Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

δες στα μηνυματα...σου εχω κανει αιτηση φιλιας...πρεπει να κανεις accept=να με δεχτεις σαν φιλη σου για να τις δω μαλλον ;)

Έκανα accept.....ανέβασα άλλη μία από Ζαρούχλα....μη μου πείτε ότι κάνω βλακείες..............κορίτσια, έχει δει καμμία άλλη φωτο στο προφίλ μου ή τζίφος; :confused:

Βρε Μαράκι, εγώ βλέπω τις φωτο σου κανονικά, χωρίς αιτήσεις........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Έκανα accept.....ανέβασα άλλη μία από Ζαρούχλα....μη μου πείτε ότι κάνω βλακείες..............κορίτσια, έχει δει καμμία άλλη φωτο στο προφίλ μου ή τζίφος; :confused:

Βρε Μαράκι, εγώ βλέπω τις φωτο σου κανονικά, χωρίς αιτήσεις........

χμμμ...ναι μαλλον δεν εφταιγε αυτο....ακομα δεν τις βλεπω....:?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ελλη μου πηγαινε στον πινακα ελγχου σου στο profile privacy μάλλον εκει πρεπει να κανεις καποια ρυθμιση ωστε να βλεπουμε τις φωτο σου ;)

Κοριτσάκια γειά σας κι από εμένα!!!!!!!!

Γεωργία δεν έχω λόγια! είσαι μια κομψότατη κοπελάρα!!!!!!

όσο για τη θέα, τη γάτα και τον Αη Μήτσο.... σούπερ επίσης!

Που συμβαίνουν όλα αυτά; επίσης την ιστορία για το αγριογούρουνο δεν την ξέρω είμαι πιο νέα μάλλον........

Ελλη μας καλώς την !!!!!!!! πέρασες σούπερ ε;;;;; φαίνεται στη διάθεση σου!!!!!

Στη Ζαρουχλα αδερφές μου στη Ζαρούχλααααααααααααα :mrgreen:

τα πας μια χαρα....εισαι σταθερη και αυτο ειναι πολυ θετικο....και σαν αποτελεσμα θα εχεις να ΜΗΝ τα ξαναπαρεις....ειδικα που η διατροφη σου εχει γινει τρόπος ζωης !!!!!.....είσαι το ''κατωρθομα'' μου.....θυμάστε τι σας έλεγα στα πρωτα μου πόστ στο Parents.gr εεεε?????????????

Να και ο Τσέχωφ .... χιχιιχιχιχιιιι ποιά μόσχα και βλακειες??!!!! Στην Ζαρούχλα και πάλι στην Ζαρούχλα! :tongue::tongue::tongue:

Αρχηγέ δεν ήμουν στο γκρουπάκι τότε... για πες να με πωρώσεις !!!!!

Ντινάκι ... είσαι δύναμη!!!!!! Μαεστρία .... καλή δύναμη!

Ζωή κι εγώ θέλω διακοπές... αλλά αργώ ακόμα.......

σας φιλώ

Διαφημίσεις

profile privacy είναι ΟΚ. Όλα μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι. Δεν τα είχα σκαλίσει αυτά. Θα ψαχτώ να δω τι φταίει......κρίμα.......

Κωνσταντίνα, τι ερώτηση είναι αυτή; και βέβαια, ΟΛΕΣ σας θεωρώ φίλες μου! άλλο αν εγώ δεν ασχολούμαι με friend request και τα ρέστα.....

Κοριτσάκια, σας παρακαλώ, κάντε ένα κόπο.....καμμία δε βλέπει φωτο στο άλμπουμ του προφίλ μου; φαίνεται άλμπουμ στο προφίλ μου; και αν φαίνεται, ανοίγει;

επειδη η Τσιπουριτσα δεν ηταν απο την αρχη στο παρεακι μας σκεφτηκα να ξαναβαλω τη διατροφουλα μου των 3-4 εβδομαδων που καιει το ΛΙΠΟΣ!!!!

τσιπουριτσα αυτο που ειχα πει στα κοριτσια ειναι να τους γινει τροπος ζωης η σωστη υγειηνη διατροφη.....εκτος του οτι με τη διατροφη εχεις ενα καλλιγραμμο σωμα....πανω απο ολα εχεις καλη υγεια!!!!!!!!!!!

Πρωινο : ενα καφε (με λιγη ζαχαρη) , μια φρυγανια με μελι ,ενα χυμος φρεσκοστυμενο πορτοκαλι

Δεκατιανο : ενα γιαουρτι με λιγα λιπαρα (προτιμω το total 2%) και ενα φρουτο

Δωδεκατιανο : ενα μπωλ με δημητριακα

Μεσημεριανο : πρωτεινη με σαλατα (σαλατα χωρις ντοματα !)

