Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Δεν είχα μπει για λίγες μέρες αλλά βρε κορίτσια νιώθω ότι είμαστε σε τελείως διαφορετικές φάσεις. Χαιρομαι για σας εννοειται αλλά δεν είμαι ούτε καν κοντά στο να βάλω μικρότερο νούμερο ρουχα (ούτε καν ένα νούμερο κατω).Εσείς τελείωνε τε τη δίαιτα κι εγώ είμαι στην αρχή....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Mamoulamou εγώ το γιαούρτι το συνδιαζω με γιαούρτι συνήθως :lol::lol:

Το αγαπημένο μου όμως είναι με φράουλες χτυπημένο με λίγο γαλα.Το βάζω σε ένα ωραίο ποτήρι και ρουφαω με ένα ωραιότατο χοντρό καλαμακι :) Αρέσει και τη μικρή πολύ.

3231580x15ta1yz3w.gif

Όσον αφορά τη γνώμη μου για το να κόψεις ψωμί, υδατάνθρακες κλπ θα σου έλεγα να μην το κάνεις.Παντως προσωπικά επειδή δεν ήμουν σε φάση για διαιτα (εδώ και 2 χρόνια χαχαχα) όσες φορές είχα πει ότι θα προσέξω κατέληγα να μην προσέχω. Αν δεν το πάρω απόφαση να το ραψω με δίαιτα κανονικά δεν θα εχω αποτέλεσμα. Όχι ότι τώρα έχω αλλά λέμε :lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι, κορίτσι, εννοείται!

Να σου πω γιατί ρωτάω. Εγώ προσπαθώ η διατροφή μου να περιλαμβάνει τόσο υδατάνθρακες όσο και πρωτεΐνες, ειδικά λόγω της γυμναστικής. Αλλά λόγω της αποχής από τα γαλακτοκομικά, με κάποια λάδερα κυρίως φαγητά, δεν έχω την επιλογή του τυριού για να συμπληρώσω το γεύμα και κάπως μου φαίνεται, να πω την αλήθεια, μαζί με το μπριάμ π.χ. ή τα γεμιστά να φάω στο ξεκούδουνο κι ένα αυγό ή λίγο κατοπουλο. Μου κάνει λίγο αφύσικο :roll:. Άραγε αν σε άλλη φάση της ημέρας τρώω κάποιες πρωτεΐνες είναι οκ; Γι' αυτό την παθαίνω με τους ξηρούς καρπούς. Τους τρώω ως εναλλακτική στην πρωτεΐνη που θα έπαιρνα από τα γαλακτοκομικά.

Γαλα αμυγδάλου μηπως;;Έχει και χωρίς ζάχαρη.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπέρα!

Δεν είχα μπει για λίγες μέρες αλλά βρε κορίτσια νιώθω ότι είμαστε σε τελείως διαφορετικές φάσεις. Χαιρομαι για σας εννοειται αλλά δεν είμαι ούτε καν κοντά στο να βάλω μικρότερο νούμερο ρουχα (ούτε καν ένα νούμερο κατω).Εσείς τελείωνε τε τη δίαιτα κι εγώ είμαι στην αρχή....

Cacao, μην το βλέπεις έτσι. Αν θες τη γνώμη μου -και νομίζω ότι αν διαβάσεις ξανά τα ποστ παραπάνω, θα συμφωνήσεις κι εσύ- το θέμα μας των περισσοτέρων τουλάχιστον εδώ, είναι πιο πολύ να σπάσουμε κακές διατροφικές συνήθειες, όποιες είχε η καθεμιά και να υιοθετήσουμε μια σωστότερη στάση απέναντι στο φαγητό ίσως και στο σώμα μας γενικά. Αυτό το living healthy που λέει και το τικεράκι σου. Από κει και πέρα, η καθεμία μπαίνει και μοιράζεται ό,τι την βοηθάει ;).

Γαλα αμυγδάλου μηπως;;Έχει και χωρίς ζάχαρη.

