Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

EΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!

καλως το κοριτσι μας !!!

ολα καλα????

Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι ακόμα μου χρωστάνε, ΜΙΣΩ τη ζέστη, ψάχνουμε αίμα για να κάνει αύριο (κι όχι απο βδομάδα κι αν) εγχείρηση ο πεθερός, είναι πιασμένη άσχημα η μέση μου και - δεν ξέρω αν το 'πα - ΜΙΣΩ τη ζέστη, κατά τ' άλλα, είμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! :mrgreen::twisted:

Υ.Γ. Σέρνεται σήμερα το φόρουμ ή σέρνεται η σύνδεσή μου; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια σου Μαεστρία!!!! επιτέλους !!!!!! σ΄έχασα, πάει και το μουντιάλ....τους είδα όμως τους αγώνες....ευχαριστώ για τα καλά λογάκια!!!!

Μπαπ, το είπες πολύ ευγενικά! έχεις δίκιο δεν τρελαίνομαι με θέμα δίαιτα. Τρελαίνομαι όμως με τη διατροφή γιατί θέλω ΠΟΛΥ προσοχή στα λιπαρά και ΠΟΛΥ γυμναστικούλα....και το τελευταίο ειδικά δεν μου πολυβγαίνει......είμαι αισιόδοξη όμως! αυτή την αισιοδοξία την κόλλησα εδώ....

Καλά,ε! και να φανταστείτε ότι τόσους μήνες ανέβαζα, κατέβαζα διάφορες φωτο και νόμιζα ότι τις βλέπατε.........ααααααααααααα, είμαι για τα σίδερααααα.............

Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι ακόμα μου χρωστάνε, ΜΙΣΩ τη ζέστη, ψάχνουμε αίμα για να κάνει αύριο (κι όχι απο βδομάδα κι αν) εγχείρηση ο πεθερός, είναι πιασμένη άσχημα η μέση μου και - δεν ξέρω αν το 'πα - ΜΙΣΩ τη ζέστη, κατά τ' άλλα, είμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! :mrgreen::twisted:

πφφφ.....δεν σας εχουν πει ποτε θα πληρωθειτε γι αυτα που σας οφειλουν???

σε ποιο νοσοκομειο θα την κανει?....αν ειναι καπου κοντα να πω στους δικους μου να πανε για αιμα....εγω δυστηχως δεν επιτρεπεται να δινω :?

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

υπομονηηηηηηηηηηη...καλοκαιρι ειναι...ζεστη θα κανει :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Υ.Γ. Σέρνεται σήμερα το φόρουμ ή σέρνεται η σύνδεσή μου; :confused:

ΟΧΙ μωρο μου το φορουμ σερεται εσυ καλα πας φιλακια !!!

πφφφ.....δεν σας εχουν πει ποτε θα πληρωθειτε γι αυτα που σας οφειλουν???

σε ποιο νοσοκομειο θα την κανει?....αν ειναι καπου κοντα να πω στους δικους μου να πανε για αιμα....εγω δυστηχως δεν επιτρεπεται να δινω :?

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

υπομονηηηηηηηηηηη...καλοκαιρι ειναι...ζεστη θα κανει :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ για την προσφορά!

Στο Γεννηματάς (Θεσσαλονίκη) θα την κάνει και - απ' ότι ξέρω - μπορείς να δώσεις οπουδήποτε κι απλά δηλώνεις όνομα και νοσοκομείο. Εγώ είδα δώσει στο Ιπποκράτειο αίμα για έναν ασθενή στη Λάρισα.

Αλλά, θέλω να πιστεύω, θα βολευτούμε από φίλους, γνωστούς και συγχωριανούς (δικούς μου :mrgreen:) και - φυσικά - από εμένα! (2η φορά φέτος!)

Αν φτάσουμε οριακά θα σου πω κοριτσάκι. Ευχαριστώ. :D

Μου τη δίνει το καλοκαίρι και μου τη δίνει η ζέστη. Πάντα, παντού και πάντοτε!

