Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ρε Αρσινόη, τι ύψος έχεις μάνα μου και μπαίνεις στα 61 κιλά; Εγώ είμαι 62 με 1,68 ύψος (βέβαια, δεν είμαι καθόλου γυμνασμένη, να τα λέμε κι αυτά).

Mkcm, παίζει ρόλο κι η μάρκα, ρε συ! Σε diesel ή staff π.χ. 25 μη ελαστικό είναι πιο δύσκολο να μπεις απ' ό,τι π.χ. σε 25 ψηλοκάβαλο του zara ή του h&m, νομίζω. Επίσης, θα παίζει ρόλο κι ο σωματότυπος. Δεν ξέρω, θα μας πει κι η Αρσινόη.

Κι εγώ, πάντως, σε 25αρι, δεν έχω δοκιμάσει αλλά πολύ χλώμο το βλέπω :cool:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια γεια σας και καλή εβδομάδα και από εμένα!Το σαββατοκύριακο πήγε σχετικά καλά, έκανα λίγες παρασπονδίες αλλά ok, καμία σχέση με άλλες φορές!Πιστεύω κάτι θα δείξει η ζυγαριά επιτέλους την Παρασκευή!Βέβαια, παίζει ρόλο και το ότι ξεκίνησε και ο άντρας μου δίαιτα και δεν έχω να τον βλέπω να τρώει μπροστά μου κάτι κουβάδες ποπ-κορν κλπ...

Αρσινόη μπράβο που ξεκόλλησες επιτέλους, άντε σε λίγο θα δεις και το 5_ στη ζυγαριά και μετά.....θα πάρεις τελείως φόρα!

Αρχηγέ mkcm άντε κι εσύ ένα ουπςςςς θέλεις και μπήκες στο Dieselaki!

Βρε γειτονοπούλες της δίαιτας, για την κυτταρίτιδα τι κάνετε?Άραγε κάνουν δουλειά οι κρέμες ή απλά θέλει γυμναστική και διατροφή???

Κατερίνα - επίτιμη σε χαιρετώ!

Φιλάκια σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε γειτονοπούλες της δίαιτας, για την κυτταρίτιδα τι κάνετε?Άραγε κάνουν δουλειά οι κρέμες ή απλά θέλει γυμναστική και διατροφή???

Πηνελόπη, θα είμαι ειλικρινής μαζί σου :tongue:!

Η κυτταρίτιδα είναι θέμα διατροφής, άσκησης και κληρονομικότητας. Πράγμα που, για μένα, σημαίνει ότι, αν έχεις την τάση, οκ με τη σωστή διατροφή (+πολύ νερό) και άσκηση μπορεί να την διατηρείς σε ένα μίνιμουμ επίπεδο αλλά για να εξαφανιστεί... μπααα!

Κρέμες έχω δοκιμάσει κατα καιρούς κάποιες. Πολύ καλή, κατά την άποψή μου, ήταν μία της roc όμως θέλει συστηματική χρήση (2 φορές την ημέρα ανελλιπώς για να δεις αποτελέσματα σε 3-4 βδομάδες, αν θυμάμαι καλά) και όταν τη σταματήσεις είναι σαν μην την έβαλες ποτέ :rolleyes:. Δλδ, ίσως αν κάποιος έχει μεγάλο θέμα, να την ξεκινούσε μετά το Πάσχα π.χ. και να την έβαζε για όσο διαρκεί το καλοκαίρι (λόγω παραλίας και μαγιό) και μετά στοπ γιατί φτηνές δεν είναι και για μένα δεν αξίζει τον κόπο οικονομικά!

Επίσης, επειδή η κυτταρίτιδα σχετίζεται με τις ορμόνες, εξού και έχει "έξαρση" στην εγκυμοσύνη π.χ., αν θηλάζεις (σόρρυ, δε θυμάμαι), μη μπεις στη διαδικασία ν' ασχοληθείς. Βελτιώνεται με το τέλος του θηλασμού. Τουλάχιστον εμένα αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία.

