Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!Σήμερα ημέρα μέτρησης!Κρατηθείτε!

Βλέπω τελικά ότι το θέμα βάρους είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά παθολογικό!Δηλαδή όλες όταν νιώθουμε ότι θέλουμε να χαλαρώσουμε θα πάρουμε το παγωτό αγκαλιά και θα αρχίσουμε να σμιλεύουμε σιγά σιγά το μπολ...

Αυτό αν μπορούσαμε να νικήσουμε πιστεύω θα πηγαίναμε πολλά βήματα μπροστά, όμως αυτές τις εποχές, μία τα οικονομικά,μία τα θέματα υγείας μας πιέζουν και χωρίς να θέλω να αγιάσω τα γένια μου,πιστεύω αξίζει να είμαστε λίγο πιο επιεικείς με τον εαυτό μας γιατί ένα γλυκάκι ή μία παρασπονδία μας θυμίζει ότι κάνουμε σκανδαλιά και γελάει και λίγο το χειλάκι μας!

Μην ξεχνάτε ότι παλιά τέτοια εποχή κάναμε δίαιτα, όχι για την παραλία που βρίσκεται 10 λεπτά από το σπίτι μας, αλλά για το νησί που θα πηγαίναμε διακοπές και για τα αέρινα καφτάνια που θα αγοράζαμε εκεί......

Κατερινούλα,πάλι 72.2 εγώ και πάλι καλά να λέμε γιατί κάπου αφέθηκα!Την Κυριακή το πρωί όμως ήμουν 71,4 οπότε επιφυλάσσομαι για come back που λέει και η Λαίδη!Φιλάκια σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα!

Μπαίνω κι εγώ πρωί πρωί, γιατί θα πάω απ' τη δουλειά να ανανεώσω την αδειά μου, ν' αναφερθώ για το πινακάκι μας και είμαι τόοοοοσο χαρούμενη: 56,5!!!

Με βοηθάει πάρα πολύ η παρεούλα εδώ :D!

Συμφωνώ με την Πηνελόπη ότι είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα και το πιο σημαντικό να μην αφήνουμε να μας "παίρνει η μπάλα" όταν παραστρατούμε, γιατί όλες θα το κάνουμε κάποιες φορές. Είναι ανθρώπινο κι ωραίο να συμβαίνει πότε πότε, αρκεί να μη μένουμε εκεί και να πηγαίνουμε παρακάτω. Η παρέα εδώ βοηθάει πολύ σ' αυτό!

Κατερίνα, τα νέα σου απ' τις εξετάσεις;

Φιλιά σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα κι από μένα! Αρχηγέ, πώς πήγε χθες; Όλα καλά; Φαντάζομαι θα ξεκουράζεσαι και θα αναρρώνεις και θα χαλαρώνεις!

Αν είσαι έτοιμη για πινακάκι πάλι, εμένα βάλε με στα 62,7 από 63,6 της προηγούμενης εβδομάδας.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, κι εγώ ψυχολογικό θεωρώ πως είναι το θέμα της επιμονής και της πειθαρχίας, έχω κι εγώ κάθε εβδομάδα 1-2 μέρες που κυλάω και κάνω παρασπονδίες, αλλά ευτυχώς πάντα στο νου μου έχω τη σωστή μερίδα πια, μου έγινε συνήθεια. Οπότε κι οι παρασπονδίες είναι στο είδος της τροφής, όχι στην ποσότητα, θα 'ναι 1 μπάλα παγωτό, 1 πίτα σουβλάκι, 2 τετραγωνάκια σοκολάτας και τέτοια πάνω κάτω.

Και όπως λέτε πρέπει να πείθουμε τον εαυτό μας ότι αυτή η χάλια μέρα δεν τινάζει στον αέρα όλη μας την προσπάθεια, την επόμενη μέρα συνεχίζουμε σα να μη συνέβη τίποτα. Επίσης, εγώ μου λέω ότι θα 'ναι μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια και δεν θυμίζω στον εαυτό μου συνεχώς τον τελικό στόχο για να μη μου φαίνεται βουνό. Λέω έχεις μήνες, θα τα χάσεις με επιμονή.

