Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΟΡΓΟΝΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!!:P:p:p

Ζωίτσα ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ! Ό,τι επιθυμείς ματάκια!

Έχεις γενέθλια μαζί με τον αντρούλη μου! Εχθές έκλεισε τα στρογγυλά 40!

Να σας χαιρόμαστε, λοιπόν!!!!!!!!!!!:P:p:p

Μαεστρία, άντε πάει κι αυτό! όλα θα πάρουν το δρόμο τους τώρα! άντε να ηρεμήσεις, βρε κοριτσάκι, να χαρείς το καλοκαίρι σου! πάνε τα εμπόδια! τώρα σε περιμένουν ευχάριστα!:)

Γεωργία μου, ΜΠΡΑΒΟ! μ΄αρέσει που γράφεις και τα γραμμάρια! τ΄αφήνεις πίσω λίγα-λίγα, και σου δίνει στόχο να κοιτάς μόνο και πάντα μπροστά! :D

Μήπως να εφαρμόσω την ίδια τακτική;:rolleyes:

jenia, ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ! :D

Χαμομηλάκι, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΛΙΝΚ (νομίζω λέγοταν beautiful big women) ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!

Πάντα το έλεγα, το πίστευα και το έκανα! και με τα +8 κιλά που είχα όταν ήθελα ντυνόμουν (με ό,τι υπήρχε), έφιαχνα μαλλί (τις 9 φορές στις 10 μόνη μου) νύχι ( πάντα μόνη μου)κι ένα μακιγιάζ φυσικό, όπως το περιέγραψε η αρχηγός μας.

Κοιταζόμουν στον καθρέφτη και πάλι έλεγα "μια χαρά είμαι! κούκλα είμαι σήμερα!". Μην το πάρεις ψωνίστικο! Όταν πιστέψεις στον εαυτό σου, η αυτοπεποίθηση σου δίνει στυλ και χαμόγελο!:P ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Σκέψου: όταν βλέπεις μια μουντρούχα,ξινή, όσο ωραία ντυμένη και να είναι, όσο καλή σιλουέτα κι αν έχει, ποιος θέλει να την πλησιάσει;

Το έχω ξαναπεί. Έχω γνωρίσει ζουμπουρλούδες γυναίκες,που οι άντρες στριφογυρνούσαν σαν τις μελισσούλες γύρω από το λουλούδι !!!! ενώ εκείνη την ώρα ήταν δίπλα τους άλλες πιο μοδάτες και αδύνατες.

Ξέρετε γιατί; Ήταν ολοζώντανες, έλεγαν αστεία, συμμετείχαν στην παρέα, χαμογελούσαν κι έδιναν σημασία στο συνομιλητή τους, χόρευαν χωρίς κόμπλεξ για τα κιλά τους......:P:p:p......τώρα αν τύχαινε και καμμία τόσο περιποιημένη όσο οι κοπέλες του λινκ, τότε οι άντρες λένε ότι: "η γυναίκα δεν παίζεται! αυτή κατεβαίνει championsleague!":D.....

Σας ζάλισα;

1086990kmyfepu0cy.jpg

Κι αυτό γιατί έφτιαξα cheese cake τις προάλλες και 1-2 κομμάτια τα τσάκισα, οπότε δε με παίρνει και γι' άλλο!! :mrgreen:

Ετσι για να μη νομιζεις οτι δε μαθαινω τις παρασπονδιες σου!!!:twisted::mrgreen::tongue:

Τι κανετε κοριτσακια? Δεν προλαβαινω να διαβασω ολα οσα εχετε γραψει, ευχομαι να ειστε καλα και να μην τρωτε πολυ!!!;)

Εγω ειμαι πλεον σταθερη στα κιλα μου, κανω τη γυμναστικη μου, τρωω λιγο απο ολα, αν και η βαση μου εξακολουθει να ειναι η διατροφη που ειχα. Εχω ξεσυνηθισει ομως με τα βαρια φαγητα και μου αρεσει αυτο! Προχθες, μετα απο εναν ολοκληρο χρονο, επετρεψα στον εαυτο μου μια πιτα με σουβλακι και απ΄ολα! Για να συνελθω μετα, ηπια σοδα! Λες και ειχα φαει μισο ταψι μουσακα!

