Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια!

Όλες με καλά νέα ερχόμαστε από το τριήμερο βλέπω! Άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, κάτι καταφέραμε! :D:D

Κι εγώ σε κάτι ελπίζω για το αυριανό ζύγι ;)!

Επανήλθα ζωηρά και στη γυμναστική μου από σήμερα: πρωί πρωί 10 km σε μισή ωρίτσα και νιώθω πραγματικά άλλος άνθρωπος! Δεν ξέρω αν είναι ότι νιώθω ότι κάνω κάτι για τον εαυτό μου ή οι ενδορφίνες που λένε ότι απελευθερώνονται κατά την άσκηση, ό,τι κι αν είναι πάντως μ' αρέσει :tongue:!

Κατερινάκι, παρ' ότι δεν είμαστε φαν του οργανωμένου, αν πω ότι δεν ζούλεψα, ψέματα θα 'ναι :rolleyes:!

Mkcm, για πρωτεΐνη σήμερα με τα φρούτα π.χ. τι κάνεις;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα kiki v!!!!!!

Σήμερα δε θα φάω καθόλου πρωτεΐνη, θα περιοριστώ στα φρούτα για να αποτοξινωθώ λίγο καθότι χθες η μέρα ήταν (από το μεσημέρι και μετά φουλ στα τρανσ λιπαρά και έχω τρομερή κατακράτηση. Οπότε σήμερα φρουτάκια για αποτοξινωση και διούρηση και αύριο λαχανικούλια πάλι για αποτοξίνωση. Από Τετάρτη και πάλι θα βάλω πρωτεΐνες στη διατροφή μου. Όμως τώρα το καλοκαίρι δεν μπορώ να κάνω αυστηρή πρωτεϊνική (χωρίς φρούτα) γιατί πέρα από το νερό χρειάζεται ενυδάτωση ο οργανισμός, ειδικά αυτές τις μέρες καύσωνα!!!!!!!!!!!

Καλημέρα kiki v!!!!!!

Σήμερα δε θα φάω καθόλου πρωτεΐνη, θα περιοριστώ στα φρούτα για να αποτοξινωθώ λίγο καθότι χθες η μέρα ήταν (από το μεσημέρι και μετά φουλ στα τρανσ λιπαρά και έχω τρομερή κατακράτηση. Οπότε σήμερα φρουτάκια για αποτοξινωση και διούρηση και αύριο λαχανικούλια πάλι για αποτοξίνωση. Από Τετάρτη και πάλι θα βάλω πρωτεΐνες στη διατροφή μου. Όμως τώρα το καλοκαίρι δεν μπορώ να κάνω αυστηρή πρωτεϊνική (χωρίς φρούτα) γιατί πέρα από το νερό χρειάζεται ενυδάτωση ο οργανισμός, ειδικά αυτές τις μέρες καύσωνα!!!!!!!!!!!

Ναι, κορίτσι, εννοείται!

Να σου πω γιατί ρωτάω. Εγώ προσπαθώ η διατροφή μου να περιλαμβάνει τόσο υδατάνθρακες όσο και πρωτεΐνες, ειδικά λόγω της γυμναστικής. Αλλά λόγω της αποχής από τα γαλακτοκομικά, με κάποια λάδερα κυρίως φαγητά, δεν έχω την επιλογή του τυριού για να συμπληρώσω το γεύμα και κάπως μου φαίνεται, να πω την αλήθεια, μαζί με το μπριάμ π.χ. ή τα γεμιστά να φάω στο ξεκούδουνο κι ένα αυγό ή λίγο κατοπουλο. Μου κάνει λίγο αφύσικο :roll:. Άραγε αν σε άλλη φάση της ημέρας τρώω κάποιες πρωτεΐνες είναι οκ; Γι' αυτό την παθαίνω με τους ξηρούς καρπούς. Τους τρώω ως εναλλακτική στην πρωτεΐνη που θα έπαιρνα από τα γαλακτοκομικά.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Ρε συ, kiki v, επειδή θήλασα και τα δύο μου τα παιδιά (το δεύτερο το θηλάζω ακόμη), γιατί κάνεις αποχή από γαλακτοκομικά; Έχει διαπιστωθεί αλλεργία στο παιδί; Κι αν ναι, πότε και πόσο είναι τώρα; Μήπως θα έπρεπε σταδιακά να αρχίσεις να εισάγεις πάλι γαλακτοκομικά στη διατροφή σου;

