Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Βγήκε ο πεθερός. Καλά πήγε το χειρουργείο, το καθαρίσανε όλο. Ευτυχώς οι εξετάσεις δείξανε ότι δεν έκανε μεταστάσεις πουθενά.

Ουφ, άντε, πάει κι αυτό! Τώρα μια βδομάδα κουράγιο, που θα τρέχουμε λίγο στα νοσοκομεία, και μετά - θέλω να πιστεύω κι εύχομαι - τέρμα με τα νοσοκομεία. (για φέτος)

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!....Σιδερένιος !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....ολα καλα θα πανε κοριτσι μου....αντε να ηρεμησετε κ εσεις.....!!!

κοριτσακια μου καλη μερα

ευχομαι σε οσες εχουν ταλαιπωριες απ οτι ψιλοπρολαβα να διαβασω ολα να πανε καλα

ειμαι πολυ πεσμενη τελευταια με λογο οχι απο χομπι

δε με σηκωνω απο πουθενα ομως, πεφτω ολο και πιο πολυ

προσπαθω να κρατηθω στο υψος μου γιατι δε μου φταινε τα παιδια μου

συν τις αλλοις πρεπει να ψωνισω για γαμο

τελευταια τα νυχτικουλια ηταν το must μου

που κεφια και πρεπει να γινει σβελτα και συντομα

εχω να σουρνω και τα μωρα μαζι πικρα

ξερει καμια κουκλιτσα εδω καταστηματα για αφρατουλες γοργονες στην Πατρα

μεγαλη χαρη δεν ξερω την τυφλα μου ας μου στειλει πμ

γιατι με βλεπω να πλενω την ουρα μου και να πηγαινω με ενυδρειο να κλεψω παρασταση

χαμομηλακι???????.....ΕΕΕππππππππππππππππππ !!!

τι βλέπω???.....ελα καλό μου ανέβα!!!!!!!!!!!!!....ευχομαι να μην ειναι θεμα υγειας ο λογος που σε ρίχνει.....όλα τα αλλα ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!....υγεία να υπάρχει ...δεν βλεπεις τη μαεστρια που τρεχει στα νοσοκομεια???....και ποσος κοσμος δλδ!!!!

ανεβα πρωτα για σενα και μετα για τα παιδια σου....!!! ;)

στην Πατρα δεν ξερω τίποτα.....βαλε στην αναζητηση στον κυριο γουγλη=google και κατι θα βρεις ;)

ριξε μια ματια εδω http://www.laredoute.gr/collection-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AD%CE%B8%CE%B7.aspx?collectionID=61&gclid=CJnI89D876ICFcoI3wod1hljlw

και εχω ξαναπεί όμορφες δεν ειναι οσες ειναι αδυνατες....όμορφος ανθρωπος ειναι αυτος που εχει καλη ψυχη....καθρευτιζεται μια λαμψη στα ματια του βρε παιδι μου.....μια αλλη γοητεια.....ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι μια γοητευτικη γυναικα στο γαμο που θα σερνει καροτσια ....και οχι ενυδρεια χαχαχαχαχαχαχ....(πεθανα στο γελιο με το τελευταιο σχολιο σου χαχαχααχαχα) ;):cool::cool::cool::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλια πολλα ....κ εδω ειμαστε κ εμεις οτι χρειαστεις !!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Βγήκε ο πεθερός.

μακαρι ολα να πανε καλα

όλοι έχουμε χαμομηλάκι τα up και τα down μας!!!...και πολλές φορές μόνο τα down μας....

Μείνε μαζί μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να σου αλλάξουμε διάθεση!!;)

ευχαριστω κοριτσι

χαμομηλακι???????.....ΕΕΕππππππππππππππππππ !!!

ανεβα πρωτα για σενα και μετα για τα παιδια σου....!!! ;)

να σαι καλα κοριτσι μου κ εσυ

LA REDOUTE ηρθε μια παραγγελια μου κανανε μεγαλα και τα γυρισα και αλλα θελουν μοδιστρα να ερθουν λιγο .......μαλλον αδυνατησα πηρα το ιδιο νουμερο με το χειμωνα

όμορφος ανθρωπος ειναι αυτος που εχει καλη ψυχη....καθρευτιζεται μια λαμψη στα ματια του βρε παιδι μου.....

