Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα στα κορίτσια!72 κιλάκια και σήμερα!Είμαι και αδιάθετη, πιστεύω σε μια....καλύτερη Ελλάδα την άλλη εβδομάδα!Φιλάκια και καλή επιτυχία σε όλες!Έχω πολύ δουλειά αυτές τις μέρες γι' αυτό μπαίνω λίγο!Θα επανορθώσω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

σου αρέσει το ελευθερο???????????? αν ναι είναι τέλεια αλλά δεν νομίζω να το τολμήσω, για πες που έχεις πάει? εντυπώσεις? κουραστικό?

Katerina, να σου πω εγώ μερικά μέρη που είμαι φαν του ελεύθερου, προ μπέμπη φυσικά! Αν και δεν κάνει να τα λέμε αυτά δημοσίως, αλλά ας ελπίσουμε μικρό να 'ναι το κακό. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: παραλία Πετάλη στην κεντρική Εύβοια, επίσης παραλία Αγ. Δημήτριος Νότια Εύβοια, Δονούσα στις μικρές Κυκλάδες, Νεάπολη Λακωνίας στο απολιθωμένο φοινικόδασος και πάει λέγοντας, άλλα δεν μου έρχονται τώρα, αλλά η Δονούσα κερδίζει κατά κράτος! Φυσικά είναι φοιτητοκατάσταση αλλά έχει όοολα τα κομφόρ, ντουζ, φαγητό, σχετική σκιά, αν φυσικά προλάβεις! Θα ήθελα να δοκιμάσω και πολλά άλλα στη ζωή μου, αλλά λόγω μπέμπη παραιτούμαι απ' την ιδέα με μεγάλη χαρά!

Είμαι φαν και του οργανωμένου με καλύτερο, καθαρότερο και σκιερό αυτό των Μετεώρων! Αλλά θα δοκιμάσω σίγουρα και Αγία Άννα! Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Φέτος θα πάμε στο χωριό μου σε νησάκι, από του χρόνου θα κάνω διάβημα στο σύζυγο να το σκεφτεί :mrgreen:

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Katerina, να σου πω εγώ μερικά μέρη που είμαι φαν του ελεύθερου, προ μπέμπη φυσικά! Αν και δεν κάνει να τα λέμε αυτά δημοσίως, αλλά ας ελπίσουμε μικρό να 'ναι το κακό. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: παραλία Πετάλη στην κεντρική Εύβοια, επίσης παραλία Αγ. Δημήτριος Νότια Εύβοια, Δονούσα στις μικρές Κυκλάδες, Νεάπολη Λακωνίας στο απολιθωμένο φοινικόδασος και πάει λέγοντας, άλλα δεν μου έρχονται τώρα, αλλά η Δονούσα κερδίζει κατά κράτος! Φυσικά είναι φοιτητοκατάσταση αλλά έχει όοολα τα κομφόρ, ντουζ, φαγητό, σχετική σκιά, αν φυσικά προλάβεις! Θα ήθελα να δοκιμάσω και πολλά άλλα στη ζωή μου, αλλά λόγω μπέμπη παραιτούμαι απ' την ιδέα με μεγάλη χαρά!

Είμαι φαν και του οργανωμένου με καλύτερο, καθαρότερο και σκιερό αυτό των Μετεώρων! Αλλά θα δοκιμάσω σίγουρα και Αγία Άννα! Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Φέτος θα πάμε στο χωριό μου σε νησάκι, από του χρόνου θα κάνω διάβημα στο σύζυγο να το σκεφτεί :mrgreen:

Πολύτιμες οι πληροφορίες σου Αρσινόη μου!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κι εγώ παιδιά φαν του οργανωμένου προ παιδιών. Ο σύζυγος από το παιδιά και μετά δεν το έχει τολμήσει. Λέμε σε 1 - 2 χρόνια να ξαναμπούμε σε μούντ. Το κρίμα είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια ο εξοπλισμός μας έχει φυλλοροήσει. Ξέρετε, όλο και κανένας γνωστός χρειαζόταν κάτι, το δανείζαμε και σιγά - σιγά τα έχουμε χάσει σχεδόν όλα, δανεικά κι αγύριστα!!!!!!!! Οπότε θα πρέπει να κάνουμε και ένα κομπόδεμα για να ξαναγοράσουμε αρκετά πράγματα....

