Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!! Πως πάτε;

Εγώ δεν είμαι με την καμία σε καλοκαιρινό μούντ, καθότι δουλεύω ακόμη και όσο δουλεύω, δεν αφήνομαι με τίποτα!!!!!!! Άλλωστε, είμαι άνθρωπος της ρουτίνας. Ακόμη και τις διακοπές από ένα σημείο και μετά τις βαριέμαι... Αν ξεκινήσω να ρεπάρω από τώρα νοερά, έστω, τον Αύγουστο θα κατακαραβαρεθώ!!!!!!!!! :D

Τώρα για τα διατροφολογικά μας, έχω καινούργιο στόχο. Βρήκα χθες ένα σούπερ τζην σορτσάκι που φορούσα στα αδύνατά μου (αρκετά φαρδύ τότε, έβγαινε χωρίς να το ξεκουμπώσω). Σήμερα δεν ανεβαίνει πέρα από τα ψωμάκια. Βάζω έναν τρελά φιλόδοξο στόχο: σε 16 μέρες είμαστε καλεσμένοι σε ένα πρωινό "event" στην εξοχή και με έχω κάνει εικόνα: μαυρισμένη (γιατί 3 - 4 μπανάκια θα παίξουν μέχρι τότε, με άσπρο μπλουζάκι, το εν λόγω τζην σορτ με καφέ ζώνη, πέδιλα καλοκαιρινά, να εμφανίζομαι σαν αερικό!!!!!!!! Τι λέτε, θα τα καταφέρω; Whatever it takes!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα κοριτσακια τι κανετε;

MCKM το εχουμε λεμε !!! για ποσα κιλακια σκοπευουμε;

Μπραβο κοριτσακια για τα καλα αποτελεσματα !! Αυτο που ειπες Κατερινακι ειναι μεγαλη κουβεντα,να μην παρουμε αυτα που τοσο κοπο χασαμε!!!

Εγω κοριτσια ζυγιστηκα χτες κ αντι να εχω χάσει πηρα κ 700 γρμ ... Το ωραιο ειναι οτι για να ξεκολλησω εκανα 2 μερες την Ντουκαν την φαση επιθεσης μπας κ παρω μπρος κ αντι να χασω κ να ξεκολλησω εβαλα....

Δε βάζω στόχο συγκριμένα κιλά, αλλά το να μπω στο σορτσάκι!!!!!!!!! Έχοντας, βέβαια σα στόχο 5 κιλά μέχρι τον Αύγουστο, τουτέστιν σε 37 μέρες!!!!!!! (αγχώθηκα τώρα, δεν πρέπει ούτε μια μέρα να κάνω ατασταλία πια), με μια μικρή αναγωγή μιλάμε για 2,5 - 3 κιλάκια. Για μένα δεν είναι πολλά. Αν το ράψω για τα καλά, θα τα χάσω στάνταρ!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μπήκα σε δοκιμαστηριο και έφριξα! Αν είχα μπει εκεί μέσα ένα χρόνο πριν θα ήμουν τώρα συλφιδα χαχαχαχα

Ρε κορίτσια τι κάνουν σ αυτούς τους χώρους και βλέπεις τη κυτταρίτιδα όπως δεν την έχεις δει ποτε;Καλά για τα υπόλοιπα οκ τα βλέπω κάθε μέρα. Αλλά η κυτταρίτιδα δεν την έχω δει πουθενά αλλού τόσο χάλια.Οποτε να υποθέσω ότι δεν τη βλέπω εγώ και μόνο οι αλλοι;:lol::lol::lol:

Λοιπόν παρόλα αυτά γλυτωσα από άλλο σοκ μιας και δε φοράω τπτ έξτρα λαρτζ χαχαχα

Πήγα να δω για φορεματάκι για τα γενεθλια γτ όλα με στενεύουν κάπως και άλλα δεν μπαίνουν καν.Φανταστειτε αυτό που φορουσα περισι με ενοχλεί λίγο. Για τέτοια χάλια μιλάμε γκρρρρρ

Ότι θα φορούσα small δεν το περίμενα όμως. Πως γίνεται αυτο;Να υποθέσω ότι επειδή το pull and bear εχει και small είναι σαν medium.Βεβαια αυτό δεν σημαίνει ότι έχω χάσει και τίποτα σημαντικό βάρος αλλά είναι μια παρηγοριά :lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Συγνώμη, για να καταλάβω Cacao μου, φοράς small και λες ότι δεν έγινε και τίποτα;;;;;;;;;; Να φωνάξω τώρα ή να το αφήσω για μετά!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα αντε καλε που είναι αυτά σμωλ.Αφου δεν έχω χάσει σχεδόν καθόλου. Με λίγα λόγια το ίδιο θα μου ήταν και πριν ένα μήνα. Τα σμωλ που έχω σπίτι δε μου κανουν μη τρελαθουμε τώρα.

3231580x15ta1yz3w.gif

http://www.pullandbear.com/m/gr/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1/hello-summer!/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B7-halter-c1010129555p100516006.html?colorId=805&isMobile=true

Κάτι τέτοιο έλεγα να πάρω. Και μόνο 13 ευρωπουλακια.Θελω κάτι απλό να μπορώ να το φοραω σε βολτιτσα,καφέ κλπ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Είναι και παραείναι small, θα βρω και size chart να σου το αποδείξω!!!!! ;)

Το φόρεμα είναι τρομερό. Μου αρέσει πολύ. Ό,τι πρέπει για καλοκαιρινό πάρτυ και το βάζεις μετά όποτε θες.

Α, δεν ξέρω τι γράφουν τα άλλα. Εμένα μου είπες ότι δοκίμασες small pull and bear και τα pull and bear για τα small τους έχουν τις μετρήσεις που σου γράφω.

Με λίγα λόγια εσύ αυτή τη στιγμή έχεις στήθος μεταξύ 78-86 cm, μέση μεταξύ 58 - 66cm και περιφέρεια μεταξύ 88 - 96 cm!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...