Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Άμα το φτιάξω αυτό θα υπάρχουν δύο τινά: ή που θα με σκοτώσει ο άντρας μου με συνοπτικές διαδιασίες όντας σε αυτοάμυνα, ή που θα ζητήσει διαζύγιο με αιτιολογία την ενδοοικογενειακή κακοποίηση και θα ζητήσει και την επιμέλεια των παιδιών!!!!!!!!

Αχαχαχα αυτα τωρα τα είδα. Έλα βρε παιδιά. Πίτσα από κουνουπιδι;Παναγία μου βοηθά. Προτιμω να φαω σαλάτα με καρότα χαχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Θα φάω για ένα μήνα μην ανησυχείς ουαχαχαχα:twisted:

1. Όσο και να φας... αν την επόμενη κάνεις πάλι κράτη είσαι ο.κ.

2. Πόσο να φάει ένας άνθρωπος που φοράει small? (και τώρα παραθέτω το ανύπαρκτο emoticon που έχει τουπέ).

Αχαχαχα αυτα τωρα τα είδα. Έλα βρε παιδιά. Πίτσα από κουνουπιδι;Παναγία μου βοηθά. Προτιμω να φαω σαλάτα με καρότα χαχαχα

Κι όμως, για μένα αυτό θα το φτιάξω στάνταρ!!!!!! Τρελαίνομαι για κουνουπίδι. ΣΥνήθως το βράζω και μετά το βάζω σε πυρέξ στο φούρνο με τυριά!!!!!!! Είναι μούρλια. Κι αυτό τέλειο θα είναι!!!!! Ο άντρας μου όμως δεν πρόκειται να το εκτιμήσει για κανέναν λόγο.

Καλημερα!

Κακαο εννοειται πως με παρακολουθει ενδοκρινολογος γιατι εχω κ χασιμοτο(κ πολλα αλλα που δ ειναι του παροντος).απλα αλλαξα ενδοκρινολογο γιατι δε μου αρεζε ο προηγουμενος.εχω κανει ηδη μια καμπυλη κ μαλλον θα ξανακανω σε ενα μηνα.κανω κ λιγες μετρησεις κ προς το παρον ολα καλα.ευτυχως δε μου αρεσει κ το αλατι κ στις εγκυμοσυνες σιχαινομαι τα γλυκα(ενω γενικα εχω αγαπη κ εχω κοριτσια).καμια σχεση αυτη η εγκυμοσυνη με την πρωτη.φτου-φτου.αδυναμια μου οι υδατανθρακες:cry:

:-P:razz: Εγω πήγαινα σε γιατρό που συνεργάζεται με το γυναικολόγο μου απλά με έβλεπε στα πρωινά στο λαϊκό.Καμπυλες δεν εκανα καθόλου στην εγκυμοσυνη.Εφοσον υπήρχε διάγνωση δεν υπήρχε λόγος. Ινσουλίνη απίστευτο αλλά δεν εκανα.Θυμαμαι στο Αλεξάνδρα που είχαν λυσσαξει να μου κάνουν καμπύλη κι εγώ τους έτριβα το χαρτι του ενδοκρινολογο μου στα μούτρα και παρόλα αυτά επέμεναν. Αυτοί είχαν τη καλύτερη διαβητολόγο λέει και καλα.Δλδ όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι. Αντε από κει....Εγώ κάνω ΠΆΝΤΑ υπογλυκαιμιες μετά τη καμπύλη. Θα κάτσω εγώ να κάνω υπογλυκαιμία στην εγκυμοσυνη επειδή αυτοί εκεί μέσα είναι ηλιθιοι και τυπικά πρέπει να γινει;Σκασίλα μου.Μετα μου έκαναν μετρήσεις αυτοί παίρνοντας αίμα και μου έβγαζαν το πιο χαμηλό σακχαρο που είχα κάνει ποτέ στην εγκυμοσυνη χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Κι όμως, για μένα αυτό θα το φτιάξω στάνταρ!!!!!! Τρελαίνομαι για κουνουπίδι. ΣΥνήθως το βράζω και μετά το βάζω σε πυρέξ στο φούρνο με τυριά!!!!!!! Είναι μούρλια. Κι αυτό τέλειο θα είναι!!!!! Ο άντρας μου όμως δεν πρόκειται να το εκτιμήσει για κανέναν λόγο.

