Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κατάλαβα.... Όντως, όταν έχεις καλή εγκυμοσύνη δεν ανησυχείς για τέτοια ζητήματα. Αφού όμως ο οργανισμός σου είναι ιδιαίτερος καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτική, δεν το συζητάω καθόλου....

καλά, ναι, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν το συζητάω... Βρήκατε γιατί υπήρχαν αυτά τα προβλήματα; ήταν στην περίπτωση ή είχε να κάνει με τη δική σου φαρμακευτική αγωγή;

Κοίτα μπορεί να ήταν τυχαίο. Ίσως έφταιξαν και τα φάρμακα γτ μπορει να το κάνουν αυτο.Μια άλλη υπόθεση θα μπορούσε να είναι επειδή ξεκίνησαν 3 εμβρυα μαζί αν και ήταν πολύ νωρίς όταν έχασα τα 2 δε ξέρω...

Γενικά εγώ είμαι πολύ υπέρ της δημόσιας υγείας κλπ αλλά πραγματικά μερικές φορές δε λειτουργούν καλά. Από τη γέννα , νοσηλεια κλπ εγω είμαι ευχαριστημενη (δε ζητάω και τρελά πράγματα βεβαια).Δεν θα θελα να κάνω κανεναν μεγαλο υπερυχο σε νοσοκομείο απλά και μόνο επειδή είμαι καμμένη.

Ένα άλλο θέμα που με ενόχλησε ήταν ότι αφού με παράτησε στο 5ο μήνα ένας ηλιθιος που είχα στο Έλενα (και χωρίς λόγο κιολας....) μετά δεν έβρισκα κανέναν γιατρο να με αναλάβει. Είτε δεν ήθελαν είτε επειδή δεν θα πλήρωνα πολλά (όσα ζητάνε δλδ).Ακόμα κλαιω τα χρήματα που έδινα στα απογευματινά ως πρώτο ραντεβού μαζί τους.Τελοσπαντων τέλος καλό όλα καλά.Εαν ξαναμείνω έγκυος θα κοιτάξω ή να βρω έναν σοβαρό γιατρο από την αρχή ή να συνεχίσω με το γιατρό μου και να γεννησω απλά στο δημόσιο. Φυσικά αν μου τρέχουν από τα μπατζάκια πάω και στο ιασω:tongue:

Τώρα για τα κιλά που λέγαμε. Βρε συ δεν είμαι 60 κιλά. Όπως υπολογιζω πρέπει να είμαι κάπου ανάμεσα σε 63 με 65.Γτ περισι ήμουν 60-61 και ήμουν πολύ πιο μαζεμένη. Άρα πρέπει να χάσω πάνω από 10 κιλά. Καλά ας χάσω και 5 δε με χαλάει και τόσο.Αλλωστε πρώτα θα χάσω 5 για να φτασω στα 10;-)

Χθες κι ας μη πεινούσα έκανα μια παρασπονδία. Έφαγα ένα ολόκληρο τοστ (κανονικά πρέπει μισο) και έβαλα και λίγο Βιτάμ λάιτ. Μη το πείτε παραέξω :lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Χαχαχα, γελάω με την παρσσπονδία! Τοστ!!! Χαχαχαχα!

Καλημέρα, κορίτσια! Αυτές οι μέρες ήταν μέυριες για μένα. Έπεσε λίγο παραπάνω τρέξιμο με τη μικρή, λίγο ο καύσωνας. Και σήμερα ο άντρας μου θέλει καρμπονάρα με μπέικον.

Καλημέρα κοριτσάρες μου. Κοντοζυγώνει ο Αύγουστος....

Cacao μου, εύκολα θα φτάσεις τα κιλάκια σου. Έτσι όπως είχες περιγράψει τον εαυτό σου, νόμιζα ότι κοντεύεις τα 100 ρε κορίτσι.... Καλά κι η άλλη που σου είχε πει "εσύ ήσουν αδύνατη" τι είδε μπροστά της δηλαδή; Θωρηκτό; Αν είναι δυνατόν 65 κιλά άνθρωπος είσαι. Κανονική δηλαδή.

Στα λέω αυτά για να σου δώσω κουράγιο, γιατί αλλιώς είναι να παλεύεις με 40 κιλά παραπανίσια (όπως αρχικά είχα υποθέσει ότι κουβαλάς) κι αλλιώς με 10!!!!!!!!! 10 κιλάκια έχουμε όλες λίγο - πολύ να χάσουμε, άλλες γιατί έτσι αισθανόμαστε καλύτερα με το σώμα μας, άλλες γιατί έτσι θα είμαστε πιο κοντά στο κανονικό, κλπ. Οπότε, η θέση σου στην παρέα είναι επιτακτική και καίρια!!!!!!!! ;)

Τώρα για τα της διατροφής. Εγώ το Σ/Κ έκανα εκδρομούλες, έφαγα έξω, κλπ. οπότε δεν μπορώ να πω ότι έκανα διατροφή. Από σήμερα πάλι μέχρι το Σάββατο (ημέρα που έχω ορίσει ως μέρα ατασταλιών) τα κεφάλια μέσα!!!!!