Ναι, το χρησιμοποιώ για τα δημητριακά μου :). Και μ' αρέσει κιόλας πολύ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Cacao, μην το βλέπεις έτσι. Αν θες τη γνώμη μου -και νομίζω ότι αν διαβάσεις ξανά τα ποστ παραπάνω, θα συμφωνήσεις κι εσύ- το θέμα μας των περισσοτέρων τουλάχιστον εδώ, είναι πιο πολύ να σπάσουμε κακές διατροφικές συνήθειες, όποιες είχε η καθεμιά και να υιοθετήσουμε μια σωστότερη στάση απέναντι στο φαγητό ίσως και στο σώμα μας γενικά. Αυτό το living healthy που λέει και το τικεράκι σου. Από κει και πέρα, η καθεμία μπαίνει και μοιράζεται ό,τι την βοηθάει ;).

Αφου βρε ετσι ειναι.Εσεις τελειωνετε οπου να ναι τη διαιτα σας.Εγω εχω ακοοοομα 1365 μερες μαλλον:lol::lol::lol::lol:

Εχω πολυ πονοκεφαλο σημερα:? μπορει να ειναι και απο τον ανεμιστηρα.

Το καλο λοιπον της υποθεσης με τη διαιτα ειναι οτι σταματησα να πειναω.Το κακο ειναι οτι τα γκλουκοφαζ που παιρνω για το σακχαρο με πειραζουν στο γαστρεντερικο και τωρα που τρωω λιγοτερο με εχουν ταραξει.Σκεφτομαι να παρω τιποτα προβιοτικα μηπως και βοηθησουν μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος μου ξανα.

Γενικοτερα ειμαι σε φαση προετοιμασιας γιατι σκεφτομαι τι να κανω για το παρτυ γενεθλιων της κορης μου.Σημερα πηρα πιατακια ποτηρακια κλπ.Δυστυχως το θεμα που θα κανω στη τουρτα δεν εχει τπτ σε πιατακια και τετοια εδω στην Ελλαδα και αργησα να αποφασισω οποτε δεν το ρισκαρω να παραγγειλω απο εξωτερικο.Μα καλα τοσο ξεπερασμενη ειναι εδω η Πιπη Φακιδομυτη;Κριμα:(.Ααα και τελικα λεω να κανω τη τουρτα πολυχρωμη με ριγες γι αυτο και πηρα και ολα τα συναφη για το παρτυ πολυχρωμα με μπαλονια:-D:-D.

Ετσι για να πω και κατι πολυ διαιτητικο για τη τουρτα θα φτιαξω παντεσπανι με κακαο δοκιμασμενο κι απο περισι και για γεμιση επειδη δεν προλαβαινω να φτιαξω πολλα θα παρω κρεμα ζαχαροπλαστικης και θα το ανακατεψω με τοπινγκ φραουλα και λιγη σαντιγυ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Θα φτιαξω και κεικ ποπς με κεικ βανιλια και μαρμελαδα φραουλα και λεμοναδα ροζ;):PΝα δω ποτε βεβαια:lol::lol::lol: Και μετα αμα μπω και σας πω οτι ξαναφουσκωσα μπορειτε να με βρισετε!:lol: Το προγραμμα περιλαμβανει και πιτσα με μπυριτσα πιο αργα:mrgreen: Ολα αυτα την αλλη Κυριακη:P

3231580x15ta1yz3w.gif

Kiki μια ασχετη ερωτηση.Πως ειναι που εχουν τοση διαφορα τα παιδακια σου;Κατι ειχαμε ξαναπει αλλα ηθελα να σε ρωτησω πως το βλεπεις θα απασχολουνται καθολου μαζι ή μπα;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημερούδια!!!!!!!!!! Ζύγισμα σήμερα!!!!!!! Αλλά όλα με τη σειρά τους!!!!!! Έχω να απαντήσω σε πολλά!!!!!!!!!!!!!

