Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μην αγχώνεσαι Κατερινάκι!Δε θα είναι τίποτα, έτσι γίνεται στο 99% των περιπτώσεων!Απλά όταν ασχολούμαστε με γιατρούς η κατάσταση είναι πολύ εκνευριστική γιατί ταλαιπωρούμαστε!Κουράγιο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα κόρες,

είμια σκασμένη,

πήγα εχθές στο γιατρό, γιατί τώρα τελευταία είχα κάτι ταχυκαρδίες και φτερουγίσματα, όταν γυρνούσα από το περπάτημα, και κουραζόμουν πολύ έυκολα και ήμουν πολύ κουρασμένη, είμια σχεδόν σίγουρη ότι οφείλεται στην ποσότητα του χαπιού Τ4.

μού είπε δεν οφείλεται στο Τ4, να κάνω καρδιογράφημα, ακτινογραφία θώρακος και άκουσον άκουσον: σπινθιρογράφημα θυροειδή!!!! έπρεπε να το είχα κάνει από την αρχή!!! κια γιατί δεν μου τo είπε o μλκς? α στο καλό!!! ου μπλέξεις είναι η κατάσταση.

Καλημερα γοργονες,

Κατερινα θελει πολυ προσοχη μεχρι να πεις Οκ τον ρυθμισα το θυροειδη. Πολλες βαθειες εισποες και θετικη σκεψη.

Τα δικα μου νεα ειμαι με αντιφλεγμονωδη και φυσικοθεραπειες. Δυστυχως ΣΤΟΠ η γυμναστικη. Χερι ποναει σε καρπο, ωμο, αυχαινας και κανει μυικο σπασμο στο μισο αριστερο κεφαλι. Με επειασε καταροη και μπουκωμα. 2 στα 3 παιδακια μου αρρωστα....Η ψυχολογια πηγε στο πατωμα, αλλα δεν θα την αφησω εκει.

Προσπαθω να κανω κατι σε διατροφη(ΟΧΙ αυστηρη Διαιτα)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: οποσδηποτε και βιταμινες κοριτσια

Καλημέρα! Κατερίνα, τίποτα δε θα 'ναι, μωρέ, οι ταχυκαρδίες δεν υπάρχει πιο συνηθισμένο απ' αυτό! Και απ' την απώλεια κιλών μπορεί να 'ναι και από στρες και από οτιδήποτε. Κάνε εσύ εξετάσεις να αποκλείσεις τον θυρεοειδή και βλέπεις. Άσε που τα κιλά που χάνουμε μόνο καλό κάνουν στην υγεία μας και φυσικά η υγιεινή διατροφή. Φιλάκια και άντε να ξανανέβει το ηθικό!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Ματρι, περαστικά σας οικογενειακώς, άντε να αναρρώσετε ν' ανέβει η διάθεσή σας, για τη δίαιτα μη χαλιέσαι, διατροφή όπως λες καλή για να ανανήψει ο οργανισμός και όλα θα φτιάξουν!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Και τι έβγαλαν οι εξετάσεις, ρε Κατερινιώ μου;

δεν τις έκανα ακόμη (χθες το απογευμα πηγα στον γιατρο),

προσανατολιζομαι να μην τις κανω και να παω σε ενδοκρινολογο και να μου πει εκεινος τι να κανω, βρηκα εναν καλο στον Πειραια.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μην αγχώνεσαι Κατερινάκι!Δε θα είναι τίποτα, έτσι γίνεται στο 99% των περιπτώσεων!Απλά όταν ασχολούμαστε με γιατρούς η κατάσταση είναι πολύ εκνευριστική γιατί ταλαιπωρούμαστε!Κουράγιο!

πόσο δίκιο έχεις!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημερα γοργονες,

Κατερινα θελει πολυ προσοχη μεχρι να πεις Οκ τον ρυθμισα το θυροειδη. Πολλες βαθειες εισποες και θετικη σκεψη.

Τα δικα μου νεα ειμαι με αντιφλεγμονωδη και φυσικοθεραπειες. Δυστυχως ΣΤΟΠ η γυμναστικη. Χερι ποναει σε καρπο, ωμο, αυχαινας και κανει μυικο σπασμο στο μισο αριστερο κεφαλι. Με επειασε καταροη και μπουκωμα. 2 στα 3 παιδακια μου αρρωστα....Η ψυχολογια πηγε στο πατωμα, αλλα δεν θα την αφησω εκει.

