Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μπράβο σε όλα τα κορίτσια για την απώλειά μας!Βέβαια το καλοκαιράκι είναι πιο εύκολο!Καλή συνέχεια σε όλες μας!

Άσχετο:Όταν παλιά έκανα ιδιαίτερα μαθήματα, μου έλεγαν οι μαθήτριές μου, ότι έχουν παχύνει και παραπονιόντουσαν και τους απαντούσα:

"Μια γυναίκα έχει 2 φορές δικαίωμα να παχύνει, όταν είναι έγκυος και όταν δίνει πανελλήνιες!!!" ...Πού να ήξερα ότι στην εγκυμοσύνη θα πάχαινα και θα γινόμουν σαν σημαδούρααα!

Καλή συνέχεια σε όλες μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Pinelopilar, εγώ λέω ότι μια γυναίκα (κι ένας άντρας) έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν με το σώμα τους (σε λογικά πλαίσια, έτσι, δε μιλάω για αυτοκακοποίηση, αυτοτραυματισμούς, κοκ.). Έχω φίλη, η οποία μια ζωή ήταν παχουλή και αισθάνεται όμορφα με το σώμα της. Δεν είναι παχύσαρκη, ίσως οριακά υπέρβαρη, αλλά νιώθει ωραία. Γι' αυτή η λέξη δίαιτα = καταπίεση και δυστυχία. Για εκείνη η σοκολάτα, η μακαρονάδα, η βούτα με το ψωμί είναι απόλαυση και για κανέναν λόγο, άνθρωπο ή συγκυρία δεν πρόκειται να τα στερηθεί. Να σου πω κάτι; Τη ζηλεύω. Ζηλεύω τον άνεση που νιώθει με το σώμα της.

Οπότε, αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, ας παχύνεις όποτε θες, αρκεί να είσαι ευτυχισμένος. Η ευτυχία παιδιά κι η υγεία αυτά είναι τα μόνο που μετράνε, τα υπόλοιπα είναι για να περνάμε την ώρα μας!!!!!!!!!!

Ρε kiki v, τέλεια τα κιλά σου.... Τί ύψος έχεις μάνα μου;

1,64 κοριτσάκι. Με 1-2 κιλάκια μείον πιστεύω θα είμαι μια χαρά σ'αυτή τη φάση αλλά άσε το 51 στο στόχο να κάνει το καρότο :tongue:.

Ioio παρεούλας μεγαλύτερα θα κάνουν έτσι κι αλλιώς. Τώρα που θα είναι μικρούλια είναι το θέμα.Εγω όπως το κόβω θα έχουν αρκετή διαφορά αλλά δε πειράζει τι να κανουμε;

Cacao, πάντως η μεγάλη διαφορά έχει κι αυτή τα πλεονεκτήματά της, για γονείς και παιδιά.

Εμένα ο καλός μου ονειρεύεται τρίτο!!! Κι ενώ με σόκαρε όταν μου το 'πε, τώρα πιάνω τον εαυτό μου να το σκέφτεται :rolleyes:. Φυσικά, δεν τολμώ να το πω δυνατά και σίγουρα, αν και εφόσον, προς την τριετία, όχι νωρίτερα αλλά και για αργότερα δε με παίρνει. Βλέποντας και κάνοντας...

καλημερα,

εγω για πινακακι το ιδιο δηλ 68.1.

Αναρωτιεμαι τι κανω ακομα στην παρεα σαας ωρες ωρες.

Matri, νομίζω ότι ίσα ίσα, όταν κολλάμε είναι που χρειαζόμαστε περισσότερο αυτή εδώ την παρεούλα :wink:.

Μπράβο σε όλες μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος! Και καλή μας συνέχεια!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κοριτσάρες μου, αυτή την εβδομάδα έχουμε ΟΛΕΣ απώλεια!!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!!!

Περιμένω και τα στοιχεία από eirinich και matri και ανεβάζω πινακάκι.