Και μια και εγινε λογος για cheese cake, ειχα φτιαξει παγωτο πριν λιγες μερες και μου περισσεψε φυτικη σαντιγυ. Σκεφτομουν τι να την κανω, και χθες τη χτυπησα στο μιξερ, προσθεσα ενα γιαουρτι, και αυτο το μειγμα το εστρωσα πανω απο μπισκοτα πτι μπερ ολικης σ΄ενα πυρεξακι, το εβαλα για μια ωρα στην καταψυξη και μετα εβαλα απο πανω λιγο γλυκο βυσσινο! Πολυ δροσιστικο, ελαφρυ, θυμιζει εντονα cheese cake, και με πολυ λιγοτερες θερμιδες!;)

Καλο σ+κ, και καλα να περνατε!

age.png age.png

Καλημέρα Τάρα!

Ωραία παραλία! καλά μακροβούτια!

Πάω να ετοιμαστώ..... είμαστε ακόμη εργένηδες (τα μικρά επιστρέφουν από τη γιαγιά την Τρίτη) και μας ήρθε η καταπληκτική ιδέα να φύγουμε σκδ για κάμπινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πάω να ετοιμάσω τα πράγματα....το απόγευμα με το που κλείνει το μαγαζί ΦΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΓΑΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!..........

Ωραίο πράμα να κάνεις ό,τι σου κατεβαίνει στο μυαλό......... από την άλλη μου λείπουν τα μπαρμπουνάκια μου...............

Διαφημίσεις

Καλημέρα Τάρα!

Ωραία παραλία! καλά μακροβούτια!

Πάω να ετοιμαστώ..... είμαστε ακόμη εργένηδες (τα μικρά επιστρέφουν από τη γιαγιά την Τρίτη) και μας ήρθε η καταπληκτική ιδέα να φύγουμε σκδ για κάμπινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πάω να ετοιμάσω τα πράγματα....το απόγευμα με το που κλείνει το μαγαζί ΦΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΓΑΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!..........

Ωραίο πράμα να κάνεις ό,τι σου κατεβαίνει στο μυαλό......... από την άλλη μου λείπουν τα μπαρμπουνάκια μου...............

Πες μου οτι θα ταξιδεψετε και με μηχανη! Αχ, ασε τα μπαρμπουνακια στη γιαγια, και απολαυσε το γλυκια μου! Δεν ξερεις ποσο θα΄θελα να περασω κι εγω ενα τετοιο σ+κ! Μου΄χουν λειψει οι αλητειες με τη μηχανη, το καμπινγκ, ο αυθορμητισμος!

age.png age.png

Tara μου γλυκιά, πήγαμε το περασμένο σκδ με τη μηχανή...........αλλά είχαμε κλείσει κανονικά δωμάτια........ευτυχώς δεν έπηξα (με στενοχωρεί πολύ η κλεισούρα)......

Σήμερα φορτώνω το αμαξάκι μας, διότι ο αντρούλης μου δεν είναι σε τόσο χύμα κατάσταση και θέλει τη βολή του.......(αερόστρωμα, καρεκλάκια, τραπεζάκι).......θα τον εκπαιδεύσω και στα λιγότερα, πού θα μου πάει;

Σου εύχομαι ολόψυχα να έρθει πολύ πολύ γρήγορα ένα σκ, όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι!!!

Σου ψιθυρίζω ότι εγώ έχω να ζήσω τέτοια μεγαλεία εδώ και 12 χρόνια..........μέχρι δηλαδή, την πρώτη μου εγκυμοσύνη...........φέτος όμωωωωωωωωωωωωωςςςς, το καταφχαριστήθηκα!!!!!!!!!!!!!

Κανόνισέ το Ταράκι, δούλεψέ το μες στο μυαλό σου και κάπως θα βγει........φιλάκια γλυκά........

