Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

A, Και επίσης ένα παντελόνι BSB που έχω νούμερο 40, που αντιστοιχεί σε S, χθες μου κούμπωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι, βέβαια λίγο στενούλι, αλλά όχι ασφυκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας αγαπάω τρελλά, γιατί χωρίς εσάς δε θα τα είχα καταφέρει!!!!!!!!!!!!!!!

ωρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι επιτυχία είναι αυτή!!!!!!!!!!!!!!

μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπίζω κι οι άλλες κόρες να έχετε την ίδια επιτυχία σιγά σιγά ή πιο γρήγορα ανάλογα τους ρυθμούς μας.

όμως θα ήθελα να πω, πως και να μην καταφέρουμε να χάσουμε όλα τα κιλά μας, ή κάποια ή και καθόλου δεν έχει καμμία σημασία.

Σημασία έχει να αγαπάμε τον εαυτό μας και τον αντρούλη μας όπως είμαστε,

να προσπαθούμε καθημερινά για υγιεινή διατροφή δηλαδή να είναι ο κανόνας τα υγιεινά κια οι ατασθαλίες η εξαίρεση.

Λατρεύουμε το σώμα μας όπως είναι, μας φροντίζουμε όσο μπορούμε,

προσπαθούμε όσο μπορούμε,

είμαστε μανούλες, έχουμε την φροντίδα άλλων μικρών και μεγάλων, των παιδιών μας, της οικογένειάς μας,

δουλεύουμε είτε έξω από το σπίτι ή μέσα στο σπίτι, κουραζόμαστε πολύ, πάρα πολύ

η οικονομική κρίση μας βαραίνει, το άγχος είναι πολύ και κυρίως καθημερινό

οπότε χαλαρά ας προσπαθήσουμε για υγιεινή διατροφή που θα έχει στο σώμα πολλαπλά οφέλη,

το αδυνάτισμα είναι επίπονο και αγχώδες από μόνο του,

με βάση τους ιατρικούς δείκτες (πχ δείκτη μάζας σώματος) ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όσο μπορούμε, κι ένα βηματάκι είναι πολύ σημαντικό,

μεγαλώνουμε και τα οφέλη από ένα σώμα με λιγότερα κιλά είναι πολλαπλά, η παχυσαρκία είναι δυστυχώς ασθένεια, λίγη άσκηση, λίγο περπάτημα και λιγότερη ζάχαρη/κακοί υδατάνθρακες είναι σημαντικά για την υγεία μας

φιλάκια πολλά και καλό τριημεράκι!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Α, ρε Κατερίνα, όπως πάντα είσαι έμπνευση!!!!!!!!

Θα σας πω κάτι από τη δική μου εμπειρία όλους αυτούς τους μήνες (καθότι είναι η πρώτη ουσιαστικά φορά που είπα κάνω δίαιτα).

Από τον περασμένο Σεπτέμβρη μέχρι και λίγες βδομάδες νωρίτερα είχα στο μυαλό μου ότι κάνω δίαιτα, όμως υπήρξαν παράγοντες που με οδηγούσαν σε ατασταλίες (πολύ συχνά και έντονες, κάθε 2 - 3 μέρες με πιτόγυρα και τόνους γλυκών):

α) το γεγονός ότι ήμουν φρεσκομανούλα, μόλις είχα γυρίσει στη δουλειά και είχαν να διαχειριστώ νοικοκυριό, ένα βρεφάκι, ένα νηπιάκι κι ένα σύζυγο. Βρισκόμουν σε μια πολύ μεταβατική περίοδο στην οποία δύσκολα προσαρμόστηκα και την κούραση, το άγχος μου το διοχέτευα στο πιο εύκολο: το φαγητό.

β) στην ουσία δεν το είχα πάρει απόφαση.

γ) όσο έβλεπα ότι η πρόοδος δεν ήταν αυτή που ήθελα (επειδή ακριβώς πισωγύριζα πολύ συχνά) απογοητευόμουν και αφηνόμουν.

Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι η δίαιτα από μόνη της δεν είναι δύκολη, η αρχή είναι δύσκολη. Μόλις μπεις στη διαδικασία οπωσδήποτε θα έχεις αποτελέσματα (εξαιρούνται περιπτώσεις με παθογένειες, όπου τα αποτελέσματα θα είναι αργά, αλλά θα υπάρχουν), τότε απλά το παίρνεις απόφαση και συνεχίζεις. Μου πήρε λίγο χρόνο, αλλά τώρα, μετά το ποπ δεν έχω στοπ!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερούδια!

