Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

καλό κουράγιο και καλά αποτελέσματα σε όλες!! Ο αγώνας που κάνετε είναι δύσκολος και μεγάλος και γι' αυτό μπράβο σας. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά είμαι διατροφολόγος και το βλέπω από τις πελάτισσες μου. Αν χρειάζεστε κάποια συμβουλή ή βοήθεια θα μπορούσα να σας πω μερικά πραγματάκια από εδώ. Καλή συνέχεια!

ευχαριστούμε για την προσφορά σου!!!

ερώτηση:

- η καλύτερη δίαιτα/διατροφή είναι να μετράμε θερμίδες?

- υπάρχουν τροφές ή κολπάκια που "κλείνουν" την όρεξη?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κάτσε να επιμείνω και μου δίνεις τα εύσημα μετά!!!!!!!!!! :tongue: Έχω αμαρτωλό παρελθόν....

Πάντως, η ζέστη εμένα μου κάνει γενικά καλό. Δεν πεινάω τόσο.

Αχ, κορίτσια, σήμερα είδα ένα όνειρο που ήμουν αδύνατη και φορούσα ένα άσπρο παντελονάκι που είχα πάρει το καλοκαίρι που έμεινα έγκυος (5 φορές το έχω βάλει όλες κι όλες) στην κόρη μου και ήμουν κουκλάρα και μετά ξύπνησα και ήμουν όπως είμαι. Μετανιώνω για τα 4 χρόνια που πέρασαν και άφησα έτσι τον εαυτό μου.... Κρίμα, πραγματικά κρίμα.

Κάτσε να επιμείνω και μου δίνεις τα εύσημα μετά!!!!!!!!!! :tongue: Έχω αμαρτωλό παρελθόν....

Πάντως, η ζέστη εμένα μου κάνει γενικά καλό. Δεν πεινάω τόσο.

Αχ, κορίτσια, σήμερα είδα ένα όνειρο που ήμουν αδύνατη και φορούσα ένα άσπρο παντελονάκι που είχα πάρει το καλοκαίρι που έμεινα έγκυος (5 φορές το έχω βάλει όλες κι όλες) στην κόρη μου και ήμουν κουκλάρα και μετά ξύπνησα και ήμουν όπως είμαι. Μετανιώνω για τα 4 χρόνια που πέρασαν και άφησα έτσι τον εαυτό μου.... Κρίμα, πραγματικά κρίμα.

Μkcm, δε μπορείς να καταλάβεις πόσο μα πόσο σε νοιώθω!Βλέπω φωτογραφίες που ήμουν αδύνατη και απορώ πώς άφησα τον εαυτό μου έτσι!Άστα να πάνε!Το χειρότερο είναι ότι είχα όρεξη να συνδυάσω τα ρούχα μου, τα αξεσουάρ μου, τώρα νοιώθω πως ότι και να βάλω είμαι χοντρή, δώρον άδωρο ό,τι και να κάνω ακόμα κι αν κουρευτώ, να βάλω κρέμα προσώπου κλπ, τα θεωρώ όλα μάταια γιατί έχω παραπανίσια κιλά...Δε μπορώ να καταλάβω, γέννησα την κόρη μου το 2013, γιατί δεν ξεκίνησα να κάνω κάτι αμέσως.Με είχε πιάσει βέβαια μια ψυχολογική πτώση, αλλά δεν έπρεπε έτσι να αφεθώ!

Τέλος πάντων, ας σκεφτούμε ότι έχουμε την υγεία μας και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάτα, είναι στο χέρι μας!

Κατερίνα, ναι,κάτσε να αδυνατίσω και θα φορέσω με τρέλα ΚΑΙ κορδέλα!Δεσμεύομαι!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!Ευχαριστούμε για τις ευχές!Εγώ θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια!

1.Τελικά το αδυνάτισμα θέλει γυμναστική?Γιατί βλέπω κάποιες γυναίκες που δεν ξέρουν τι θα πει ποδήλατο,τρώνε όμως λίγο και είναι αδύνατες.

