Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,

κατερινα καλα εκανες και με αφησες στα ιδια (η αληθεια βεβαια ειναι οτι ειμαι +200). Αλλα παλι καλα. Περασα ενα βασανιστικο 3ημερο με τους πονολεφαλους (δυστυχως ειναι απο χρονια τενοντιτιδα στον ωμο )και ξεκινησε και καταροη. Δειλα δειλα εχω ξεκινησει γυμναστικη εδω και λιγους μηνες, αλλα μαλλον το παρακανα. Ευτυχως σημερα ειμαι καπως καλυτερα. Στο τσακ ημουν να πω τα παραταω αλλα ΟΧΙ. Νιωθω ηδη καλυτερα και συνεχιζω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα κοριτσια,

κατερινα καλα εκανες και με αφησες στα ιδια (η αληθεια βεβαια ειναι οτι ειμαι +200). Αλλα παλι καλα. Περασα ενα βασανιστικο 3ημερο με τους πονολεφαλους (δυστυχως ειναι απο χρονια τενοντιτιδα στον ωμο )και ξεκινησε και καταροη. Δειλα δειλα εχω ξεκινησει γυμναστικη εδω και λιγους μηνες, αλλα μαλλον το παρακανα. Ευτυχως σημερα ειμαι καπως καλυτερα. Στο τσακ ημουν να πω τα παραταω αλλα ΟΧΙ. Νιωθω ηδη καλυτερα και συνεχιζω

ωχ χρόνια τενοντίτιδα!!! σε καταλαβαίνω... και μένα το αυχενικό δεν μου έχει περάσει και είμαι με αλοιφή και μασαζ (μόνη μου χαχαα)

η γυμναστική το χειροτερεύει?

καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε ότι κάνεις!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

πωπω κόρες την πάτησα!!!

με το διάλειμα που έκανα, ξανανοιξε η όρεξή μου!!!

γμτ!!!! κια τα πήγαινα πολύ καλά!!!!

πωω φοβάμαι μήπως δεν ξαναεπανέλθω γιατί είμαι και λίγο κουρασμένη...

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κορίτσια, αν και εγώ είχα πει πρώτα στην Αριστέα ότι η ζώνη σύσφιξης δεν κάνει τίποτα, έχει το lidl 1 κολάν σύσφιξης την άλλη Δευτέρα 15?!Λέτε να κάνει τίποτα έστω για την κυτταρίτιδα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας!! σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας!!<3 <3 εύχομαι κι εγώ ό, τι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας, και βέβαια να βγούμε κορμάρες φέτος στα μπιτσόπαρα!!!!!!!

Σήμερα το πρωί η ζυγαριά έδειξε 60,6... μετά μεσολάβησε μισή πίτσα , μισή σίζαρς, κάμποσο παγωτό, 1 καφέ ντεκαφ , ένα κουλούρι, 1/2 πιάτο μπανανοκακαογιαουρτομέλι και ένα τσάι...

Και μία αλέκα που ήρθε για την καθιερωμένη επίσκεψη...

Πριν λίγο η ζυγαριά έδειξε 62 και κάτι... Εγκεφαλικό μου ήρθε... Ετσι μου ρχεται αύριο να μη φάω τίποτα...γκρρρρρρ .. τουλάχιστον τα ευχαριστήθηκα...

Ελπίζω να είναι κατακράτιση....θα δούμε αύριο το πρωί.

Αχ πηνελόπη δεν ξέρω... είναι άνετα αυτά τα κολάν?? εγώ μια φορά που είχα πάρει ένα ίδρωνα σαν το διάολο, δεν το μπορούσα.. κάτι πρέπει να κάνει πάντως πιστεύω.

Κατερίνα πολλά ομ και αυτοσυγκράτηση!!!θα τελειώσει κάποτε η δίαιτα, θα συνηθίσει το σώμα μας στα κιλά που θέλουμε, και μετά θα μπορούμε να τρώμε απ όλα (με μέτρο πάντα...)...Ελπίζω δηλαδή κόλας..

