Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Όχι καλέ τα 4 κομματάκια.Βασικα θα κοιτάξω όταν πάω σπίτι και θα σου πω ίσως να είναι τα 6 κομματάκια τόσο.Δυστυχως σοκολάτα με 0 θερμίδες δε γίνεται λόγω λιπαρών :? αλλά δεν παίρνεις υδατάνθρακες από ζάχαρη. Κάτι είναι κι αυτό.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ έχω να εξομολογηθώ από το ΣΚ ότι έφαγα μια πίτα με καλαμάκι χοιρινό και μισή μπύρα και καθόλου γυμναστική :tongue: άντε και εις άλλα με υγεία!

Αυτό δεν είναι καν παρσσπονδία! Μια χαρά ;)

Mkcm, μόνο εγώ έφαγα πίτσα την Κυριακή, χωρίς μπύρες γιατί θηλάζω.

Κορίτσια, εκτός από την πίτσα, έφαγα κι από ένα γλυκό κάθε μέρα. Η Τετάρτη είναι κοντά, ελπίζω κάτι να έχω χάσει :)

γεια σας,

καπου λιγο χαθηκα, αλλα με τα παιδια ολο κατι συμβαινει.

Και εγω κατι του στιλ σωστη διατροδη προσπαθω.

Και εγω ψηφιζω σοκολατα με στεβια της ΙΟΝ αρκει να μην την τρωμε ολη.

τους αγωνισυικους μου χαιρετισμους σε ολες τις γοργονες

γεια σας,

καπου λιγο χαθηκα, αλλα με τα παιδια ολο κατι συμβαινει.

Και εγω κατι του στιλ σωστη διατροδη προσπαθω.

Και εγω ψηφιζω σοκολατα με στεβια της ΙΟΝ αρκει να μην την τρωμε ολη.

τους αγωνισυικους μου χαιρετισμους σε ολες τις γοργονες

Καλα τωρα κι αν καμιά φορά τη φάμε όλη δε τρέχει τίποτα. Είναι και μικρούλα αλλά οκ μια φορά στο τόσο εννοειται.Στο μεταξύ εγώ έχω στο σπίτι κρουασάν,φυστικοβουτυρο,μπισκοτα όλων των ειδών,πουρακια και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο.Να δω πόσο θα κρατηθώ και δε θα κάνω ντου στο ντουλαπι.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ioio, kι εγώ θηλάζω, αλλά μια φορά τη βδομάδα την πίνω μισή μπυρίτσα, με τις ευλογίες της παιδιάτρου! :mrgreen:

Κακάο, εσύ όντως ζεις ανάμεσα σε πειρασμούς :tongue: πραγματικά ηρωίδα!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Ioio, kι εγώ θηλάζω, αλλά μια φορά τη βδομάδα την πίνω μισή μπυρίτσα, με τις ευλογίες της παιδιάτρου! :mrgreen:

Και φαντάσου ότι χθες που είχε έρθει ο πατέρας μου έδωσε στη μικρή να φαει κρουασάν και μου το έβαζε κι εμένα η μικρη στο στομα.:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν σκέφτηκα καν να ρωτήσω, θα το κάνω στο επόμενο ραντεβού. Βέβαια, λόγω υπερπαραγωγής γάλακτος δεν πίνω μπύρα ούτε χωρίς αλκοόλ. Βέβαια, ένα ποτηράκι κρασί που και που, δεν είναι άσχημα.

Κακάο, σε θαυμάζω! Δεν μπορώ να αντισταθώ καθόλου!!!

Είναι που κάνω μόνο 6 μέρες δίαιτα μάλλον.Γενικα δε μπορώ να τα ξεφορτωθώ όλα αυτά. Κάθε βδομάδα έχουμε καινούργια παραλαβη από το παππού :lol: :lol: :lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν σκέφτηκα καν να ρωτήσω, θα το κάνω στο επόμενο ραντεβού. Βέβαια, λόγω υπερπαραγωγής γάλακτος δεν πίνω μπύρα ούτε χωρίς αλκοόλ. Βέβαια, ένα ποτηράκι κρασί που και που, δεν είναι άσχημα.

loio, η μπύρα έχει επίδραση στην παραγωγή σου μόνο αν καταναλώνεις μια κάσα σε κάθε γεύμα. Μισό ποτηράκι μια φορά την εβδομάδα δεν επηρεάζει ;).

Κατά τα άλλα ρώτα την παιδίατρο :).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Αχ βρε κορίτσια, πολύ δύσκολη ιστορία το αδυνάτισμα!Και απ'έξω φαίνεται τόοσο απλό.Σου λέει:Για να αδυνατίσεις, κόψε το φαΐ...τόσο απλά.Στην πράξη όμως ...χάλια...Εγώ ξαναπήρα κάνα κιλάκι, αλλά αυτή τη φορά δικαιολογώ τον εαυτό μου γιατί λόγω εξετάσεων, γιατρών κλπ,δεν ήμουν σε θέση να προσέχω διατροφή, άσκηση κλπ...!Αλλά τώρα που Δόξα τω Θεώ όλα καλά,θα ξανατραβήξω το δρόμο της Δόξας!Τρέμω για το αυριανό ζύγισμααααα!Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στο ύψος μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Πηνελόπη μου, πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά, εννοείται πως δικαιολογείτια το κιλάκι, αλλά τώρα ξεκινάς με δύναμη και με τέλειο κίνητρο, (έχεις το γάμο), αλλά είναι κοντινός τον Ιούλιο, οπότε πρόσεχεεεεεεεεεεεε πουλάκι μου!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα, κορίτσια και από εμένα!

Χθες έφαγα το παγωτάκι μου και σήμερα ελπίζω ότι θα είναι η πρώτη μέρα χωρίς γλυκό :) Χθες πήγαμε και καροτσάδα το πρωί, περπάτησα 1-1,5 ώρα και πολύ το ευχαριστήθηκα πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...