Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Χαλόου! :D

Εχθές το βράδυ βλακίασα με τα γνωστά μου :oops:... Κι ενώ σήμερα το πρωί σηκώθηκα αποφασισμένη, πριν προλάβω να κάνω την πρωινή μου γυμναστική, με πήρανε τηλέφωνο να πάω για καφέ και παράτησα τη γυμναστική, άδραξα την ευκαιρία και τη μπέμπα μαζί :tongue:, έφαγα το πρωινό μου κι έφυγα!

Μετά, όμως, που γύρισα, αφού μαγείρεψα σπανακόρυζο για την κόρη μου και τουρλού για μας, έκανα 8Km στο ελλειπτικό, μπας και εξιλεωθώ!

Οπότε η μέρα στο εξής θα έχει: μικρή μερίδα τουρλού (χωρίς ψωμί και δυστυχώς και χωρίς τυρί), 2 βερίκοκα για το απόγευμα και για το βράδυ σαλάτα μαρούλι, ντομάτα με ένα αυγό.

Για μένα μάλλον αυτή την εποχή η λύση είναι μία: ξηροί καρποί, κουλούρια θεσ/νίκης και παξιμάδια, όχι στο σπίτι, τέλος. Ότι θα ερχόταν η μέρα που θα γουρούνιαζα με τέτοια πράγματα και να μου το λέγανε...

Από την άλλη σκέφτομαι την αυτοσυγκράτηση που είπε η Αρσινόη :roll:. Τι φταίει, για παράδειγμα, ο κακομοίρης ο άντρας μου; Γιατί εδώ δε μιλάμε για μπισκότα π.χ. που κανείς μας δε χρειάζεται να φάει, μιλάμε για μια χαρά τροφές. Αφ' ετέρου, έτσι δεν σπάει η συνήθεια (της λαιμαργο-φαγίας, πώς να το πω), που είναι και το ζητούμενο!

Σας είπα ότι χαίρομαι πολύ γι' αυτή την ανταλλαγή που κάνουμε εδώ :D;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Bonjour!!!!!!!!

Χθες τα πήγα άριστα. Μεσημέρι έφαγα λίγο αρακά (χωρίς πατάτες και καρότα) και το βράδυ καρπουζάκι και φραουλίτσες. Για τη ληγούρα έφαγα 3 - 4 κουταλιές μελάκι (σε ληγώνει περισσότερο από γλυκό κι είναι και οφέλημο).

Σήμερα το μεσημέρι θα φάω πολύ ελαφριά (ένα αβγό βραστό και λίγη σαλάτα) γιατί το βράδυ έχουμε βραδιά euro και μάλλον θα παραγγείλλουμε καμιά πίτσα ή σουβλάκι (ελπίζω το δεύτερο για να τη βγάλω με κανένα καλαμάκι).

Πήγα χθες και κομμωτηριάκι κι έκοψα λίγο τις άκρες στα ραπουνζελένια μαλλιά μου (είναι το φετίχ μου... έχουν φτάσει μέχρι τη μέση πια) και εντός των ημερών θα έρθει και η αδερφούλα μου να μου τα βάψει (άτιμες λευκές :mad: ).

Είμαι πλέον πολύ dedicated γιατί εκτός από το καλοκαιράκι έχουμε στα τέλη του Αυγούστου κι έναν γάμο και θέλω σαν κολασμένη να ξαναφορέσω κάτι υπέροχα κοντά φορεματάκια που τα έχω βάλει 1 - 2 φορές το καθένα μόνο!!!!!!!!

Η χαζομάρα είναι ότι όλο ξεχνάω να μετρηθώ και είναι κρίμα, γιατί το παντελόνι μου είναι πλέον αρκετά χαλαρό και θα έβλεπα πρόοδο τρελλή!!!!!!!!!!

Γιατί εδώ δε μιλάμε για μπισκότα π.χ. που κανείς μας δε χρειάζεται να φάει, μιλάμε για μια χαρά τροφές. Αφ' ετέρου, έτσι δεν σπάει η συνήθεια (της λαιμαργο-φαγίας, πώς να το πω), που είναι και το ζητούμενο!