Επίσης, για τις νεφερμένες: κάθε Τετάρτη αναρτάμε πινακάκι, όπου γράφουμε απώλεια κλπ. Αν θέλετε να σας συμπεριλάβω απλά θα μου δώσετε: αρχικό βάρος, και τελικό στόχο. Αν έχετε ξεκινήσει δίαιτα πριν γράψετε στο θέμα δώστε επίσης στοιχεία για το σημερινό βάρος, την απώλεια αυτής της εβδομάδας και συνολική απόλεια μέχρι σήμερα!!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Ιωάννα μου άρχισες κιόλας δίαιτα; Εγώ πεινούσα τόοοοοσο πολύ το πρώτο εξάμηνο με το θηλασμό, που όχι δίαιτα δεν σκεφτόμουν, αλλά είχα όσες λιγούρες δεν είχα σε όλη μου την εγκυμοσύνη!! Μπράβο σου πάντως!!

mkcm, να με συμπεριλάβεις! Ξεκίνησα τη Δευτέρα 6/6 στα 72 και έχω στόχο τα 68 για αρχή, μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Δεν ήξερα ότι ζυγίζεστε κάθε Τετάρτη, οπότε από βδομάδα θα σου στέλνω κ εγώ τα νούμερά μου.

Βρε κορίτσια, τι 50 και 51 κιλά λέτε....Εγώ τόσο ήμουν στο δημοτικό....:oops: :oops: :oops: :oops:

okVgp3.pngf0C9p3.png

Καλημερα,

ουτε εγω ηξερα οτι καθε Τεταρτη ζυγιζόμαστε !! Λοιπον εγω ειμαι 74 και στοχος μου ειναι να φτασω 64 (θα ηθελα παραπανω, αλλα, ας αρχισουμε με αυτο)!

Χαιρομαι πολυ που ολες σας εχετε χασει κιλα και ειστε ποιο κοντα στο στοχο σας. Ευελπιστω την αλλη Τεταρτη να σας πω και εγω νουμερακι μικροτερο του 74! Θελω να προσπαθησω , αλλα τρωω πολυ-παρα πολυ! :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Ιωάννα μου άρχισες κιόλας δίαιτα; Εγώ πεινούσα τόοοοοσο πολύ το πρώτο εξάμηνο με το θηλασμό, που όχι δίαιτα δεν σκεφτόμουν, αλλά είχα όσες λιγούρες δεν είχα σε όλη μου την εγκυμοσύνη!! Μπράβο σου πάντως!!

mkcm, να με συμπεριλάβεις! Ξεκίνησα τη Δευτέρα 6/6 στα 72 και έχω στόχο τα 68 για αρχή, μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Δεν ήξερα ότι ζυγίζεστε κάθε Τετάρτη, οπότε από βδομάδα θα σου στέλνω κ εγώ τα νούμερά μου.

Βρε κορίτσια, τι 50 και 51 κιλά λέτε....Εγώ τόσο ήμουν στο δημοτικό....:oops: :oops: :oops: :oops:

Αχ, λιγούρες έχω κι εγώ. Προσπαθώ να μην τους δίνω σημασία. Όχι πάντα με επιτυχία :) Στα κιλά που είμαι νιώθω πολύ άβολα και θέλω να αρχίσω να βλέπω το 6.. γρήγορα

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Vio.tz. με 74 κιλά και τη "στατιστική" που έβαλα λογικά την 1η Αυγούστου θα είσαι 69 κιλάκια. Αυτό που χρειάζεται για τις επόμενες 7 εβδομάδες είναι εγκράτεια!!!!!!

Konsta15 εσύ θα έχεις ξεπεράσει τον στόχο σου και θα έχεις φτάσει στα 67!!!!!!

Καλή επιτυχία.

Εγώ χθες κορίτσια τα πήγα πολύ καλά. Το μεσημέρι έφαγα κοτοπουλάκι με σαλάτα ντομάτα - αγγούρι και το βράδυ μια φρουτοσαλάτα με κεράσια, φράουλες, βερύκοκο και καρπούζι και αντί για γλυκό έφαγα 1 κ.γ. μελάκι.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει αρακά το μεσημέρι (μικρή μερίδα χωρίς πατάτες και καρότα - τα βρασμένα καρότα έχουν τόνους αμίλλου) και το βράδυ πάλι φρουτάκια!!!!!!

Το καλό είναι ότι το παντελόνι έχει χαλαρώσει αρκετά!!!!!!!!! και γενικά νιώθω ότι τις τελευταίες μέρες έχεις μειωθεί λίγο η όρεξή μου. Μπορεί να φταίει βέβαια και η ζέστη. Ό,τι και να φταίει, δε με χαλάει...:tongue:

2 - 3 κολπάκια που φαίνεται να λειτουργούν καλά το τελευταίο καιρό:

1. έχω τετραδιάκι όπου έχω γράψει αρχικό βάρος, στόχο απώλειας για την εβδομάδα και καταγράφω καθημερινά τι τρώω, ακόμη και την τσίχλα. Όταν λοιπόν πάω να βάλω χέρι στα μπισκότα των παιδιών :oops: συγκρατούμε, αφού έχω το τετραδιάκι στο χέρι και ντρέπομαι τον εαυτό μου να το γράψω...:oops:

2. όταν νιώθω πείνα ή ληγούρα πίνω ένα τεράστιο ποτήρι κρύο νερό, συνήθως φουσκώνω μετά και δε θέλω άλλο φαγητό.

