Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Φτιάχνω πινακάκι και αν χρειαστεί κάνω update στη συνέχεια.

___________08/06____15/06___-εβδομάδας___-σύνολο___στόχος

vio.tz_______74_________73__________-1___________-1__________64

mkcm_______61_________60,3_______ -0,7__________-7,7________50

Ioio________70_________69,7________-0,3__________-1,8_______60katerina71___85,7_______85,7________ 0____________-3,6________64

kiki v________55,6_______55,6_________0____________-4,9________51

Pinelopilar___71,6_______72__________+0,4__________-3,2________65

matri________68,1________________________________(δ/υ)________63

eirinich______65,2____________________________________________60

Αρσινόη_____60,9____________________________________________57

Πιο ευανάγνωστο:

Ioio________70_________69,7________-0,3__________-1,8_______60

katerina71___85,7_______85,7________ 0____________-3,6________64

Καλημέρα και συγχαρητήριά μας!!

Εγώ στα 70,4 είμαι πολύ ευχαριστημένη!Βάλτε με στο πινακάκι πληζ!! Έκανα κ εγώ 2 ατασθαλίες το σκ λόγω γενεθλίων φίλων και συγγενών, αλλά όλες τις υπόλοιπες ώρες ήμουν καλό κοριτσάκι.. χιχι!

okVgp3.pngf0C9p3.png

UPDATE

Konsta15____72________70,6_________-1,6_________-1,6________(δ/υ)

Ioio________70_________69,7________-0,3__________-1,8_______60

katerina71___85,7_______85,7________ 0____________-3,6________64

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε!!!!!!

Konsta15 τρομερή απώλεια!!!!!!!! Μπράβο, συνέχισε έτσι κοριτσάκι!!!!!!!!!!

Εγώ χθες ήμουν πολύ φρόνιμο κορίτσι, παρόλο που είχαμε παρεούλα και φαγητούλι. Βοήθησε, βέβαια, το γεγονός ότι πριν έρθουν οι φίλοι μας δοκίμασα 4 - 5 ρουχαλάκια από τα παλιά τα οποία είτε κούμπωναν δύσκολα ή καθόλου (αλλά τουλάχιστον πλέον ανεβαίνουν ;) ). Οπότε, ενώ οι άλλο έτρωγαν πίτσες και παγωτά, εγώ έφαγα τα φρουτάκια μου!!!!!!!!!!!

Σήμερα το πρωί δε, ψάχνοντας στην ντουλάπα τι στα κομμάτια να φορέσω, βρήκα ένα θαμμένο υφασμάτινο καλοκαιρινό παντελονάκι 36 νούμερο, το έβαλα, ανέβηκε, κούμπωσε και η ψυχολογία μου και το πείσμα μου θωρακίστηκαν για τα καλά!!!!!!!!!! Νομίζω, ότι μέχρι τις διακοπούλες θα μπορέσω να χωρέσω και στα ρούχα ν. 34!!!!!!!!!!!!!

Αχ, κοριτσάκια μου είμαι τόσο happy!!!!!!!!!! 4 συνάδελφοι (μέχρι τώρα - ελπίζω μέσα στη μέρα να πολλαπλασιαστούν, γιατί είμαστε και μπόλικοι παναθεμά μας) μου είπαν ότι έχω αδυνατίσει!!!!!!!!!!! Γιουπί, γιουπί!!!!!!!! Επιτέλους!!!!!!!!!! Άλλη μια ώθηση για δυναμική συνέχεια!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μπράβο Mkcm! Η καλύτερη επιβεβαίωση είναι αυτή που λες:

Οι συνάδελφοι να σου το πουν τυχαία!

Τέλεια αίσθηση!Και εις ανώτερα εύχομαι!Με την Ρούκλα-Πεθερούκλα πότε θα βρεθείς???????:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αχ, κοριτσάκια μου είμαι τόσο happy!!!!!!!!!! 4 συνάδελφοι (μέχρι τώρα - ελπίζω μέσα στη μέρα να πολλαπλασιαστούν, γιατί είμαστε και μπόλικοι παναθεμά μας) μου είπαν ότι έχω αδυνατίσει!!!!!!!!!!! Γιουπί, γιουπί!!!!!!!! Επιτέλους!!!!!!!!!! Άλλη μια ώθηση για δυναμική συνέχεια!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τέλειαααααααααααααααα

μπράβοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπράβο Mkcm! Η καλύτερη επιβεβαίωση είναι αυτή που λες:

Οι συνάδελφοι να σου το πουν τυχαία!

Τέλεια αίσθηση!Και εις ανώτερα εύχομαι!Με την Ρούκλα-Πεθερούκλα πότε θα βρεθείς???????:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Το Σάββατο, αλλά δε θα πει τίποτα. είμαι σίγουρη γι' αυτό!!!!!!!!!!!!!

Το Σάββατο, αλλά δε θα πει τίποτα. είμαι σίγουρη γι' αυτό!!!!!!!!!!!!!

Αν παίξει τραπέζι εκείνη τη μέρα φάε κανονικά και λέγε ότι σταμάτησες και να προσέχεις επειδή βαρέθηκεs και δε πειράζει ας μείνειs χοντρή και τετοια :lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Μπήκα σε σύσκεψη χθες, γι' αυτό δεν ξαναέγραψα!!!! Όμως, τα "έχεις αδυνατίσει" πολλαπλασιάστηκαν χθες!!!!!!! Εννοείται ότι το Σάββατο θα παίξει τραπέζι, όμως εγώ θα συνεχίσω να προσέχω, έτσι κι αλλιώς θα κάνει σα να μη βλέπει ότι έχω αδυνατίσει.... Σκασίλα μου μεγάλη, όμως, η ζυγαριά μου, ο καθρέφτης μου, τα ρούχα μου, οι συνάδελφοί μου κι η μεζούρα μου μια χαρά βλέπουν ότι έχω αδυνατίσει και τώρα μετά το ποπ δεν έχω στοπ κορίτσια!!!!!!!! Μπορεί να μη φτάσω άμεσα τα 50 κιλά, αλλά άλλα 4 - 5 να χάσω μέχρι τον Αύγουστο θα είμαι πολύ σούπερ!!!!

Το καλό είναι ότι πλέον έχει κλείσει το στομάχι μου, δεν πεινάω συνέχεια, όπως επίσης δεν έχω καθόλου ληγούρες για γλυκά, κλπ. Χθες έφαγα το μεσημέρι μπριζόλα (δεν την κατάφερα όλη) με σαλάτα και το βράδυ φρουτάκια με λίγο γιαουρτάκι.

Και επίσης, τις τελευταίες μέρες έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ οι προσωπικές μας στιγμές με το σύζυγο :oops:. Νιώθω πιο καλά με το σώμα μου, οπότε είμαι και πιο χαλαρή κατά τη διάρκεια του ... (ξέρετε τι)... ;)

A, Και επίσης ένα παντελόνι BSB που έχω νούμερο 40, που αντιστοιχεί σε S, χθες μου κούμπωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι, βέβαια λίγο στενούλι, αλλά όχι ασφυκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας αγαπάω τρελλά, γιατί χωρίς εσάς δε θα τα είχα καταφέρει!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...