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Μπήκα σε σύσκεψη χθες, γι' αυτό δεν ξαναέγραψα!!!! Όμως, τα "έχεις αδυνατίσει" πολλαπλασιάστηκαν χθες!!!!!!! Εννοείται ότι το Σάββατο θα παίξει τραπέζι, όμως εγώ θα συνεχίσω να προσέχω, έτσι κι αλλιώς θα κάνει σα να μη βλέπει ότι έχω αδυνατίσει.... Σκασίλα μου μεγάλη, όμως, η ζυγαριά μου, ο καθρέφτης μου, τα ρούχα μου, οι συνάδελφοί μου κι η μεζούρα μου μια χαρά βλέπουν ότι έχω αδυνατίσει και τώρα μετά το ποπ δεν έχω στοπ κορίτσια!!!!!!!! Μπορεί να μη φτάσω άμεσα τα 50 κιλά, αλλά άλλα 4 - 5 να χάσω μέχρι τον Αύγουστο θα είμαι πολύ σούπερ!!!!

Το καλό είναι ότι πλέον έχει κλείσει το στομάχι μου, δεν πεινάω συνέχεια, όπως επίσης δεν έχω καθόλου ληγούρες για γλυκά, κλπ. Χθες έφαγα το μεσημέρι μπριζόλα (δεν την κατάφερα όλη) με σαλάτα και το βράδυ φρουτάκια με λίγο γιαουρτάκι.

Και επίσης, τις τελευταίες μέρες έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ οι προσωπικές μας στιγμές με το σύζυγο :oops:. Νιώθω πιο καλά με το σώμα μου, οπότε είμαι και πιο χαλαρή κατά τη διάρκεια του ... (ξέρετε τι)... :wink:

Αρχηγέ, πας τέλειαααααα! Και θα τολμήσω και μια πρόβλεψη! Να δεις που μια χαρά θα σου αρέσεις και στα 55 σε κανένα μήνα από τώρα :wink:! Ε, και μετά βλέπεις πώς θα κινηθείς.

Σημασία έχει να αγαπάμε τον εαυτό μας και τον αντρούλη μας όπως είμαστε,

να προσπαθούμε καθημερινά για υγιεινή διατροφή δηλαδή να είναι ο κανόνας τα υγιεινά κια οι ατασθαλίες η εξαίρεση.

οπότε χαλαρά ας προσπαθήσουμε για υγιεινή διατροφή που θα έχει στο σώμα πολλαπλά οφέλη,

το αδυνάτισμα είναι επίπονο και αγχώδες από μόνο του,

με βάση τους ιατρικούς δείκτες (πχ δείκτη μάζας σώματος) ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όσο μπορούμε, κι ένα βηματάκι είναι πολύ σημαντικό,

μεγαλώνουμε και τα οφέλη από ένα σώμα με λιγότερα κιλά είναι πολλαπλά, η παχυσαρκία είναι δυστυχώς ασθένεια, λίγη άσκηση, λίγο περπάτημα και λιγότερη ζάχαρη/κακοί υδατάνθρακες είναι σημαντικά για την υγεία μας

Πόσο δίκιο έχεις! Αυτά τα λόγια πριν πολύ λίγα χρόνια δεν θα μου έλεγαν τίποτα, τώρα πια μου φαίνονται τόσο ουσιαστικά! Μάλλον μεγάλωσα, ε; Με την καλή έννοια :tongue:!

Και να προσθέσω, Κατερινάκι, αν μου επιτρέπεις, και το παράδειγμα που δίνουμε στα μικρά μας. Τι σημασία έχει τι τους λέμε ή τι τους σερβίρουμε να φάνε, αν, για παράδειγμα, δε μας έχουν δει ποτέ να τρώμε πρωινό, φρούτα, σαλάτες; Ή αν μασουλάμε όλη μέρα διάφορες μικροσαβούρες; :roll:

loio, ευχαριστώ για τις ευχές για το κορίτσι μου!

Εγω είχα δύο πολύ καλές διατροφικά μέρες! Αν πάει έτσι και το τριήμερο κάτι μου λέει ότι η ζυγαριά όλα και κάτι θα μου χαρίσει :-D!

Η γυμναστική μου έχει περιοριστεί λίγο ρε γμτ, γιατί προσπαθώ αυτές τις μέρες να κάνω μια μια μίνι γενική καθαριότητα στο σπίτι και τα ' χω δει όλα. Δεν έχω έξτρα κουράγιο για γυμναστική αλλά ευλπειστώ να επανέλθω στο συστηματικό μου μόλις τελειώσω.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

kiki v, καταρχήν καλά κάνεις και κρατάς καλά!!!!!!! Η καθαριότητα είναι και γυμναστική, οπότε δεν έχεις πάει πίσω καθόλου ;)!!!!!!!!!!!!