2.Μία κούπα κακάο σκέτο παχαίνει?(Για εμάς που δε μπορούμε να πιούμε καφέ.)Γιατί ξέρω ότι ανεβάζει το ζάχαρο.

Και τελευταίο...Οι πελάτισσες σου που είχαν επιτυχία, πώς τα κατάφεραν,ποιο είναι το μυστικό τους?:cool:

Ευχαριστούμε εκ τρων προτέρων!

Γεια σου Pinelopilar!

1. για να έχεις καλύτερα και πιο "ποιοτικά" αποτελέσματα", θα πρέπει να το συνδυάσεις με άσκηση και κυρίως αερόβια (περπάτημα, ποδήλατο, ζούμπα, αεροβική κ.α). Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσεις τις καύσεις σου και θα χάσεις περισσότερο λίπος. Τώρα όσον αφορά τις αδύνατες κοπέλες που ανέφερες έχει να κάνει με το ισοζύγιο. δηλ. : όταν τρώω όσο καίω μένω σταθερή. όταν τρώω παραπάνω από όσο καιω παχαίνω. όταν τρώω λιγότερο από όσο καίω αδυνατίζω. έτσι λοιπόν μπορέί να μην κάνουν άσκηση αλλά τρώνε λίγο..αυτό όμως να ξέρεις δεν κρατάει πολύ.. όταν αρχίζουμε να φορτώνουμε χρονάκια αν δεν προσέχουμε και δεν κάνουμε μια άσκηση τότε αργά Ή γρήγορα έρχονται και τα "λιπάκια"...
  2. το σκέτο κακάο να ξέρεις ότι μπορεί να μην έχει ζάχαρη αλλά έχει πολύ λίπος...άρα παχαίνει. από την άλλη ο σκέτος καφές έχει ελάχιστες.. αν δεν πίνεις καφέ είναι προτιμότερο να πίνεις παγωμένο τσάι ή ανθρακούχο νερό με λεμόνι.
  3. τέλος, θα σου πω ότι δεν υπάρχουν μυστικά... απλά θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος ότι θα αλλάξεις τη στάση σου και κάποια πράγματα στον τρόπο που τρως. επίσης είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα κίνητρο να σε "πριζώνει" και να σκέφτεσαι συνεχώς το στόχο σου. όσο για το πρακτικό κομμάτι είναι βασικό να χωρίσεις την ημέρα σου σε 3 κυρίως γεύματα (πρωινό- μεσημ-βραδινό) Και 2 σνακ. οχι τσιμπολόγημα!!!! να τρως πάντα πριν πεινάσεις και να μην αφήνεις ποτέ το στομάχι σου άδειο πάνω από 3-4 ώρες. αν δεν το κάνεις αυτό τότε το σάκχαρό σου θα πέσει τόσο πολύ που δεν θα μπορέις να ελέγξεις ούτε ποσότητα ούτε ποιότητα. επίσης θα σε βοηθήσει να τρως με μικρό πιρουνάκι, σε μικρό πιάτο και να αρχίζεις πάντα τα γεύματα σου από τη σαλάτα..:D

ευχαριστούμε για την προσφορά σου!!!

ερώτηση:

- η καλύτερη δίαιτα/διατροφή είναι να μετράμε θερμίδες?

- υπάρχουν τροφές ή κολπάκια που "κλείνουν" την όρεξη?

γεια σου katerina71!

τις θερμίδες άστες για τον ειδικό, ο οποίος ξέρει πως θα στις μοιράσεις και σε τι τρόφιμα θα στις μετατρεψει στο πρόγραμμα. στο λέω αυτό γιατί έχω δει άτομα να μετράνε θερμίδες και να λένε: θα φάω 1200. ωραία ένα κρουασάν, μια τυρόπιτα, και 1 πιατο κρέας.. αυτό σημαίνει αποθηκεύω λίπος........

