Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ε, μα, για να μη νομίζω ότι είμαι υπερβολική. Μάλιστα, όταν του είπα ότι το σχόλιό του δε με βοηθάει και πολύ μου απάντησε ότι δεν μπορώ να δεχτώ ούτε ένα κομπλιμέντο.... :eek:!!!!!! Νόμισε, δηλαδή ότι μου είπε και καλό λόγο!!!!!!!!!!

Άντρες φίλη μου, μιλάμε ζουν σε παράλληλο σύμπαν.... δε νιώθουν, με τίποτα δε νιώθουν!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Α ναι γιαουρτι αντι για γαλα γινεται εννοειται.

Οχι καλε δεν κανω διαιτα.θα επρεπε βεβαια γιατι εμεινα εγκυος με παραπανισια κιλα κ στην πρωτη ειχα θεματα με πιεση-ζαχαρο.ακομη ειναι νωρις αλλα θα προσεξω παραπανω.το καλο με τη ζεστη ειναι οτι θελω μονο υγρα κ λαχανικα-φρουτα.

Θα σας ερθω το νοεμβρη οπωσδηποτε(αν εχει μεινει καμια κ δ ειστε ολες συλφιδα)..

Σορυ εννοουσα διατροφή.

Μήπως όμως να ζητούσες να σου δώσει ένας ενδοκρινολογος;Λογικά θα έχεις κάποιον εφόσον παρακολουθείς σακχαρο;Ή οχι;Εσύ κανονικά επειδή έχεις ξανακάνει θα πρέπει να σε έχουν βάλει στο τρυπακι για μετρήσεις από τώρα και βασικά καλό θα ήταν για να ξέρεις πού βρίσκεσαι και να μη περιμένεις τη καμπύλη. Και αλάτι κομμένο φαντάζομαι. Μεγάλη πίκρα χωρίς αλάτι εγώ δε ζω παιδιά.Και μεταφορικά και κυριολεκτικά γτ χωρίς αλάτι με τέτοια ζέστη με βλέπω τάβλα. Στην εγκυμοσυνη μου έλεγαν οι γιατροι να τρώω αλάτι ενώ σε όλες οσες ξέρω ότι ελεγαν να το ελαττωσουν :lol: 4 μηνων εγκυος έμαθε όλο το καρφουρ αλιμου ότι ήμουν έγκυος αφού κόντεψα να λιποθυμίσω στην ουρα για το ταμείο και έψαχναν γιατρο να με δει :oops:

Τώρα που το σκέφτομαι η κυτταρίτιδα δε πρόκειται να φτιάξει αν δεν ελαττωσω λιγο το αλατι:? Και τα αναψυκτικά που πίνω συχνά πυκνά. Λάιτ ναι μεν αλλά το ανθρακικό ανθρακικό.Οταν χάνω βάρος φεύγει και η κυτταρίτιδα.Πως γίνεται αυτο;;

Όσο για το Νοέμβρη μην ανυσηχεις εδώ θα είμαι εγώ χαχαχαχα έτσι όπως πάει το θέμα με βλέπω μέχρι τον άλλο Νοέμβρη εδω:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Βίκυ μου, εγώ σκοπεύω να είμαι εδώ μέχρι τον Ιανουάριο! Κι εγώ δεν μπορώ να χάσω πολύ 1-2 κιλά το μήνα. Συνήθως τα χάνω μαζεμένα και μετά χρειάζεται ένας μήνας πειθαρχία για να δω τη ζυγαριά να κατεβαίνει ξανά.

Κορίτσια, όταν ήμουν 18-20 είχα ξεκινήσει μία δίαιτα που έτρωγες τρεις φορές τη μέρα από ένα γιαούρτι και μία μπανάνα. Ποτέ δεν κατάφερα να φτάσω στη δεύτερη μέρα.

Εγώ γάλα - μπανάνες μέχρι 3 μέρες. Νομίζω μια φορά 4 αλλά σιχάθηκα τις μπανάνες μετά για ένα διάστημα :lol:

Γενικά όταν έχω κάνει τέτοιες διατροφες παρόλο που μπορείς να φας όση ποσότητα θες συνέχεια πεινούσα. Μπορεί να ήταν και ψυχολογικό.Και μόνο που ήξερα ότι δεν θα φάω τίποτα άλλο πεινούσα περισσότερο :roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ γάλα καμία μέρα, εκτός κι αν είμαι έγκυος, και μπανάνες με ρέγουλα!!!!!!!

Εμένα Cacao μου, ακόμη κι όταν χάνω κιλά η κυτταρίτιδα με αγαπάει πολύ και δε με αφήνει επουδενί. Τι να πω, είμαι πολύ ωραίο τυπάκι και γουστάρει την παρέα μου!!!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Λοιπόν, να σας πω πως πήγε η πρώτη μέρα GM.

