Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

πωπωπωωωωω!!!!!μονο λαχανικά!!!

στην δουλειά τίποτα? ούτε πρωινό?

άσε δε σου λέω τίποτα, την ξέρεις την γνώμη μου,

πρόσεχε πουλάκι μου

Τα σνακ δεν τα ανφέρω, βρε. Έχω πάρει μαζί μου αγγουράκι και καροτάκια και το πρωί ήπια ένα smoothie λαχανικών (δεν το συνιστώ, μπλιάξ είναι)!!!!

αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!!!!!!!!!

:D. Θα προτιμούσα, βέβαια, να μη με γούσταρε τόσο η κυρία, αλλά τι να κάνουμε, προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά της κυτταρίτιδας!!!!!!!

Εσύ πως πάς; Κρατάς γερά; Με την αγωγή πως την παλεύεις;

.......................

2η μέρα: λαχανικά. Έχει και για πρωινό μια ψητή πατάτα με βούτυρο, αλλά με την καμία δεν θα μπορέσω να τη φάω αυτή με την τσίμπλα στο μάτι...

..............

αφού έχει και ψητή πατάτα με βούτυρο!!!

φάτη το βράδι που θα κάνεις το μπιαμ

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

:D. Θα προτιμούσα, βέβαια, να μη με γούσταρε τόσο η κυρία, αλλά τι να κάνουμε, προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά της κυτταρίτιδας!!!!!!!

Εσύ πως πάς; Κρατάς γερά; Με την αγωγή πως την παλεύεις;

ναι πήρα δύναμη από το διάλλειμα και νομίζω πως θα κάνω άλλο ένα ντου στα κιλά έως τον αύγουστο!!!!!

με την αγωγή μια χαρά, μου κόβει την όρεξη πάρα πολύ, κάποιες διάροιες με πιάνουν που και που ιδίως όταν τρώω πολύ, καλό είναι αυτό βέβαια, αλλά δεν παλευόνται αν είσαι έξω ειδικά...πχ στο κάμπινγκ χαχαχαχα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Τα σνακ δεν τα ανφέρω, βρε. Έχω πάρει μαζί μου αγγουράκι και καροτάκια και το πρωί ήπια ένα smoothie λαχανικών (δεν το συνιστώ, μπλιάξ είναι)!!!!

ααα ηρέμησα λίγο,

νατο αναφέρεις γιατί ανησυχώ

ναι όντως πρέπει να είναι χάλια

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλά, οι διάρροιες με πιάνουν κι εμένα όταν τρώω πολύ και κυρίως άσχημα. Όχι σε στυλ γαστραντερίτιδας τρέχω κάθε 10', αλλά 4 - 5 φορές μέσα στη μέρα. Είχα ρωτήσει έναν γαστραντερολόγο και μου είχε πει, ότι είναι ο φυσικός τρόπος αποβολής "κακών στοιχείων" από τον οργανισμό.

Επίσης, ρε κορίτισα, θυμάμαι όταν έκανα υγιεινή διατροφή, αν καμιά μέρα έτρωγα άσχημα, π.χ. πιτόγυρα, πατατάκια και τέτοια την αλλη μέρα με πονούσε όλο μου το κορμί. Τώρα έχει συνηθίσει.

Επίσης, χθες με τα φρούτα είχα τρομερή ενέργεια!!!!!!!!!!!!

Κοιτάξτε τι βρήκα!!!!!!!!!!!!

ψωμί χωρίς αλεύρι!!!

στανταράκι θα το εντάξω στην διατροφή μου, αφου το αλεύρι με πειράζει

κυρίως στις διακοπές που θα έχω πολύ χρόνο για τέτοια

http://www.toftiaxa.gr/2015/02/tost-apo-kounoupidi.html

επίσης και πίτσα μπορούμε να φτιάξουμε με βάση από κουνουπίδι, πολύ ενδιαφέρον!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Κοιτάξτε τι βρήκα!!!!!!!!!!!!

ψωμί χωρίς αλεύρι!!!

στανταράκι θα το εντάξω στην διατροφή μου, αφου το αλεύρι με πειράζει

κυρίως στις διακοπές που θα έχω πολύ χρόνο για τέτοια

http://www.toftiaxa.gr/2015/02/tost-apo-kounoupidi.html

επίσης και πίτσα μπορούμε να φτιάξουμε με βάση από κουνουπίδι, πολύ ενδιαφέρον!!!!

Άμα το φτιάξω αυτό θα υπάρχουν δύο τινά: ή που θα με σκοτώσει ο άντρας μου με συνοπτικές διαδιασίες όντας σε αυτοάμυνα, ή που θα ζητήσει διαζύγιο με αιτιολογία την ενδοοικογενειακή κακοποίηση και θα ζητήσει και την επιμέλεια των παιδιών!!!!!!!!

Καλημερα!

Κακαο εννοειται πως με παρακολουθει ενδοκρινολογος γιατι εχω κ χασιμοτο(κ πολλα αλλα που δ ειναι του παροντος).απλα αλλαξα ενδοκρινολογο γιατι δε μου αρεζε ο προηγουμενος.εχω κανει ηδη μια καμπυλη κ μαλλον θα ξανακανω σε ενα μηνα.κανω κ λιγες μετρησεις κ προς το παρον ολα καλα.ευτυχως δε μου αρεσει κ το αλατι κ στις εγκυμοσυνες σιχαινομαι τα γλυκα(ενω γενικα εχω αγαπη κ εχω κοριτσια).καμια σχεση αυτη η εγκυμοσυνη με την πρωτη.φτου-φτου.αδυναμια μου οι υδατανθρακες:cry:

Αχαχαχα ρε κορίτσιαααα ελεος.Συγνωμη δε διάβασα τι λετε παραπάνω γτ ήμουν έξω.Μπαινω τώρα στο φειςμπουκ και μου βγάζει αυτό που λέει σαν σήμερα.Πριν 3 χρόνια φωτογραφίες από θάλασσα με το μαγιο αχαχαχα.Ουτε βαλτοι να ηταν ελεος χαχαχαχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ναι πήρα δύναμη από το διάλλειμα και νομίζω πως θα κάνω άλλο ένα ντου στα κιλά έως τον αύγουστο!!!!!

με την αγωγή μια χαρά, μου κόβει την όρεξη πάρα πολύ, κάποιες διάροιες με πιάνουν που και που ιδίως όταν τρώω πολύ, καλό είναι αυτό βέβαια, αλλά δεν παλευόνται αν είσαι έξω ειδικά...πχ στο κάμπινγκ χαχαχαχα

Οι άτιμες διαρροιες είναι από τα γκλουκοφαζ.Εγω αντίθετα έχω όταν τρώω λίγο. Τώρα μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός πάλι έχω θεμα :?Γενικά στις διακοπές δεν παλεύεται αυτό το πράγμα. Θυμάμαι πρώτες φορές που το αύξησα ήμουν σε χωριό σε σπιτι με τουαλέτα έξω. Περιττό να σου πω ότι παραλιγο να περάσω όλο το βράδυ έξω στην αυλή :lol::lol::lol: Για να μην αναφέρω το πακετάκι στο υπεραστικο μη τυχόν και έχω θεμα και τρέχω χαχαχα.Τωρα βέβαια μου φαίνεται αστείο :rolleyes:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...