Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κορίτσια!Σήμερα ξεκινάω θα έλεγα με κατεβασμένο το ξανθό μου κεφάλι γιατί το σαββατοκύριακο, τα χάλασα!Ήρθε η αδερφή μου από Θεσσαλονίκη,φέρε Τερκενλή τσουρέκι, το ένα το άλλο, αφήστε, το έχω μετανοιώσει!Αλλά τουλάχιστον υποσχέθηκα στον εαυτό μου η εβδομάδα αυτή να είναι πιο δυναμική!Άντε να δούμε!

Κατερίνα, πώς πάει το θέμα σου?Ευχαριστώ για το φόρεμα, αλλά έχω σταμπάρει 1 ωραίο ροζάκι.....Όλοι μου λένε να μην το βάλω γιατί θα είμαι σαν μπομπονιέρα, αλλά κάτσε να αδυνατίσω και θα ντυθώ μπομπονιέρα, μη σου πω θα βάλω και κορδέλααααα!

Matri, εσύ πώς τα πας με την υγεία?Ε, με τη νέα εβδομάδα καλύτερα εύχομαι!

Jellyfishch συμφωνώ ότι με τις χημικές μόνο το χρόνο και το κουράγιο μας χάνουμε!Θέλει το άτιμο υπομονή, μακάρι το χάσιμο βάρους να ήταν εύκολη υπόθεση, θα είμαστε όλοι κορμιά θανατηφόρα!Αλλά μετά πώς εμείς οι γοργόνες θα ξεχωρίζαμε από το πλήθος στη λαοθάλασσα του beach bar?Οπότε πάμε δυναμικά αυτήν την εβδομάδα!Μακριά από λιχουδιές!

Φιλάκια στα γοργονοκόριτσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα κορίτσια!

καλό κουράγιο και καλά αποτελέσματα σε όλες!! Ο αγώνας που κάνετε είναι δύσκολος και μεγάλος και γι' αυτό μπράβο σας. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά είμαι διατροφολόγος και το βλέπω από τις πελάτισσες μου. Αν χρειάζεστε κάποια συμβουλή ή βοήθεια θα μπορούσα να σας πω μερικά πραγματάκια από εδώ. Καλή συνέχεια!

καλημέρα κορίτσια!

καλό κουράγιο και καλά αποτελέσματα σε όλες!! Ο αγώνας που κάνετε είναι δύσκολος και μεγάλος και γι' αυτό μπράβο σας. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά είμαι διατροφολόγος και το βλέπω από τις πελάτισσες μου. Αν χρειάζεστε κάποια συμβουλή ή βοήθεια θα μπορούσα να σας πω μερικά πραγματάκια από εδώ. Καλή συνέχεια!

Καλημέρα!Ευχαριστούμε για τις ευχές!Εγώ θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια!

1.Τελικά το αδυνάτισμα θέλει γυμναστική?Γιατί βλέπω κάποιες γυναίκες που δεν ξέρουν τι θα πει ποδήλατο,τρώνε όμως λίγο και είναι αδύνατες.

2.Μία κούπα κακάο σκέτο παχαίνει?(Για εμάς που δε μπορούμε να πιούμε καφέ.)Γιατί ξέρω ότι ανεβάζει το ζάχαρο.

Και τελευταίο...Οι πελάτισσες σου που είχαν επιτυχία, πώς τα κατάφεραν,ποιο είναι το μυστικό τους?:cool:

Ευχαριστούμε εκ τρων προτέρων!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!!!!!! Τι κάνετε;

Καλωσορίζω και την επιστήμονα, κάθε συμβουλή θα είναι ευπρόσδεκτη!!!!!

