Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! !Μπήκα νωρίτερα κι έγραψα ένα κατεβατό κι έκλεισε το κινητό από μπαταρια:roll:

Είχα λίγες μέρες να μπω αλλά η δίαιτα συνεχίζει κανονικά. Σήμερα είχαμε πάει στο μετρό μωλ που να πω την αλήθεια το ψιλό αποφεύγω. Πας για καφέ και καταλήγεις να σου τρέχουν τα σάλια. Μυρίζεις από εδώ, βλέπεις από κει:| Τελοςπαντων μια φορά δεν έφαγα τίποτα αν και πήραμε μια μερίδα πατάτες γτ αρέσουν στη μικρη:-)

Eγω που λέτε επειδή διάβασα παραπάνω για σωματοτυπους έχω σωματοτυπο ντουλαπα:lol::lol::lol::lol: Από πανω μέχρι κάτω τα παίρνω τα άτιμα τα κιλά. Από τη μία είναι καλό γτ δεν έχω τοπικό από την άλλη έτσι με στενεύουν όλα τα ρούχα και νιώθω άσχημα. Τουλάχιστον αν έπαιρνα κάτω περισσότερο θα μου έρχονταν οι μπλούζες καλύτερα κι όχι όπως τώρα που με το ζόρι μου μπαίνουν καποιες:roll: Αναρωτιεμαι τελικα αν έχω χάσει τίποτα αλλά ευτυχώς δεν έχω ζυγαριά για να δω (κι έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω και πόσα κιλά ξεκινησα).Εγώ βασικά ζυγιζομουν στο wii board και επειδη θέλει μια διαδικασία για να το κάνω αν με πιάσει η περιέργεια μέχρι να το ανοίξω το μετανιώνω :lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κι εγώ στο σπίτι έχω ένα σωρό σκατολοιδια.Αμα πω ότι δεν τρώω το εννοώ. Βέβαια το χειρότερο είναι ότι κυκλοφορούν κιολας γύρω μου χαχαχα Όσο για τα σπιτικά γλυκά...βρε κορίτσια σίγουρα είναι καλυτερα από τα έτοιμα κλπ αλλά ξέρετε πόσες θερμίδες έχει ένα κομμάτι γαλακτομπουρεκο;:shock::shock::shock:

Εγω βασικα έχω σκοπό να φαω και να το ρίξω έξω 2 μερες μόνο προς το παρών. Η μία που θέλω να πάω σινεμά και θα πάρω στάνταρ ποπ κορν και κόκα κόλα (λάιτ παρακαλω) και η άλλη στα γενέθλια της κόρης μου που θα φάω το καταπετασμα μέσα σε ένα απόγευμα :lol::lol: Κατά τ αλλά δε πρόκειται να φαω τπτ αλλο ούτε σπιτικό ούτε έτοιμο απ έξω. Εδώ λέω πως να χάσω κανένα γραμμάριο....Νομίζω μια φορά το μήνα θα καθιερώσω να τρώω κάτι και λογικά αφού τρώω μικρές ποσότητες δε θα έχω και όρεξη για μεγαλη ποσότητα και για τέτοια.

3231580x15ta1yz3w.gif

Άντε ρε κορίτσια, που είστε; Νόμισα ότι μας εγκαταλείψατε!!!!!!! Σούπερ πάμε όλες. Άντε λίγο ακόμα και θα έχουμε κι άλλα αποτελέσματα!!!!!!! Εγώ χθες έκανα το βράδυ παρασπονδιούλα κι έφαγα 2 σουβλάκια. Τι να πω, τα ζήταγε ο οργανισμός μου οπωσδήποτε!!!!!!!! Παίρνω και βαριά αντιβίωση (συμβατή με το θηλασμό παρακαλώ) και μου είχε κάνει το στομάχι χάλια.

Σήμερα το μενού έχει:

μεσημέρι: μπριζόλα ψητή με σαλατούλα

βράδυ: φρουτάκια με γιαούρτι

Cacao: δεν πειράζει καθόλου μια στο τόσο να φας κάτι παραπάνω. Ίσα - ίσα που μπερδεύεις έτσι και λίγο το μεταβολισμό σου και αρχίζει πάλι να καίει φούλ. Εγώ είμαι σωματότυπος αχλάδι: μπλουζάκια φοράω small (παλιά φορούσα xs/xxs και παντελονάκια πια medium (γιούπι - θυμάστε το παντελονάκι που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα, ε; Σήμερα το φόρεσα) Όσο θυμάμαι που έψαχνα πριν το γάμο ένα δεύτερο φορεματάκι για το γλέντι (σε περίπτωση που λερωνόταν ή ό,τι άλλο το νυφικό) και δεν μπορούσα να βρω τίποτα, γιατί όλα μου ήταν τεράστια, τρελαίνομαι.... Τι ωραίες εποχές.... Ουφ, ουφ.....