αν κάνεις μόνη σου διατροφή, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αρχικά να δεις τι έτρωγες σε μεγάλες ποσότητες ή πολύ συχνά και να το περιορίσεις. (θα σε βοηθήσει να καταγράφεις καθημερινά τι τρως). επίσης να προσέχεις την ποιότητα των τροφών σου (χαμηλή ζάχαρη και λίπος-κοίτα ετικέτες τροφίμων) και να τρως σε μικρότερη ποσότητα από ότι πριν (περισσότερη σαλάτα- μικρότερο πιάτο).

μερικά κολπάκια για την όρεξη είναι:

1. κόβω την τροφή μου σε πολύ μικρά κομμάτια. πχ το τοστ ή το μπισκότο το κόβω σε πολύ μικρές μπουκίτσες και το τρώω.
  2. τρώω με μικρό πιρουνάκι
  3. αρχίζω πάντα από τη σαλάτα και τρώω πολλά λαχανικά που φουσκώνουν
  4. προσθέτω παντού λαχανικά (αυξάνουν την ποσότητα του προιόντος που τρωω χωρις να μου δίνουν θερμίδες και επίσης με φουσκώνουν)
  5. τρώω μια τσίχλα (μόνο για 5 λεπτά) ή μια καραμέλα μετά το γεύμα
  6. ( ανεβάζει το σάκχαρο πιο γρήγορα και έτσι ο εγκέφ παίρνει το μνμ ότι χόρτασε
  7. τα αμύγδαλα (μέχρι 6) ή αποξηραμένο τζίντζερ ή 1 πλακάκι μαύρη σοκολάτα (75+ κακάο) - προσοχή δεν το παρακάνουμε- μας διώχνουν τις λιγούρες
  8. τρώω πριν πεινάσω
  9. δεν αφήνω το στομάχι μου άδειο πάνω από 3-4 ώρες;)

Διαφημίσεις

Gianniseleni, σε υπερευχαριστούμε για τις συμβουλές, πολύ χρήσιμες!!!

Η δική μου συνταγή χωρίς να είμαι ειδικός, τι λειτουργεί σ' εμένα, για την όρεξη είναι ότι με σκληρή πειθαρχία για 1-2 μέρες αν αντικαταστήσω το βραδινό με μια μεγάλη σαλάτα (χωρίς μέλια όμως και διάφορες παρασπονδίες μέσα), μια σαλάτα με σπανάκι/μαρούλι/καρότο/πιπεριά/βραστό αυγό κ.λπ., και φουσκώνω και αισθάνομαι ότι χόρτασα αλλά και κλείνει το στομάχι μου και δεν ζητάω τα επόμενα βράδια κάτι παραπάνω. Δηλαδή 1-2 βραδιές είναι το δύσκολο. Μετά η ζυγαριά γενικώς συγκινείται άμεσα! Αλλά φυσικά το τσιμπολόγημα ανάμεσα στα γεύματα που λέει κι η gianniseleni κομμένο εννοείται. Και το ίδιο έκανα για να διατηρούμαι και προ εγκυμοσύνης, όπως και όποτε θέλω να χάσω 1-2 κιλάκια. Άμεσα και γρήγορα. Τώρα βέβαια θα το κάνω μέχρι τον τελικό στόχο, θα ξαναβάλω το νυφικό μου :D που είναι και κολλητό btw

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Κοριτσάρες!!!!!!! Καλημέρα. Άλλη μια μέρα πέρασε αναίμακτα. Αλλά το σημαντικότερο: άλλο ένα βράδυ!!!!!!!!!! Και πάλι τριβίλιζαν το μυαλό μου τα υπέροχα παγωτίνια που περιμένουν καρτερικά στην κατάψυξη και πάλι νοερά έφαγα όλο το κουτί και πάλι ήμουν στο τσακ να πω: αϊ στον κόρακα, μια ζωή την έχουμε, αλλά κρατήθηκα και περιορίστηκα σε ένα ποτήρι νερό και νάνι.