Όμως, και πάλι στην πλάζ, δέχτηκε από τις παρέες μας πολύ κολακευτικά σχόλια για το σώμα μου!!!!!!!! Όντως έχω μαζέψει αρκετά. Βέβαια, θα μου έκανε πολύ καλό λίγη γυμναστική, αλλά ψάχνω για χρόνο απελπισμένα και δε βρίσκω....

Διαφημίσεις

Λοιπόν, κορίτσια. Μέρες τώρα τσιφογυρίζει στο μυαλό μου αυτή η χημική που είχα ξεκινήσει και διακόψει. Η δίαιτα GM. Λέω, να την τολμήσω από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή και να χρησιμοποιήσω το θεματάκι μας σε στυλ μπλόγκ, όπου θα γράφω κάθε μέρα τις εμπειρίες μου. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω έως το τέλος (το σίγουρο είναι ότι μια μέρα δε θα την παλέψω κατά γράμμα, την Πέμπτη - θα σας εξηγήσω γιατί). Τι λέτε, να το τολμήσω;

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1η μέρα: μόνο φρούτα εκτός από μπανάνες (νομίζω ευκολάκι, δεδομένου ότι το βράδυ σήμερα έχω δουλειές στο σπίτι και θα απασχοληθώ αρκετή ώρα πριν τον ύπνο).

2η μέρα: λαχανικά. Έχει και για πρωινό μια ψητή πατάτα με βούτυρο, αλλά με την καμία δεν θα μπορέσω να τη φάω αυτή με την τσίμπλα στο μάτι...

3η μέρα: φρούτα εκτός από μπανάνες και λαχανικά. Ευκολάκι κι αυτό. Μεσημέρι μπριάμ και το βράδυ φρουτάκια

4η μέρα: γάλα (3 ποτήρια) και έως 8 μπανάνες. Καλά, εννοείται ότι το γάλα δε θα το πιω (δεν πίνω γάλα, μόνο στις εγκυμοσύνες έπινα 2 ποτήρια τη μέρα). Θα το ψάξω να το αντικαταστήσω είτε με γιαούρτι, είτε με χάπια ασβεστίου που μου έχουν μείνει από την εγκυμοσύνη... και μπανάνες.... ποιος νοήμον άνθρωπος μπορεί να φάει 8 μπανάνες χωρίς να κάνει εμετό;! Ευτυχώς, η μέρα αυτή συνοδεύεται και με μια σούπα λαχανικών που θα με "κρατήσει" :confused: κάπως...

5η μέρα: 250 γραμμάρια άπαχο κρέας (κοτόπουλο, μοσχάρι ή ψάρι) με ντομάτες.

6η μέρα: άπαχο κρέας με λαχανικά. Ευκολάκι κι αυτό

7η μέρα: καστανό ρύζι με λαχανικά, φρούτα και χυμούς φρούτων.

Το μόνο που επιτρέπεται να πίνεις είναι νερό (λίτρα επί λίτρων), τσάι χωρίς γλυκαντικές ουσίες και καφέ χωρίς γλυκαντικές ουσίες. Όχι αλκοοόλ, όχι αναψυκτικά, ακόμη και λάιτ να είναι, όχι χυμούς φρούτων (εκτός από την 7η μέρα - για να σας προλάβω, όταν το φρούτο το στίβεις χάνει τις φυτικές του ίνες που είναι σημαντικές για την απώλεια).

Λέει ότι χάνεις μεταξύ 4,5 και 7,7 κιλά!!!!!!!!

Θα την κάνω κι ό,τι γίνει!!!!!!!!!!!

Κοριτσάρες ξεκινάω σήμερα με 61,3 κιλά (κατακράτηση από τις χθεσινοβραδυνές πίτσες και παγωτά χοχοχοχο, αλλά αυτό έδειξε η ζυγαριά!!!)

Για σήμερα το μενού έχει: μεσημέρι: καρπούζι και πεπόνι. (Έτσι κι αλλιώς φρούτα θα έτρωγα, γιατί έχω υποσχεθεί στη μεγάλη βόλτα στο δάσος και αν έχω φάει πολύ δε θα τα καταφέρω).