Επόμενος στόχος μου είναι ένα τζινάκι LEE νούμερο 26 που φορούσα λίγους μήνες (7 νομίζω) μετά την πρώτη γέννα μου. Ελπίζω εντός της επόμενης εβδομάδας να το φορέσω. Προς το παρόν ανεβαίνει, αλλά δεν κουμπώνει....

καλημέρα κόρες,

αύριο το εβδομαδιαίο ζύγισμά μας

μπράβο mkcm μου, πήρες φόρα!!!!

φιλάκια πολλά

καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλες

πηνελόπη μου, που είσαι? ελπίζω να σαι καλά

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα!Εγώ θα ξαναρωτήσω πάλι με απορία το νούμερο 26 τι νούμερο είναι γτ τρελαίνομαι :lol:

Εγω πχ τώρα σε h&m φοράω 40 και προ εγκυμοσύνης 36.Αυτο το 26 τι είναι και δεν το έχω φορέσει πότε μισή μερίδα άνθρωπος μια ζωη;Με τρομάζετε χαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ρε Cacao, μην τρελαίνεσαι, δεν είναι νούμερα γυναικεία, αλλά νούμερα τζήν. Θα μπω τώρα στο net να κάνω παραλληλισμό για να σου λύσω την απορία :tongue:!

Ναι αλλά και στα levis δεν έχω φορέσει πότε 26.27 φορούσα στο γυμνάσιο θυμάμαι φαντάσου 38-40 κιλά ανθρωπος.Αλλα οκ δεν τα φορούσαμε και κολλητά τότε.

3231580x15ta1yz3w.gif

Να σου πω την αλήθεια δεν με πολυνοιάζει να φτασω στο 36 αν και θα μου έκαναν όλα μου τα ρούχα.Ας ήμουν ωραία και άνετα στο 38 γτ τώρα νιώθω ότι θα εκραγεί το 38 όταν το φοραω (κάποιο που μου μπαίνει δλδ) και δε θα με ενοιαζε και τόσο.Σε πρώτη φάση δλδ δε με απασχολεί να χάσω τόσο. Σε δεύτερη βλέπουμε :tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Είπαμε, ο καθένας με το πάσο του. Έχεις και το θέμα υγείας ρε κοριτσάκι. Δεν πρέπει να το παραβλέψεις αυτό. Σκέψου μόνο το εξής: το 38 είναι μόλις 1 νούμερο λιγότερο απ' αυτό που φοράς τώρα. 1 νούμερο είναι ίσον με 4 κιλάκια περίπου!!!!! Το έχεις χαλαρά μέχρι Σεπτέμβρη!!!!!!!!

Επίσης, όλα πάνε με βάση το σωματότυπο. Η Αρσινόη π.χ. που έχουμε ίδια περίπου κιλά και ύψος φοράει τα 25άρια diesel που εμένα άντε να ανέβουν μέχρι τη μέση των γοφών!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Είπαμε, ο καθένας με το πάσο του. Έχεις και το θέμα υγείας ρε κοριτσάκι. Δεν πρέπει να το παραβλέψεις αυτό. Σκέψου μόνο το εξής: το 38 είναι μόλις 1 νούμερο λιγότερο απ' αυτό που φοράς τώρα. 1 νούμερο είναι ίσον με 4 κιλάκια περίπου!!!!! Το έχεις χαλαρά μέχρι Σεπτέμβρη!!!!!!!!

Επίσης, όλα πάνε με βάση το σωματότυπο. Η Αρσινόη π.χ. που έχουμε ίδια περίπου κιλά και ύψος φοράει τα 25άρια diesel που εμένα άντε να ανέβουν μέχρι τη μέση των γοφών!!!!!!!!!!

Ε οπότε υποθέτω πως τα τζιν που φορούσα κάποτε έχουν διαφορετικά νούμερα γτ αλλιώς δεν εξηγειται:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ρε Cacao μου, τι ύψος έχεις; 38 - 40 κιλά εγώ ήμουν στο Δημοτικό!!!!

Ε κοιτα στο γυμνάσιο δεν θα ήμουν κάπου 10 εκ. Πιο κοντη;1,63 είμαι τώρα και στη ταυτότητα γράφει 1,58 μόλις είχα τελειώσει τη τριτη γυμνασίου. Αλλά έχω και πολύ ελαφρύ σκελετό.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ρε κοριτσια, τι μνημη εχετε που θυμαστε κιλα δημοτικου; :tongue: κ τι νουμερα ειν αυτα;;; ενα 52 θυμαμαι τελος λυκειου κ ημουν φτερο κ πουπουλο! Θα με τρελανετε

Λοιπον εγω ειπαμε αχλαδι σωμα κ περιφερεια (δηλ στο πιο φαρδυ σημειο των γλουτων μετραω εγω, αυτο που λετε ψωμακια εσεις μαλλον) ειμαι 97 εκ. (στα 80 κιλα στην εγκυμοσυνη ειχα παει περιπου 107). Στηθος 92 με θηλασμο κ μεση 67.

Ειμαι στη μαμα μου τωρα κ ο φουρνος δεν εχει σταματησει να βγαζει ψωμια, κεικ, χαμοςςς

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...