Είπαμε, παράλληλα σύμπαντα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

:-P:razz: Εγω πήγαινα σε γιατρό που συνεργάζεται με το γυναικολόγο μου απλά με έβλεπε στα πρωινά στο λαϊκό.Κπυλες δεν εκανα καθόλου στην εγκυμοσυνη.Εφοσον υπήρχε διάγνωση δεν υπήρχε λόγος. Ινσουλίνη απίστευτο αλλά δεν εκανα.Θυμαμαι στο Αλεξάνδρα που είχαν λυσσαξε να μου κάνουν καμπύλη κι εγώ τους έτριβα το χαρτι του ενδοκρινολογο μου στα μούτρα και παρόλα αυτά επέμεναν. Αυτοί είχαν τη καλύτερη διαβήτη λόγο λέει και καλα.Δλδ όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι. Αντε από κει....Εγώ κάνω ΠΆΝΤΑ υπογλυκαιμιες μετά τη καμπύλη. Θα κάτσω εγώ να κάνω υπογλυκαιμία στην εγκυμοσυνη επειδή αυτοί εκεί μέσα είναι ηλιθιοι και τυπικά πρέπει να γινει;Σκασίλα μου.Μετα μου έκαναν μετρήσεις αυτοί παίρνοντας αίμα και μου έβγαζαν το πιο χαμηλό σακχαρο που είχα κάνει ποτέ στην εγκυμοσυνη χαχαχα

Κι εμένα η ενδοκρινολόγος που πήγα με καραμπινάτο διαβήτη κύησης δε μου ανέφερε ποτέ για ινσουλίνη ούτε και για επαναληπτική καμπύλη. Κάναμε την πρώτη καμπύλη, ήταν για κλάματα, μου έδωσε διατροφή και τρυπητήρι, με είδε μετά άλλες 2 φορές εντός 15θήμερου. Μου έδωσε οδηγίες για μέχρι την κύηση και για μετά και μου είπε να την ξαναενοχλήσω μόνο αν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δω τις μετρήσεις να ξεφεύγουν... Το μόνο παραπάνω που κάναμε ήταν doppler.

1. Όσο και να φας... αν την επόμενη κάνεις πάλι κράτη είσαι ο.κ.

2. Πόσο να φάει ένας άνθρωπος που φοράει small? (και τώρα παραθέτω το ανύπαρκτο emoticon που έχει τουπέ).

Πίστεψε με πολύ!!!t1935.gift1911.gif

3231580x15ta1yz3w.gif

Κι εμένα η ενδοκρινολόγος που πήγα με καραμπινάτο διαβήτη κύησης δε μου ανέφερε ποτέ για ινσουλίνη ούτε και για επαναληπτική καμπύλη. Κάναμε την πρώτη καμπύλη, ήταν για κλάματα, μου έδωσε διατροφή και τρυπητήρι, με είδε μετά άλλες 2 φορές εντός 15θήμερου. Μου έδωσε οδηγίες για μέχρι την κύηση και για μετά και μου είπε να την ξαναενοχλήσω μόνο αν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δω τις μετρήσεις να ξεφεύγουν... Το μόνο παραπάνω που κάναμε ήταν doppler.

Καλα εγώ δεν έκανα καν στην εγκυμοσυνη.Αφου καλε έχω διαβητη.Τι να μου διαγνωσουν;Όλα τυπικά θέλουν να τα κάνουν. Δεν τους νοιάζει αν θα κάνω κακό στο παιδι με τις υπογλυκαιμιες.Τα βλήματα! Κοίτα αν δεν είχε καλές μετρησεις θα σου έδινε ινσουλίνη.Απλα εγώ επειδή είχα ήδη διαβήτη με είχαν για σίγουρη. Αν είχα τύπου 2 σίγουρα θα είχα πρόβλημα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω δεν τη γλιτωσα με την ινσουλινη με τον υπερβολικο πρωτο ενδοκρινολογο.οι τιμες δεν ηταν τοσο χαλια.παραλιγο να πρεπει να γεννησε σε.πανεπιστημιακο αλλης πολης κ προωρα.ενω η μικρη ηταν μια χαρα.δεν επηρεαστηκε απο το διαβητη.γενικα μου κοστισε πολυ.κ ειχα πολλες αναποδιες με αφορμη αυτο

Διαφημίσεις

Τύπου 1 έχεις Cacao μου;

Όχι μονογονιδιακος λέγεται. Φαντάσου το κάτι σαν ανάμεσα του 1 και του 2.Ο τύπου 1 θέλει οπωσδήποτε ινσουλίνη εκτός από πολύ σπάνιες περιπτωσεις (έως και ανύπαρκτες θα ελεγα).Ο μονογονιδιακος μπορεί να είναι και ασυμπτωματικος.Εγω εντελώς τυχαία το ανακάλυψα μιας και οι τυπικές μου μετρήσεις οι πρωινές που έκανα πάντα ήταν μια χαρά.