ειναι καλο που βλεπεις ετσι τους ανθρωπους πιστεψε με δε με αποσχολει το σωμα μου αυτη τη στιγμη και εννοειται δεν ειμαι ετσι για τα ρουχα αλλος ειναι ο λογος οχι δοξα το θεο υγεια μας σχετικα ειναι καλα

ρωτω τυχαια και παραλληλα για ρουχα θελω κατι να μη γινω ρεζιλι ειναι αδερφος μου ο γαμπρος και πρεπει να σουλουπωθω λιγο απλα δε βρισκω ευκολα μεσα απο το σπιτι αν καταλαβαινεις ειναι ασε που δεν ξερω τα κατατοπια εδω

Χαμομηλακι, με πολλη αγαπη ακουσε το και πιστεψε το.:

κοριτσι μου να σαι καλα θα το αφησω να παιζει πολυ καλο

χαμομηλακι !!!!!

Πρωτον η ωρα η καλη για τον αδερφο σου και να ειναι παντα ευτυχισμενος!!!

τι σημαινει να μην γινεις ρεζιλι?????????????????......εδω τωρα θα σε μαλωσω !!!!....ακους εκει ρεζιλι????.....ακου να σου πω καρδια μου....και με το βρακι αναποδα να πας η χαρα του αδερφου σου που θα σε εχει και εσενα και την υπολοιπη οικογενεια στο γαμο του η ιδια θα ειναι!!!!!!!!!!!!! ;););)

βρες μια μονοχρωμη σε ισια γραμμη φουστιτσα (μπλε σκουρο-μαυρο κτλ)...και μια μπλουζιτσα απο πανω που να ταιριαζει...ενα ωραιο ζευγαρι απλα παππουτσια , ενα ζευγαρι ωραια σκουλαρικια , ενα καλο χτενισμα στο κομμωτηριο....και ενα φυσικο απλο μακιγιαζ....ισως να τονιζεις ενα το καλο στοιχειο του προσωπου σου (ματια ή χειλη)....και ετοιμη η αδερφη !!!!....κομψη και ΥΠΕΡΟΧΗ !!!!!.....ΜΗΝ ΣΚΑΣ !!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν υπαρχει καποιος να σου κρατησει τα παιδια για 2 ωρες να πεταχτεις στα μαγαζια???

Διαφημίσεις

λοιπον....ομορφες γοργονιτσες

εδω σας χαιρετω.....πηξιμο σημερα....

καλο σ/κ σε ολες!!!!!!!!!!!!

μη μασατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....είμαστε αυτο που ειμαστε....και αλλαζουμε μόνο αν εμεις το θελουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το νού σας στις παρασπονδίες....αλλωστε ζεστη θα εχει...που ορεξη για φτου κακα.....οι σαλατιτσες και τα φρουτακια εχουν την τιμητικη τους το σ/κ....και θα νιωθουμε καλυτερα και θα δειξει στη ζυγαρια.....ακομα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μουτς μουτς

στα μουτρα σας !!!! :mrgreen:

χαμομηλακι !!!!!

Πρωτον η ωρα η καλη για τον αδερφο σου και να ειναι παντα ευτυχισμενος!!!

τι σημαινει να μην γινεις ρεζιλι?????????????????......εδω τωρα θα σε μαλωσω !!!!....ακους εκει ρεζιλι????.....ακου να σου πω καρδια μου....και με το βρακι αναποδα να πας η χαρα του αδερφου σου που θα σε εχει και εσενα και την υπολοιπη οικογενεια στο γαμο του η ιδια θα ειναι!!!!!!!!!!!!! ;););)

βρες μια μονοχρωμη σε ισια γραμμη φουστιτσα (μπλε σκουρο-μαυρο κτλ)...και μια μπλουζιτσα απο πανω που να ταιριαζει...ενα ωραιο ζευγαρι απλα παππουτσια , ενα ζευγαρι ωραια σκουλαρικια , ενα καλο χτενισμα στο κομμωτηριο....και ενα φυσικο απλο μακιγιαζ....ισως να τονιζεις ενα το καλο στοιχειο του προσωπου σου (ματια ή χειλη)....και ετοιμη η αδερφη !!!!....κομψη και ΥΠΕΡΟΧΗ !!!!!.....ΜΗΝ ΣΚΑΣ !!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν υπαρχει καποιος να σου κρατησει τα παιδια για 2 ωρες να πεταχτεις στα μαγαζια???