Ματρι μου, περαστικά εύχομαι

Αρσινόη σουπερ ντούπερ το πρόγραμμα σήμερα!!!

aristea , mkcm, mpougos, manoulamou , josephine φιλάκια!!

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αν και εγώ είχα πει πρώτα στην Αριστέα ότι η ζώνη σύσφιξης δεν κάνει τίποτα, έχει το lidl 1 κολάν σύσφιξης την άλλη Δευτέρα 15?!Λέτε να κάνει τίποτα έστω για την κυτταρίτιδα???

για την κυτταρίτιδα όλο και κάτι θα κάνει πιστεύω

1527894gvxcsdbcpz.gif

γεια σας!! σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας!!<3 <3 εύχομαι κι εγώ ό, τι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας, και βέβαια να βγούμε κορμάρες φέτος στα μπιτσόπαρα!!!!!!!

Σήμερα το πρωί η ζυγαριά έδειξε 60,6... μετά μεσολάβησε μισή πίτσα , μισή σίζαρς, κάμποσο παγωτό, 1 καφέ ντεκαφ , ένα κουλούρι, 1/2 πιάτο μπανανοκακαογιαουρτομέλι και ένα τσάι...

Και μία αλέκα που ήρθε για την καθιερωμένη επίσκεψη...

Πριν λίγο η ζυγαριά έδειξε 62 και κάτι... Εγκεφαλικό μου ήρθε... Ετσι μου ρχεται αύριο να μη φάω τίποτα...γκρρρρρρ .. τουλάχιστον τα ευχαριστήθηκα...

Ελπίζω να είναι κατακράτιση....θα δούμε αύριο το πρωί.

Αχ πηνελόπη δεν ξέρω... είναι άνετα αυτά τα κολάν?? εγώ μια φορά που είχα πάρει ένα ίδρωνα σαν το διάολο, δεν το μπορούσα.. κάτι πρέπει να κάνει πάντως πιστεύω.

Κατερίνα πολλά ομ και αυτοσυγκράτηση!!!θα τελειώσει κάποτε η δίαιτα, θα συνηθίσει το σώμα μας στα κιλά που θέλουμε, και μετά θα μπορούμε να τρώμε απ όλα (με μέτρο πάντα...)...Ελπίζω δηλαδή κόλας..

Ματρι μου, περαστικά εύχομαι

Αρσινόη σουπερ ντούπερ το πρόγραμμα σήμερα!!!

aristea , mkcm, mpougos, manoulamou , josephine φιλάκια!!

-κατακράτηση είνια στανταράκι, κάπου είχα διαβάσει μετά από πολυ φαγοπότι χρειάζεται να πίνουμε πολύ νερό για να μειωθεί η ζημιά...

- πολλά ομ δεν λες τίποτα!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημέραααα

Χρονια πολλα κοριτσακι πολυχρονη να εισαι ,ευτυχισμενη κ κορμαρα !!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Οσο για το ζυγι δεν επρεπε καν να ζυγιστεις, σιγουρα ειναι κατακράτηση !!Πιες πολλα νερα σημερα κ ολα καλα!

Κατερινακι ολες την περναμε αυτη την φαση.Εκει που λεα τα παω καλα,κουραζεσαι λιγο , πας μια δυο μερες να κανεις ενα διαλειμματακι κ εμτα δυσκολευεσαι να μπεις σε σειρα παλι.Εμενα μου περνει παλι 3-4 μερες μεχρι να ξαναβρω τον ρυθμο μου, ολο κ κατι θα τσιμπαω μεχρι να ξαναμπω σε ρυθμους διατροφης αλλα κ αυτα χρειαζονται για να μην πεσουμε με τα μουτρα μετα σε οτι βρεθει στο διαβα μας!

Εγω χτες εφαγα

Πρωι : γαλα με βρωμη κ σταφιδες

Σνακ: μηλο+3 καρυδια

Μεσημερι: Φασολάκια με μια φετα ψωμι ολικής κ ανθότυρο

Απογευμα:μηλο

Βραδυ: Σαλάτα μαρούλι -ντομλατα με 2 παξιμαδακια ολικης μικρα, μια φετα γαλοπουλα,1 μιλνερ κ ενα αυγο ολα μαζι μεσα στην σαλάτα με λιγο λαδακι

Σημερα το μενου εχεο κοτοπουλο στο φουρνο με πατάτες

Μπαίνω στα γρήγορα γιατί πνίγομαι: Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!