Cacao μου, άλλη ξεάλλη φάση, μας αρέσει πολύ η παρέα σου και η ανταλλαγή απόψεων. Είπαμε η καθεμιά μας χάνει με το ρυθμό της. Κι εγώ για κανένα 2μηνο στάσιμη ήμουν και η Κατερινούλα είναι εδώ και 2 εβδομάδες στάσιμη και η mamoulamou. Έτσι είναι όταν κάνεις μια προσπάθεια. Έχεις τα πάνω και τα κάτω σου. Κάτσε στην παρέα μας να περνάμε όμορφα και όλα τα άλλα θα έρθουν :D.

Επίσης, τέλεια η Πίπι!!!!!!! Τη λατρεύω!!!!!!!! Τι υπέροχο θέμα!!!!!!!!!!! Και φυσικά σε θαυμάζω για όλα αυτά που μπορείς κι ετοιμάζεις, εγώ είμαι λίγο άχρηστη από άποψη δημιουργικότητας στην κουζίνα!!!!!

Mamoulakou, εγώ γενικά είμαι ορκισμένη στην ατκινς που χωρίζεται σε 4 φάσεις, όπου αρχικά στην ουσία τρως κρέας (μη επεξεργασμένο) με λαχανικά (με λίγους υδατάνθρακες) και στη συνέχεια σιγά - σιγά ξαναεισάγεις και άλλες τροφικές ομάδες. Μετράς ημερήσια κατανάλωση υδατανθράκων τους οποίους σταδιακά αυξάνεις. Τώρα το καλοκαίρι δεν κάνω την πρώτη φάση, καταναλώνω και φρούτα, γιατί τα έχει ανάγκη ο οργανισμός μου προκειμένου να ενυδατώνεται!!!! Αν μπεις στο νετ έχεις πολλές πληροφορίες αν σε ενδιαφέρει.

Για το ζύγι, εγώ σήμερα είμαι στα ίδια μετά από 3 μέρες ατασταλιών. Κι εκεί που είπα χθες να αποτοξινωθώ, μου ζήτησε ο άντρας μου το βράδυ να του κάνω μεξικάνικο. Και φυσικά μετά από τόσο κόπο έφαγα κι εγώ μπουρίτος και τορτίγιας. Θα ήταν αμαρτία να μην έτρωγα!!!!!! :evil:

Καλημερούδια!!!!!!!!!!

άλλη ξεάλλη φάση, μας αρέσει πολύ η παρέα σου και η ανταλλαγή απόψεων. Είπαμε η καθεμιά μας χάνει με το ρυθμό της. Κι εγώ για κανένα 2μηνο στάσιμη ήμουν και η Κατερινούλα είναι εδώ και 2 εβδομάδες στάσιμη και η mamoulamou. Έτσι είναι όταν κάνεις μια προσπάθεια. Έχεις τα πάνω και τα κάτω σου. Κάτσε στην παρέα μας να περνάμε όμορφα και όλα τα άλλα θα έρθουν :D.

και μονο η παρεα μας κανει καλο για καλυτερες συνηθειες. Και εγω εδω τριγυριζω γιατι υπαρχει θετικη ενεργεια στην ατμοσφαιρα και ολες την χρειαζομαστε.

Λοιπον εγω σημερα 67.7 εχασα 0.4 απο προηγουμενη εβδομαδα. Συνολικα εχω χαει 3 κιλα. Πολυ δεν το λες αλλα οταν ειδα το 70.6 τα χρειαστηκα. Πλεον εχω πολυ καιρο να δω και το 69. Οκ κολυσα αρκετα στο 68 αλλα ζυγαρια δεν ξαναανεβαινει

Αφου βρε ετσι ειναι.Εσεις τελειωνετε οπου να ναι τη διαιτα σας.Εγω εχω ακοοοομα 1365 μερες μαλλον:lol::lol::lol::lol:

Εχω πολυ πονοκεφαλο σημερα:? μπορει να ειναι και απο τον ανεμιστηρα.