Εμείς στο σπίτι μας βάζουμε τα πάντα, γιατί ο άντρας μου είναι της άποψης, ότι όποιος δε θέλει να φάει πρέπει να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και να μη φάει. Κακά τα ψέματα, έχει δίκιο. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και πρέπει να έχουμε τον έλεγχο... Οπότε η αυτοσυγκράτηση για μένα είναι μονόδρομος, καθότι το "ψηλό" ντουλάπι με τα διάφορα πατατάκια, σοκολάτες, μπισκότα, τσουρέκια και κρουασάν είναι πάντα γεμάτο (ο άντρας μου έχει αναλάβει το S/M οπότε δεν είναι και πολλά αυτά που μπορώ να κάνω)... :cry:

Καλημερα!!!

Αχχχ, Κικη, μεγα κεφαλαιο οι ξηροι καρποι κ για μενα (κασιους, μακανταμια, μπραζιλ nuts -oλα τα σφαζω) αλλα κ γενικως ολες οι υγιεινες παρασπονδιες (ταχινια, φυστικοβουτυρα, αβοκαντα :tongue: ) αλλα οντως ειναι τιγκα στα λιπαρα κ καθολου συμμαχοι της διαιτας! Κ μη μου πει καμια σας "με μετρο ομως..." κ μπλαμπλαμπλα! Εχω καταληξει να τα τρωω μονο στις αδυνατες φασεις μου, για τηνωρα δεν μπαινωκαν μεσα στο ξηροκαρπαδικο οπου κατοικοεδρευουν ολα ευτουνα (που λεει κι η γιαγια μου)

Επισης, ολα αυτα τα τυποποιημενα γλυκα περιπτερου δεν μπαινουν για κανενα λογο σπιτι, ποσο μαλλον τωρα που ο μπεμπης θα μεγαλωνει σιγα σιγα. Οποιοςθελει να την κανει την παρασπονδια του παει κ αγοραζει κ καταναλωνει αμεσα. Ετσι κ αυτος ευχαριστιεται (αν δε βαριεταινα παει - μουχαχαχαχα) κ εμεις οι υπολοιποι γλυτωνουμε.

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!! Πως είστε; Πως τα περάσατε; Αναίμακτο για μένα το Σ/Κ σχετικά, έκανα κάτι λίγες ατασταλίες, αλλά σε γενικές γραμμές ήμουν καλό κορίτσι.

Μεζουρίστικα κιόλας. Αν θέλετε να γράφουμε και τις μετρήσεις μας. Ξεκινάω:

Στήθος: 89

Μέση: 70

Περιφέρεια: 95

Ψωμάκια: 103

Για σήμερα το μενού θα έχει φρουτάκια και γιαουρτάκι...

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Αχχχ, Κικη, μεγα κεφαλαιο οι ξηροι καρποι κ για μενα (κασιους, μακανταμια, μπραζιλ nuts -oλα τα σφαζω) αλλα κ γενικως ολες οι υγιεινες παρασπονδιες (ταχινια, φυστικοβουτυρα, αβοκαντα :tongue: ) αλλα οντως ειναι τιγκα στα λιπαρα κ καθολου συμμαχοι της διαιτας! Κ μη μου πει καμια σας "με μετρο ομως..." κ μπλαμπλαμπλα! Εχω καταληξει να τα τρωω μονο στις αδυνατες φασεις μου, για τηνωρα δεν μπαινωκαν μεσα στο ξηροκαρπαδικο οπου κατοικοεδρευουν ολα ευτουνα (που λεει κι η γιαγια μου)

Επισης, ολα αυτα τα τυποποιημενα γλυκα περιπτερου δεν μπαινουν για κανενα λογο σπιτι, ποσο μαλλον τωρα που ο μπεμπης θα μεγαλωνει σιγα σιγα. Οποιοςθελει να την κανει την παρασπονδια του παει κ αγοραζει κ καταναλωνει αμεσα. Ετσι κ αυτος ευχαριστιεται (αν δε βαριεταινα παει - μουχαχαχαχα) κ εμεις οι υπολοιποι γλυτωνουμε.