Αχ! Αχ! Αχ! Αυτα τα Σ/Κ!!!!

Μπαινω, ξαναμπαινω, ολες αφαντες. Τοσες γοργονες, ολες χαθηκατε???

Μια αναπαυλα απο τις δουλειες ειπα να πω κι εγω μια κουβεντα στο φορουμ!!!!

Εγω τα λεω εγω τα ακουω,οπως ειπε χθες το χαμομηλακι.

Χαμομηλακι, τελικα βολευτητκες απο ρουχα? Ειδα το λινκ που σου προτεινε η Mpap και εγω θα προτιμουσα κατι αναλαφρο, ανοιχτοχρωμο και κυριως σε υφασμα που να μην τσαλακωνεται. Γιατι με δυο παιδια να τρεχουν στα ποδια σου, χρειαζεσαι κατι ομορφο αλλα και πρακτικο ρουχο.

Καλα να περνατε κουκλες μου, οπου κι αν ειστε.

Φιλουτσια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Σου εύχομαι ολόψυχα να έρθει πολύ πολύ γρήγορα ένα σκ, όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι!!!

Σου ψιθυρίζω ότι εγώ έχω να ζήσω τέτοια μεγαλεία εδώ και 12 χρόνια..........μέχρι δηλαδή, την πρώτη μου εγκυμοσύνη...........φέτος όμωωωωωωωωωωωωωςςςς, το καταφχαριστήθηκα!!!!!!!!!!!!!

Κανόνισέ το Ταράκι, δούλεψέ το μες στο μυαλό σου και κάπως θα βγει........φιλάκια γλυκά........

Κι εγω τοτε το κοβω να το πραγματοποιουμε! Σε 10 χρονια περιπου!:lol:

Καλα να περασετε!

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημερα ουριτσες πλατσουριζετε

εγω χθες shopping επιστατευτηκε ολη η οικογενεια, κοραστηκαν τα μικρα μου γαι χαρη της μανουλας δε θα ελεγα οτι εμεινα ευχαριστημενη κατι πηρα για καβανζτα θα βγω και στην επιτοπια αγορα εδω μηπως βρω κατι καταλληλο που να πησιαζει τα γουστα μου

412852be0yjpycu3.gif

γεια σου gergiamami ανοιχτοχρωμμο και να μη τσαλακωνει δε βρηκα

μηπως τα κρυβουν

31563lsjtntohde.gif

καλα πηρα και υφακια μπρρρρρρ απο πωλητριες ξενερωτες ξοου απ εκει

692160k68dp18m79.gif

I'm here!!!

Το πλατσουρισμα για μενα ειναι πολυτελεια.

Εχουμε εκδηλωσεις παραλιας στη λμνη αλλα πηγαν τα παιδια. Εγω ...... δουλειες. Το βραδυ επισκεψη σε φιλους. Ελπιζω να μη βγαλουν περιδρομους στο τραπεζι. Εγω θα παω "φαγωμενη" για να ελεγχω τη λαιμαργια μου. Τα καταφερνω με αυτο τον τροπο να ειμαι κιουρια.

Χαμομηλακι, ελπιζω αυτο που βρηκες τουλαχιστο να σου αρεσε ωστε να μην ειναι φορεμα της μιας ημερας. Και, κοιτα να το ευχαριστηθεις. Δες το απο τη καλη μερια το ολο θεμα και γλεντησε με τη ψυχη σου.

Παω για "βαδην".

Φιλακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

I'm here!!!

Το πλατσουρισμα για μενα ειναι πολυτελεια.

Εχουμε εκδηλωσεις παραλιας στη λμνη αλλα πηγαν τα παιδια. Εγω ...... δουλειες. Το βραδυ επισκεψη σε φιλους. Ελπιζω να μη βγαλουν περιδρομους στο τραπεζι. Εγω θα παω "φαγωμενη" για να ελεγχω τη λαιμαργια μου. Τα καταφερνω με αυτο τον τροπο να ειμαι κιουρια.