Το βράδυ: λίγα βερύκοκα, ροδάκινα και καρπουζοπεπόνι, ενόσω μαγειρεύω για αύριο (οι άλλοι θα πρέπει να φάνε, άλλωστε δεν είναι τρελοί σαν κι εμένα :mrgreen: ). Και μετά έχω την εξής σοβαρότατη δουλειά: ξεσκαρτάρισμα της ντουλάπας μου και ανάταξή της.... Ουφ, ουφ, ουφ....

Τώρα το πρωί νιώθω πολύ confident... Έτοιμη για όλα.... Ελπίζω και μέχρι το τέλος της μέρας να εξακολουθώ να νιώθω έτσι.....!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάρες ξεκινάω σήμερα με 61,3 κιλά (κατακράτηση από τις χθεσινοβραδυνές πίτσες και παγωτά χοχοχοχο, αλλά αυτό έδειξε η ζυγαριά!!!)

Για σήμερα το μενού έχει: μεσημέρι: καρπούζι και πεπόνι. (Έτσι κι αλλιώς φρούτα θα έτρωγα, γιατί έχω υποσχεθεί στη μεγάλη βόλτα στο δάσος και αν έχω φάει πολύ δε θα τα καταφέρω).

Το βράδυ: λίγα βερύκοκα, ροδάκινα και καρπουζοπεπόνι, ενόσω μαγειρεύω για αύριο (οι άλλοι θα πρέπει να φάνε, άλλωστε δεν είναι τρελοί σαν κι εμένα :mrgreen: ). Και μετά έχω την εξής σοβαρότατη δουλειά: ξεσκαρτάρισμα της ντουλάπας μου και ανάταξή της.... Ουφ, ουφ, ουφ....

Τώρα το πρωί νιώθω πολύ confident... Έτοιμη για όλα.... Ελπίζω και μέχρι το τέλος της μέρας να εξακολουθώ να νιώθω έτσι.....!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολες κ καλα-μονιμα αποτελεσματα στην προσπαθεια σας!

Εχω κανει τη συγκεκριμενη διατροφη κ δεν ειναι πολυ δυσκολη αλλα δεν ξερω αν θα την παλεψεις με δουλεια κ παιδια.νομιζω οτι δε θα χεις πολυ ενεργεια.εχεις δει της νασα;

Καλημέρα κοριτσάρες μου. Κοντοζυγώνει ο Αύγουστος....

Cacao μου, εύκολα θα φτάσεις τα κιλάκια σου. Έτσι όπως είχες περιγράψει τον εαυτό σου, νόμιζα ότι κοντεύεις τα 100 ρε κορίτσι.... Καλά κι η άλλη που σου είχε πει "εσύ ήσουν αδύνατη" τι είδε μπροστά της δηλαδή; Θωρηκτό; Αν είναι δυνατόν 65 κιλά άνθρωπος είσαι. Κανονική δηλαδή.

Στα λέω αυτά για να σου δώσω κουράγιο, γιατί αλλιώς είναι να παλεύεις με 40 κιλά παραπανίσια (όπως αρχικά είχα υποθέσει ότι κουβαλάς) κι αλλιώς με 10!!!!!!!!! 10 κιλάκια έχουμε όλες λίγο - πολύ να χάσουμε, άλλες γιατί έτσι αισθανόμαστε καλύτερα με το σώμα μας, άλλες γιατί έτσι θα είμαστε πιο κοντά στο κανονικό, κλπ. Οπότε, η θέση σου στην παρέα είναι επιτακτική και καίρια!!!!!!!! ;)

Καλημερααααα

Καλά φταίω κι εγώ μάλλον που έλεγα δε ζυγιζομαι κλπ :tongue:

Κοίτα η άλλη απλά θυμόταν ότι ήμουν αδύνατη και φυσικά κάνει μπαμ η διαφορά με 15-17 κιλά παραπάνω. Γτ φαντάσου ότι τώρα είμαι περίπου όσο ήμουν 36 βδομάδα έγκυος :tongue: Κανονική λέγονται αλλά οκ είναι κανονική οδευοντας προς το χοντρή σιγά σιγά όπως παει:lol::lol::lol:Μου είναι πολλα αυτά τα κιλά mkcm.Μπορει να μην σου ακούγονται πολλά άλλα δείχνουν πάρα πολύ πάνω μου.Το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Βέβαια δεν είμαι και παχύσαρκη αλλά αν δε προσέξω ίσως και να φτασω εκεί κάποια στιγμή. Ειδικά αν ξαναμείνω έγκυος δε με παίρνει να ξεκινήσω από 60+ κιλά.