συμφωνώ σε όλααα!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Εχθές το βράδυ βλακίασα με τα γνωστά μου :oops:... Κι ενώ σήμερα το πρωί σηκώθηκα αποφασισμένη, πριν προλάβω να κάνω την πρωινή μου γυμναστική, με πήρανε τηλέφωνο να πάω για καφέ και παράτησα τη γυμναστική, άδραξα την ευκαιρία και τη μπέμπα μαζί :tongue:, έφαγα το πρωινό μου κι έφυγα!

Μετά, όμως, που γύρισα, αφού μαγείρεψα σπανακόρυζο για την κόρη μου και τουρλού για μας, έκανα 8Km στο ελλειπτικό, μπας και εξιλεωθώ!

Οπότε η μέρα στο εξής θα έχει: μικρή μερίδα τουρλού (χωρίς ψωμί και δυστυχώς και χωρίς τυρί), 2 βερίκοκα για το απόγευμα και για το βράδυ σαλάτα μαρούλι, ντομάτα με ένα αυγό.

Για μένα μάλλον αυτή την εποχή η λύση είναι μία: ξηροί καρποί, κουλούρια θεσ/νίκης και παξιμάδια, όχι στο σπίτι, τέλος. Ότι θα ερχόταν η μέρα που θα γουρούνιαζα με τέτοια πράγματα και να μου το λέγανε...

Από την άλλη σκέφτομαι την αυτοσυγκράτηση που είπε η Αρσινόη :roll:. Τι φταίει, για παράδειγμα, ο κακομοίρης ο άντρας μου; Γιατί εδώ δε μιλάμε για μπισκότα π.χ. που κανείς μας δε χρειάζεται να φάει, μιλάμε για μια χαρά τροφές. Αφ' ετέρου, έτσι δεν σπάει η συνήθεια (της λαιμαργο-φαγίας, πώς να το πω), που είναι και το ζητούμενο!

8 χιλιομετρ. ελειπτικό???????????????? τι λες τώραααααααα!!!!!!!!!!!!!

είναι αυτό που κάνεις και με τα χέρια και με τα πόδια? πολύ δύσκολο....

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα Κατερινιώ μου,

Μακάρι να συνεχίσω έτσι μέχρι τον Αύγουστο!!!! Τρέμω, τρέμω, γιατί το Σ/Κ ο άντρας μου θέλει να πάμε για μπάνιο!!!!!!!! Ωχ, αμάν, πως θα βγω στην παραλία..... :oops:

Μια βδομάδα είναι, θα κρατήσω γερά να χάσω όσο περισσότερο μπορώ....

Α, στη μέτρηση της περιφέρειας έγραψα κατά λάθος 95, ενώ είναι 98... Οι μετρήσεις είναι του Σαββάτου!!!!!!!!!!!

Επίσης, με έχει τσακίσει μια ίωση που έχει χτυπήσει λαιμό και αφτιά, με το ζόρι πίνω νεράκι, μπορεί να με βοηθήσει να χάσω κι άλλο.....!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κατερινιώ μου,

Μακάρι να συνεχίσω έτσι μέχρι τον Αύγουστο!!!! Τρέμω, τρέμω, γιατί το Σ/Κ ο άντρας μου θέλει να πάμε για μπάνιο!!!!!!!! Ωχ, αμάν, πως θα βγω στην παραλία..... :oops:

Μια βδομάδα είναι, θα κρατήσω γερά να χάσω όσο περισσότερο μπορώ....

βρε έλεος!!! 60 κιλά είσαι!! και με μετρήσεις σούπερ!!!!

εγώ από μετρήσεις πρέπει να είμαι στο περίπου 100 μέση και 100 περιφέρεια !!!! σωματότυπος μηλαράκι!!!

πάντως πήγα για μπανάκι χθες, φόρεσα το περσινό μαγιουδάκι μου, ολόσωμο εννοείται, το οποίο μου κάνει μεγαλούτσικο και ένιωθα πολύ ωραία!!!!

