Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Χαχαχ ρε συυυ με προκαλείς να σου στείλω φωτο αλλά δεν έχω καμία με μαγιο (και ούτε πρόκειται να βγαλω :tongue: )

Δυστυχως πρέπει να είμαι πάνω 60 γτ περισι που ήμουν λίγο πιο μαζεμενη (έως και αρκετά) ήμουν 60-61.Τωρα για μετρήσεις κι αυτά δε ξέρω αλλά έχω και πολύ αδύνατο σκελετό οπότε ίσως γι αυτό. Επίσης αυτό το σχέδιο είναι χύμα και δεν έχει μέση κλπ για να με στενεύει καπου

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Για κιλά μιλάς; Πολλά είναι ρε Cacao μου τα 60 κιλά; Τι ύψος έχεις; Μια χαρά είναι τα 60 κιλά. Κι εγώ παρόλο που θέλω να χάσω κι άλλα, μια χαρά είμαι στα 60 κιλά (με ύψος 1,68 ), δεν είμαι χοντρή. Κανονική είμαι, απλά εμένα μου αρέσει το skinny...

Επειδή με έβαλες στο τρυπακι λοιπόν

Στήθος 84 (κλασικά άβυζη χαχαχα)

Μέση 84 (σωματοτυπος ντουλαπα είπαμε. ..)

Περιφέρεια 103 (Παναγία μου βοηθά! )

Δε ξαναμετριέμαι χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Για κιλά μιλάς; Πολλά είναι ρε Cacao μου τα 60 κιλά; Τι ύψος έχεις; Μια χαρά είναι τα 60 κιλά. Κι εγώ παρόλο που θέλω να χάσω κι άλλα, μια χαρά είμαι στα 60 κιλά (με ύψος 1,68 ), δεν είμαι χοντρή. Κανονική είμαι, απλά εμένα μου αρέσει το skinny...

1,63 είμαι καιγια τη κατασκευή μου είναι πολλα το πάνω από 60.Δεν είναι για όλους το ίδιο ακόμα κι αν έχουν το ίδιο ύψος ο ένας στα 60 μπορεί να είναι οκ και ο άλλος όχι. Άμα σου λέω ότι τα κιλά μου είναι το πολύ μέχρι 52 και εκεί δεν είμαι skinny!Έτσι ήμουν στα 47-48 που έμεινα έγκυος αλλά δε με νοιάζει να φτασω τόσα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Cacao, μια χαρά είσαι κοπέλα μου. Δε σου λέω μη χάσεις εφόσον το θες, αλλά δεν είσαι τραγικά όπως το περιγράφεις.

Ε οκ δε ξέρω πως ακούγεται όταν το περιγράφω :lol::lol::lol: Επειδή δε ζυγιζομαι και δε λέω κιλά εννοεις;Βασικα εγώ δε θέλω να τα ξέρω αυτα:lol:

Πάντως ακόμα και ο ενδοκρινολόγος με θελει κάπου 52 :rolleyes:

Γενικά όμως και εμφανισιακά κάτι από φρατζολακι το έχω χαχαχα Εντάξει όχι γιουβαρλακι ομως

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα!

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί συνεχίζω πολύ καλά μέχρι στιγμής αυτή τη βδομάδα! Για να με ανταμείψω έφαγα ένα κουλουράκι Θεσ/νίκης με μέλι. Ε, πρωινό είναι, τι στο καλό δεν θα το κάψω;

Βασικα οπως το κοβω καπου τετοια διαφορα θα εχουν τα παιδακια μου γι αυτο σε ρωταω(αν καταφερω να κανω αλλο δλδ)Γτ οικονομικα δεν παιρνει για εξωσωματικες-γεννα και εξοδα για το παιδι τωρα που δε δουλευω κιολας.Τσαντιζομαι λιγο οταν το σκεφτομαι γτ λεω θα περιμενω να γινω 40 για να κανω αλλο παιδι μονο και μονο γι αυτο το λογο:evil:Τελος παντων...

Κοίτα, για την εξωσωματική πραγματικά δεν ξέρω. Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Δεν δικαιολογούν τίποτα τα ασφαλιστικά ταμεία;

Για τη γέννα, όμως, έχεις οικονομικές επιλογές :wink:.

Και τα πρώτα έξοδα, αν θηλάζεις, βασικά είναι ο παιδίατρος και οι πάνες (που πλέον μπορείς να αγοράσεις διαδικτυακά σε πολύ συμφέρουσες τιμές). Έχεις και ήδη ένα παιδάκι οπότε ούτε μεγάλες αγορές θα ξαναχρειαστείς.

Εντάξει κοιμηθήκατε σήμερα :tongue:; Μερικές φορές συμπεριφέρονται σαν να θέλουν να σε ξεκάνουν, έτσι; :lol:

Δε βάζω στόχο συγκριμένα κιλά, αλλά το να μπω στο σορτσάκι!!!!!!!!! Έχοντας, βέβαια σα στόχο 5 κιλά μέχρι τον Αύγουστο, τουτέστιν σε 37 μέρες!!!!!!! (αγχώθηκα τώρα, δεν πρέπει ούτε μια μέρα να κάνω ατασταλία πια), με μια μικρή αναγωγή μιλάμε για 2,5 - 3 κιλάκια. Για μένα δεν είναι πολλά. Αν το ράψω για τα καλά, θα τα χάσω στάνταρ!!!!!!!!!!!!!