Μεσημέρι γύρισα από τη δουλειά και αφού είχα μαζέψει τα παιδιά από το σχολείο ετοίμασα το φαγητό για το σύζυγο. Την ώρα εκείνη έφαγα λίγο καρπουζοπεπόνι. Μετά μάζεψα τα παιδιά, πήγαμε στο δάσος, γυρίσαμε, κάναμε μπάνιο, ήπιαμε γάλα - θηλάσαμε και μετά νάνι.

Μετά εγώ άρχισα να μαζεύω κουζίνα, νεροχύτη και να μαγειρεύω. Μετά άρχισε η Μουρμούρα και πήγα σαλόνι, έβλεπα TV και μάζευα παράλληλα. Στο πρώτο διάλλειμμα πήγα κι έκοψα τα φρουτάκια μου κι έφερε την πίτσα που είχε μείνει από προχθες στον άντρα μου και φάγαμε.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν ΣΟΥΠΕΡ. Μετά άρχισα να ληγουρεύομαι: τα κομμάτια πίτσα, το παγωτό που έτρωγε ο άντρας μου, τα μπισκότα των παιδιών, το κίτρινο τυρί, την ξεροψημένη πετσούλα του κοτόπουλου. Μέχρι να γίνουν τα φαγητά, να μαζευτώ και να πάω πάνω για ύπνο πάλευμα με νύχια και με δόντια φίλες μου. Δεν κάνω πλάκα!!!!!!!!! Και δεν ήταν ότι πείναγα, γιατί είχα φάει ένα σκασμό φρούτα. Ληγουρευόμου. 4 φορές ανοιγόκλεισα το ψυγείο, αλλά κράτησα γερά!!!!!!!!!

Απολογισμός: σημερινό ζύγισμα από 61,3 χθες το πρωί 60. Βέβαια, πολύ διούρηση, δεν το συζητάμε, είναι πολλά τα υγρά Άρη, αλλά όσο κατεβαίνει η ζυγαριά εγώ ανεβαίνω!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Καλά κοίτα εντελώς δε φεύγει πότε.Απαξ και την αποκτήσεις γίνατε κολλητές για την υπόλοιπη ζωή σας:lol::lol: Όμως τώρα φαίνεται πάρα πολύ ενώ όταν χάνω μόνο αν πιέσω πολύ το πόδι μου θα φανεί.

3231580x15ta1yz3w.gif

Λοιπόν, να σας πω πως πήγε η πρώτη μέρα GM.

Μεσημέρι γύρισα από τη δουλειά και αφού είχα μαζέψει τα παιδιά από το σχολείο ετοίμασα το φαγητό για το σύζυγο. Την ώρα εκείνη έφαγα λίγο καρπουζοπεπόνι. Μετά μάζεψα τα παιδιά, πήγαμε στο δάσος, γυρίσαμε, κάναμε μπάνιο, ήπιαμε γάλα - θηλάσαμε και μετά νάνι.

Μετά εγώ άρχισα να μαζεύω κουζίνα, νεροχύτη και να μαγειρεύω. Μετά άρχισε η Μουρμούρα και πήγα σαλόνι, έβλεπα TV και μάζευα παράλληλα. Στο πρώτο διάλλειμμα πήγα κι έκοψα τα φρουτάκια μου κι έφερε την πίτσα που είχε μείνει από προχθες στον άντρα μου και φάγαμε.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν ΣΟΥΠΕΡ. Μετά άρχισα να ληγουρεύομαι: τα κομμάτια πίτσα, το παγωτό που έτρωγε ο άντρας μου, τα μπισκότα των παιδιών, το κίτρινο τυρί, την ξεροψημένη πετσούλα του κοτόπουλου. Μέχρι να γίνουν τα φαγητά, να μαζευτώ και να πάω πάνω για ύπνο πάλευμα με νύχια και με δόντια φίλες μου. Δεν κάνω πλάκα!!!!!!!!! Και δεν ήταν ότι πείναγα, γιατί είχα φάει ένα σκασμό φρούτα. Ληγουρευόμου. 4 φορές ανοιγόκλεισα το ψυγείο, αλλά κράτησα γερά!!!!!!!!!

Απολογισμός: σημερινό ζύγισμα από 61,3 χθες το πρωί 60. Βέβαια, πολύ διούρηση, δεν το συζητάμε, είναι πολλά τα υγρά Άρη, αλλά όσο κατεβαίνει η ζυγαριά εγώ ανεβαίνω!!!!!!!!!!!!!!!