Για λεφτά κουβέντα... :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαεστρία!!!! επιτέλους !!!!!! σ΄έχασα, πάει και το μουντιάλ....τους είδα όμως τους αγώνες....ευχαριστώ για τα καλά λογάκια!!!!

Μπαπ, το είπες πολύ ευγενικά! έχεις δίκιο δεν τρελαίνομαι με θέμα δίαιτα. Τρελαίνομαι όμως με τη διατροφή γιατί θέλω ΠΟΛΥ προσοχή στα λιπαρά και ΠΟΛΥ γυμναστικούλα....και το τελευταίο ειδικά δεν μου πολυβγαίνει......είμαι αισιόδοξη όμως! αυτή την αισιοδοξία την κόλλησα εδώ....

Καλά,ε! και να φανταστείτε ότι τόσους μήνες ανέβαζα, κατέβαζα διάφορες φωτο και νόμιζα ότι τις βλέπατε.........ααααααααααααα, είμαι για τα σίδερααααα.............

δεν ειπα τιποτα ''ευγενικα''....δεν το διατυπωσα σωστα μαλλον

τη γυμναστικη την χρειαζεσαι για να διατηρησεις αυτο που ηδη εχεις ;)

εχεις μια χαρα στρωτο και ωραιο σωματακι!!!!!!

οσον αφορα τη διατροφη εννοειται οτι ολοι μας πρεπει να τρεφομαστε σωστα οχι μονο για να φτιαξουμε κορμι...αλλα για να εχουμε καλη υγεια !!!!

εφόσον δεν τα πας καλα με τη γυμναστικη .....εφαρμοσε το εξης καθε φορα που θα πηγαινεις για μπανιο (και στις διακοπες) να κολυμπας μιση ωρα το ελαχιστο.....κολυμπι ομως εεε???? ;)....η καλυτερη γυμναστικη για ολοκληρο το σωμα και ολες τις μυικες ομαδες ;)

i.gifempty.gifempty.gifa.gifm.gifempty.gifempty.gifb.gifa.gifc.gifk.gif

welcome backkkkkkkkkkkkkkkkkk 000203FB.gif

:) Νομίζω ότι έλυσα το πρόβλημα.....για να δούμε.......:confused:

σας κάνω μια αντιγραφή-επικόλληση:

Each album can have a title ('Joe's Holiday to Nepal'), a description ('A bunch of photos from my recent adventure') and can be of three different types: Public, Private or Profile.

• Public albums can be viewed by anyone
  • Private albums can only be viewed by site staff (moderators, administrators) and your Friends and Contacts (info)
  • Profile albums are viewable only by you. However, you can use the images to customize your public profile (info)

Σε εμένα είχε τη ρύθμιση profile album, οπότε την άλλαξα και την έκανα public album. Noμίζω ότι μπορείτε να με βλέπετε όλες τώρα......

Εγώ τις είδα!!!!!μια χαράααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

δεν το ήξερα ότι μπορούμε να στείλουμε αίτημα φιλίας και εδώ!:rolleyes:

Γειά σου mpapppppppppp!!!!!!!!

Ερωτησούλα γιατί μπερδεύτηκα, το τοστάκι (σικάλεως ή πολύσπορα) συγκαταλέγεται στους υδατάνθρακες;;;;;;:oops:

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Στο Γεννηματάς (Θεσσαλονίκη) θα την κάνει και - απ' ότι ξέρω - μπορείς να δώσεις οπουδήποτε κι απλά δηλώνεις όνομα και νοσοκομείο. Εγώ είδα δώσει στο Ιπποκράτειο αίμα για έναν ασθενή στη Λάρισα.

Αλλά, θέλω να πιστεύω, θα βολευτούμε από φίλους, γνωστούς και συγχωριανούς (δικούς μου :mrgreen:) και - φυσικά - από εμένα! (2η φορά φέτος!)

ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει.....οτι χρειαστεις ομως... απλα πες μου ;)

γειά σας κι από εμένα!

Ελλη μας δουλεύεις νομίζω!!!! Εσυ έχεις αποφοιτήσει και δεν το ξέρεις μου φαίνεται!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: είσαι μια κούκλα!

Μαεστρία μου κουράγιο.... κουράγιο... κουράγιο......