Αυτάααα! Όπως βλέπεις έχω εντρυφήσει. Όχι τυχαία :rolleyes:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Θα με βάλετε στην παρεούλα σας;;;;

Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε δυναμικά από σήμερα και για τις επόμενες 5 εβδομάδες μέχρι τη βάπτιση του μωρού μας και τις διακοπές μας αμέσως μετά. Θέλουμε να είμαστε ευπαρουσίαστοι γονείς! Χαχα! Μου έχουν μείνει 4 κιλά από τη γέννα και δεν έπαιρνα τόσο καιρό απόφαση να ράψω το στοματάκι μου, αλλά ήρθε το καλοκαίρι και δεν πάει άλλο!Ξεκινάω στα 72 με ύψος 1,69 και εύχομαι όταν αποχαιρετήσω την παρεούλα σας να έχει αλλάξει το νούμερο!

okVgp3.pngf0C9p3.png

Διαφημίσεις

Konsta, καλώς ήρθες! 4 κιλάκια θα φύγουν αέρας!

Κορίτσια μου, είμαι 1.68 και τα τζιν μου είναι diesel και gap! To xxs! Αλλά έχω 10 χρόνια μπαλέτο στο ενεργητικό μου και 15 χρόνια στίβο, από 5 ετών αθλούμαι. Και από σώμα αχλάδι :tongue:

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Kiki, κάνεις πολύ υγιεινή διατροφή, ακόμα κι οι παρασπονδίες σου υγιεινότατες είναι! Οπότε μικρό το κακό με τα κιλά, ας πέσουν και πιο αργά, το θέμα είναι να μας γίνει συνήθεια η υγιεινή διατροφή.

Λοιπόν, κι εγώ εμφάνισα κυτταρίτιδα στα πόδια ψηλά στην εγκυμοσύνη, βέβαια δεν ξέρω αν έχει έξαρση στην εγκυμοσύνη όπως λέτε, αλλά σίγουρα φταίνε τα γλυκάκια που έφαγα έγκυος και επίσης ότι για 6-7 μήνες σταμάτησα να γυμνάζομαι. Με τη γυμναστική εμένα μου εξαφανίζεται κι η κυτταρίτιδα, η οποία όπως είπατε μου είναι κληρονομική!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλησπέρα!!!!Βρε κορίτσια τι νούμερο 25 διαβαζω;Δεν έχω χωρέσει πότε σε τέτοιο νούμερο και ήμουν πετσί και κοκαλο:shock: Τι νουμερο είναι αντίστοιχο σε h&h πχ;Γτ εγώ θυμάμαι τα παλιά τα χρόνια που ήμουν 45 κιλά το πολυ φορούσα 27 στα levis 501.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημερα σας κοριτσια!

Επεσα προσφατα πανω σε αυτο το θεμα και θυμήθηκα οτι και εγω πρεπει και θελω να χασω αρκετα κιλα! Δεν ξερω γιατι το εχω παραμελησει τοσο καιρο. Ειμαι 74 κιλα. Θελω να χασω τουλαχιστον 10 για αρχη! Λετε να τα καταφερω;

Επεξεργάστηκαν by vio.tz
-

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Καταρχήν να καλωσορίσουμε της νεοφερμένες. Καλωσήρθατε στην παρέα μας και σας εύχομαι ολόψυχα να χάσετε τα κιλάκια σας!!!!!!

Αρσινόη, ίδιο ύψος ήμαστε. Κι εγώ σώμα αχλάδι (ψωμάκια κυρίως). Εγώ, βέβαια, έχω πάψει να γυμνάζομαι από 18 χρονών, δηλαδή πριν 17 χρόνια ήταν η τελευταία μου προπόνηση και όπως καταλαβαίνεις μετά από αυτό το χάος. Αν δεν πάω όμως 50 κιλά στο 25άρι diesel δεν μπαίνω που να χτυπιέμαι κάτω. Στα Lee μπαίνω στο 27άρι άνετα πια...

