάτισμα και για το ψητό σαλάτα φρούτο, πιστεύω είναι το καλύτερο, χωρίς ψωμί και με λίγους υδατάνθρακες!!! άψογη!!!

και για μένα καλά τα νέα=85 ακριβώς η ζυγαριά, - 700 γρ. δηλαδή!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κορίτσια, συγχαρητήρια! Ξανά ζυγίστηκα και έδειξε η ζυγαριά 69,7. Αρχηγέ, πάρε τη δεύτερη μέτρηση σε παρακαλώ, να μην νιώθω ότι πάχυνα κιόλας. :)

Mkcm, ούτε εμένα μου πάνε οι χημικέε δίαιτες. Με υπομονή και συνέπεια θα χαθούν τα κιλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...