Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Αρσινόη, παίζει ρόλο ο σωματότυπος. Ναι, στα 50 είμαι αδύνατη, όχι κανονική, αλλά δε με λες σε καμία περίπτωση κοκκαλιάρα. Με 55 τα φορεμένα diesel μου κάθονται καλά, αλλά είναι στενά. Ένα, όμως, αν δεν πάω 50 δεν κουμπώνει με τίποτα.

Πηνελόπη, με την άτκινς είναι λίγο περίπλοκα τα πράγματα. Δεν είναι δίαιτα αστραπή, κάνω 1 εβδομάδα και ξεμπερδεύω. Πάει σε φάσεις. Πρώτη φάση 20 γρ. υδατάνθρακες τη μέρα από λαχανικά, στη δεύτερη φάση λίγο περισσότερα, στην τρίτη λίγο παραπάνω και στην τελευταία φάση τα αυξάνεις σταδιακά έως ότου φτάσεις στον αριθμό καθημερινής πρόσληψης υδατανθράκων που δεν ανεβάζει το βάρος σου. Επίσης, η πρώτη φάση (που αποτελείται από κρέας και λαχανικά κυρίως) διαρκεί 2 εβδομάδες και είναι πιο στερητική και ανά φάση εισάγεις σιγά - σιγά πάλι ομάδες τροφίων στη διατροφή σου. Εγώ προ εγκυμοσύνης ζούσα με άτκινς, ήμουν δηλαδή μονίμως στην τέταρτη φάση και δεν έπαιρνα βάρος, ακόμα και σε διακοπές, κλπ. που φυσικά δεν πρόσεχα καθόλου. Πάντα ήμουν αδύνατη, αλλά τα 50 κιλά τα διατηρούσα από 18 χρονών (που ξεκίνησα άτκινς, καθώς σταμάτησα τον αθλητισμό) μέχρι που έμεινα έγκυος στα 30 και η διατροφή μου ήταν αστα να πάνε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αρσινόη, πολύ χάρηκα με τα νέα για τη λεκάνη, δεν ήξερα ότι μαζεύει ξανά! Έχω πιθανότητες να ξαναμπώ στα ρούχα μου!

Αυτό με τα ξενύχτια, κάτι μου θυμίζει ;) Αξίζει τον κόπο βέβαια!

Πηνελόπη, δυστυχώς, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις στο αδυνάτισμα. Αναρωτιέμαι πότε θα δω αυτό το 6... στα κιλά μου. Ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στο μήνα :)

Mkcm, δεν έχω και τα πιο στενά και χαμηλοκάβαλα ντίζελ μάλλον! Καλά, εσύ θες να γυρίσεις στα κιλά των 18 ετών;!!! Εγώ δεν έχω τέτοιες βλέψεις, πω πω, έχεις βάλει πολύ μεγάλο στόχο. Είπαμε!

Ρε κορίτσια, τι διαφορά ηλικίας έχουν τα παιδιά σας όσες έχετε 2; Γιατί εκεί στο γυναικολόγο μ' έπιασε μια νοσταλγία :tongue:

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Ιοιο, και τα ξενύχτια σ' εμάς καλά κρατούν ακόμα, μη φανταστείς! Απλώς συνήθισα :tongue:

Και 2η ερώτηση: όσες θηλάσατε πότε άρχισαν να κοιμούνται σερί το βράδυ τα μωράκια σας; Όταν κόψατε το θηλασμό;

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Mkcm, δεν έχω και τα πιο στενά και χαμηλοκάβαλα ντίζελ μάλλον! Καλά, εσύ θες να γυρίσεις στα κιλά των 18 ετών;!!! Εγώ δεν έχω τέτοιες βλέψεις, πω πω, έχεις βάλει πολύ μεγάλο στόχο. Είπαμε!

Ρε κορίτσια, τι διαφορά ηλικίας έχουν τα παιδιά σας όσες έχετε 2; Γιατί εκεί στο γυναικολόγο μ' έπιασε μια νοσταλγία :tongue:

Όχι καλέ στο 18 ετών. Μέχρι που έμεινα έγκυος στα 30 μου 50 κιλά ήμουν. Για την ακρίβεια, τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης, λόγω δουλειάς κλπ. είχα χάσει και 1 κιλό. Την ημέρα δηλαδή που έμαθα ότι είμαι έγκυος ήμουν 49 κιλά!!!!!