Εννοείται, πως αν φύγω τον Αύγουστο σε διακοπές με 55 κιλά θα είμαι σούπερ ευχαριστημένη!!!!!!!!! Ουσιαστικά θα είναι 5 κιλά μείον σε 40 μέρες!!!!! Μακάρι να τα καταφέρω, το βάζω ως στόχο και εν πάση περιπτώσει, το σημαντικό είναι ότι θα χάσω!!!!!!! Οι διακοπές για μένα, άλλωστε δεν είναι καθόλου επικίνδυνες διατροφικά, καθώς πάμε στις μαμάδες μας και γενικά δεν πολυβγαίνουμε (είμαστε πρωί - απόγευμα στη θάλασσα), οπότε μπορώ άνετα να συνεχίσω το μοτίβο πρωτεΐνη - σαλάτα το μεσημέρι και φρουτάκια το βράδυ και να χάσω λίγο (δεν βάζω στόχο βέβαια άλλα 5 κιλά, γιατί όλο και κανένα παγωτάκι ή ποτάκι θα παίξει) 1-2 κιλά τον Αύγουστο.

Θεωρώ, πως μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη θα είμαι στα 50 κιλάκια.

Καλημέρα, γοργόνες! Έζησα παρατεταμένο ΣΚ στο εξοχικό και δεν υπήρχε ζυγαριά στης μαμάς μου, πράγμα που σίγουρα ήταν δάκτυλος της μαμάς :tongue:

Λοιπόν, εγώ 60,5 από 60,9 της προηγούμενης εβδομάδας, ήτοι σύνολο 19,5 κιλά απωλεσθέντα με στόχο τα 57! Αυτός ο απολογισμός μου, συν ότι έκανα αρκετές ατασθαλίες, όλες συγκρατημένα. Πολύ ευχαριστημένη!

Α, έκανα και τα μπανάκια μου με τα μαγιουδάκια μου τα περσινά και φυσικά βγήκα παραλία απόλυτα ικανοποιημένη! Αυτά από μένα, να πω την αλήθεια δε με νοιάζει να χάσω άλλο, αλλά αφού μου γινε δεύτερη φύση πια να προσέχω ό,τι χαθεί ας χαθεί. Όλοι μου λένε να σταματήσω εδώ, αλλά αφού χάνονται δε με νοιάζει, κάποια στιγμή θα ισορροπήσει η ζυγαριά στη διατροφή που κάνω τώρα.

Φιλιά σε όλες, κάποια στιγμή θα σας διαβάσω, γιατί έχω και αγκαλίτσες του μπέμπη μου, που έχει γίνει γιουβαρλάκι :tongue:

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, κορτσούδια, στα γρήγορα που σας διάβασα να πω μπράβο σε όλες και κυρίως ότι επαυξάνω σε όσα γράψατε, πραγματικά η υγεία είναι το παν, το μεγαλύτερο καλό της απώλειας βάρους δεν είναι το ωραίο σώμα -που είναι και πολύ σχετικό για τον καθένα- η δίαιτα με τις δυσκολίες της καθημερινότητας και τα παιδιά αξίζει τριπλά μπράβο και τέλος ότι πράγματι η δίαιτα έχει δύσκολη αρχή αλλά στη συνέχεια η απώλεια σου δίνει απίστευτη αυτοσυγκράτηση και κουράγιο! Εύγε σε όλες μας!!!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλημέρα, γοργόνες! Εγώ αδιαθέτησα χθες, στους 4,5 μήνες αποκλειστικού θηλασμού και η ζυγαριά πήρε την κατρακύλα! Μισό κιλό μέσα σε 2 μέρες, ενώ τρώω κανονικά πια! Άντε να δούμε πόσο θα πάει, καλή επιτυχία σε όλες για την Τετάρτη

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλημέρα, γοργόνες! Εγώ αδιαθέτησα χθες, στους 4,5 μήνες αποκλειστικού θηλασμού και η ζυγαριά πήρε την κατρακύλα! Μισό κιλό μέσα σε 2 μέρες, ενώ τρώω κανονικά πια! Άντε να δούμε πόσο θα πάει, καλή επιτυχία σε όλες για την Τετάρτη

Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια! Είχες σημάδια ότι θα αδιαθετήσεις ή ήταν έκπληξη; θηλάζω κι εγώ αποκλειστικά και αναρωτιέμαι πότε θα αδιαθετήσω ξανά- όχι ότι θα το ήθελα- και αν θα το ψιλιαστώ από πριν.

Διατροφικά αυτές οι μέρες κύλησαν έτσι κι έτσι. Βλέπουμε την Τετάρτη

Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια! Είχες σημάδια ότι θα αδιαθετήσεις ή ήταν έκπληξη; θηλάζω κι εγώ αποκλειστικά και αναρωτιέμαι πότε θα αδιαθετήσω ξανά- όχι ότι θα το ήθελα- και αν θα το ψιλιαστώ από πριν.