Επίσης, εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης είναι και τα μανιτάρια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Φυσικά και είναι οκ να φας κάτι πρωτεϊνούχο σε άλλη φάση της μέρας. Μπορείς π.χ. το βράδυ να κόψεις μια σαλάτα και να βάλεις μέσα αβγό και τόνο (σε νερό) ή να ψήσεις μανιτάρια. Επίσης, το σουσάμι έχει πολλές πρωτεΐνες, αλλά και το μπρόκολο, το σπανάκι.

Ρε συ, kiki v, επειδή θήλασα και τα δύο μου τα παιδιά (το δεύτερο το θηλάζω ακόμη), γιατί κάνεις αποχή από γαλακτοκομικά; Έχει διαπιστωθεί αλλεργία στο παιδί; Κι αν ναι, πότε και πόσο είναι τώρα; Μήπως θα έπρεπε σταδιακά να αρχίσεις να εισάγεις πάλι γαλακτοκομικά στη διατροφή σου;

Επίσης, εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης είναι και τα μανιτάρια!!!!!!!!

Αχ, βαχ!!!

Η μπουμπούκα έχει παλινδρόμηση :(. Προκειμένου να μην καταφύγουμε σε σιρόπι (epadoren) αλλά και για να μην ταλαιπωρείται το μωρό οι παιδογαστρεντερολόγοι συστήνουν σε πρώτη φάση (για τα θηλάζοντα βρέφη) τέσσερα βασικά μέτρα: τάισμα σε όρθια στάση (κατά το δυνατόν), κράτημα για κάποια ώρα μετά το γεύμα, ελαφριά κλίση στο στρώμα, όπου κοιμάται και αποχή της μητέρας από γαλακτοκομικά. Επειδή εμένα τη βοήθησαν όλα αυτά λέω να μην το ρισκάρω προς το παρόν και μετά το καλοκαίρι που θα είναι περίπου 5 μηνών να βάλω σιγά σιγά κατσικίσια και πρόβεια αρχικά και βλέπουμε.

Τα μανιτάρια τα είχα ξεχάσει! Και όντως σε κάποια φαγητά ταιριάζουν μια χαρά!

Ευχαριστώωωω :P!

Ψαράκι έχουμε σήμερα. Αλλά το τρώω μαζί με σαλάτες, δεν μπορώ να το φάω παρέα με λαδερά π.χ.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Φυσικά και είναι οκ να φας κάτι πρωτεϊνούχο σε άλλη φάση της μέρας. Μπορείς π.χ. το βράδυ να κόψεις μια σαλάτα και να βάλεις μέσα αβγό και τόνο (σε νερό) ή να ψήσεις μανιτάρια. Επίσης, το σουσάμι έχει πολλές πρωτεΐνες, αλλά και το μπρόκολο, το σπανάκι.

Κάπως έτσι το κάνω. Οπότε μάλλον είμαι οκ ;).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Α, κατάλαβα. Αν είναι έτσι, αλλάζει το πράγμα. Θα σου πω μια πολύ ωραία συνταγή για σπανάκι που μας έκανε η μαμά μου μικρά και την κάνω κι εγώ τώρα. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζεις μια σταλίτσα λαδάκι και βάζεις μέσα σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο και το αλατοπιπερώνεις και το μαγειρεύεις, ανακατεύοντας το συχνά μέχρι να μαλακώσει τελείως. Συνοδεύει τέλεια μανιτάρια, αβγουλάκια, κρέατα, ψάρια. Α, επίσης πρωτεΐνη είναι και η γλουτένη!!!!!!!!!!

Α, κατάλαβα. Αν είναι έτσι, αλλάζει το πράγμα. Θα σου πω μια πολύ ωραία συνταγή για σπανάκι που μας έκανε η μαμά μου μικρά και την κάνω κι εγώ τώρα. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζεις μια σταλίτσα λαδάκι και βάζεις μέσα σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο και το αλατοπιπερώνεις και το μαγειρεύεις, ανακατεύοντας το συχνά μέχρι να μαλακώσει τελείως. Συνοδεύει τέλεια μανιτάρια, αβγουλάκια, κρέατα, ψάρια. Α, επίσης πρωτεΐνη είναι και η γλουτένη!!!!!!!!!!

