Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ναι, ρε κορίτσια, δίκιο έχετε αλλά εγώ δεν απέχω και τόσο από ένα σωστό σωματικό βάρος. Αυτό νομίζω μου λέει. Δεν θα μου έλεγε τα ίδια αν ήμουν 90 κιλά με 1,64 ύψος! Γι' αυτό, νομίζω, ότι πρέπει να τον ακούσω, ε; ;)

Έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να τον ακούσεις και 90 κιλά να ήσουν. Αφού όμως εσύ θέλεις να χάσεις να το προσπαθήσεις.Ενταξει σε φυσιολογικά πλαίσια. Πχ αν ήσουν 50 και ήθελες να πας 45 δεν θα ήταν φυσιολογικός ο στόχος σου.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εγώ πάλι δεν μπορώ με τίποτα να συμβιβαστώ με την εικόνα του σώματός μου τα τελευταία 4 χρόνια. Είμαι δηλαδή εντός φυσιολογικού 62 κιλά, 1,68 ύψος, αλλά επειδή ήμουν πάντα αδύνατη - κοκκαλιάρα (δεν είμαι από τις τυχερές που τρώνε κι είναι αδύνατες, πάντα πρόσεχα) το φυσιολογικό δεν μου κάνει. Τελεία και παύλα. Και δε νιώθω καλά με μαγιώ χωρίς παρεό. Είμαι πολύ selfconcious.

Εγώ πάλι δεν μπορώ με τίποτα να συμβιβαστώ με την εικόνα του σώματός μου τα τελευταία 4 χρόνια. Είμαι δηλαδή εντός φυσιολογικού 62 κιλά, 1,68 ύψος, αλλά επειδή ήμουν πάντα αδύνατη - κοκκαλιάρα (δεν είμαι από τις τυχερές που τρώνε κι είναι αδύνατες, πάντα πρόσεχα) το φυσιολογικό δεν μου κάνει. Τελεία και παύλα. Και δε νιώθω καλά με μαγιώ χωρίς παρεό. Είμαι πολύ selfconcious.

Καλα κι εγώ δε μπορώ να συμβιβαστώ.Εγω φαντάσου ήμουν από τις τυχερές που δεν πρόσεχαν καν και ένα διάστημα έχανα κιολας γι αυτό και έφτασα στα 47 κιλά κιολας από 49-50.Εχω όμως ξαναπαχυνει αρκετά άλλες δύο φορές και δε μου κακοφαινεται τόσο όσο σε εσένα φαντάζομαι. Βασικά δε με νοιάζει να βάλω μαγιό και να κυκλοφόρησε στη πλαζ σκασίλα μου.Ομως θα προτιμούσα να νιώθω ακόμα πιο άνετα γενικά. Αντε να δουμε...

Κορίτσια στις πόσες βδομάδες είδατε διάφορα στα ρούχα σας;Πιστεύω θα πρέπει να χάσω 3-4 κιλά και παραπανω για να δω διαφορά.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα και από εμένα!

Και χθες έφαγα το γλυκό μου το απόγευμα. Το πρωί ήπια μία κρύα σοκολάτα. Ξέφυγα λιγάκι, ελπίζω να μην φανεί συη ζυγαριά την Τετάρτη :)

Πηνελόπη, από το να ξεφεύγεις 2-3 μέρες διάλεξε μία μέρα που θα ξεφεύγεις.

Εμένα ή αδυναμία μου είναι τα γλυκά και προσπαθώ να τα μειώσω.

Καλημέρα και από εμένα!

Και χθες έφαγα το γλυκό μου το απόγευμα. Το πρωί ήπια μία κρύα σοκολάτα. Ξέφυγα λιγάκι, ελπίζω να μην φανεί συη ζυγαριά την Τετάρτη :)

Πηνελόπη, από το να ξεφεύγεις 2-3 μέρες διάλεξε μία μέρα που θα ξεφεύγεις.

Εμένα ή αδυναμία μου είναι τα γλυκά και προσπαθώ να τα μειώσω.

Καλημερα!Υπάρχει σοκολάτα λάιτ το ηξερες;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν, κοριτσάκια, αν και πολλές απουσίες έγιναν σήμερα αισθητές - και ειδικά της επίτιμης αρχηγού μας Κατερίνας - σας φιλώ και σας στέλνω για Σ/Κ. Εύχομαι να προσέξουμε όλες πολύ - πολύ τις διατροφές μας και να επανέλθουμε τη Δευτέρα με πολλά μπράβο να μοιράσουμε. Αλλά ακόμα και να μη μοιράσουμε μπράβο γιατί θα έχουμε κάνει ατασταλίες, θα μοιράσουμε μπράβο, γιατί το φχαριστηθήκαμε, βρε!!!!!!!!!!!!!!! :-P

Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλημέρα και καλό ΣΚ!!!

Έχει κολλήσει η ζυγαριά μου στα 61,8, αλλά είμαι αισιόδοξη για το ΣΚ (χαχα, ναι, γτ μετά από 5 μέρες πήρα επιτέλους toilet)! Ελπίζω να τα πάμε όλες καλά!

Κατερινάκι, πού χάθηκες;

Mkcm, είσαι η νέα αρχηγός μας; Άντε να ξεκουράσεις την Κατερίνα και να πάρουμε όλες νέο κουράγιο, δεν είναι ώρα τώρα να κολλάμε! Εγώ τουλάχιστον χρειάζομαι μια ώθηση! Σας φιλώ και καλά να περάσετε!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλημέρα και πάλι!!!

Επιτέλους ξεκόλλησα!!! 60,9!!!