ευχαριστω για τον αδερφουλη μου μεγαλωσε κ αυτος

καλη μου σ ευχαριστω δε με νοιαζει και πολυ πιστεψε με αλλα επειδη τελευταια ειχα παρατησει λιγο τον εαυτο μου, αλλα πολλα χρονια τελευταια, δεν εχω κατι σοβαρο, να το πω επισημο, να το πω κομψο ακουγεται καλυτερα

η αληθεια ειναι πως οταν σχολαει ο μπαμπας τους σχεδον κλεινουν τα μαγαζια κ η δουλεια τρωει τον αφεντη δεν εχω κανεναν εδω ειμαστε ξενοι στην πολη

ειναι και τα δυο μικρα 3.5 κ 14 μηνων

κανει και πολυ ζεστη μενουμε εκτος πολης ειναι μεγαλη ταλαιπωρια μια μερα που το δοκιμασα τελικα δεν ειχε αποτελεσμα πιο πολυ χαλασαμε τη μερα μας

γι αυτο ρωταω για Πατρα μηπως παμε με το σηζυγο τα παει καπου με το αυτοκινητο να χαζεψουν και εγω κατεβω τσουπ στο μαγαζι που θα μου πει καποια που ξερει και ψωνισω κατι

η αληθεια ειναι οτι στα χωρια και αστροφυσικος να εισαι κοιτουν το περιτυλιγμα και η μανα μου ηδη αρχισε να με ρωτα συνεχεια τι θα βαλω και συν τις αλλοις εχω κ αυτο στο αυτι μου

να μπορουσα για μενα με κολαν κ κοντοφουστανο θα πηγαινα το στυλ μου

να πω την αληθεια μπηκα letoshop να παρω κατι εγκυμοσυνης μου παει λογω κοιλιτσας κατι ειδα εκει ελπιζω να μην αργουν ειναι σε 2 εβδομαδες ο γαμος ολα τα αλλα που δεν ειναι εγκυμοσυνης μου κανουν ή στενα ή μεγαλα. ειναι στην κοιλια το προβλημα

θελω και απλα ρουχα γιατι με το επισημο δε λεει θα σαλταρω ασε που κ αυτο απλο το ψαχνω

παντως σιγουρα αν παω με βρακι που γραφεις και μαλιστα αναποδα θα ακοοουυυσωωωωω τοτε επρεπε να ειστε ολες εκει να με σωσετε χε χε

καλε με πηρατε απ τα πραγματικα μου προβληματα και με πηγατε στα ρουχα με ενα μαγικο τροπο

Γεια σου γκουρού μας!!!

Φιλιά απ' όλες τις γοργόνες! 134329qekhlfacx8.gif

Αχ, πάλι μόνη μου έμεινα, τελευταία φεύγω απ' τη δουλειά μάλλον. Τι να κάνω για να περάσει η ώρα;;;

426806jfqxbdkfx8.gif

Λες;

ε ωπ οχι βια οχι βια

Διαφημίσεις

Αχ, πάλι μόνη μου έμεινα, τελευταία φεύγω απ' τη δουλειά μάλλον. Τι να κάνω για να περάσει η ώρα;;;

426806jfqxbdkfx8.gif

Λες;

Κι εγω εδω ειμαι καλε. Ειπαμε .... απογευματινη!!!!!

καλε με πηρατε απ τα πραγματικα μου προβληματα και με πηγατε στα ρουχα με ενα μαγικο τροπο

Ειδες κουκλα μου, οταν σου λεω εγω οτι οι γοργονες κανουν θαυματα, να με πιστευεις.

Φυσικα δεν μπορουμε να λυσουμε κανενος τα προβληματα αλλα σιγουρα τα απαλυνουμε με τον καλυτερο δυνατο τροπο και μεταδιδουμε αφθονη θετικη ενεργεια.

ΥΓ. Οποτε πεφτεις... βαζε το τραγουδακι και να μας θυμασαι. Ολα θα βρουν το δρομο τους. Συμβαινει μερικες φορες να πεφτουν ολα μαζι και να μας αποδυναμωνουν. Αλλα εμεις "βραχοι"!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια

Maestria μου, περαστικουλια βρε καλο μου, και να μην ξαναμπειτε σε τετοιες πορτες παρα μονο για .....γεννητουρια και παρομοιες χαρες.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ειμαι κοριτσι βαρυ ε; καλο σουπερ

καλ να πω τωρα και εγω ενα καλο και σας ευχαριστω ξανα

αν σας μαγειρευε ο κυριος εδω δε θα ηταν πιο ευκολη η διαιτα

http://www.amazon.co.uk/Italian-Diet-Gino-DAcampo/dp/1856269116/ref=pd_bxgy_b_img_b#reader_1856269116

για το βιβλιαρακι λεω τωρα εγω φαινεται καλο!

κοριτσια εδω βρεχει κι εχει εναν αερα μας εφυγαν οι πορτες παραλιγο

610965mwbmzyipj4.gif

χε χε τωρα μιλαω εγω μονη μου χε χε γουστο εχει

ο Σαλαμπασης το ελεγε ενα μ ακουει κανεις; ακουστα το χω ειμαι και μικρουλα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...