Πάντως δεν το λες αυτό στον άλλο το οτι εσυ ήσουν αδυνατη:tongue: πρώτον εντάξει γτ δεν έγινα και τοφαλος αλλα και επειδη είναι άσχημο για μένα.Ειναι σαν να σου λένε τα κατεβάζεις τα πιτογυρα:roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημερααααα

Καλά φταίω κι εγώ μάλλον που έλεγα δε ζυγιζομαι κλπ :tongue:

Κοίτα η άλλη απλά θυμόταν ότι ήμουν αδύνατη και φυσικά κάνει μπαμ η διαφορά με 15-17 κιλά παραπάνω. Γτ φαντάσου ότι τώρα είμαι περίπου όσο ήμουν 36 βδομάδα έγκυος :tongue: Κανονική λέγονται αλλά οκ είναι κανονική οδευοντας προς το χοντρή σιγά σιγά όπως παει:lol::lol::lol:Μου είναι πολλα αυτά τα κιλά mkcm.Μπορει να μην σου ακούγονται πολλά άλλα δείχνουν πάρα πολύ πάνω μου.Το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Βέβαια δεν είμαι και παχύσαρκη αλλά αν δε προσέξω ίσως και να φτασω εκεί κάποια στιγμή. Ειδικά αν ξαναμείνω έγκυος δε με παίρνει να ξεκινήσω από 60+ κιλά.

Πάντως δεν το λες αυτό στον άλλο το οτι εσυ ήσουν αδυνατη:tongue: πρώτον εντάξει γτ δεν έγινα και τοφαλος αλλα και επειδη είναι άσχημο για μένα.Ειναι σαν να σου λένε τα κατεβάζεις τα πιτογυρα:roll::roll:

Ναι, ρε συ. Εννοείται. Εγώ δεν πρόκειται να σου πω μη χάσεις, κλπ. γιατί ξέρω από πρώτο χέρι, ότι αυτό που για σένα είναι οκ για τον άλλον μπορεί να μην είναι. Κάνε αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλά με το σώμα σου, αλλά να είσαι λίγο επιεικής με τον εαυτό σου. Αυτό σου λέω. Δεν είναι ότι ξεκινάς με 100 κιλά και δε βλέπεις φως στο τούνελ. Είσαι αρκετά κοντά στο στόχο σου. Απλά. Για να μη σε παίρνει από κάτω χωρίς λόγο το λέω.

Όσο για την άλλη. Νταξ, τι να πω; Απλά τραγική. Όχι, μόνο γιατί εκ των πραγμάτων δεν ήσουν χοντρή εκείνη τη στιγμή, αλλά και να ήσουν, δεν το λες αυτό.....

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες κ καλα-μονιμα αποτελεσματα στην προσπαθεια σας!

Εχω κανει τη συγκεκριμενη διατροφη κ δεν ειναι πολυ δυσκολη αλλα δεν ξερω αν θα την παλεψεις με δουλεια κ παιδια.νομιζω οτι δε θα χεις πολυ ενεργεια.εχεις δει της νασα;

Την έχω δει της νασα. Δε με εμπνέει ιδιαίτερα. Για πες για την gm. Από πόσα κιλά ξεκίνησες όταν την έκανες και πόσα έχασες;

Δ θυμαμαι κ πολλα γιατι την εκανα το 13.γενικα τοτε προσεχα.πρεπει να ειχα χασει δυο κιλα.αλλα χανω πολυ δυσκολα.στα δυο κιλα το μηνα κανω παρτυ!

Εχει κ μια αλλη χημικη με γιαουρτι,ρυζι,πατατα,κοτοπουλο.δ ξερω αν σε ενδιαφερει

Μπα, θέλω εύκολες, χωρίς πολλά μαγειρέματα, γιατί ήδη έχω να μαγειρέψω για άντρα και μωρό, μην έχω και για μένα. Εγώ ελπίζω στα 4 κιλά, γιατί γενικά χάνω αέρα... Μακάρι, θα δείξει....

Για τη χημική μωρέ κι εγώ θα έλεγα όχι. Αλλά αφού το πήρες απόφαση δοκίμασε το αν θες.Στο λέω γτ κι εγώ έχω κάνει κάτι περίεργα παλιά σε κάποια φάση και ότι και να μου έλεγαν θα το εκανα:tongue:

Όμως βρε συ μια μέρα μόνο φρουτα;Αυτό μου κάνει κάπως. Θα είσαι οκ γενικά γτ κάνει και ζεστη.Εμενα μου πέφτει η πίεση και πλέον αυτά τα αποφεύγω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...