Εγώ παιδιά, έχω μπει φουλ σε πρόγραμμα πάλι από την Πέμπτη, χωρίς καμία παρασπονδία. Είχαμε και τραπεζώματα το Σ/Κ και πήγαν κι ήρθαν τα γλυκά και τα παγωτίνια και κρατήθηκα με νύχια και με δόντια κυριολεκτικά. Ούτε κρασί, ούτε μπύρα ήπια. Χθες το βράδυ ειδικά (το πρόβλημά μου είναι το βράδυ) αφού είχα σιδερώσει ήμουν με το ένα χέρι (νοερά) στην κατάψυξη) και με το άλλο στο νερό. Ταλαντεύτηκα κανένα μισάωρο, αλλά αποφάσισα να πάω για ύπνο αντί να φάω.

Πιστεύω ότι μέχρι την επόμενη μέτρησή μας θα έχω πάει στο 62, ίσως και τα 61 κιλά!!!! Είδομεν!!!!!!!!!!!

Προς το παρόν έχω επιστρέψει στην αγαπημένη μου άτκινς. Μπορεί να διαφωνεί με αυτήν η διατροφολόγος μας, όμως εμένα μου ταιριάζει γενικά και είναι η μόνη διατροφή που με κρατάει. Με τις άλλες, συνήθως όταν μπαίνω στη διαδικασία να τρώω υδατάνθρακες που δεν προέρχονται από λαχανικά και φρούτα, δεν μπορώ μετά να συγκρατηθώ και πέφτω με τα μούτρα στο φαΐ, πεινάω συνέχεια.

Λίγες είναι οι μέρες, πρέπει να της εκμεταλλευτούμε στο φούλ. Άλλωστε ήδη παράγγειλα στον άντρα μου να μου εξοικονομήσει από τον οικογενειακό προϋπολογισμό ένα εκατοστάευρο για τα τέλη του Μάη για να πάω να ψωνίσω....!!!!!!!!!! Βαρέθηκα το ίδιο και το ίδιο τζήν και τα σαλβάρια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα Mkcm!Πολλά μπράβο για την εγκράτεια του σαββατοκύριακου!Εύχαομαι την Τετάρτη να το γιορτάσεις!Και μένα το βράδυ είναι το δύσκολό μου!Άσε!Εύχομαι να ξαναμπώ από σήμερα σε 1 σειρά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφήστε ρε κορίτσια, εμένα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η τουαλέτα. Δεν έχω θέμα δυσκοιλιότητας, αλλά "συναισθηματικού δεσίματος" με την τουαλέτα κι επειδή η καθημερινότητά μου είναι τέτοια που πηγαίνω στη δουλειά μου (έχω δική μου, γι' αυτό μπορώ) τα Σ/Κ στο σπίτι δυσκολεύομαι (κουλό, ε;).

Καλά, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου μια κρέπα με άσπρη σοκολάτα και μερέντα και 1 μπάλα παγωτό όταν φτάσω τα 58 - 59 κιλά. Αυτό με κρατάει και πεισμώνω. Όσο νωρίτερα φτάσω στο στόχο τόσο πιο γρήγορα θα ΦΑΩ. :tongue:

καλημέρα!!

Συγχαρητήρια για την αυτοσυγγράτηση κορίτσια!! πολύ χαίρομαι που τα πάμε τόσο καλά όλες.

εχθές το απόγευμα ήμουν καλεσμένη σε μπαρμπεκιου και τσίπησα καναδυο πανσετες..

Αλλά επίσης εχθές έκανα πρώτη φορά 3,2 χλμ τζόκινγκ και περπάτημα στην άμμο, και 1μισι περίπου χλμ περπάτημα πηγαινε έλα.

Σήμερα το πρωί 61,1..

Και συνεχίζω!!

τώρα σε λίγο θα ππάω για το καθιερωμένο μου παρπάτημα

Φιλάκια πολλά και καλή δύναμη.