Κι ένα ακόμα που λέω στον εαυτό μου όταν με πιάνει τρέλα για γλυκό: θα το φας, θα το απολαύσεις για 5 λεπτά και μετά τι θα σου μείνει; Οι τύψεις! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

καλημέρα κόρες,

αρσινόη μου, ζεις μας οδηγείς!!! είσαι παράδειγμα!!!!

mkcm και κικι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κορίτσια μου

οι εξετάσεις αίματος βγήκαν, (κάποια ανεβασμένα, κάποια καλά)

πιστεύω ότι οι ταχυκαρδίες ήταν από την δόση του Τ4, είναι πολύ ψηλή

σήμερα απόγευμα πάω για βιοψία/παρακέντηση

και αύριο Πεμπτη στην ενδοκρινολόγο

θα σας πω λεπτομέρειες την Παρασκευή (ανάλογα τι θα μου πει η ενδοκρινολόγος)

(το σίγουρο είναι ότι έχω μεταβολικό σύνδρομο, ινσουλινοαντίσταση και όζους θυροειδή με αυτοάνοση Χασιμότο)

προσπαθώ για την δίαιτα του γιατρού, κάτι ψιλοκαταφέρνω, αλλά δεν έχω ξαναξεκινήσει περπάτημα γμτ, αν και το θέλω πολύ, με έχουν τσακίσει οι ταχυκαρδίες, λαχανιάζω ξαπλωμένη, άντε να πάω αύριο να μου αλλάξει την δόση του Τ4.

ετοιμάζω το 8ο πινακάκι μας, και επανέρχομαι.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Είπα και εγώ να ζυγιστώ σήμερα και είδα πάλι τη ζυγαριά στα 65. Τι στο καλό κάνω λάθος? Βέβαια 67,2 ήμουν στην αρχή οπότε κάτι έγινε. Το ποδήλατο που με ενδιαφέρει και πολύ, πάει τέλεια. Ξεκίνησα να κάνω 5 λεπτά από 2 φορές την ημέρα, επειδή δεν άντεχα παραπάνω, και χθες με τη μία έκανα 23 λεπτά. Βλέπω και διαφορά ήδη στα πόδια μου και στην κοιλιά. Μάλλον ο συνδυασμός βοηθάει, σε αντίθεση με την ψυχολογία. Συνεχίζω όμως και προσέχω τι τρώω γιατί που θα πάει, θα κατέβει και η ζυγαριά. Α χθες έκανα και λίγους κοιλιακούς, να βοηθήσω την κοιλίτσα. Αυτά από εμένα. :D

============11/5===17/5==εβδομαδιαία==Συνολικά==στόχος

1η.mkcm======64,0=====62,0====-2.0 =====(-6,0)=====50

2η. Αρσινόη====63,7==== 62,7=====-1.0=====(-17,3)====57

2η.kiki v=======57,5=====56,5=====-1.0=====(-4,0)====51

3η. eirinich=====64,8=====65,0=====+0,2====(-2,2)=====60

4η. Pinelopilar===72,2====72,2=======0,0===(-2,80)=====64

4η.katerina71====86,7====86,7=====0.0====(-5,3)=====64

Α.Jellyfishch====63.1================(-4,9)======

Α. Matri======68,6============= ====(-1,9)====63

Β.Mamoulamou==65.3================(-5,7)=====60

Γ. mpougos======62.7================(-2,0)===60

Ε. vicko=========69,4=========================

Κόρες ζητώ συγνώμη για τυχόν λαθάκια.....

ΕΠΟΜΕΝΟ 9ο ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/5/2016,

Έχουμε 44 ημέρες για το καλοκαιράκι μας!!!! (έως 1/7)

πω πω !!! πως περνάει ο καιρός!!!!

Όμως, όμως όμως!!!!!

Σε 44 μέρες γίνονται ακόμη και ΘΑΥΜΑΤΑ ή παπάδες λαικιστί!!!!

2100673xf08t0iw7m.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημερα Κόρες!!!

Λοιπόν, 68,9 σημερα... (Και παλι καλα να λεω με μονο 2 σωστές μερες δίαιτας...)

Χάρηκα βέβαια που ειδα το 68 και έφυγα απ το 69, αλλα τωρα ανυπομονώ για το 67 :)

Πρέπει να συγκρατηθώ μ αυτούς τους πειρασμούς που μασουλάει ολη την ωρα ο άντρας μου... Αχ! Την καλημερα μου κ καλα αποτελεςματα κ στα υπόλοιπα κοριτσια!

καλημερα,

συγνωμη για την καθυστερηση, αλλα λογω πανελληνιων υπηρχε δυσκολια.

Λοιπον 68, 3. Λιγο μειον και εγω. Αλλα μειον και αυτο μου δινει θαρρος.

Εχω μηνες να δω το 70 και το 69. Ηδη ονειρευομαι το 67. Αργα αλλα σταθερα.

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολες

Διαφημίσεις

καλημέρα κόρες!!!

μπράβο Matri και vicko!!!!!!!!