Φτιάχνω αρχνικό πινακάκι και όσες δώσουν αργότερα μετρήσεις θα γίνει το σχετικό UPDATE:

___________15/06____22/06___-εβδομάδας___-σύνολο___στόχος

Αρσινόη_____60,5_______59,7_________-0,8_________-20,3_______57

matri________68,1_______67,7_________-0,4_________-3________63

mkcm_______60,3_______60,3__________0__________-7,7________50

katerina71___85,7_______85,7__________0__________-3,6________64

Pinelopilar___72_________72___________0__________-3,2_________65

kiki v________55,6_______55,6_________0____________-4,9________51

vio.tz_______74_________73__________-1___________-1__________64

Ioio________70_________69,7________-0,3__________-1,8_______60

eirinich______65,2____________________________________________60

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Να πω πάλι ότι είμαι εκτός χαχαχαχα δεν έχω πάει ποτέ σε καμπινγκ.Ουτε καν απ έξω :lol:

Όπως δεν έχω πάει και πότε κατασκήνωση.

Και ενώ πάντα ηθελα (για κάμπινγκ δλδ) πότε δεν είχα τη παρέα :(

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέραααα!

55,2!!! Κάτι καταφέραμε αυτή τη βδομάδα! :-D

Μπράβο σε όλες μας! Και η σταθερότητα δεν είναι λίγο πράγμα!

Ξέχασα να σας πω ότι χθες χτύπησα μισό κομμάτι μιλφέιγ Κωνσταντινίδη, χαχαχα, το είχα βάλει στο μάτι! Αυτάαααααααααα! Α, και για κάσιους, μπύρες κ.λπ. δεν αναφέρω καν, δεν τα θεωρώ πια ατασθαλίες :mrgreen:

Κι εγώ απέχω ξανά από γαλακτομικά, αρχικά λόγω παλινδρόμησης, τώρα και λόγω αλλεργίας μπεμπούκου και μάλιστα σε όλα και όχι μόνο στα αγελαδινά, τα οποία ούτως ή άλλως δεν έτρωγα. Τεσπα, λίγο δύσκολο βέβαια χωρίς γιαούρτια, αλλά τι να κάνουμε!

Αρσινόη, αν μου επιτρέπεις, προσπάθησε να μην την σπας την αποχή γιατί για να "απολαύσει" το μωράκι τα οφέλη από αυτήν -ειδικά αν έχει και αλλεργία- πρέπει να περάσουν 4 βδομάδες πλήρους δικής σου αποχής (2 για να "καθαρίσει" ο δικός σου οργανισμός κι άλλες 2 μετά του μωρού). Στο λέω γιατί, νομίζω, είναι κρίμα να υφίστασαι την ταλαιπωρία τσάμπα :wink:

Ετσι για να πω και κατι πολυ διαιτητικο για τη τουρτα θα φτιαξω παντεσπανι με κακαο δοκιμασμενο κι απο περισι και για γεμιση επειδη δεν προλαβαινω να φτιαξω πολλα θα παρω κρεμα ζαχαροπλαστικης και θα το ανακατεψω με τοπινγκ φραουλα και λιγη σαντιγυ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Θα φτιαξω και κεικ ποπς με κεικ βανιλια και μαρμελαδα φραουλα και λεμοναδα ροζ:wink::-PΝα δω ποτε βεβαια:lol::lol::lol: Και μετα αμα μπω και σας πω οτι ξαναφουσκωσα μπορειτε να με βρισετε!:lol: Το προγραμμα περιλαμβανει και πιτσα με μπυριτσα πιο αργα:mrgreen: Ολα αυτα την αλλη Κυριακη:-P

Τέλειο το θέμα αλλά ακόμα πιο τέλειες οι γλυκολιχουδιές!!!

Kiki μια ασχετη ερωτηση.Πως ειναι που εχουν τοση διαφορα τα παιδακια σου;Κατι ειχαμε ξαναπει αλλα ηθελα να σε ρωτησω πως το βλεπεις θα απασχολουνται καθολου μαζι ή μπα;;

Κοίτα, στην περίπτωσή μας, νομίζω, ότι παίζει ρόλο το ίδιο φύλο και μάλιστα το ότι είναι δύο κορίτσια :wink:. Εγώ την απολαμβάνω πολύ τη διαφορά τους γιατί είμαι μια ξεκούραστη μαμά κι έχω χρόνο και για μένα. Η μεγάλη ασχολείται πολύ με τη μικρή κι η μικρή ήδη φαίνεται να το χαίρεται. Ξεκαρδίζεται και τέτοια :tongue:. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν πιο δύσκολες εποχές για τη μεταξύ τους σχέση αλλά, επίσης, είμαι σίγουρη ότι πάντα κάπου θα συναντιούνται, ίσως περισσότερο με το ρόλο της δασκάλας, προστάτιδας από την πλευρά της μεγάλης. Τώρα, ανάλογα με το πόσο οργισμένο νιάτο θα μας βγει η μικρή, μπορεί να το απολαμβάνει μπορεί, όμως και να επαναστατεί :rolleyes:. Πιστεύω, όμως, ότι τα κορίτσια μου θα βρουν η μία την αλλη σαν ενήλικες και χαίρομαι γι' αυτό. Γενικά, πάντως, νομίζω ότι σε επίπεδο αδερφικής σχέσης, τα δύο κορίτσια έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι κάποια στιγμή και φίλες εκτός από αδερφές.