Αρχηγέ, πραγματικά έχεις δύσκολη πίστα! Αλλά, ειλικρινά, αν ξέρεις ότι χάνεις τόσο εύκολα και είσαι τόσο αποφασισμένη όσο είσαι τις τελευταίες μέρες, κάτι μου λέει ότι θα την κάνεις την αερική εμφάνιση και θα πέσουν σαγόνια :wink:!!!

http://www.pullandbear.com/m/gr/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1/hello-summer!/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B7-halter-c1010129555p100516006.html?colorId=805&isMobile=true

Κάτι τέτοιο έλεγα να πάρω. Και μόνο 13 ευρωπουλακια.Θελω κάτι απλό να μπορώ να το φοραω σε βολτιτσα,καφέ κλπ

Μ' αρέσει τρελά!!!

Σαββατοκύριακο προ των πυλών και, αν και προμηνύεται βροχερό, θα χαρούμε τις οικογένειές μας :-)!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Κοίτα, για την εξωσωματική πραγματικά δεν ξέρω. Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Δεν δικαιολογούν τίποτα τα ασφαλιστικά ταμεία;

Για τη γέννα, όμως, έχεις οικονομικές επιλογές :wink:.

Και τα πρώτα έξοδα, αν θηλάζεις, βασικά είναι ο παιδίατρος και οι πάνες (που πλέον μπορείς να αγοράσεις διαδικτυακά σε πολύ συμφέρουσες τιμές). Έχεις και ήδη ένα παιδάκι οπότε ούτε μεγάλες αγορές θα ξαναχρειαστείς.

Εντάξει κοιμηθήκατε σήμερα :tongue:; Μερικές φορές συμπεριφέρονται σαν να θέλουν να σε ξεκάνουν, έτσι; :lol:

Καλημερα!! :)

Κοίτα εγώ δεν είμαι ασφαλισμένη αλλά και πάλι περναν από επιτροπή για να σου πληρώσουν τα φάρμακα ή ίσως κάποια από τα φάρμακα. Δε ξέρω αν κόβουν κανέναν δεν έχω περάσει ποτέ εγώ.Δεν πληρώνει τίποτα άλλο ο εοπυυ

Για τη γέννα ναι οκ και στη μικρή δε πλήρωσα τίποτα. Γιατί κατέληξα να μην έχω δικό μου γιατρο και γεννησα σε εφημερία αν και προγραμματισμενα γτ νοσηλευτηκα κιολας.Ομως ειναι αρκετά τα έξοδα για τη πρακολουθηση της εγκυμοσυνης κλπ.Πλεον δεν εμπιστεύομαι να πάω σε εξωτερικά ιατρεία ή και στο νοσοκομείο για υπερηχους (με όχι δικό μου γιατρο) γτ 6 γιατροί εκτός νοσοκομειου έβλεπαν το μωρό να είναι μικρό για τις βδομάδες της και η ηλιθια η ειδικη στο Αλεξάνδρα το έβρισκε φυσιολογικό. Με αποτέλεσμα εκεί να μου λένε οι γιατροι ότι όλα είναι οκ ενώ δεν ήταν :roll:Κατά τ αλλά δεν έχω θεμα και σε εφημερία θα ξαναγεννουσα δεν με χαλάει. Από ότι έχω ακούσει από πολλες κι εδώ και γενικά έχουν πληρώσει τους γιατρούς τους και ούτε και ευχαριστημενες δεν έμειναν κάποιες. ..Ο γιατρός που με ξεγεννησε παίρνει κανένα 2000αρο νομίζω αντε 1500 λόγω κρίσης.

Όσο για το θηλασμό εγώ ζήτησα να μη θηλασω και θα το ξαναζητήσω αν κάνω άλλο παιδι.9 μήνες φαρμακωνα το παιδι δεν θα το συνέχιζα άλλο.Κατι μαιες και κάτι σάιτ που και καλά ενημερώνουν τους θεωρώ απλά ανευθυνους. Οι έρευνες βασίζονται πάνω σε βρέφη που λαμβάνουν τις συγκεκριμένες φαρμακευτικες ουσίες.Καλα ο νευρολόγος μου είπε όταν τον ρώτησα 40 μέρες να θηλασω αν θέλω σε συνδιασω με σκόνη.

Τέλος πάντων θα μου έλεγαν έτσι κι αλλιώς να κόψω το θηλασμό γιατί το παιδι έχανε βάρος συνέχεια ενώ έτρωγε κανονικά και θα το έριχναν το φταίξιμο στα φάρμακα μου.Ηταν και ο λόγος που δεν μεγάλωνε πολύ όσο ήταν στη κοιλια.