Προσπαθω να κανω κατι σε διατροφη(ΟΧΙ αυστηρη Διαιτα)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: οποσδηποτε και βιταμινες κοριτσια

ωχ, περαστικούλια γρήγορα εύχομαι, κι ας πάει λίγο πίσω η γυμναστική. περαστικούλια και για τα παιδάκια σου!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα! Κατερίνα, τίποτα δε θα 'ναι, μωρέ, οι ταχυκαρδίες δεν υπάρχει πιο συνηθισμένο απ' αυτό! Και απ' την απώλεια κιλών μπορεί να 'ναι και από στρες και από οτιδήποτε. Κάνε εσύ εξετάσεις να αποκλείσεις τον θυρεοειδή και βλέπεις. Άσε που τα κιλά που χάνουμε μόνο καλό κάνουν στην υγεία μας και φυσικά η υγιεινή διατροφή. Φιλάκια και άντε να ξανανέβει το ηθικό!

το σκέφτηκα κι αυτο, θα δέιξει

ευχαριστώ

φιλάκια και σε σένα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ναι, από Κρήτη σας γράφω και χτες με την καλοκαιρία, μια από τις κεντρικές παραλίες μας είχες αρκετό κόσμο!Οπότε δεν έχω περιθώρια!Έχω βέβαια σταματήσει να χάνω εύκολα όπως στις αρχές, αλλά δεν το βάζω κάτω γιατί φασούλι το φασούλι, κάτι θα γίνει!Φιλάκια σε όλες τις γοργόνες!

Ετσι!!!!!

πωπω είσαι από τις πολυ τυχερες που είσαι εκεί!!!!!!!!!!!

κια μόνο με τέτοιες εικόνες (φύση, παραλία) σου φεύγει το μισο άγχος νομίζω.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Περαστικά Μatri και καλή συνέχεια σε όλα τα γοργονοκόριτσα!Είναι και τα απρόοπτα μέσα στη ζωή!Συνεχίζουμε όμως σταθερά προς το στόχο!

έτσι!!!!

σου βρήκα κι άλλο φόρεμα για το γάμο της αδερφής σου:

412852be0yjpycu3.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλησπέρα!!

matri, περαστικά και αγύριστα!!!

Κατερίνα, αχ αυτος ο θυροειδής!!! 8 στις 10 ελληνίδες τον θυροειδή του έχουν! κάπου διάβασα ότι είναι λέει κάτι σαν γονιδιακό. αυτό και η μεσογειακή αναιμία. Ευχομαι καλά αποτελέσματα, να μην είναι τίποτα, και να γίνει σωστή και αποτελεσματική διάγνωση για να ξεμπερδεύεις!

Η δίαιτά μου πάει ετσι κι ετσι... μεγάλο λάθος τελικά που έκανα τη χημική γιατί ίσα ίσα που βγήκα από το πρόγραμμα!! και μετά που βγήκα για πίτσα, ο φρικαρισμένος από τη στέρηση οργανισμός μου τα αποθήκευσε όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::-(

Αφήστε κι εγώ δεν πλέω σε πελάγη ευτυχίας... μου κάνουν νερά από το πανεπιστήμιο ότι θα αργήσουν λέει να μου τη διορθώσουν τη διπλωματική γιατί έχουν πολύ δουλειά....γκρρρρ

Κατα τ άλλα σήμερα κουρεύτηκα!! Από μακριές τζίβες τώρα έχω ένα ασύμμετρο με μυτούλες και είναι τέλειο!!! ο γιος μου με κοιτούσε παράξενα όλο το απόγευμα, μεγάλη αλλαγή....:P

σήμερα το πρωί: 62,1

πρωί:

γιαουρτι, μέλι, κακάο

2 κουπες πράσινο τσάι

12 η ώρα: 1 φέτα ψωμί με φυστικοβούτυρο και μπανανα

1μιση η ώρα:

1μερίδα συκώτι με πένες

1 κανονική σαλάτα μπρόκολο καρότο

απόγευμα:

1 μικελο ντεκαφ μέτριο <3

Καληνύχτα και... αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα!!

2t7wp3.png

Καλημέρα! Εδώ εγώ, κολλημένη στα 66 επειδή δυο μέρες δεν έχω καταφέρει να πάω για τζόκινγκ. Κατά τ' άλλα είμαι πιο χαλαρή στη διατροφή και έχω μείνει στα ίδια.

Jelly, αυτόν τον μικελοντεκάφ και τις σταφιδόπιτες που πετάς κατά καιρούς τα έχω βάλει στο μάτι :tongue: δε δίνεις καμιά συνταγή να βρίσκεται για όοοοταν τα χάσουμε; χαχαχα, μόνο για δίαιτα δεν είμαι σήμερις

Μεγειά το νέο λουκ!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...