Το καλο λοιπον της υποθεσης με τη διαιτα ειναι οτι σταματησα να πειναω.Το κακο ειναι οτι τα γκλουκοφαζ που παιρνω για το σακχαρο με πειραζουν στο γαστρεντερικο και τωρα που τρωω λιγοτερο με εχουν ταραξει.Σκεφτομαι να παρω τιποτα προβιοτικα μηπως και βοηθησουν μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος μου ξανα.

..........:P

τι τελειώνουμε καλέεεε???????? για μένα τουλάχιστον έχω να πω ότι θα είμαι σε γοργονοδίαιτα για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα!!!!

τα γλουκοφαζ όταν λες σε πειράζουν τι κάνουν? διάροια? εμένα ναι αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη αν μου το κάνουν όταν τρώω λιγότερο ή περισσότερο, νομίζω το δεύτερο

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

και μονο η παρεα μας κανει καλο για καλυτερες συνηθειες. Και εγω εδω τριγυριζω γιατι υπαρχει θετικη ενεργεια στην ατμοσφαιρα και ολες την χρειαζομαστε.

Λοιπον εγω σημερα 67.7 εχασα 0.4 απο προηγουμενη εβδομαδα. Συνολικα εχω χαει 3 κιλα. Πολυ δεν το λες αλλα οταν ειδα το 70.6 τα χρειαστηκα. Πλεον εχω πολυ καιρο να δω και το 69. Οκ κολυσα αρκετα στο 68 αλλα ζυγαρια δεν ξαναανεβαινει

σωστηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα, κορίτσια!

Οι δικές μου μετρήσεις για σήμερα είναι 59,7, 800 γρ. από προηγούμενη εβδομάδα και στόχος τα 57, σύνολο 20.3 κιλά νομίζω, τα λέει το τικεράκι μου.

Κι εγώ απολαμβάνω την παρέα, τη θετική διάθεση και μ' έχετε βοηθήσει πολύ!!!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Ax, Kατερινιώ, τι την ήθελες την περιγραφή!!! Μου άναψες φωτιές που φέτος θα τις περάσω οικογενειακά τις διακοπούλες μου! Το βάζω στο πρόγραμμα για του χρόνου όμως, θα το λατρέψει κι ο μπεμπούλης μου!

................

.

Αρσινόη μου είχε πάαααραα πολλά μωράκια που δεν περπατούσαν!!!!!!!!!! κάτω του ενός δηλαδή!!!

δεν υπάρχει πρόβλημα για τα μωράκια πιστεύω κουνούπια δεν είχε καθόλου αλλά αν το κάνεις θα το έχεις πάντα με κουνουπιέρα, το θέμα είναι εσύ αν έχεις αντοχές να το κάνεις γιατί βγαίνεις από τη βολή σου.και θα έχεις πολλά συμπράγκαλα για κουβάλημα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα, κορίτσια!

........

Κατερινάκι, παρ' ότι δεν είμαστε φαν του οργανωμένου, αν πω ότι δεν ζούλεψα, ψέματα θα 'ναι :rolleyes:!

......

σου αρέσει το ελευθερο???????????? αν ναι είναι τέλεια αλλά δεν νομίζω να το τολμήσω, για πες που έχεις πάει? εντυπώσεις? κουραστικό?

1527894gvxcsdbcpz.gif

για το ζύγισμα έχω να πω =

είμαι στα ίδια, είμαι σε φάση διακοπών δεν θέλω να πολυπιεστώ για να χάσω αλλά να πιεστώ να μην πάρω αυτά που με τόσο κόπο έχασα από τα Χριστούγεννα, 7 κιλά περίπου. Και να επανέλθω δριμύτερη το Σεπτέμβρη.

Με μέτρο κια λίγο απ όλα, και λίγα παγωτά και λίγες μπύρες και λίγα σουβλάκια και φρουτάκια και σαλάτες κια λίγη άσκηση.

Και από Σεπτέμβρη , πρώτα ο Θεός που λένε, συνεχίζουμε δυναμικά. Αν βέβαια καταφέρω έως τον Αύγουστο που θα πάρω την άδειά μου να χάσω δεν θα με χαλάσει καθόλου!!!!

φιλάκια πολλά πολλά

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...