Εμένα έχουν 3 χρόνια διαφορά!!!!!!!!

Και ποιες είναι οι συμβουλές σου από την εμπειρία σου; Καλύτερα κοντά κοντά με τα πολλά ξενύχτια και την κούραση να την περνάς ταυτόχρονα ή λίγο πιο απομακρυσμένα να έχεις ξεκουραστεί απ' το πρώτο; Αν και πιστεύω 3 χρόνια είναι η χρυσή τομή!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Κοίτα να δεις, το κοντά κοντά δεν το έχω ζήσει. Όμως, νομίζω ότι στη δική μας περίπτωση η διαφορά ηλικίας των τριών ετών ήταν πολύ βολική σε ό,τι αφορά τα εξής:

1. είχα ήδη χτίσει τη σχέση μου με τη μικρή, οπότε τον αδερφό της δεν τον είδε ως απειλή.

2. μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε τέλεια, με αποτέλεσμα να καταλαβαίνει γιατί π.χ. δεν μπορούσα μια δεδομένη στιγμή να κάνω κάτι (π.χ. να της διαβάσω βιβλίο) καθώς θήλαζα.

3. είχε βγάλει πάνα, έπεινε μόνη της το γάλα, κοιμόταν μόνη της, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν "συγκρουόμενα συμφέροντα".

4. το σώμα μου είχε ξεκουραστεί από την πρώτη εγκυμοσύνη, λοχεία, ξενύχτια κλπ. και πέρασα μια ακόμη πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και λοχεία.

Οπότε ψηφίζω να υπάρχει μια κάποια διαφορά στην ηλικία, γιατί ο πρώτος καιρός, παρόλο που είχαμε "λυμένα" κάποια θέματα, όπως σου έγραψα ήταν δύσκολος. Αν είχα να αντιμετωπίσω άλλο ένα μωρό (χωρίς βοήθεια από πουθενά) πιθανά θα είχα λαλήσει....

Διαφημίσεις

Να σας πω κορίτσια τώρα που μιλάμε για εγκυμοσύνες,εγώ έχω μια κόρη 3 ετών και λέω σιγά σιγά να αρχίσω την προσπάθεια να ξαναμείνω έγκυος. Γιατί μετά από λίγο καιρό θα έχει μεγαλώσει πολύ η μικρή μου και σαν αδέρφια θα έχουν μεγάλη απόσταση....Απλά θα πάω οπωσδήποτε αυτή τη φορά σε διαιτολόγο γιατί δε θέλω να πάρω.......22 κιλά όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη!:mad: .Μου έλεγαν, φάε τώρα είσαι έγκυος πρέπει να τρως για 2 κλπ κλπ.....Τεράστια βλακεία γιατί βλέπω τώρα με παιδί πόσο δύσκολο είναι να χάσω αυτά τα κιλά...Τέλος πάντων....Εσείς κορίτσια, πόσα κιλά πήρατε στις εγκυμοσύνες???:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

loio, μην ανησυχείς, καλέ! Εννοείται ότι μαζεύει ξανά και ο σκελετός πέρα από την απώλεια βάρους! Η πιο γνωστή ρήση και νομίζω όχι άδικα, είναι ότι όσο καιρό χρειάστηκε το σώμα για να ανοίξει, ώστε να φιλοξενήσει το τελειόμηνο μωρό, άλλο τόσο χρόνο θέλει, ώστε να επανέλθει ομαλά, 9 μήνες δλδ. Τα ρούχα σου, ας πούμε, τα καλοκαιρινά του χρόνου θα δεις πώς θα κάθονται :wink:.

Πηνελόπη, η κοιλιά θέλει γυμναστική, δυστυχώς για μας :|.

Στις εγκυμοσύνες, 20 στην πρώτη (70,5 από 50,5), 15 στην δεύτερη (65,5 από 51). Στην πρώτη έφαγα σαν να μην υπήρχε αύριο και το καταευχαριστήθηκα! 8 κιλά είχα πάρει μέχρι την αυχενική :mrgreen:. Στη δεύτερη τον πρώτο καιρό ήμουν αρκετά συμμαζεμένη, μετά απελευθερώθηκα :rolleyes:.