Διατροφικά αυτές οι μέρες κύλησαν έτσι κι έτσι. Βλέπουμε την Τετάρτη

Συμπτώματα δεν είχα γιατί δεν έχω πριν την περίοδο γενικώς, αλλά πριν 2 εβδομάδες πήγα για τεστ παπ και μου είπε ο γυναικολόγος να προσέχω στις επαφές γιατί όπου να 'ναι φαινόταν ότι θα αδιαθετήσω, οπότε το περίμενα. Συνήθως όμως κρατάει και περισσότερους μήνες, σ' εμένα έτυχε νωρίς!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλημέρα γοργονίτσες! Εγώ έχω πολλά νέα:

Καταρχήν το Σάββατο πήγαμε για φαγητό στη Ρούκλα μετά τη θαλασσίτσα. Μούγκα στη στρούγκα για το αδυνάτισμα, βέβαια η κυρία, αλλά δεν πειράζει, αυτό μου δείχνει ότι όντως έχω χάσει. :tongue:

Στη θάλασσα δε, ήμασταν με άλλα 2 ζευγάρια φίλων μας και οι 4, χωρίς να ξέρουν ότι κάνω δίαιτα ή κάτι τέτοιο μου είπαν στο ξεκούδουνο ότι έχω πολύ ωραίο σώμα :-D!!!!!!!! Να πω ότι δεν χάρηκα; Θα πω ψέματα.

Χθες έκανα ελεύθερη μέρα, έφαγα και παγωτάκι, έφαγα και μπεργκεράκι και σήμερα συνεχίζω ακάθεκτη!!!!!!! Μέχρι τον Αύγουστο θα έχω γίνει γοργόνα, πάει και τελείωσε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, γοργονίτσες!!!

Είδα επιτέλους το 5άριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

59.8 σήμερα και δεν έχω ακόμα ταΐσει τον μπεμπούκο μου! Α, και χθες στης πεθεράς μου όλοι έλεγαν ότι έχω χάσει περισσότερα απ' όσα πήρα στην εγκυμοσύνη! Και ποια είμαι εγώ που θα τους χαλούσα το χατήρι, ε; :tongue:

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Μπράβο Αρσινόη!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ σήμερα είχα αρκετή κατακράτηση, λόγω της χθεσινής μασαμπούκας, αλλά αύριο - μεθαύριο θα έχει ξαναπέσει η ζυγαριά. Σιγουράκι!!!!!!!! Μας βλέπω αύριο στα ίδια!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο στα κορίτσια Αρσινόη,Κατερίνα και την ...πεθερόπληκτη Mkcm!Τέλεια!Κι εγώ καλά τα πήγα αλλά για να δούμε το ζύγι αύριο!Θα τα ξαναπούμε σε λιγάκι!Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα Πηνελόπη μου,

καλημέρα κόρες,

περασαμε ένα τριημεράκι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στο καμπινγκ Αγία Άννας στην Εύβοια!!

δεν ξέρω αν έχετε πάει, αλλά το συστήνω ανεπιφύλακτα για τις φαν του είδους

πεντακάθαρο (κάθε μισή ώρα καθαρίστριες στις τουαλέτες, στα μαγειρεία και στα ντους!!!)

μες τα πεύκα!!! με δύο πισίνες και μία παραλία τέλεια!!!

με ανιματέρ για παιδιά συνέχεια και παράσταση καραγκιόζη, και προβολές ταινιών

τέλεια κόρες,

από μασαμπούκα όχι πολύ, δεν το ξεφτιλισα, κρατιόμουν ελαφρώς αλλά δεν νομίζω να έχασα, σήμερα το πρωί δεν ζυγίστηκα θα ζυγιστώ αύριο.

φιλάκια κόρες

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπράβο Κατερινούλα!

Κι εγώ φαν του αθλήματος, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεμείνει από εξοπλισμό. Μόλις μεγαλώσουν λίγο τα ζουζούνια μας, θα οργανωθούμε πάλι! Όντως στην Αγία Άννα στην Εύβοια είναι τέλεια!!!!!!!!

Για τα διατροφικά της μέρας:

Σήμερα έχω μαγειρέψει μακαρόνια με κιμά. Εγώ όμως λέω να κάνω λίγο κράτει για σήμερα και να περιοριστώ σε φρουτάκια (καρπουζάκι, πεπονάκι, κερασάκια, ροδακινάκια) και αύριο σε λαχανικούλια. Είναι και οι μέρες πολύ ζεστές και θα βοηθήσει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...