καλα να περασεις και φαε καλα λες απο πριν μπορει και να ειναι ολα χαλια δες το κι απ την καλη του πλερα χε χε

καλα γιατι δεν πηγες για κολυμπι μπορουσες να κανεις κ αυτο

1430408kasnjewt53.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην γοργονες μου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! σημερα πρεπει να μπω πρωτη γιατι εχω ΑΝΙΨΙΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! κοριτσια η αδερφουλα μου εχει μια μπουμπου στην κοιλιτσα της ειναι υγειες και ολα πανε πολυ καλα χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!! ειμαι τρισευτηχισμενη!!!!!!!!!!!!

τωρα απο που να ξεκινησω για εσας η για εμενα θα πω πρωτα τα δικα μου και μετα θα κανω τα σχολεια μου !!!

ΣΟΥΠΕΡ !!!! ΣΟΥΠΕΡ!!! τι αλλο να πω κοριτσα εχω να πω οτι φοραω μερικα παντελονια της αδερφης μου της λιλικας (βαγγελιω η εγυος) για εμενα αυτο ειναι καταπληκτικο χρονια το ηθελα χιχιχιχι!!. και να σας πω και το αλλο χθες εκανε η ανιψια μου η μινα τα γενεθλεια της εκλησε τα 6 τι να πω κοριτσια με φαγαν οι αλλες οι μαμαδες με τα ματια τους καλε τι εκανες και αδυνατησες τοσο ? εγω βρηκα καλη παρεα :?:| και με κειταγαν ετσι σας λεω ελιωσα στα γελεια τους μουρλανα ολους !! ο αντρας μου επαθε και εκεινος χουνερι πηγε ενας φιλος της αδερφης μου και του λεει να προσεχεις την γυναικα σου τωρα γιατι εγινε μανεκεν και μπορει να σε αφησει!! ο αντρας μου εστι :twisted: :twisted: !! λα κρανος τα πηρε !! και φυσικα κοκορεβοταν οτι η ντινα κανει τα παντα για να φτιαξει την σιλουετα της .τι να σας πω οτι ελεγε οτι κανω τρεξημο , παω γυμναστηριο εγκομιο κανονικο χιχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!! ειμαι τοσο χαρουμενη που περπαταω και πεταωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

ΞΕΡΩ ΨΩΝΙΟ !ΨΩΝΙΟ! ΨΩΝΙΟ!!!!!!!!!!!!!

τωρα δικα σας μαεστρια περαστικα στον πεθερουλι σου καλη συνεχεια . και φτου κακα να μην ξανα επισκεφτειτε νοσοκομειο ξανα!!!

γιωργια μου καλη τι να σου πω γιαυτο που μου ειπες στο φβ εγω για τριτο να τα εχω καλα αυτα τα νινακια δεν παω .ξεω μεγαλη μπουκια φαε μικρη κουβεντα πες αλλα μεχρι τωρα λεω οχι!!

αφεντικο το ξερω οτι δεν θα με ξεχασεις με την προσκληση !! καλες ετοιμασιες!!! φιλακια και στο τελος θα κανουμε και το κλαμπ με τις λολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!

χαμομιλακι θα φας ξιλες και θα ειναι ολες δικε σου μωρο μου. ακου εκει να εχεις ψιχολιγια χαλια δεν στο επιτρεπω εγω , θα εισαι μια θεα και θα παθουν ολοι τους την πλακα για ενα και μονο λογο εχεις πολυ ομωρφη καρδια και αυτο αξιζει ολα τα μειον κιλα του κοσμου καλη μου .πανω απο ολα καλη καρδια ψυχουλα μου!!!

τσιπουριτσα σου στελνω πολλα πολλα φιλακια ειμαι πολυ καλη σε ολα σου !!

ταρα καλοστην καλε καιρο ειχαμε να σε δουμε ματσ μουτσ!!!!

και σε ολες τις γοργονες μου με δυναμη και τσαμπουκα δεν μασαμε κοκκαλα εμεις εχουμε την σουπερ δασκαλα και ετσι δεν εχουμε κανενα θεμααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...