σήμερα βραδάκι πάω στην ενδοκρινολόγο μου

με τα αποτελέσματα των ορμονικών εξετάσεων

την άλλη τετάρτη παίρνω τα αποτελέσματα της παρακέντησης

ελπίζω η ενδοκρινολόγος να με βοηθήσει στο αδυνάτισμα

θα σας γράψω τα νεότερά μου αύριο

από άσκηση τίποτα, από διατροφή το παλεύω

νεράκι πίνω, είμαι σταθερή στα κιλά, αλλά περιμένω να αδιαθετήσω

αυτααααααααα

φιλάκια πολλά

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κορίτσια, μπαίνω στα γρήγορα για μια καλημέρα!!!! Πνίγομαι σήμερα!!!!!!

Κατερινιώ, περιμένω εναγωνίως νέα σου αύριο από τον ενδοκρινολόγο!!!!!!!!! Να σε βοηθήσει με το αδυνάτισμα, αλλά κυρίως να βάλει την υγεία σου σε μια ρέγουλα. Υγεία πάνω απ' όλα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια και καλά διατροφικά αποτελέσματα!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κι από μένα! Κατερίνα, καλά αποτελέσματα, όλα θα τα ρυθμίσεις με τον καλύτερο τρόπο! Και μετά θα πάρουν όλα το δρόμο τους. Περιμένουμε νέα σου!

Ματρι, καλή επιτυχία για τα παιδιά σου στις εξετάσεις και καλή δύναμη!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλημέρα κορίτσια! Κατερίνα καλή επιτυχία με όλα και πάνω από όλα η υγεία. Ας έχουμε και κανένα παραπάνω κιλό δεν πειράζει.;) Λοιπόν να σας πω για μένα από διατροφή το παλεύω, από άσκηση τα πάω πολύ καλά. Κάθε μέρα και λίγη ώρα παραπάνω στο ποδήλατο, το οποίο με βοηθάει πολύ. Νιώθω ότι κάτι κάνω, δεν κάθομαι αραχτή και τρώω. :D Α, πάλι σήμερα με ρώτησε γνωστή μου αν είμαι έγκυος, η οποία βέβαια κάθε φορά που με βλέπει με ρωτάει αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να τους καταλάβω πραγματικά. Η μαμά μου με λέει είσαι αδύνατη στα πόδια και γενικά, και φαίνεται πιο έντονα η κοιλιά σου, γι αυτό σε ρωτάνε. Αλλά και πεστε ρε κορίτσια ότι είμαι έγκυος στους πρώτους μήνες, θα κάθομαι να το λέω σε όλυς? Εγώ ποτέ δεν ρωτάω ακόμη και πολύ γνωστή μου να είναι? Αυτοί όλοι πόσο αδιάκριτοι πια? Αλλά άρχισα να τους γράφω και να μην δίνω σημασία, όπως μου είπατε και εσείς. :D

Μπράβο, Κατερινάκι!

Σίγουρα θα σε βοηθήσει η ενδοκρινολόγος και για την υγεία σου και για την απώλεια βάρους :-D!

Και τα αποτελέσματα της παρακέντησης μια χαρά θα είναι!

Mkcm, πώς πάει η χημική; Παλεύεται;

Εγώ συνεχίζω με συνέπεια τη γυμναστική. Ρε κορίτσια, χωρίς να χάσεις ιδιαίτερο βάρος βλέπεις σημαντική διαφορά με τις δυναμικές ασκήσεις! Οκ, η αερόβια άσκηση (περπάτημα, τρέξιμο, ελλειπτικό, ποδηλασία), τουλάχιστον για το χρόνο που μπορούμε να διαθέσουμε εμείς σαν μαμάδες, εργαζόμενες κλπ. (π.χ. 20'-30'), σίγουρα βοηθάει. Πρώτα απ' όλα την υγεία μας και γι' αυτό είναι απαραίτητη αλλά και στην απώλεια βάρους, σε συνδυασμό με διατροφή.

Όμως, οι δυναμικές ασκήσεις δίνουν σχήμα στο σώμα, οπότε και πριν χάσεις έχεις μια καλύτερη εικόνα. Και δεν χρειάζεται και ιδιαίτερος χρόνος. Πιστεύω 10' με συγκεκριμένες ασκήσεις (έχει στο ίντερνετ χίλιες προτάσεις από τέτοια εξπρές γυμναστική και μάλιστα ανάλογα με τα σημεία που επιθυμεί κανείς να δουλέψει περισσότερο) που επαναλαμβάνονται κάθε μέρα, πολύ σύντομα δίνουν αποτέλεσμα.

Καλημερούδια! Πλησιάζει σ/κ :wink:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...