3231580x15ta1yz3w.gif

Γιαυτό σε ρώτησα. Γιατί μια φίλη μου που έχει τύπου 1 παίρνει έτσι κι αλλιώς πόσο μάλλον στις εγκυμοσύνες. Κάτι σαν άνοσο είναι αυτός ο μονογονιδιακός. Κατερίνα, κι εσύ αυτόν δεν έχεις;

Εγω δεν τη γλιτωσα με την ινσουλινη με τον υπερβολικο πρωτο ενδοκρινολογο.οι τιμες δεν ηταν τοσο χαλια.παραλιγο να πρεπει να γεννησε σε.πανεπιστημιακο αλλης πολης κ προωρα.ενω η μικρη ηταν μια χαρα.δεν επηρεαστηκε απο το διαβητη.γενικα μου κοστισε πολυ.κ ειχα πολλες αναποδιες με αφορμη αυτο

Κοίτα αν έχεις ανεβασμένο σακχαρο το παιδι μετά τη γέννηση μπορεί να κάνει υπογλυκαιμιες οπότε θα θέλει παρακολουθηση και όρο χωριά τα προβλήματα στην εγκυμοσυνη πχ αυξημένα αμνυακα υγρα κλπ.Η ινσουλίνη δεν είναι τπτ ούτε καν φάρμακο. Όμως θέλει πολύ προσοχή για να μην κάνεις υπογλυκαιμιες.Θελει πολύ προσοχή στα γεύματα και υπολογισμό γλυκαιμικου δείκτη για να πάρεις ανάλογη ποσότητα ινσουλίνης.Τωρα αν σου δώσουν χωρίς να τη χρειάζεσαι σίγουρα θα έκανες υπογλυκαιμιες και δεν είναι ότι καλύτερο στην εγκυμοσυνη.

3231580x15ta1yz3w.gif

Γιαυτό σε ρώτησα. Γιατί μια φίλη μου που έχει τύπου 1 παίρνει έτσι κι αλλιώς πόσο μάλλον στις εγκυμοσύνες. Κάτι σαν άνοσο είναι αυτός ο μονογονιδιακός. Κατερίνα, κι εσύ αυτόν δεν έχεις;

Ναι μοιάζει με τον τύπου 1 αλλά μπορεί να μη δημιουργήσει και πότε πρόβλημα. Εμένα οι μετρήσεις μου είναι σχεδόν πάντα Καλές. Εκτός από συγκεκριμένες τροφές που το εκτινάζουν στα ύψη. Οι χειρότερες είναι κορν φλέικς με γάλα και ρύζι.Ομως πχ με μακαρόνια είμαι μια χαρα:-P Μόνο στη καμπύλη κάνει μπαμ το πρόβλημα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Κοίτα αν έχεις ανεβασμένο σακχαρο το παιδι μετά τη γέννηση μπορεί να κάνει υπογλυκαιμιες οπότε θα θέλει παρακολουθηση και όρο χωριά τα προβλήματα στην εγκυμοσυνη πχ αυξημένα αμνυακα υγρα κλπ.Η ινσουλίνη δεν είναι τπτ ούτε καν φάρμακο. Όμως θέλει πολύ προσοχή για να μην κάνεις υπογλυκαιμιες.Θελει πολύ προσοχή στα γεύματα και υπολογισμό γλυκαιμικου δείκτη για να πάρεις ανάλογη ποσότητα ινσουλίνης.Τωρα αν σου δώσουν χωρίς να τη χρειάζεσαι σίγουρα θα έκανες υπογλυκαιμιες και δεν είναι ότι καλύτερο στην εγκυμοσυνη.

Τα ξερω ολα αυτα.εμενα τα αμνιακα μου ηταν παντα νορμαλ.αν εκανα πολυ ινσουλινη επρεπε να παω στο πανεπιστημιακο για το ενδεχομενο παρακολουθησης του μωρου.ακριβως!εκανα υπογλυκαιμια την πρωτη φορα.το αποτελεσμα δε θελεις να το ξερεις.η κορη μου ηταν μεγαλο μωρο.αλλα αυτο ηταν λογο γονιδιων.συνεχιζει να ειναι νταρντανουλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...