Χθες κορίτσια πήγα κι άλλαξα ένα ρούχο που μου είχε πάρει δώρο η αδερφούλα μου. Βρήκα ένα πολύ ωραίο παντελονάκι και χωρίς να το δοκιμάσω πήρα το μίντιουμ...(μάρκα αττρατίβο) και μου είναι πολύ άνετο!!!!!!!!!!!! Γιούπι, γιούπι!!!!!!!!!!! Θα το φοράω πολύ φαρδύ μόλις αδυνατίσω (χοχοχοχοχοχοχο).

Επίσης, σιδέρωνα το βράδυ... Ο άντρας μου λέει: "Θα φάμε;" "Φάε, του απαντάω, εγώ έχω δουλειά". "Δε θα φας;" "Θα τελειώσω και θα δω". Η αλήθεια είναι ότι του είχα φτιάξει μια καρμπονάρα που μοσχομύριζε και πραγματικά μέσα μου έλεγα όλη την ώρα "δεν πειράζει, όταν τελειώσω θα φάω λίγο και από αύριο πάλι δίαιτα". Πέρασαν 5', πέρασαν 10', πέρασαν 15', τελείωσα το σιδέρωμα, πήρα παραμάσχαλα ένα μπουκάλι νερό και that's it.

Όταν θέλετε να φάτε κάτι, μην το κάνετε αμέσως, περιμένετε 15' και θα το έχετε ήδη μετανιώσει!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Α, εγώ ήμουν κολυμβήτρια και τακτική επισκέπτρια στο γυμναστήριο (5-6 προπονήσεις την εβδομάδα στο γυμναστήριο και 1 - 2 στην πισίνα καθημερινά).

Μόλις πέρασα στο πανεπιστήμιο προπονούμουν στα σφηνάκια.... :-P

Καλημέρα, κορίτσια! Vio.tz καλώς μας ήρθες!

Konsta, χαίρομαι που βρισκόμαστε και σε αυτό το θέμα! Εύχομαι γρήγορη απώλεια και να είσαι μια κούκλα στη βάφτιση!

Κορίτσια, διάβαζα για τα νούμερα των τζιν και θυμήθηκα ότι στα δικά μου δεν μπαίνω :(. Προς το παρόν φοράω τα παντελόνια της εγκυμοσύνης, αλλά πρέπει να πάω για ψώνια άμεσα.

Στα δικά μου τώρα, χθες η μέρα πήγε πολύ καλά. Ήπια μια σοκολάτα το πρωί. Το βραδινό μου ήταν ένα τοστ με τυρί χαμηλών λιπαρών. Έτσι, σήμερα τόλμησα να ζυγιστώ 70,5.

Μετάνιωσα για τις παρασπονδίες του ΣΚ, γιατί σκέφτομαιότι θα είχα χάσει κάτι παραπάνω. Από την άλλη πλευρά από την Τετάρτη έχασα 100 γρ. δεν είναι πολλά, αλλά είναι κάτι.

Αποφάσισα ο στόχος αυτής της εβδομάδας, (μιας και δεν είμαι έτοιμη να κόψω τα γλυκά) να είναι σαλάτα μεσημέρι - που τρώω και βράδυ, που δεν τρώω.

Αρχηγέ μας γράφαμε ταυτόχρονα!

Συγχαρητήρια, για την κάθοδο στα νούμερα! Ελπίζω να ακολουθήσω σύντομα.

Κορίτσια, εγώ είμαι παιδί του γυμναστηρίου το χειμώνα και το καλοκαίρι του περπατήματος. Και τώρα προσπαθώ να πήγαίνω καροτσάδα με τον άντρα μου. Αλλά με μωρό δεν μπορείς να προγραμματίσεις πολλά.