δλδ ψαρι ,κοτοπουλο, μοσχαρι (οχι χοιρινο)

στο μεσημεριανο μπορειτε επίσης να τρώτε και οσπρια φακες-σουπες με λαχανικα-ψαροσουπες , λαδερά με και το λαδι να το προσθετετε στο τελος του μαγειρεματοςκτλ....και γενικα οτιδηποτε δεν ειναι υδατανθρακας και λιπαρο οπως για παραδειγμα τυρια !!!!...

στο μεσημεριανο σας μπορειτε να προσθεσετε και υδατανθρακες αλλα σε περιορισμενη ποσοτητα, ενα μικρο κουπακι (υδατανθρακες = πατατα-ρυζι-μακαρονια).

Αν μπορειτε να αποφυγετε τους υδατανθρακες θα εχετε καλυτερα

αποτελεσματα !

Απογευματινο: αν πεινασετε φατε φρουτο ή ενα μπαρ ή ενα γιαουρτακι με ενα κρακερ!!!!

Βραδινο : ενα μπωλ με δημητριακα ή μια σαλατα (ΟΧΙ ντοματα)

Τips: στις σαλατες σας που εχουν ξυδι ή λεμονι μην βαζετε αλατι...παιρνουν τη γευση απο το λεμονι και το ξυδι....το ιδιο μπορειτε να κανετε και στα ψητα σας....βαζετε το λεμονακι και δεν καταλαβαινετε οτι ειναι αναλατο!!!;)

και φυσικα ΜΗΝ ξεχνατε να πινετε ΠΟΛΥ νερο!!!!

δοκιμαστε το για 3 εβδομαδες και αν δεν δειτε αποτελεσμα ελατε να με πλακωσετε στο ξυλο icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif

όσο για το θεμα της ασκησης για οσες δεν μπορειτε να πατε γυμναστηριο εχω πει:

*περπατημα οσο μπορειτε κ προλαβενετε....παντα ΓΡΗΓΟΡΟ ομως ποτε χαλαρο κ αργο icon_wink.gif...οταν επιστρεφετε σπιτι καντε λιγες διατατικες (1 λεπτο ειναι)

*ΤΕΛΟΣ το ασανσερ ακομα και αν ειστε ελαφρα φορτωμενες με ψωνια...καλο σας κανει

* αγοραστε ενα ζευγαρι βαρακια που ενσωματονονται σε χερια ποδια (πολυ οικονομικα) και να τα φορατε οταν κανετε δουλειες του σπιτιου

*αν μπορειτε αγοραστε ενα stepper (και αυτο οικονομικο ειναι τα απλα ξεκινουν απο 30 ευρω εως 50 ευρω, δεν χρειαζεστε κατι πιο πολυπλοκο και ποιο ακριβο)....αλλιως χρησιμοποιηστε ενα σταθερο σκαμπο ή μια σταθερη καρεκλα του σπιτιου σας !

*οταν σιδερωνεις παντα ορθια στις μυτες ....οταν κουραζεσαι χαλαρωνεις και ξανα στις μυτες

*και γενικα στις δουλειες του σπιτιου μην σκυβετε για να πιασετε κατι...καντε βαθυ καθισμα και πιαστε το icon_wink.gif

το πρωι πριν σηκωθεις απο το κρεββατι τεντωσε όλο το κορμι σου οσο μπορεις ....κρατα για 20 δευτερολεπτα τεντωμενη (με σφιγμενους τους γλουτους και τους μηρους)....ξεκουρασου για αλλα 20 και μετα ξανατεντωσου για αλλα 20 δευτερολεπτα !!!

πηγαινε στο μπανιο....κανε οτι εχεις να κανεις....και μετα πριν βγεις κανε 10 βαθια καθισματα (αν σου ειναι δυσκολο χωρις να πιανεσαι , πιασε με το ενα χερι την ακρη του νιπτηρα)....μετα βγές και πηγαινε στην κουζινα να πιεις ενα ποτηρι νερο (πριν φας και πιεις οτιδηποτε αλλο).....μετα απο λιγο θα νιωσεις μια ευεξία....και σε λιγες μερες θα αρχισεις να νιωθεις πιο σφιχτο το κορμακι σου :mrgreen:

μη βιαζεστε ....με σταθερο ρυθμο και προγραμμα θα χαθουν κιλα και λιπος.....ΠΕΙΣΜΑ χρειαζεται κατι που το εχετε !!!!!!!!!