Άντεεεεε! Πρώτη φορά το ακούω!

Το σπανάκι μπήκε ήδη στο πρόγραμμα! Τρελαίνεται κι η μεγάλη, οπότε σούπερ! Με κανένα πλευρώτους ψητό με λίγο βαλσάμικο... Σλουρπ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εννοείται!!!!!!!!! Το καλύτερό μου πλευρώτους με σπανάκι!!!!!!!!! Γιαμ, γιαμ!!!!!!!!! Τα πλευρώτους τα βάζω στο γκριλ στο φούρνο με σκορδάκι, λαδάκι, αλατοπίπερο, μαϊντανό και ξιδάκι και γίνονται μούρλια!!!!!!!!!!!!!!!

Ax, Kατερινιώ, τι την ήθελες την περιγραφή!!! Μου άναψες φωτιές που φέτος θα τις περάσω οικογενειακά τις διακοπούλες μου! Το βάζω στο πρόγραμμα για του χρόνου όμως, θα το λατρέψει κι ο μπεμπούλης μου!

Μκσμ, είναι θέμα ημερών να 'ρθεις στο 5 για παρέα! Αυτή η πεθερά σου τι αχώνευτη, ρε παιδί μου!

Ξέχασα να σας πω ότι χθες χτύπησα μισό κομμάτι μιλφέιγ Κωνσταντινίδη, χαχαχα, το είχα βάλει στο μάτι! Αυτάαααααααααα! Α, και για κάσιους, μπύρες κ.λπ. δεν αναφέρω καν, δεν τα θεωρώ πια ατασθαλίες :mrgreen:

Κι εγώ απέχω ξανά από γαλακτομικά, αρχικά λόγω παλινδρόμησης, τώρα και λόγω αλλεργίας μπεμπούκου και μάλιστα σε όλα και όχι μόνο στα αγελαδινά, τα οποία ούτως ή άλλως δεν έτρωγα. Τεσπα, λίγο δύσκολο βέβαια χωρίς γιαούρτια, αλλά τι να κάνουμε!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

κοριτσακια μου κλαησπερα!! Τι κανετε;

Διαβαζω πολυ καλα αποτελεσματα απο ολες μπραβο σας !!!

Εγω χαθηκα πολυ αλλα εχω πηξει απιστευτα κοριτσια στο γραφειο κ δεν προλαβαινω να παρω ανασα , οχι να γραψω...

Με τα κιλα μου την προηγουμενη βδομαδα που ζυγιστηκα ημουν στα ιδια.Ολο ατασθαλιες ειμαι τον τελευταιο καιρο τα ΣΚ κ οτι κανω ολη την εβδομαδα το χαλαω το ΣΚ με αποτελεσμα να μην χανω καθολου ..μια τρυπα στο νερο δηλαδη.

Τωρα το πηρα λιγο πιο ζεστα μπας κ χασω 3 κιλα ως τον Αυγουστο που θα παρω αδεια !!

Θα ζυγιστω κ αυριο το πρωι κ θα σας ενημερωσω.

Ηθελα να ρωτησω την mckm διαβασα οτι κανεις πρωτεινικη διατροφη,Μπορεις να γραψεις δυο πγραγματακια τι περιπου κανεις κ τι διατροφη ειναι αυτη? Φρουτα δεν τρως καθολου;Χιλια ευχαριστω ...

Εγω σκεφτομουν για να παρω μπρος κ να παρω κ θαρρος να συνεχισω να κοψω για λιγες μερες τα ψωμια -ρυζια-πατατες κλπ κ εννοειται καθολου γλυκα .Τι λετε κ εσεις;

Σημερα εφαγα το πρωι γιαουρτι με βρωμη ,μετα ροδακινο με 2 καρυδια κ το μεσημερι κρυο κοτοπουλο με βλητα .Το απογευμα λεω φρουτο κ το βραδυ γιαουρτακι με φρουτο η αγγουρακι .Τι λετε ; Εσεις το γιαουρτι με τι το συνδιαζετε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...