Από Σεπτέμβρη θέλω να πάω με το μωρό για baby yoga

Καλημέρα κι από μένα! Καλώς ήρθατε οι καινούριες στην παρέα!

Μκσμ, στα 50 εγώ θα ήμουν σίγουρα στα όρια ανορεξίας. Πώς γίνεται να θες με 1.68 να πας 50, βρε κορίτσι; Εγώ π.χ. στα 55 είμαι στα πιο κοκαλιάρικά μου, εκεί που όλοι μου λένε πρέπει να πάρεις κιλά. Τι να πω, θα παίζει κάποιο ρόλο και η μυική μάζα, αλλά δεν πιστεύω και τόσο πολύ πια.

Μεγειά το καινούριο παντελονάκι! Μ' αρέσει πολύ το στυλ attrattivo.

Παίζει κι ένα ρόλο σίγουρα ότι τα παντελονάκια μου τα έχω και καμιά 2ετία και είναι φορεμένα. Σε καινούριο 25ρι δε νομίζω να μπαίνω ακόμα άνετα. Αλλά απ' την άλλη τα φοράω και φαρδουλά στα 57 κιλά όταν φτάνω. Όπου νιώθει η κάθε μια άνετα για το σωματότυπό της, αυτός να είναι ο στόχος λέω εγώ!

Ιοιο, αυτά τα γλυκά είναι μεγάλη μάστιγα. Και μόνο αυτά να κόψεις θα χάσεις σίγουρα! Eίναι η αδυναμία μου και στους 2 πρώτους μήνες ζωής του μπέμπη μου με τα πολλά ξενύχτια και τους πολύωρους θηλασμούς έτρωγα πολλά (τα οποία αν δεν είχα φάει θα τα είχα χάσει όλα προ πολλού)

Επίσης, ρε κορίτσια, εγώ πιστεύω ότι τα 60 σίγουρα δεν είναι το πραγματικό μου, παίζει κι ένα ρόλο η έλλειψη περιόδου κι ο θηλασμός. Πάντως χθες πήγα για παπ στο γυναικολόγο πρώτη φορά μετά τον τοκετό και μου είπε ότι από τώρα και έπειτα (δηλ. 4ο μήνα) αρχίζουν οι χόνδροι της λεκάνης να μαζεύουν και να επανέρχεται στα προ εγκυμοσύνης. Δηλαδή έχουμε ακόμα να μπούμε όσες είμαστε φρεσκομαμάδες!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλημέρα και από εμένα!Κι εγώ πιστεύω κάτι καλό θα γράψω αύριο στο πινακάκι!Και το βραδινό φαγητό έχει μεγάλη σημασία,αλλά όποτε πω δε θα φάω το βράδυ, το μεσημέρι αυτόματα τρώω πιο πολύ!Mkcm μια που έχεις κάνει την Atkins,τελικά έχει αποτέλεσμα ή μόλις τη σταματήσεις κατευθείαν τα ξαναπαίρνεις?Θα μας την πρότεινες να την κάνουμε πχ καμιά εβδομάδα?Επειδή σε 1 μήνα είναι ο γάμος της αδερφής μου έλεγα να κάνω κάτι πιο δραστικό...Αλλά νομίζω πιο εφικτό θα είναι να μην τρώω τίποτα μετά το μεσημέρι...Εγώ έχω πρόβλημα στην κοιλιά.Πραγματικά είναι δυσανάλογη με το σώμα μου, με λες και έγκυο....Πολύ δύσκολη περίπτωση γιατί ό,τι μπλούζα, φόρεμα και να βάλω, ξεπετάγεται η κοιλιά και δε δείχνει καθόλου ωραίο....

Πάντως κορίτσια το αδυνάτισμα είναι πραγματικά μαραθώνιος......δε γίνεται τίποτα γρήγορα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...