και ακομα ενα χρησιμο ποστ !!!

σημαντικό είναι να συνδυάζετε σωστά τις διάφορες τροφές, έτσι ώστε να κερδίσετε μόνο ενέργεια και υγεία και όχι περιττές θερμίδες.

Σωστοί συνδυασμοί

*Πρωτεΐνες με λαχανικά. Καλές πηγές πρωτεϊνών αποτελούν το κρέας, το ψάρι, τα πουλερικά, τα αβγά, το συκώτι, τα γαλακτοκομικά και τα αμύγδαλα. Αυτά είναι καλό να συνδυάζονται με ποικιλία λαχανικών, ωμών ή βρασμένων, όπως ντομάτες, μαρούλι, λάχανο, κολοκυθάκια, αγγούρι, χόρτα, καρότα, σπαράγγια, πιπεριές.

Κακοί συνδυασμοί

*Πρωτεΐνες με πρωτεΐνες: όχι κρέας με αβγά, ψάρι με τυρί, κοτόπουλο με τυρί.

*Πρωτεΐνες με άμυλο: όχι κρέας με πατάτες, κοτόπουλο με μακαρόνια.

*Πρωτεΐνες με σάκχαρα και γλυκά φρούτα: όχι πρωτεΐνες με σύκα, σταφύλια, ώριμα αχλάδια, μπανάνες, ώριμα ροδάκινα, σταφίδες, χουρμάδες.

*Πρωτεΐνες με λίπη: όχι πρωτεΐνες με βούτυρο, κρέμα γάλακτος, μαργαρίνη, ελαιόλαδο, σπορέλαια.

*Πρωτεΐνες με οξέα: κυρίως όχι, με χυμό ανανά ή γκρέιπ-φρουτ.

Άμυλα

Σωστοί συνδυασμοί

* Άμυλα με λαχανικά: πατάτες, ρύζι, μακαρόνια, μπιζέλια, δημητριακά, ξερά φασόλια, αγκινάρες.

Κακοί συνδυασμοί

* Άμυλα με πρωτεΐνες.

* Άμυλα με οξέα: κυρίως με ξινά φρούτα, όπως πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπ-φρουτ, νεκταρίνια.

* Άμυλα με άμυλα.

* Άμυλα με ζαχαρούχα και γλυκά φρούτα.

Φρούτα και λαχανικά

:) Νομίζω ότι έλυσα το πρόβλημα.....για να δούμε.......:confused:

σας κάνω μια αντιγραφή-επικόλληση:

Each album can have a title ('Joe's Holiday to Nepal'), a description ('A bunch of photos from my recent adventure') and can be of three different types: Public, Private or Profile.

• Public albums can be viewed by anyone
  • Private albums can only be viewed by site staff (moderators, administrators) and your Friends and Contacts (info)
  • Profile albums are viewable only by you. However, you can use the images to customize your public profile (info)

Σε εμένα είχε τη ρύθμιση profile album, οπότε την άλλαξα και την έκανα public album. Noμίζω ότι μπορείτε να με βλέπετε όλες τώρα......

Διαφημίσεις

i.gifempty.gifempty.gifa.gifm.gifempty.gifempty.gifb.gifa.gifc.gifk.gif

EΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!

καλως το κοριτσι μας !!!

ολα καλα????

:) Νομίζω ότι έλυσα το πρόβλημα.....για να δούμε.......:confused:

σας κάνω μια αντιγραφή-επικόλληση:

Each album can have a title ('Joe's Holiday to Nepal'), a description ('A bunch of photos from my recent adventure') and can be of three different types: Public, Private or Profile.

• Public albums can be viewed by anyone
  • Private albums can only be viewed by site staff (moderators, administrators) and your Friends and Contacts (info)
  • Profile albums are viewable only by you. However, you can use the images to customize your public profile (info)

Σε εμένα είχε τη ρύθμιση profile album, οπότε την άλλαξα και την έκανα public album. Noμίζω ότι μπορείτε να με βλέπετε όλες τώρα......

ρε συ φιλεναδα.....θα με μουρλανεις????....εισαι σουπερ!!!!!

ουτε διαιτες χρειαζεσαι ουτε τιποτα!!!!

λιγο γυμναστικουλα για να διατηρεισαι και λιγη προσοχη στα λιπαρα.....εισαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν σε πιασει πονοκεφαλος....πες μου να παρω τη μαμα μου να σε ξεματιασει!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ βρε φιλεναδα.....και τα παιδακια σου κουκλια !!! Να σας ζησουν !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...