Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Δες το κι έτσι.... Κι αντί να έρθει μωρό, θα έρθει σιλουέτα...... :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως για να έρθει το επόμενο μωρό σίγουρα ένα από τα πολλά που πρέπει να γίνουν είναι να χάσω και αυτά τα κιλά. Δεν με παίρνει να πάρω κι άλλα από πανω θα έχω θεμα μετά. Ειδικά και που δεν μπορώ να χάσω και εύκολα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως για να έρθει το επόμενο μωρό σίγουρα ένα από τα πολλά που πρέπει να γίνουν είναι να χάσω και αυτά τα κιλά. Δεν με παίρνει να πάρω κι άλλα από πανω θα έχω θεμα μετά. Ειδικά και που δεν μπορώ να χάσω και εύκολα.

Αχ, αν είχα μείνει έγκυος όταν είχα ψιλοχάσει τα κιλά της πρώτης θα ήμουν καλύτερα τώρα. Είχα φτάσει κάπου 57 κιλά αν θυμάμαι και μέχρι να μείνω έγκυος στο δεύτερο πήρα 9!!!!!!!!!!!! Tragic........

Αχ, αν είχα μείνει έγκυος όταν είχα ψιλοχάσει τα κιλά της πρώτης θα ήμουν καλύτερα τώρα. Είχα φτάσει κάπου 57 κιλά αν θυμάμαι και μέχρι να μείνω έγκυος στο δεύτερο πήρα 9!!!!!!!!!!!! Tragic........
Όπως εγώ που πήρα κι άλλα μετά. Με τίποτα δε με παίρνει να πάρω αλλά και για λόγους υγείας αλλά και για μένα.Καλα τώρα για να κάνω εγώ παιδί θα πρέπει να γίνουν πολλά οπότε τουλάχιστον ας εκμεταλλευτώ το χρόνο αυτό για να χάσω τπτ :tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ναι, κι αυτή ούτε δόντια βγάζει, ούτε σε ξενυχτάει :tongue:

Χαχαχα!!!!

Κι εγω θέλω δεύτερο κοντά σχετικά, για να κάνουν παρέα και όταν μεγαλώσουν και να περάσουμε τα δύσκολα μια φορά. Ας χρονίσει με το καλό η κούκλα μας και βλέπουμε μετά.

Αρχηγέ, γράψε 70,00 για μένα! Ελπίζω να δω το 6 την επόμενη βδομάδα!

Χαχαχα!!!!

Κι εγω θέλω δεύτερο κοντά σχετικά, για να κάνουν παρέα και όταν μεγαλώσουν και να περάσουμε τα δύσκολα μια φορά. Ας χρονίσει με το καλό η κούκλα μας και βλέπουμε μετά.

Αρχηγέ, γράψε 70,00 για μένα! Ελπίζω να δω το 6 την επόμενη βδομάδα!

Ioio παρεούλας μεγαλύτερα θα κάνουν έτσι κι αλλιώς. Τώρα που θα είναι μικρούλια είναι το θέμα.Εγω όπως το κόβω θα έχουν αρκετή διαφορά αλλά δε πειράζει τι να κανουμε;

3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσάρες μου, αυτή την εβδομάδα έχουμε ΟΛΕΣ απώλεια!!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!!!!!!

Περιμένω και τα στοιχεία από eirinich και matri και ανεβάζω πινακάκι.

Επίσης, για τις νεφερμένες: κάθε Τετάρτη αναρτάμε πινακάκι, όπου γράφουμε απώλεια κλπ. Αν θέλετε να σας συμπεριλάβω απλά θα μου δώσετε: αρχικό βάρος, και τελικό στόχο. Αν έχετε ξεκινήσει δίαιτα πριν γράψετε στο θέμα δώστε επίσης στοιχεία για το σημερινό βάρος, την απώλεια αυτής της εβδομάδας και συνολική απόλεια μέχρι σήμερα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, θα φτιάξω το πινακάκι, γιατί δεν ξέρω αν θα πλακώσει δουλειά μετά και δε θα μπορέσω. Για ό,τι καινούργιο θα κάνω update:

___________01/06____08/06___-εβδομάδας___-σύνολο___στόχος

mkcm_______62________61_________-1____________-7________50

Αρσινόη_____61,8______60,9________-0,9__________-19,1______57

Pinelopilar___72,2______71,6________-0,8__________-3,6_______65

Ioio_________70,6______70__________-0,6__________-1,5_______60

katerina71___86,1______85,7________-0,4__________-3,6_______64

kiki v________55,9______55,6________-0,3__________-4,9_______51

matri________68,1__________________________________________63

eirinich______65,2__________________________________________60

Λοιπόν, κορίτσια. Μπράβο σε όλες.... Έχουμε όλες απώλεια!!!!!!!!!!!!

Λίγα στατιστικά: ο μέσος όρος απώλειας είναι: 0,7 κιλά την εβδομάδα. Μέχρι την 1η Αυγούστου έχουμε 7 εβδομάδες που σημαίνει ότι μπορούμε να προσδοκούμε σε απώλεια περίπου 5 κιλών... Αυτό σημαίνει για την καθεμιά μας ότι στόχο της μπορεί (αν θέλει) να ορίσει τα εξής κιλά:

mkcm 56

Αρσινόη 55.9

Pinelopilar 66.6

Ioio 65

katerina71 80.7

kiki v θα έχει φτάσει το στόχο της!!!!!!!!

Και αν σκεφτούμε ότι παρασπονδιούλες κάνουμε όλες μας....χωρίς αυτές θα είμαστε πολύ καλύτερα!!!!!!!!

UPDATE

___________01/06____08/06___-εβδομάδας___-σύνολο___στόχος

mkcm_______62________61_________-1____________-7________50

Αρσινόη_____61,8______60,9________-0,9__________-19,1______57

Pinelopilar___72,2______71,6________-0,8__________-3,6_______65

Ioio_________70,6______70__________-0,6__________-1,5_______60

katerina71___86,1______85,7________-0,4__________-3,6_______64

kiki v________55,9______55,6________-0,3__________-4,9_______51

matri________68,1______68,1________-0____________(δ/υ)______63

eirinich______65,2__________________________________________60

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...