Από παρασπονδίες έχω να εξομολογηθώ: μια έξοδο με 1 κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ, 1 κομμάτι πίτσα και 4-5 πηρουνιές βάφλα με μερέντα και παγωτό, όλα αυτά σε 1 βραδιά! Και την Κυριακή ένα παγωτίνι σάντουιτς! Αυτά από μένα, αλλά είχε καιρό να πέσει η ζυγαριά μου και έπεσε μονομιάς 900 γραμμάρια. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλημέρα και πάλι!!!

Επιτέλους ξεκόλλησα!!! 60,9!!!

Από παρασπονδίες έχω να εξομολογηθώ: μια έξοδο με 1 κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ, 1 κομμάτι πίτσα και 4-5 πηρουνιές βάφλα με μερέντα και παγωτό, όλα αυτά σε 1 βραδιά! Και την Κυριακή ένα παγωτίνι σάντουιτς! Αυτά από μένα, αλλά είχε καιρό να πέσει η ζυγαριά μου και έπεσε μονομιάς 900 γραμμάρια. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας!

Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!

Αυτό το ΣΚ έκανα και εγώ τις παρασπονδίες μου. Το Σάββατο το βράδυ πίτσα και χθες σουβλάκι. Δεν έφαγα όμως γλυκά, μόνο φράουλες με ζάχαρη. Σήμερα η ζυγαριά έδειξε 71. Ελπίζω να οφείλεται σε κατακράτηση υγρών και μέχρι την Τετάρτη να πέσει.

καλημέρα κορίτσια. Το Σ/Κ πήγε σχετικά καλά, καθότι καλοκαιριάζει και όλο και κάποιος θα έρθει, θα πάμε, θα φέρει γλυκό, θα πάμε γλυκό, κοκ. Βγήκα λαβωμένη με λίγες παρασπονδίες, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι οκ.

Τώρα κάνω καλή κράτη για το ζύγισμα της Τετάρτης και αύριο το πρωί θα σας παραθέσω και τις μετρήσεις μου...

Για σήμερα το πρόγραμμα έχει:

Πρωί: αβγουλάκι

Μεσημέρι: μπριζόλα στο φούρνο με σαλάτα

Βράδυ: φρούτα.

Ενδιάμεσα λογικά δε θα φάω, γιατί στη δουλειά ξέχασα να πάρω και το απόγευμα θα είμαι έξω με τα παιδιά για δουλειές!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ioio, φράουλες με ζάχαρη δεν είναι τπτ, έφαγα κι εγώ και είδες ούτε που το ανέφερα :tongue:

Λοιπόν, είπα να δοκιμάσω τα τζινάκια μου τα αγαπημένα τα προ εγκυμοσύνης και ταρατατάν!!! Κούμπωσαν και πόσο μ' άρεσε η εικόνα!!! Πολύ μεγάλη ικανοποίηση, αχχχχ και είχα φοβηθεί μη δεν μπω ποτέ ξανά! Νούμερο 25 παρακαλώ! 1-2 κιλά ακόμη να χάσω και θα 'ναι και λίγο φαρδουλά όπως μ' αρέσει. Οπότε καλή συνέχεια και καλή μας δύναμη!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

καλημέρα κόρες

μπράβο Αρσινόη και mkcm!!!!! Ιοιο στανταρακι κατακράτηση!!!!

τι κίνηση ήταν καλέ σήμερα? μόλις μπήκα στη δουλειά, είχα πάρει το αυτοκίνητο!!!!!!!!μέγα λάθος, καλύτερα να περίμενα ως τις 10, το ίδιο θα ήταν!!!

λοιπόν τις ατασθαλίες μου τις έκανα το ΣΚ, τώρα τελευταία τα ΣΚ τα κάνω ΣΚΤΑ!!! χαχαχα που είσαι πηνελόποη μου? τα ίδια με σένα, καθημερινές είμαι στρατιωτάκι!!!

θα δείξει την Τετάρτη στο ζύγι.

δεν γράφω τι τρώω βαριέμαι ρε κόρες, σόρυ mkcm μου,

τις καθημερινές είναι σχεδόν τα ίδια με παραλλαγές στο κύριο γεύμα και τα φρούτα μου.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Α, ρε Αρσινόη!!!!!!!! Κι εμένα 25αρια είναι. Τα έχω κρατήσει αλλά ακόμα μέχρι το γόνατο ανεβαίνουν.... Άντε να μπω κι εγώ η έρμη.

Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και στις υπόλοιπες εύχομαι καλή διαιτητική βδομάδα!!!!!!!!!!!

Κατερίνα, μας έλειψες την Παρασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα μας!

Αρκετά ευχαριστημένη απ' το σ/κ μπορώ να πω :). Οι παρασπονδίες μου έγιναν Παρασκευή βράδυ και χθες βράδυ και περιελάμβαναν τα γνωστά για μένα: ξηρούς καρπούς :mrgreen:. Επίσης, δεν έκανα καθόλου γυμναστική.

Τα θετικά είναι ότι έφαγα πολύ σωστά, ψάρι ψητό, κοτόπουλο, πολλές σαλάτες, φρούτα κλπ. κι ότι ήδη σήμερα έχω κάνει το πρώτο μέρος της γυμναστικής μου :D.

Το σημερινό μενού περιλαμβάνει φακές με παντζάρια, μούσλι με αμυγδαλόγαλα έφαγα για πρωινό, το απόγευμα αχλάδι και το βράδυ μήλο-μπανάνα και μια μικρή χούφτα αμύγδαλα ωμά.

Αρσινόη, πας σούπερ! Μπράβο σου, είσαι πολύ κοντά!

Καλή συνέχεια σε όλες μας, κοριτσάκια! Και να μην το βάζουμε κάτω, ε! :D

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...