Το παντελόνι, που είχε αρχίσει και πάλι να τσιτώνει, χωρίς να έχει ωστόσο ανέβει ο αριθμός της ζυγαριάς, σακούλιασε και η κοιλιά είναι πλάκα (τα ψωμάκια πότε θα φύγουν οεο;).

Κρατάω γερά και σταθερά, δεν παρασύρομαι με τίποτα!!!!!!!!!!!! Ελπίζω και σήμερα το βράδυ να είμαι το ίδιο σταθερή και εγκρατής!!!!!!!!!! Έχουμε και μέτρηση αύριο. Προς το παρόν γράφει 62 η ζυγαριά μου... Λίγα κιλάκια ακόμη και θα φάω την κρεπούλα μου για επιβράβευση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μια ερώτηση για την gianniseleni: για τις ληγούρες για γλυκό τι κάνουμε; Εμένα με πιάνουν το βράδυ και ειδικά μετά το βραδυνό φαγητό και ακόμη πιο έντονα αν με έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ για κανένα μισαωράκι. Προς το παρόν έχω επιστρατεύσει το willpower μου και δεν υποκύπτω, αν όμως έχεις κανένα κολπάκι να μου πεις είναι ευπρόσδεκτο. Έχε όμως κατά νου, ότι κάνω άτκινς και ως εκ τούτου λύσεις όπως μελάκι, μαύρη σοκολάτα, κλπ. δεν τις συζητώ (άλλωστε σαν άνθρωπος αν ξεκινήσω και φάω ένα κομματάκι σοκολάτα δε θα περιοριστώ εκεί αλλά θα την τσακίσω ολόκληρη, όπως και ό,τι άλλο πάω να φάω σε μικρή ποσότητα).

Καλημερα καλημερα,

χτες ειχα μια τελεια μερα αυτοσυγκρατησης στη διατροφη.

Εχω αργησει να πινω πρασινο τσαι και νομιζω μου ταιριαζει.

Μου αρεσει πολυ η παρεα μας. Μου δινει δυναμη να μην τα παραταω

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Ναι πραγματικά, το παρεάκι μας είναι πολύ ωραίο και στηρίζουμε η μία την άλλη που είναι πολύ σημαντικό!Αυτή η εβδομάδα εμένα δε μου πήγε καλά, έκανα πισωγύρισμα, αλλά δε νομίζω πως έχει νόημα να το μετανιώνω τώρα, απλά θα προσπαθήσω να είμαι πιο εγκρατής εφεξής....Πήρα και μια ωραία φουστίτσα κάτω από το γόνατο λουλουδάτη, την πήρα medium,μου κάνει βέβαια, αλλά θέλει λίγο ρίξιμο κιλών για να είναι πιο εντάξει!Πιστεύω μέχρι το Πάσχα να την φορέσω με άνεση!

Αυτά!Θα τα ξαναπούμε!

Για άλλη μια φορά χαίρομαι πολύ για το παρεάκι μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω το σκ ξέφυγα και δεν τολμάω να ανεβω στη ζυγαριά,εφαγα η γουρούνα κατι καρμπονάρες!απο σημερα παλι στη πείνα γιατι δεν λεει..

έτσι!!!! παραστρατούμε για λίγο κι επανερχόμαστε δυναμικά!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Χθες πήγαμε με τα παιδιά να τους πάρουμε παπούτσια στο factory. Είχε κάτι ρούχα υπέροχα και μου λέει ο καλός μου: "Διάλεξε τι θες να σου πάρω για το Πάσχα και για τα γεννέθλιά σου, εγώ θα πάρω ένα καλό τζήν". Του απαντάω: "Προς το παρόν κράτησε στην άκρη τα λεφτά και θα ψωνίσω στα τέλη του Μάη". "Γιατί να ψωνίσεις τότε; Πάρε από τώρα ό,τι θές". "Μα μωρό μου, θέλω να ψωνίσω όταν θα έχω αδυνατίσει". (Χαμόγελο ειρωνικό από πλευράς του) "Ωραία, θα μου κάνεις και οικονομία". :evil: Θα δει αυτός. Τώρα έχω πεισμώσει περισσότερο. Θα τον ξετινάξω στο τέλη του Μάη, τριπλοβάρδιες θα δουλεύει για να καλύψει τις εδυματολογικές μου ανάγκες.:twisted:

