Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κορίτσια, αύριο είναι η μέρα ζυγίσματος. Όσες δεν ήταν σε πινακάκι τις προηγούμενες φορές, αν θέλουν να μου γράψουν παράλληλα με το ζύγισμα και αρχικό βάρος και τελικό στόχο για να μην ψάχνομαι!!!!!!!!

Ευχαριστώ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αύριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Να'μαι κι εγώ!Κορίτσια, σας διαβάζω ανελλιπώς απλά δεν είχα χρόνο για απάντηση!Δυστυχώς το σαββατοκύριακο δεν πέρασε αναίμακτα, ευτυχώς όμως.....το ευχαριστήθηκα!Τώρα προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμμάζευτα!Για να δούμε αύριο!Περιμένω βέβαια και περίοδο το Σάββατο!

Cacao, από ποιο μέρος είσαι?

Κατερίνα, χαίρομαι πάρα πολύ που αυτό το καλοκαίρι σε βρίσκει πιο αδύνατη.Κοίτα και 1 κιλό να χάνουμε το μήνα,σκέψου ότι με επιμονή και το παρεάκι μας εδώ, είναι 6 κιλά το μήνα!

Mkcm αρχηγέ, σε βλέπω πολύ δυναμική από τότε που ανέλαβες αρχηγός!Χαίρομαι που έχεις αίσθημα ευθύνης!:lol::p8-);) !

Και σε όλα τα κορίτσια τους χαιρετισμούς μου!

Και 100 γραμμάρια μείον, είναι κέρδος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον εγω ειπαμε αχλαδι σωμα κ περιφερεια (δηλ στο πιο φαρδυ σημειο των γλουτων μετραω εγω, αυτο που λετε ψωμακια εσεις μαλλον) ειμαι 97 εκ. (στα 80 κιλα στην εγκυμοσυνη ειχα παει περιπου 107). Στηθος 92 με θηλασμο κ μεση 67.

Αρσινόη, είδες που παρόλο που έχουμε ίδιο ύψος και κιλά διαφέρουν οι μετρήσεις μας (κι εγώ φουλ ψωμάκια):

Στήθος: 90

Μέση: 70

Περιφέρεια: 98

Ψωμάκια: 103

Γι' αυτό δε μου κάνουν τα 25άρια!!!!!!!!!!! Εσύ όμως είσαι γυμνασμένη, εγώ είμαι λίγο ζελές.....:tongue:

Πηνελόπη, προσπαθώ.... Προς το παρόν είμαι σούπερ ευτυχισμένη που το L στα παντελόνια έγινε Μ. Άντε να γίνει και S για να πάρω κι άλλο τα πάνω μου!!!!!!!!! Όσο σκέφτομαι ότι έχασα τόσο χρόνο κάνοντας χαζομάρες (έχανα 2 - 3 κιλά και μετά για κανέναν ενάμιση μήνα έτρωγα σαν να μην υπήρχε αύριο και φυσικά δεν έχανα μετά), λεω κοίτα να δεις που θα μπορούσα να είμαι τώρα. Τεσπα que sera sera. Βλέπουμε μόνο μπροστά!!!!!!!!

Καλησπέρα και από εμένα!

Σήμερα ήμουν 69,7 πολύ χάρηκα που είδα το 6 μπροστά! Αρχηγέ μας, άν δεν σου γράψω αύριο, κράτησε αυτό ως βάρος για μένα.

Κορίτσια κι εγώ αχλαδάκι είμαι. Όσο για παντελόνια, φοράω ακόμα αυτά της εγκυμοσύνης. Ελπίζω το Σεπτέμβρη να χωράω στα παλιά μου τζην.

Διαφημίσεις

Πώς το λές, mkcm; Μεζουρίστικα κι εγώ :tongue:!

Λοιπόν:

Στήθος 93cm

Μέση 73cm

Περιφέρεια 95

Κατά τα λοιπά, ένα θα πω: την τρέμω τη ζυγαριά αύριο :rolleyes:

Θα δώσω μέτρηση πρωί πρωί γιατί μετά θα πάω με το μεγάλο μου κορίτσι να πάρει το απολυτήριό της απ' το νηπιαγωγείο!