Ναι σήμερα κοιμηθηκαμε καλα.Ρε γαμωτο από τότε που κόψαμε τη πιπιλα άσπρη μέρα δεν έχουμε δει.Και πάει καιρός νομίζω 2 μήνες.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα κοριτσάρες μου, μόλις ξέμπλεξα από σύσκεψη που ήμουν από το πρωί.

Kiki v, ναι, είμαι πολύ αποφασισμένη!!!!!!! Το σορτσάκι χθες ανέβηκε μάλιστα, τώρα μένει να κουμπώσει. 2 βδομάδες περιθώριο έχω, θα είμαι λίγο πιο extreme στη δίαιτα και θα τα καταφέρω!!!!!!! Ήδη με τη ζέστη δεν μπορώ να φάω κανονικά. Αν φάω κανονικά φαγητό το μεσημέρι υπολειτουργώ μετά και δεν μπορώ με τίποτα να ανταποκριθώ στις ανάγκες των παιδιών. Άρα τη βγάζω το μεσημεράκι με φρουτάκια και το βράδυ με καμιά σαλατούλα, κανένα φρουτάκι, γιατί και το βράδυ να φάω, μετά με πονάει το στομάχι μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ!!!!!!!!!

Cacao, καλά κάνεις και προσέχεις και προσπαθείς να χάσεις, αλλά φρατζολάκι δεν είσαι. 8 κιλά από αυτά που σε θέλει ο ενδοκρινολόγος δεν είναι πολλά. Με βάση τις μετρήσεις σου έχεις ένα θεματάκι με την κοιλιά, αλλά that's it. Ίσως αν έκανες κανέναν κοιλιακό να βοηθούσε.

Cacao, κι εμένα αν τύχει κανένα βράδυ να μην κοιμηθεί καλά μετά είμαι ζόμπι!!!!!!!! Όσο για το νοσοκομείο, κι εγώ σε δημόσιο γέννησα και τα δύο μου παιδιά, με δικό μου γιατρό (τον έβλεπα στα απογευματινά) και δεν πλήρωσα μία. Δε μου ζήτησε ποτέ, δεν τον ρώτησα ποτέ αν και πόσα θέλει και έτσι έμεινε. Οι κοπέλες οι άλλες που είχαν γεννήσει μαζί του είχαν δώσει φακελάκι, εγώ όμως, επειδή είμαι τελείως κατά της αντίληψης αυτής δεν μπήκα καν στη διαδικασία. Δε φάνηκε να δυσαρεστήθηκε, με ανέλαβε κανονικότατα και στη δεύτερη εγκυμοσύνη, χωρίς να ειπωθεί τίποτα περί του χρηματικού θέματος.

Τώρα για την παρακολούθηση, έχει να κάνει και το ποιος σου κάνει τους υπέρηχους. Εγώ τους έκανα όλους στο δημόσιο που γέννησα με πιστοποιημένη εμβρυολόγο, επίσης όλες τις εξετάσεις τις έκανα μέσω ΕΟΠΥΥ. Αφού για την εφορία δεν είχαμε αξιόλογο ποσό ιατρικών να δικαιολογήσουμε.

Τώρα σε ό,τι αφορά δεύτερη εγκυμοσύνη νομίζω ότι καλό θα ήταν να ρυθμίσεις πρώτα τα ζητήματα της υγείας σου για να είσαι εσύ πρώτα και κύρια πιο ήρεμη, αλλά και το "περιβάλλον" του εμβρύου να έχει ρυθμιστεί. Αν δεν υπάρχουν τέτοια θέματα, θα σου έλεγα προχώρα άφοβα!!!!!!!!!!!

Επειδή μπήκα μια στιγμή στα γρήγορα. Να σου πω απλά ότι σε πολύ καλή πιστοποιημενη στο Αλεξανδρας έκανα τον υπέρηχο.Εννοειται ότι όλοι εκεί στα εξωτερικά μου έλεγαν ότι είναι η καλύτερη και δεν πιστεύουν κανέναν άλλο γιατρο.Ολοι όσοι με είχαν δει λέει έκαναν λάθος μετρήσεις.Περιττο να πω ότι πριν νοσηλευτώ μου ξαναέκανε αυτή υπερηχο και μου λέει πως έκανα τόσο λαθος;Απαράδεκτοι για μένα. Αντί να με στείλουν στην ίδια έστω για επιβεβαίωση επέμεναν ότι έχουν τη καλύτερη και βλακειες.Αν εγώ έχανα το παιδι μου ομως;Συγνώμη αλλά με 2 προηγούμενες αποβολές δε μπορείς να φέρεσαι έτσι αψηφιστα.Για αυτούς το δικό μου το παιδι θα ήταν ένα ακόμα παιδί που δεν τα κατάφερε για εμένα ομως;....

Ο λόγος που το παιδί έχανε τόσο βάρος μετά τη γέννηση για τόσο διάστημα ήταν ότι δεν τη πήραν νωρίτερα. Αν έπεφτε και κάτω από τα 2 κιλά που πήγε οριακά τι θα γινοταν;Θα νοσηλευόταν με κίνδυνο να το χάσω κιολας;Είναι απλά ξεροκέφαλα βόδια!

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...