2t7wp3.png

Καλημέρα, κορίτσια! Κι εγώ τα απογεύματα λυγίζω και μου μπαίνουν οι ιδέες...κι αυτό που τελικά με σώζει είναι η γυμναστική, όχι τόσο για να χάνω περισσότερα, αλλά αν έχω κάνει εκείνη τη μέρα διάδρομο, ε μετά λέω κρίμα να πάει τόσος κόπος χαμένος. Εν τω μεταξύ, βλέπω κι ότι για να καούν 400 θερμίδες πρέπει εγώ να ιδρώνω επί 40 λεπτά και σε μεγάλη ένταση, οπότε το σκέφτομαι διπλά και τριπλά και δεν τσιμπολογάω. Επίσης, το άλλο που με σώζει είναι να μη μου "φωνάζουν" γλυκά από την κατάψυξη ή τα ντουλάπια, δηλ. να μην υπάρχουν μες στο σπίτι! Αλλιώς δεν τα σώζει τπτ! Από τότε που δεν τα βάζω δεν υποκύπτω και σε ατασθαλίες απογευματινές. Εκείνη είναι η στιγμή της αδυναμίας μου.

Για σήμερα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

πρωινό

1 κουτ. σούπας βρώμη σε νερό με ένα ακτινίδιο και 5 φράουλες

1 εσπρέσσο φρέντο σκέτος

μεσημεριανό

ψάρι ψητό στη σχάρα και χόρτα βραστά (άνευ ψωμιού)

τζόκινγκ 30-40 λεπτά αναλόγως κεφιού

αργά το απογευματάκι

1 φέτα ψωμί μαύρο σπιτικό + 1 βραστό αυγό

Λίγο πιο λάιτ σήμερα γιατί το ΣΚ το ρίξαμε έξω και έφαγα μια μπάλα παγωτάκι με τον μπέμπη μου και τον άντρα μου στην εξοχή και πολύ το ευχαριστήθηκα!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Αμ, εγώ δεν τα βάζω στο σπίτι τα φέρνουν οι φίλοι μας (είμαστε και κοινωνικοί γ... μου και μας έρχονται μέρα παρά μέρα φίλοι και ποτέ με άδεια χέρια) και ο σύζυγος, ο οποίος εκτός από τη λίστα του σούπερ θα φέρει οπωσδήποτε πατατάκια, σοκολάτες, παγωτό, μπισκότα και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας!!!!!!

Χθες λοιπόν που έφερε η κουμπάρα παγωτίνια και βγήκαν στο τραπέζι τους έβαλα να φάνε 3 - 4 ο καθένας, ώστε να μείνουν πολύ λίγα και να μην μπω στον πειρασμό να τα φάω για να δίνω στην κορούλα μου κάθε απόγευμα!!!!!!!

Αυτό πάντως που έχω βαρεθεί να ακούω είναι: "Σιγά, μια χαρά είσαι, έχεις και 2 παιδιά". Και τι σημαίνει ρε φίλε, επειδή έχω 2 παιδιά θα πρέπει να κυκλοφορώ με σακούλες αντί για ρούχα!!!!!!!!!!!!!!! Και ο άντρας μου είπε το κορυφαίο χθες που δεν έτρωγα και μου έλεγαν όλοι να φάω: "Δεν της είπα εγώ να αδυνατίσει, εμένα μου αρέσει έτσι, πιάνω και λίγο κ@λαράκι". Ναι, αλλά άμα δει καμιά μικρούλα με κ@λαράκι βερύκοκο γυρίζει το κεφαλάκι του (συμβάλλω, βέβαια, κι εγώ σ' αυτό: "Κοιτά μωρό μου κ@λο η άτιμη"). :D

καλημερα και απο εμενα. Εγω ειμαι τελειως αποσυντονισμενη. Απο διατροφη μετρια Στη ζυγαρια φοβαμαι να ανεβω...Ειναι τοσα πολλα τα πρεπει στην καθημερινοτητα μου... Νομιζω οτι δεν ξερω και τι να φαω, Μου αρεσει που βαζεται το μενου σας παιρνω ιδεες.

Συνεχιζω φυσικοθεραπειες. Οκ ειμαι καλυτερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...