Άσχετο και κλισέ αλλά, ρε κορίτσια, πώς περνάνε έτσι τα άτιμα τα χρόνια :rolleyes:!

Φιλιά, γοργονοκόριτσα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημεραααα!

κοριτσια ειδα διαφορα στη ζυγαρια. Λοιπον ξεκινησα με 74 και ειμαι 73!!!!! σε μολις 8 μερες και παρολο που ετρογα πραγματα που δεν επρεπε σχεδον καθε μερα! Αν δεν ειχα φαει τις βλακιοΥλες ισος ειχα μεγαλυτερο αποτελεσμα. Στοχος μου ειναι τα 64 κιλα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, κορίτσια! 69,7 το βάρος μου! Πολύ χαίρομαι που βλέπω το 6 μπροστά!

Vio.tz, αν μου επιτρέπεις. Μην μετανιώνεις για ό, τι έφαγες, ένα κιλό είναι πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες!

Καλημέρα κορίτσια!

Αρχηγέ, βάλε με σήμερα 72!Και πάλι καλά με όσα έφαγα το σ/κ και περιμένω και περίοδο το Σάββατο, οπότε είμαι ευχαριστημένη!

Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες!Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :D!

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο η ζυγαριά δε με τιμώρησε! Παραμένω, λοιπόν, στα 55,6 κι ελπίζω σε καλύτερες μέρες :).

Σας φιλώ προς το παρόν. Πάω να παραλάβω αναμνηστικά απ' το νηπιαγωγείο και να γράψω το μεγάλο κορίτσι στο δημοτικό!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :D!

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο η ζυγαριά δε με τιμώρησε! Παραμένω, λοιπόν, στα 55,6 κι ελπίζω σε καλύτερες μέρες :).

Σας φιλώ προς το παρόν. Πάω να παραλάβω αναμνηστικά απ' το νηπιαγωγείο και να γράψω το μεγάλο κορίτσι στο δημοτικό!

Καλή πρόοδο στην κόρη σου! Ό, τι καλύτερο!

Καλημέρα κοριτσάρες μου, ημέρα ζυγίσματος. Περιμένω και τις υπόλοιπες και φτιάχνω πινακάκι!!!!!!!!!!!! Μην αργείτε για να φτιάξουμε άμεσα το πινακάκι μας και να συζητήσουμε επ' αυτού!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα, κορίτσια! 69,7 το βάρος μου! Πολύ χαίρομαι που βλέπω το 6 μπροστά!

Vio.tz, αν μου επιτρέπεις. Μην μετανιώνεις για ό, τι έφαγες, ένα κιλό είναι πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες!

Ιοιο , εφαγα πολλα γλυκα! Αλλα εχεις δικαιο! Ετσι και αλλιως ευχαριστημενη ειμαι! :-D:grin:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που είστε, ρε γοργόνες!!!!!!!!??????????? Υπενθυμίζω είναι ημέρα ζυγίσματος!!!!!!!!!

Καλώ με αγάπη τις Αρσινόη, katerina71, matri, eirinich και όσες νεοφερμένες θέλουν να δώσουν στοιχεία!!!!!!!!

Αλήθεια, ρε κορίτσια, η eirinich που χάθηκε; Κι η matri έχει μέρες να μας γράψει.... Μη μας εγκαταλείπετε, ρε κοριτσάρες, μας αρέσει η παρεούλα σας!!!!!!!!!!!!

καλημέρα καλημέρα

εδώ κι εγώ είχα πάει για το απολυτήριο της κορούλας μου!!!

περνάνε σαν νεράκι τα άτιμα τα χρόνια!!! πότε ήταν στην κοιλίτσα πότε πήγε πρώτη δημοτικού πότε τελείωσε την τετάρτη? αχ αχ αχ.....

δεν ζυγίστηκα σήμερα γιατί τρέχαμε το πρωί με την μικρή, αλλά πρέπει να είμαι στα ίδια mkcm μου.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...