κι εγώ δεν αντέχω τη ζέστη βρε κορίτσια... μπλιαχ

τώρα σας γράφω και τρωω (μαρουλοσαλατα + 2 αυγά βραστά)

το βράδυ έχω κοκοκό βραστό με χόρτα!

χθες φιλέτο πέρκας με χόρτα (παίζει πολύ χόρτο τελευταία.... χιχιχιι)

μπαπάκι ευχαριστώ για την ενημέρωση! προς το παρόν ακολουθώ το πρόγραμμα της διαιτολόγου το οποίο είναι παρόμοιο με το δικό σου (λίγο πιο αυστηρό όμως... αλλά δεν πειράζει καλό μου κάνει να μαζεύομαι.....)

σε γενικές γραμμές καλά τα πάω, από άποψη διατροφής προς το παρον και σκόρδα .... άψογα, από κέφια καλά , από άσκηση μέτρια αλλά keep walking!

xixiixixixiiii :mrgreen:

ΟΧΙ μωρο μου το φορουμ σερεται εσυ καλα πας φιλακια !!!

Αυτό το είχα κι εγώ απορία.....σαράντα φορές έχω κοιτάξει το ρούτερ μήπως έχει πρόβλημα:?......και σαν να μην έφτανε αυτό ο σκληρός με ειδοποίησε ότι ανέβασε 56 βαθμούς αυτή τη στιγμή!!!:| στους πόσους καίγεται;;;;;;:confused:εεεεεε;;;;;;;;;;;:confused: βλέπεις Μαεστρία, όλοι και όλα ζεσταίνονται.......

Διαφημίσεις

εφόσον δεν τα πας καλα με τη γυμναστικη .....εφαρμοσε το εξης καθε φορα που θα πηγαινεις για μπανιο (και στις διακοπες) να κολυμπας μιση ωρα το ελαχιστο.....κολυμπι ομως εεε???? ;)....η καλυτερη γυμναστικη για ολοκληρο το σωμα και ολες τις μυικες ομαδες ;)

το κολύμπι το λατρεύω, είναι η μόνη άσκηση που πραγματικά μπορώ να κάνω σωστά και ολοκληρωμένη (μόνο πεταλούδα δεν κάνω γιατί επιβαρύνεται η μέση μου)

θα ήθελα να μπορώ να κολυμπάω χειμώνα καλοκαίρι!!!!

(το έχω κάνει στο παρελθόν σε πισίνα)

γιατί όμως ρε παιδάκια στην ελλάδα θεωρείτε πολυτέλεια και οι πισίνες είναι τόσο δυσέρευτες ή πανάκριβες????!!!!!!!!

έξαλλη με κάνει αυτό το θέμα, το έχω ψάξει και οι περισσότερες τα απογεύματα είναι κλεισμένες για ομάδες ή για παιδάκια.... γκρ!!!! οι ιδιωτικές είναι απλησίαστες!

Αυτό το είχα κι εγώ απορία.....σαράντα φορές έχω κοιτάξει το ρούτερ μήπως έχει πρόβλημα:?......και σαν να μην έφτανε αυτό ο σκληρός με ειδοποίησε ότι ανέβασε 56 βαθμούς αυτή τη στιγμή!!!:| στους πόσους καίγεται;;;;;;:confused:εεεεεε;;;;;;;;;;;:confused: βλέπεις Μαεστρία, όλοι και όλα ζεσταίνονται.......

εγω να πω την αληθεια ζεστη δεν εχω λογο κλιματισμου ετσι ειμαι μια χαρα !!!

ελλι προσεχε σα να ανεβασε πολυ την θερμοκρασια ο Η/Υ αν σκουξει κιολας εγω να απομακριθεις χιχιχιχιχιχι!!!!!!! :tongue:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πεθερό!!!!!!!

αίμα ουτε εγώ μπορώ να δώσω (υποτασική) αλλά μπορώ να πω σε γνωστούς μου αιμοδότες!!

Για τα λεφτά και εμάς τσιμουδιάααα, αλλά αύριο πάω και ρωτάω/ ζητάω όλα τα χρωστούμενα.:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...