σου αρέσει το ελευθερο???????????? αν ναι είναι τέλεια αλλά δεν νομίζω να το τολμήσω, για πες που έχεις πάει? εντυπώσεις? κουραστικό?

Στους Αντιπαξούς, απλά μαγευτικά! Γκούγκλαρε να δεις νερά!

Στη Σαμοθράκη στις βάθρες ή στο Φονιά. Αν και το οργανωμένο της Σαμοθράκης θυμίζει πολύ ελεύθερο, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που μπορεί να έχει αυτό.

Στην Ελαφόνησο πριν φτιαχτεί το οργανωμένο (το μακρινό '99), γιατί πλέον δεν επιτρέπουν.

Στο Ποτάμι λίγο έξω απ' την Κάρυστο.

Στη Χιλιαδού, πριν τις κατολισθήσεις. Έκτοτε δε θα τολμούσα.

Στο Αγκίστρι, στα λημέρια του Κουφοντίνα :tongue:.

Στην Ανάφη, αλλά δεν το συνιστώ. Νομίζω είναι για πολύ νέους. Εκτός κι αν νιώθεις 20! :wink:

Εμένα μου αρέσει πολύ :wink:!

Καλημέρα!

Να πω πάλι ότι είμαι εκτός χαχαχαχα δεν έχω πάει ποτέ σε καμπινγκ.Ουτε καν απ έξω :lol:

Όπως δεν έχω πάει και πότε κατασκήνωση.

Και ενώ πάντα ηθελα (για κάμπινγκ δλδ) πότε δεν είχα τη παρέα :-(

Κατασκήνωση κι εγώ δεν πήγα ποτέ και, ίσως να κάνω λάθος μιας που δεν το 'χω δοκιμάσει, αλλά για κάποιο λόγο δε μου φαίνεται καθόλου θελκτικό :?.

Σήμερα το μενού μας έχει μπριζόλες αλλά δεν ξέρω ακόμα με τι :roll:.

Σας φιλώ για την ώρα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

UPDATE:

kiki v________55,6_______55,2__________-0,4________-5,3_______51

vio.tz_______74_________73__________-1___________-1__________64

Καλημερα! Καπως αργισα να σας γραψω , αλλα σας διαβασα! Ωραια ειναι τα οσα λετε για καμπινγκ!!!!!! Λοιπον εγω ειμαι 72,2 πλεον! Μειον 0,8 ! Αλλα τρωω τρωω πολυ! Νομιζω οτι χανω καπωσ επειδη εκει που δεν ευγαινα καθολου και δεν γυμναζομουν τωρα περπαταω ενα μισαωρο τουλαχιστον την ημερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Τέλειο το θέμα αλλά ακόμα πιο τέλειες οι γλυκολιχουδιές!!!

Κοίτα, στην περίπτωσή μας, νομίζω, ότι παίζει ρόλο το ίδιο φύλο και μάλιστα το ότι είναι δύο κορίτσια :wink:. Εγώ την απολαμβάνω πολύ τη διαφορά τους γιατί είμαι μια ξεκούραστη μαμά κι έχω χρόνο και για μένα. Η μεγάλη ασχολείται πολύ με τη μικρή κι η μικρή ήδη φαίνεται να το χαίρεται. Ξεκαρδίζεται και τέτοια :tongue:. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν πιο δύσκολες εποχές για τη μεταξύ τους σχέση αλλά, επίσης, είμαι σίγουρη ότι πάντα κάπου θα συναντιούνται, ίσως περισσότερο με το ρόλο της δασκάλας, προστάτιδας από την πλευρά της μεγάλης. Τώρα, ανάλογα με το πόσο οργισμένο νιάτο θα μας βγει η μικρή, μπορεί να το απολαμβάνει μπορεί, όμως και να επαναστατεί :rolleyes:. Πιστεύω, όμως, ότι τα κορίτσια μου θα βρουν η μία την αλλη σαν ενήλικες και χαίρομαι γι' αυτό. Γενικά, πάντως, νομίζω ότι σε επίπεδο αδερφικής σχέσης, τα δύο κορίτσια έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι κάποια στιγμή και φίλες εκτός από αδερφές.

Ωραιο μου ακουγεται αυτο που εχεις χρονο και για σενα:-D

Βασικα οπως το κοβω καπου τετοια διαφορα θα εχουν τα παιδακια μου γι αυτο σε ρωταω(αν καταφερω να κανω αλλο δλδ)Γτ οικονομικα δεν παιρνει για εξωσωματικες-γεννα και εξοδα για το παιδι τωρα που δε δουλευω κιολας.Τσαντιζομαι λιγο οταν το σκεφτομαι γτ λεω θα περιμενω να γινω 40 για να κανω αλλο παιδι μονο και μονο γι αυτο το λογο:evil:Τελος παντων...