Pinelopilar αν θηλάζεις μην την πάρεις, νομίζω έχουν ουσίες και δεν είναι συμβατές με το θηλασμό!!!!!!!!!

Jellyfish κατακράτηση στανταράκι.... Μαζέψου 2 - 3 μέρες και θα δεις 60 στη ζυγαριά!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και από μένα!Λοιπόν όσον αφορά το κολάν Νivea, δε θα το πάρω, γιατί ψάχνοντας για σχόλια στο διαδίκτυο , δε βρήκα ούτε μία κοπέλα που να λέει πως έσφιξε ή αδυνάτισε, όλες λένε μάλιστα ότι είναι πολύ σφιχτό!Και το σφιχτό ξέρω μάλιστα πως ευνοεί την κυτταρίτιδα, μην πω και τη φλεβίτιδα!

Επίσης, έκανα μία υπέροχη ατασθαλία, γευστικότατη και τέλεια:Έφαγα χτες το βράδυ σε 1 ζαχαροπλαστείο 3(...) μπάλες παγωτό και πολύ το κατευχαριστήθηκα! Σήμερα είμαι στα ίδια κιλά, οπότε ίσως κανονικά να είχα χάσει λιγάκι, αλλά δε με νοιάζει γιατί από σήμερα πάλι έχω όρεξη να ξανασυνεχίσω!

Κατερίνα, εγώ δε μετράω ότι το καλοκαίρι αρχίζει από Ιούλιο γιατί εδώ στην Κρήτη, ήδη πολλοί κάνουν μπάνιο, ειδικά σήμερα που έχει καλοκαιρινή μέρα!Οπότε τώρα φορτσάρουμε δυναμικότατα!

Φιλάκια σε όλες τις γοργόνες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Πώς τα πάμε οι γοργόνες; Και οι ατασθαλίες στο πρόγραμμα είναι, αρκεί να μη μας ρίχνουν ψυχολογικά μετά και να συνεχίζουμε!

Σήμερα για μένα:

πρωινό

1 κομμάτι κέικ σπιτικό

τζόκινγκ 35λ.-380θ.

δεκατιανό

1 πορτοκάλι

μεσημεριανό

200 γρ. αγκινάρες α λα πολίτα - 1 λεπτή φέτα μαύρο ψωμί σπιτικό

απόγευμα

1 μήλο

βράδυ

1 ποτήρι γάλα

Φιλιά!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Καλημέρα!Ναι, από Κρήτη σας γράφω και χτες με την καλοκαιρία, μια από τις κεντρικές παραλίες μας είχες αρκετό κόσμο!Οπότε δεν έχω περιθώρια!Έχω βέβαια σταματήσει να χάνω εύκολα όπως στις αρχές, αλλά δεν το βάζω κάτω γιατί φασούλι το φασούλι, κάτι θα γίνει!Φιλάκια σε όλες τις γοργόνες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα κόρες,

είμια σκασμένη,

πήγα εχθές στο γιατρό, γιατί τώρα τελευταία είχα κάτι ταχυκαρδίες και φτερουγίσματα, όταν γυρνούσα από το περπάτημα, και κουραζόμουν πολύ έυκολα και ήμουν πολύ κουρασμένη, είμια σχεδόν σίγουρη ότι οφείλεται στην ποσότητα του χαπιού Τ4.

μού είπε δεν οφείλεται στο Τ4, να κάνω καρδιογράφημα, ακτινογραφία θώρακος και άκουσον άκουσον: σπινθιρογράφημα θυροειδή!!!! έπρεπε να το είχα κάνει από την αρχή!!! κια γιατί δεν μου τo είπε o μλκς? α στο καλό!!! ου μπλέξεις είναι η κατάσταση.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...