Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

A, ρε Cacao. Αυτά τα πριν και μετά είναι όντως ψυχοφθόρα... Είδα και εγώ τις προάλλες κάτι φωτό από το 2011 -2010 - 2009 - 2008 και με έπιασε μαύρη μελαγχολία. Μοντέλο ήμουν... Αλλά το πήρα πατριωτικά. Φέτος το καλοκαίρι θα βλέπω φωτό 2012 - 2013 - 2014 - 2015 και θα κάνω σύγκριση του πριν και μετά από την ανάποδη και του χρόνου σύγκριση 2016 - 2017 πάλι από την ανάποδη... Αυτό σκέψου.

Επίσης, σκέψου ότι έχεις μπροστά σου να νιώσεις αυτό το υπέροχο αίσθημα του accomplishment!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

A, ρε Cacao. Αυτά τα πριν και μετά είναι όντως ψυχοφθόρα... Είδα και εγώ τις προάλλες κάτι φωτό από το 2011 -2010 - 2009 - 2008 και με έπιασε μαύρη μελαγχολία. Μοντέλο ήμουν... Αλλά το πήρα πατριωτικά. Φέτος το καλοκαίρι θα βλέπω φωτό 2012 - 2013 - 2014 - 2015 και θα κάνω σύγκριση του πριν και μετά από την ανάποδη και του χρόνου σύγκριση 2016 - 2017 πάλι από την ανάποδη... Αυτό σκέψου.

Επίσης, σκέψου ότι έχεις μπροστά σου να νιώσεις αυτό το υπέροχο αίσθημα του accomplishment!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου πω.Εδω έκανα το πιο δύσκολο. Κατάφερα να κάνω παιδι στα κιλά θα κολλησω;Αν το πάρω απόφαση τέλος. Ας μου πάρει κανένα χρόνο. Πραγματικά άμα το βάλω στο μυαλό μου δεν αλλάζω στόχο χωρίς να τα καταφέρω.Δε μασάω λέμε! !!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Να σου πω.Εδω έκανα το πιο δύσκολο. Κατάφερα να κάνω παιδι στα κιλά θα κολλησω;Αν το πάρω απόφαση τέλος. Ας μου πάρει κανένα χρόνο. Πραγματικά άμα το βάλω στο μυαλό μου δεν αλλάζω στόχο χωρίς να τα καταφέρω.Δε μασάω λέμε! !!!

Μόνο που ελπίζω να μη μου πάρει κι αυτό 4 χρόνια :lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Μπράβο, ρε Cacao!!!!!!!!! Μιλάμε στροφή 180 μοιρών έχεις κάνει. Έχεις διώξει για τα καλά την αρχική σου απαισιοδοξία!!!!!!!!! Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις!!!!!!!!!! Μπράβο σου και πάλι μπράβο!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Cacao, πως πάνε οι προετοιμασίες για το πάρτυ; Το φορεματάκι το πήρες;

Λοιπόν σήμερα πήγα και πήρα ένα τέλειο τσερκι παραλληλογραμο που το ρυθμίζει σε όποιο μέγεθος θέλεις. Αυτό για τη τούρτα. Θα πάρω και τη ζαχαροπαστα αυτές τις μέρες. Ω ναι έτοιμη γτ περισι έγινε όλο το σπίτι μπ@@ρδελ@ μια μέρα πριν τα γενέθλια και έτρεχα να μαζέψω τα αμαζευτα.Το παιδι κόλλαγε από πανω μέχρι κάτω από τη ζαχαροπαστα που της έδινα για να μη ενοχλεί :lol:

Και περιμένω και το ζαχαρωτο για τη τούρτα.Το έχω κάνει παραγγελία.Παιδια πραγματικά με τη μικρη δε μπορώ να κάτσω να τα φτιάξω αυτά. Και είχαμε πει ότι τη Πέμπτη θα πάμε για μπάνιο και δεν το κόβω γτ θέλω να πάω σούπερ μάρκετ και να μου φέρουν τα πράγματα στο σπίτι. Και καμιά άλλη μέρα δεν θα μπορώ να μείνω μέσα να τους περιμένω.:rolleyes:

Μόλις πήρα και το φορεματάκι.Και μαρμελαδα και μερέντα για τα cake pops.Αυτα ελπίζω να τα φτιάξω σήμερα αν προλάβω πριν φυγουμε για το κολυμβητηριο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Μπράβο, ρε συ.... Είσαι πολύ χρυσοχέρα λέμα. Εγώ τις τούρτες τις παίρνω έτοιμες από το ζαχαροπλαστείο. Το μόνο που κάνω είναι πίτσες, μπόμπες και κανένα σουφλέ στο φούρνο και ποπ κόρν (αρνούμε να προσφέρω πατατάκια)!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο, ρε συ.... Είσαι πολύ χρυσοχέρα λέμα. Εγώ τις τούρτες τις παίρνω έτοιμες από το ζαχαροπλαστείο. Το μόνο που κάνω είναι πίτσες, μπόμπες και κανένα σουφλέ στο φούρνο και ποπ κόρν (αρνούμε να προσφέρω πατατάκια)!!!!!!!!

Μkcm εγώ πίτσες δε φτιαχνω :lol::lol: Όχι ότι το βρίσκω δύσκολο αλλά είμαι του γλυκού πιο πολύ. Ε Εντάξει ποπ κορν κι εγώ φτιάχνω. Αλλά τώρα πάρω πατατακια κλπ.Ασε που θα σαβουρωσω κι εγώ μετά από τόσο καιρό χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Τελικά το φορεματάκι small, ε;

Τα πόσα θα κλείσει η μικρούλα σου;

Ε ναι δεν το ξαναδοκίμασα. Ελπίζω να μη παχυνα και δεν μου κάνει :lol:

Τα 2 κλείνει η μικρή. Απίστευτο πως πέρασαν 2 χρόνια :rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Μkcm εγώ πίτσες δε φτιαχνω :lol::lol: Όχι ότι το βρίσκω δύσκολο αλλά είμαι του γλυκού πιο πολύ. Ε Εντάξει ποπ κορν κι εγώ φτιάχνω. Αλλά τώρα πάρω πατατακια κλπ.Ασε που θα σαβουρωσω κι εγώ μετά από τόσο καιρό χαχαχα

Φιλενάδα μου, το δικαιούσε, δεν το συζητάμε. 1 μήνα διατροφή χωρίς παρασπονδία είναι ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ε ναι δεν το ξαναδοκίμασα. Ελπίζω να μη παχυνα και δεν μου κάνει :lol:

Τα 2 κλείνει η μικρή. Απίστευτο πως πέρασαν 2 χρόνια :rolleyes:

Ε, ναι.... σιγά μην πάχυνες. Να το φορέσεις με αυτοπεποίθηση το small σου, ακούς. Θα περιφέρεσαι στο χώρο λέγοντας από μέσα σου: Κοιτάξτε με, φοράω small. Ναι, αμέ, S - M - A - L - L = Μ - Ι - Κ - Ρ - Ο.

Να σου ζήσει το παιδάκι σου, να το καμαρώσεις όπως επιθυμεί εκείνο!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...