το καταφχαριστήθηκα, αν και το νερό ήταν κρύο.

είναι η πρώτη χρονιά μετά από 5 χρόνια περίπου (από το 2010) που κάθε χρόνο ήμουν και περισσότερα κιλά από την προηγούμενη χρονιά,

φέτος όχι μόνο δεν είμαι περισσότερα κιλά, όχι δεν είμαι στα ίδια, είμαι και λιγότερο!!! κι εκεί που είμαι τώρα να μείνω για το καλοκαίράκι είμια πολύ ευχαριστημένη κι ερχόμενη από σεπτέμβρη συνεχίζω δριμύτερη, αν και νομίζω ότι θα χάνω σιγά σιγά συνέχεια.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπράβο Κατερίνα μου, και για την απώλεια και για την καλή ψυχολογία!!!!!!!!!!!!!! Αλλά, όπως και να το κάνουμε... όλα στο μυαλό μας είναι, ρε συ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι εμένα έχει κολλήσει άσχημα :tongue:!!!!!!!!

Καλησπερούδια!

Ένα μέτριο (ευτυχώς μόνο διατροφικά :wink:) σ/κ πέρασε και σήμερα πάμε καλύτερα με μπόλικη γυμναστική, σωστή διατροφή και ηθικό ακμαίο :D!

Εμείς στο σπίτι μας βάζουμε τα πάντα, γιατί ο άντρας μου είναι της άποψης, ότι όποιος δε θέλει να φάει πρέπει να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και να μη φάει. Κακά τα ψέματα, έχει δίκιο. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και πρέπει να έχουμε τον έλεγχο... Οπότε η αυτοσυγκράτηση για μένα είναι μονόδρομος, καθότι το "ψηλό" ντουλάπι με τα διάφορα πατατάκια, σοκολάτες, μπισκότα, τσουρέκια και κρουασάν είναι πάντα γεμάτο (ο άντρας μου έχει αναλάβει το S/M οπότε δεν είναι και πολλά αυτά που μπορώ να κάνω)... :cry:

Γενικά, νομίζω αυτό είναι το σωστό αλλά για τα τυποποιημένα θα συμφωνήσω με την Αρσινόη. Καλύτερα να υπάρχει μόνιμα στο σπίτι ένα ταψί γαλακτομπούρεκο, σοκολατόπιτα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, παρά η τυποποιημένη σαβούρα. Εμείς, και λόγω της κόρης, τέτοια δεν παίρνουμε στο σπίτι αλλά κάθε βδομάδα σκάει homemade γλυκάκι από την πεθερούλα. Κι είναι και χρυσοχέρα, π' ανάθεμά την :tongue:!

:lol::lol:

Αδερφή ψυχή, σε νιώθω!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!! Πως είστε; Πως τα περάσατε; Αναίμακτο για μένα το Σ/Κ σχετικά, έκανα κάτι λίγες ατασταλίες, αλλά σε γενικές γραμμές ήμουν καλό κορίτσι.

Μεζουρίστικα κιόλας. Αν θέλετε να γράφουμε και τις μετρήσεις μας. Ξεκινάω:

Στήθος: 89

Μέση: 70

Περιφέρεια: 95

Ψωμάκια: 103

Για σήμερα το μενού θα έχει φρουτάκια και γιαουρτάκι...

Έρχεται το 5αράκι μπροστά, το νιώθεις, έτσι; :D

Αύριο θα μεζουριστώ κι εγώ. Πρώτη φορά, δεν το 'χω ξανακάνει. Δεν έχω ιδέα πού βρίσκομαι :confused:.

8 χιλιομετρ. ελειπτικό???????????????? τι λες τώραααααααα!!!!!!!!!!!!!

είναι αυτό που κάνεις και με τα χέρια και με τα πόδια? πολύ δύσκολο....

Δεν είναι τόσο δύσκολο, Κατερινάκι, αν κάνεις με το δικό σου ρυθμό.

Τα πας πολύ καλά! Μετά από τόσο καιρό μείωση! Μπράβο!

Άντε να δούμε τι θα πει η Τετάρτη :rolleyes:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...