Αρσινόη, εμένα τα παιδιά μου έχουν 6 χρόνια διαφορά! Όπως καταλαβαίνεις στην ηλικία σας καμία νοσταλγία δεν ένιωθα :tongue:! Κι άργησα πολύ να τη νιώσω. Δε μετανιώνω καθόλου που περίμενα. Φυσικά, ξέρω πολύ καλά ότι αυτή δεν είναι καλή διαφορά για τα κορίτσια μου. Ίσως στην ενήλικη ζωή τους... Εγώ, όμως, είχα πολλή ανάγκη να ξαναβρώ την ισορροπία μου.

Τώρα για το θηλασμό, θεωρώ ότι είναι στο παιδί. Η μεγάλη (1 χρόνο θηλάσαμε) κοιμόταν 23:00-06:00 από 40 ημερών. Η μπουμπού (2,5 μηνών) 23:00-4+ μάξιμουμ. Φυσικά, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, το μεγάλο μου το παιδί σατανίστηκε στον ύπνο λίγο μετά το χρόνο (14 μηνών) , ενώ είχαμε ήδη αποθηλάσει, με πολλά βραδινά ξυπνήματα κι ο ύπνος της έστρωσε γύρω στα 3,5 πια! Μπρρρρ :shock:! Θέλω να πω ίσως να μην είναι και τόσο θέμα θηλασμού.

Να καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου τις νεοφερμένες και να ευχηθώ ολόψυχα καλά χασίματα :-D!

Στα διαιτητικά μας, η χθεσινή μου μέρα πήγε καλά και για σήμερα το μενού έχει κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά και το βράδυ δημητριακά. Ενδιάμεσα φρουτάκια και για πρωινό χυμό πορτοκάλι και 1 φέτα ψωμί με ταχίνι και μέλι.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Τι να πω κι εγώ για τα ξενύχτια. Έχουμε πάει 14 μηνών και ακόμα ξενυχτάμε.... Να δω πότε θα κοιμηθούμε....

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εμείς 23 μηνών ακόμα ξυπνάμε το βράδυ. Μια το ένα μια το άλλο και τελικά ξαναρχίζει το κλάμα στον υπνο:?

Τώρα ας πούμε έχουμε το θέμα πιπιλα.....ακόμα....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Να σας πω κορίτσια τώρα που μιλάμε για εγκυμοσύνες,εγώ έχω μια κόρη 3 ετών και λέω σιγά σιγά να αρχίσω την προσπάθεια να ξαναμείνω έγκυος. Γιατί μετά από λίγο καιρό θα έχει μεγαλώσει πολύ η μικρή μου και σαν αδέρφια θα έχουν μεγάλη απόσταση....Απλά θα πάω οπωσδήποτε αυτή τη φορά σε διαιτολόγο γιατί δε θέλω να πάρω.......22 κιλά όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη!:mad: .Μου έλεγαν, φάε τώρα είσαι έγκυος πρέπει να τρως για 2 κλπ κλπ.....Τεράστια βλακεία γιατί βλέπω τώρα με παιδί πόσο δύσκολο είναι να χάσω αυτά τα κιλά...Τέλος πάντων....Εσείς κορίτσια, πόσα κιλά πήρατε στις εγκυμοσύνες???:P

Εγώ νομίζω 17 λέω νομίζω γτ όταν νοσηλεύτηκα δεν ξαναζυγιστηκα ίσως να έφτασα τα 18-19 πάνω αλλά ήμουν 47 κιλά οπότε είχα περιθώριο θεωρητικά τουλάχιστον.Κι αυτο με διατροφή ασε....Κακώς τους άκουγες για το φαγητό γτ πραγματικά μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην εγκυμοσυνη το βάρος.Μια από τις διπλανες μου στο δωματιο του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε πριν γεννησω ανέβασε πίεση. Είχε πάρει άπειρα κιλά και μπήκε επιτόπου για καισαρική αρκετά πρόωρα. Και πριν μάθει ότι πρέπει να κάνει καισαρικη μου έλεγε ότι κάθε μέρα έτρωγε ένα κάρο γλυκά γτ τώρα που ήταν έγκυος ήθελε να το ευχαριστηθεί:shock: Εγω η άμοιρη μου πρόσφεραν διάφορα και δε μπορούσα να φαω.Τολμουσα;Κάθε μέρα αίμα για σάκχαρο έπαιρναν :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...