3. όταν θέλω να φάω κάτι απαγορευμένο δεν πέφτω βουρ στον πατσά, αλλά περιμένω 15'. Κατά 99% το έχω ήδη μετανιώσει πριν περάσει το τέταρτο!!!!!!!!!

2 - 3 κολπάκια που φαίνεται να λειτουργούν καλά το τελευταίο καιρό:

1. έχω τετραδιάκι όπου έχω γράψει αρχικό βάρος, στόχο απώλειας για την εβδομάδα και καταγράφω καθημερινά τι τρώω, ακόμη και την τσίχλα. Όταν λοιπόν πάω να βάλω χέρι στα μπισκότα των παιδιών :oops: συγκρατούμε, αφού έχω το τετραδιάκι στο χέρι και ντρέπομαι τον εαυτό μου να το γράψω...:oops:

2. όταν νιώθω πείνα ή ληγούρα πίνω ένα τεράστιο ποτήρι κρύο νερό, συνήθως φουσκώνω μετά και δε θέλω άλλο φαγητό.

3. όταν θέλω να φάω κάτι απαγορευμένο δεν πέφτω βουρ στον πατσά, αλλά περιμένω 15'. Κατά 99% το έχω ήδη μετανιώσει πριν περάσει το τέταρτο!!!!!!!!!

Πολυ καλες συμβουλες. !!! ΖΗΤΩ Η ΑΡΧΗΓΟΣ.

Καλημερα ειπα??

Καλημερα. Καλημερα.

...........

αυτό είναι πολύ πολύ έξυπνο!!! και σε μένα πιάνει!!!

ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κι από μένα! Με αυτοσυγκράτηση!

Άλλα 100 γραμμάρια έφυγαν από πάνω μου, περαστικά κι αγύριστα! Σιγά σιγά μπαίνω σε όλα τα παντελόνια επιτέλους. Στο μεταξύ έβαλα τη μαμά να μου στενέψει και όλα όσα φορούσα στην εγκυμοσύνη, πράγμα που σημαίνει ότι πιστεύω πως στη 2η με το καλό δεν πρόκειται να ξαναφτάσω σε αυτά τα νούμερα τα τρελά (των 80 κιλών)!!! Μουχαχαχαχαχα, εδώ γελάμε

Φιλιάααααααααααααα! Α, και η καλύτερη συμβουλή για μένα είναι ότι μετά τα γλυκά μένουμε εμείς κι οι τύψεις μας :cool:

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Εγώ να δεις τι βαρύγδουπα έλεγα πριν την πρώτη εγκυμοσύνη. Ότι και καλά η εγκυμονούσα δε χρειάζεται να τρώει για δύο, ότι πρέπει διπλά να προσέχει τη διατροφή της για το έμβρυο, ότι, ότι, ότι, ότι.... Και όταν τερμάτισα την πρώτη με 20 κιλά συν, έλεγα πρώτα θα χάσω τα κιλά και θα προσέχω στη δεύτερη και και και. Ευτυχώς που έπρεπε να προσέχω λόγω του διαβήτη και μαζεύτηκε πριν να είναι πολύ αργά...... :confused:

Καλημέρα και από εμένα, κορίτσια!

Χθες μέχρι το μεσημέρι τα πήγα πολύ καλά. Το απόγευμα έφαγα ένα κομμάτι τάρτα μήλου και το βράδυ μία μερίδα νουντλς με κοτόπουλο. Σήμερα, δεν ανέβηκα στη ζυγαριά, γιατί φοβήθηκα.

Αρσινόη, συγχαρητήρια για την μείωση! Μπράβο!

Πολυ καλες οι συμβουλες σας. Ειδικα αυτο με το να καταγραφεισ οτι τρως. Ειχα παλια μια εφαρμογη στο κινητο, θα την ξαναβρω! Λοιπον εγω χτες εφαγα πολλα που δεν επρεπε! Σημερα ελπιζω να συγκρατηθω, αλλιως θα παρω αντι να χασω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...