Σου είπα βάλε το σορτσάκι στη πόρτα του ψυγείου χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Σήμερα είναι η μέρα των λαχανικών. Το μεσημέρι λοιπόν έχει το μενού αγγουροντομάτα με πιπεριά και μάλλον το βράδυ κάτι αντίστοιχο, γιατί το μπριαμάκι θα το φτιάξω απόψε για αύριο το μεσημέρι.

Βέβαια, μου έχει μείνει και το φτιάξιμο της ντουλάπας που δεν έκανα χθες :oops:...., αλλά το βράδυ θα λείπει ο σύζυγος και άρα θα είμαι μόνη μου και δε θα χρειάζεται να του κάνω παρέα (αν έρθει όμως νωρίς θα χαλάσει η σειρά και θα παίξει σήμερα σίδερο και αύριο ντουλάπα - δεν ξέρω τι βαριέμαι περισσότερο, βέβαια)!

Ααα ξέχασα. Εγώ κάτι πρέπει να έχω χάσει. Ψιλά δλδ στα ρούχα μου δε βλέπω διάφορα.Βεβαια με τη κιλουμπα που εχω δύσκολα θα δω διαφορά στα παντελόνια αν δε χάσω πολύ.

Λέω χθες στη μάνα μου.Μου θυμίζω αυτές που διαφημίζουν κέντρα αδυνατισματος.Που λένε έχασα τοοοοσα κιλά και πάλι χοντρες ειναι :lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ααα ξέχασα. Εγώ κάτι πρέπει να έχω χάσει. Ψιλά δλδ στα ρούχα μου δε βλέπω διάφορα.Βεβαια με τη κιλουμπα που εχω δύσκολα θα δω διαφορά στα παντελόνια αν δε χάσω πολύ.

Λέω χθες στη μάνα μου.Μου θυμίζω αυτές που διαφημίζουν κέντρα αδυνατισματος.Που λένε έχασα τοοοοσα κιλά και πάλι χοντρες ειναι :lol:

Α, μαρή.... Εννοείται, πως κάτι έχεις χάσει, ρε συ... τόσες εβδομάδες διατροφή, δε γίνεται. Επίσης, έχε υπόψη σου ότι στην αρχή που χάνουμε οι διαφορές δεν είναι πολύ αισθητές. Μετά και το ένα κιλό σιγά - σιγά κάνει τη διαφορά. Εγώ π.χ. είχα ξεκινήσει στα 72 κιλά, όταν γέννησα. Μέχρι τα 65 δεν είχα δει καμία διαφορά στα ρούχα μου, και μιλάμε για 7 κιλά. Μετά ανά 2 - 3 κιλά τα ρούχα άρχισαν να σακουλιάζουν...

Α ναι γιαουρτι αντι για γαλα γινεται εννοειται.

Οχι καλε δεν κανω διαιτα.θα επρεπε βεβαια γιατι εμεινα εγκυος με παραπανισια κιλα κ στην πρωτη ειχα θεματα με πιεση-ζαχαρο.ακομη ειναι νωρις αλλα θα προσεξω παραπανω.το καλο με τη ζεστη ειναι οτι θελω μονο υγρα κ λαχανικα-φρουτα.

Θα σας ερθω το νοεμβρη οπωσδηποτε(αν εχει μεινει καμια κ δ ειστε ολες συλφιδα)..

εδω εδω, θα είμαστε!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κι ένα link που επιβεβαιώνει ότι με τους άντρες ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα:

http://www.newsbeast.gr/weird/photographs/arthro/2285744/giati-i-andres-ke-i-ginekes-ine-apo-diaforetiko-kosmo

χαχαχα, ετσι ακριβώς!!!!, είναι άδικο!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Σήμερα είναι η μέρα των λαχανικών. Το μεσημέρι λοιπόν έχει το μενού αγγουροντομάτα με πιπεριά και μάλλον το βράδυ κάτι αντίστοιχο, γιατί το μπριαμάκι θα το φτιάξω απόψε για αύριο το μεσημέρι.

Βέβαια, μου έχει μείνει και το φτιάξιμο της ντουλάπας που δεν έκανα χθες :oops:...., αλλά το βράδυ θα λείπει ο σύζυγος και άρα θα είμαι μόνη μου και δε θα χρειάζεται να του κάνω παρέα (αν έρθει όμως νωρίς θα χαλάσει η σειρά και θα παίξει σήμερα σίδερο και αύριο ντουλάπα - δεν ξέρω τι βαριέμαι περισσότερο, βέβαια)!

πωπωπωωωωω!!!!!μονο λαχανικά!!!

στην δουλειά τίποτα? ούτε πρωινό?

άσε δε σου λέω τίποτα, την ξέρεις την γνώμη μου,

πρόσεχε πουλάκι μου

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...