Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αυτό με τις μπανάνες μου θύμισε τη banana island χαχαχα διαιτα με μπανάνες μόνο!!!!Εγώ έχω κάνει παλια τριήμερη με μπανάνα και γάλα μόνο. Νομίζω έχω φάει μέχρι 6 παραπάνω δε παίζει να φαω.Ενταξει ενώ ο συνδυασμός των δύο είναι πολύ οφελημοςγια τον οργανισμό νομίζω δε λέει να τρως μόνο αυτά για μέρες δλδ όπως είχα κάνει εγώ.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Να σου πω Cacao μου, η μέρα με τα φρούτα τώρα με τη ζέστη δε με χαλάει. Θα με δυσκόλευε το χειμώνα σίγουρα. Δεν το συζητάω. Απλά τώρα, με τη ζέστη, όταν τρώω πέφτουν οι αντοχές μου, είμαι κατευθείαν για κρεβάτι και με δύο μωρά, αυτό δεν παίζει με την καμία...

Δεν υπόσχομαι κορίτσια, γιατί και την πρώτη φορά την παράτησα, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ. Θα βγάλω και το σορτσάκι που λέγαμε την Παρασκευή σε εμφανές σημείο για να μου θυμίζει τι στόχο έχω βάλει!!!!!!!!! :wink:

Διαφημίσεις

Απαπα, εδώ θα προσπαθήσω την ημέρα εκείνη να βρω εναλλακτικές... πόσο μάλλον περισσότερες μέρες..... Απλά ανατριχιάζω... Και σκέψου, οι μπανάνες εμένα μου αρέσουν!!!!!!!!!
Εντάξει μιλάμε από τη 2η μέρα και μετά σιχαίνεσαι τις μπανάνες κι ας σ αρέσουν κιολας.Ευτυχως εγώ πάνω από 3-4 μέρες δεν την έχω κάνει ποτέ.Εχει βιντεακι στο you tube με μια που έτρωγε αποκλειστικά μπανάνες 10 μέρες :shock:

3231580x15ta1yz3w.gif

Να σου πω Cacao μου, η μέρα με τα φρούτα τώρα με τη ζέστη δε με χαλάει. Θα με δυσκόλευε το χειμώνα σίγουρα. Δεν το συζητάω. Απλά τώρα, με τη ζέστη, όταν τρώω πέφτουν οι αντοχές μου, είμαι κατευθείαν για κρεβάτι και με δύο μωρά, αυτό δεν παίζει με την καμία...

Δεν υπόσχομαι κορίτσια, γιατί και την πρώτη φορά την παράτησα, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ. Θα βγάλω και το σορτσάκι που λέγαμε την Παρασκευή σε εμφανές σημείο για να μου θυμίζει τι στόχο έχω βάλει!!!!!!!!! :wink:

Στο ψυγείο να το βάλεις στη πόρτα. Κι εγώ πρέπει να βάλω μια φωτογραφία μου με μαγιο προ εγκυμοσύνης να τη βλέπω κάθε φορά που πάω να φαω βλακειες :lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Βρήκα εναλλακτικές: γιαούρτι αντί για γάλα και βερύκοκα, νεκταρίνια ή ροδάκινα αντί για μπανάνες!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!!!!!!! Ε, μπορεί να το συνδυάσω 1 μπανάνα, κανένα βερύκοκο και κανένα νεκταρίνι!!!!!!!!!!!

Εν τω μεταξύ πήρα καινούργιο μαγιώ που είναι λίγο παρτό στον ποπούλι (ο άντρας μου το διάλεξε). Το φόρεσα και η αλήθεια είναι ότι ένιωθα όμορφη, αλλά ήμουν και λίγο ανασφαλής και τον ρώτησα αν ρε παιδί μου είναι καλύτερα να το αφήσω να το φορέσω λίγο πιο μετά και μου απαντάει αυτό που δεν ήθελα με τίποτα να ακούσω: "Μια χαρά είσαι για γυναίκα που έχει κάνει 2 γέννες" :twisted:!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξύ πήρα καινούργιο μαγιώ που είναι λίγο παρτό στον ποπούλι (ο άντρας μου το διάλεξε). Το φόρεσα και η αλήθεια είναι ότι ένιωθα όμορφη, αλλά ήμουν και λίγο ανασφαλής και τον ρώτησα αν ρε παιδί μου είναι καλύτερα να το αφήσω να το φορέσω λίγο πιο μετά και μου απαντάει αυτό που δεν ήθελα με τίποτα να ακούσω: "Μια χαρά είσαι για γυναίκα που έχει κάνει 2 γέννες" :twisted:!!!!!!!!
Aπαπαπαπα τι ήταν αυτό που σου ειπε;Θα ειχα πάθει εγκεφαλικό χαχαχαχα.

Όσο για το ψυγείο εγώ είμαι μόνη μου στο σπίτι συνήθως οπότε μπορώ να βάλω και μαγιό :lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ε, μα, για να μη νομίζω ότι είμαι υπερβολική. Μάλιστα, όταν του είπα ότι το σχόλιό του δε με βοηθάει και πολύ μου απάντησε ότι δεν μπορώ να δεχτώ ούτε ένα κομπλιμέντο.... :eek:!!!!!! Νόμισε, δηλαδή ότι μου είπε και καλό λόγο!!!!!!!!!!

Άντρες φίλη μου, μιλάμε ζουν σε παράλληλο σύμπαν.... δε νιώθουν, με τίποτα δε νιώθουν!!!!!!!!!!!!

Α ναι γιαουρτι αντι για γαλα γινεται εννοειται.

Οχι καλε δεν κανω διαιτα.θα επρεπε βεβαια γιατι εμεινα εγκυος με παραπανισια κιλα κ στην πρωτη ειχα θεματα με πιεση-ζαχαρο.ακομη ειναι νωρις αλλα θα προσεξω παραπανω.το καλο με τη ζεστη ειναι οτι θελω μονο υγρα κ λαχανικα-φρουτα.

Θα σας ερθω το νοεμβρη οπωσδηποτε(αν εχει μεινει καμια κ δ ειστε ολες συλφιδα)..

Ω, φίλη μου, αφού είναι έτσι, πρόσεχε πολύ. Ειδικά στις εβδομάδες που είσαι θέλει τώρα στρατιωτική πειθαρχία!!!!!!!! Πρώτα και κύρια για το καλό του μωρού, αλλά και για σένα, γιατί καλοκαίρι, έγκυος με πολλά κιλά απλά δεν παλεύεται!!!!!!!

Με το καλό πάντως να έρθεις και ακόμη και συλφίδες να έχουμε γίνει (μακάρι, μακάρι, μακάρι) θα συνεχίσουμε να σου κάνουμε παρεούλα!!!!!!!!!! Been there, done that!!!!!!!!!!

Βίκυ μου, εγώ σκοπεύω να είμαι εδώ μέχρι τον Ιανουάριο! Κι εγώ δεν μπορώ να χάσω πολύ 1-2 κιλά το μήνα. Συνήθως τα χάνω μαζεμένα και μετά χρειάζεται ένας μήνας πειθαρχία για να δω τη ζυγαριά να κατεβαίνει ξανά.

Κορίτσια, όταν ήμουν 18-20 είχα ξεκινήσει μία δίαιτα που έτρωγες τρεις φορές τη μέρα από ένα γιαούρτι και μία μπανάνα. Ποτέ δεν κατάφερα να φτάσω στη δεύτερη μέρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...