Αρσινόη μου, το νυφικό ο στόχος???????? ουαου!!!!!!!!!!!!!!!

mkcm, είσαι πολύ δυνατή!!!!!!!!!

Πηνελόπη μου με γειά την φούστα, καλοφόρετη!!!!! Ωραίος στόχος, να την φορέσεις το Πάσχα!!! και medium!!!!!!!!!!

matri μπράβο!!!!!! καλή συνέχεια!!!!

Αristea D. η mamulamou και η cacao που είστε? πως τα πάτε?

Αύριο έχουμε το τέταρτο πινακάκι μας!

κι εμένα μου αρέσει η παρέα μας, με βοηθάει το ζύγισμα κάθε Τετάρτη, λέω δεν πρέπει να μείνω στα ίδια έστω και 100 γρ., για να γράψω πρόοδο στο πινακάκι μας.

1527894gvxcsdbcpz.gif

γεια σου katerina71!

τις θερμίδες άστες για τον ειδικό, ο οποίος ξέρει πως θα στις μοιράσεις και σε τι τρόφιμα θα στις μετατρεψει στο πρόγραμμα. στο λέω αυτό γιατί έχω δει άτομα να μετράνε θερμίδες και να λένε: θα φάω 1200. ωραία ένα κρουασάν, μια τυρόπιτα, και 1 πιατο κρέας.. αυτό σημαίνει αποθηκεύω λίπος........

αν κάνεις μόνη σου διατροφή, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αρχικά να δεις τι έτρωγες σε μεγάλες ποσότητες ή πολύ συχνά και να το περιορίσεις. (θα σε βοηθήσει να καταγράφεις καθημερινά τι τρως). επίσης να προσέχεις την ποιότητα των τροφών σου (χαμηλή ζάχαρη και λίπος-κοίτα ετικέτες τροφίμων) και να τρως σε μικρότερη ποσότητα από ότι πριν (περισσότερη σαλάτα- μικρότερο πιάτο).

μερικά κολπάκια για την όρεξη είναι:

1. κόβω την τροφή μου σε πολύ μικρά κομμάτια. πχ το τοστ ή το μπισκότο το κόβω σε πολύ μικρές μπουκίτσες και το τρώω.
  2. τρώω με μικρό πιρουνάκι
  3. αρχίζω πάντα από τη σαλάτα και τρώω πολλά λαχανικά που φουσκώνουν
  4. προσθέτω παντού λαχανικά (αυξάνουν την ποσότητα του προιόντος που τρωω χωρις να μου δίνουν θερμίδες και επίσης με φουσκώνουν)
  5. τρώω μια τσίχλα (μόνο για 5 λεπτά) ή μια καραμέλα μετά το γεύμα
  6. ( ανεβάζει το σάκχαρο πιο γρήγορα και έτσι ο εγκέφ παίρνει το μνμ ότι χόρτασε
  7. τα αμύγδαλα (μέχρι 6) ή αποξηραμένο τζίντζερ ή 1 πλακάκι μαύρη σοκολάτα (75+ κακάο) - προσοχή δεν το παρακάνουμε- μας διώχνουν τις λιγούρες
  8. τρώω πριν πεινάσω
  9. δεν αφήνω το στομάχι μου άδειο πάνω από 3-4 ώρες;)

Τέλειες οι συμβουλές σου!!!!

ειδικά το μικρό πιρουνάκι κια η καραμελίτσα μετά το φαγητό!!!! σούπερ ιδέες!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...