Σημερα εφαγα ομελεττα που εφτιαξα για τη μικρη.Κανονικα εγω πρεπει με ενα κροκο και οσα ασπραδια θελω αλλα βαριομουν και εβαλα 3 αυγα και για τις δυο μας.Οποτε λογικα εφαγα 2 αυγα και ενα η μικρη.

Σημερα ειμαι με τα νευρα πολυ τεντωμενα.Ολο το βραδυ με ζαλισε στη κλαψα η μικρη.Το χειροτερο ειναι οτι την αφησα να ερθει στο κρεβατι μαζι μου το βραδυ καποια στιγμη και αντι να κοιμηθει γκρινιαζε και εκλαιγε.Δεν βολευοταν.Μια με τσαλαπαταγε μετα ηθελε αγκαλια μετα δεν ηθελε κι αν ηξερε και τι ηθελε θα ηταν καλα.Αυτη τη κλαψα διπλα στο κεφαλι μου δεν την αντεχω.Αφου δε μπορει να κοιμηθει καλα μαζι μου τι θελει και ερχεται δε καταλαβαινω:evil:.Δεν την πηγα παιδικο γτ την ωρα που επρεπε να ετοιμαστουμε επιτελους κοιμηθηκε:shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κορίτσια, καλησπέρα! Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να ζυγιστώ σήμερα. Η μπέμπα μάλλον είναι σε άλμα και τρώει πολύ.

Συγχαρητήρια για την πρόοδο!

Κι εμένα μου αρέσει το κάμπινγκ, το οργανωμένο. Θέλω τις ανέσεις μου :) Ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρω!

Φιλιά!

καλημερα

και εμεις για καμπινγκ τ σκεφτομαστε μαλλον για του χρονου να εχει κλεισει και ο πιο μικρος τα 3. Κοιταω αρκετα για Αγια Αννα. απλα εχω ακουσει οτι πιανει αερα πολυ εκει. ισχυει? επισης επειδη δεν εχουμε εξωπλισμο να νοικιαζαμε (αν αξιχει) η να μεναμε δοκιμαστηκα σε σπιτακι. Απο φασαρια/ ησυχια αναρρωτιεμαι τι γινεται.

Κατερινουλα και εγω σε φαση διακοπων ειμαι μη νομιζεις όλο βολτες, μπανιο, ...παγωτα και σουβλακια στην παραλια. Το σημαντικο ειναι το μετρο. Και να μην μπουν αυτα που με τοσο κοπο εχασες.

καλημερα

και εμεις για καμπινγκ τ σκεφτομαστε μαλλον για του χρονου να εχει κλεισει και ο πιο μικρος τα 3. Κοιταω αρκετα για Αγια Αννα. απλα εχω ακουσει οτι πιανει αερα πολυ εκει. ισχυει? επισης επειδη δεν εχουμε εξωπλισμο να νοικιαζαμε (αν αξιχει) η να μεναμε δοκιμαστηκα σε σπιτακι. Απο φασαρια/ ησυχια αναρρωτιεμαι τι γινεται.

Κατερινουλα και εγω σε φαση διακοπων ειμαι μη νομιζεις όλο βολτες, μπανιο, ...παγωτα και σουβλακια στην παραλια. Το σημαντικο ειναι το μετρο. Και να μην μπουν αυτα που με τοσο κοπο εχασες.

καλημέρα κόρες, καλημέρα matri μου,

για τον αέρα έχω ακούσει κι εγώ, όσο ήμασταν όμως δεν είχε, ήταν και το τριήμερο οι μέρες του καύσωνα βλέπεις,

σε σπιτάκι είναι ακριβούτσικα δεν ξέρω αν το θέλεις ούτε πόσο κάνει, πρέπει να ρωτήσεις, σκηνή μόνο μπορείς να νοικιάσεις αλλά γνώμη μου σίγουρα πρέπει να αγοράσεις αερόστρωμα (30-35 ευρώ) έχει εκεί τρόμπα να το φουσκώσετε

το αν κάνει φασαρία είναι σχετικό, αν σε βάλουν κοντά στις πισίνες έχει φασαρία, αν σε βάλουν σε οικογένειες με παιδάκια έεεε παιδάκια είναι αυτά....., ανάλογα που θα πέσεις.

αλλά το σίγουρο είναι πως όλα τα παιδάκια τρελένονται για εκεί, θα το ευχαριστηθούν πολύ

έτσι όπως τα λες: να μην μπει τίποτα, τόoooσος κόπος....

1527894gvxcsdbcpz.gif

UPDATE:

vio.tz_______73_________72,2__________0,8_________-1,8________64

kiki v________55,6_______55,2__________-0,4________-5,3_______51

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...