Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα, κόρες! Όλα καλά με τις δίαιτες;

Κατερίνα, τέλεια είναι τα 5 κιλά μέσα σε ένα μήνα, καλά το σκέφτηκες το διαλειμματάκι γιατί και η υπερβολική απώλεια σε μικρό διάστημα μπορεί να μας ρίξει αργότερα και να μας γυρίσει μπούμερανγκ. Μετρημένα και καλά για να μας μένουν!

Λοιπόν, για τις κοιλιές που λέτε, επειδή έχω κάνει χρόνια αθλητισμό, θα σας έλεγα ότι για τις γυναίκες η καλύτερη είναι η αερόβια άσκηση, δηλ. περπάτημα, κολύμπι, τρέξιμο, και δευτερευόντως οι κοιλιακοί. Ενώ αντίθετα για τους άντρες πρωτίστως οι κοιλιακοί και δευτερευόντως οι αερόβιες ασκήσεις. Αυτό έχει να κάνει με την κατανομή του λίπους στο αντρικό και στο γυναικείο σώμα. Πράγμα που βρίσκω πολύ συμφέρον για εμάς, γιατί είναι πολύυυ βαρετή η στοχευμένη άσκηση, ενώ περπάτημα, τρέξιμο και κολύμπι πολύ πιο εύκολα και καθημερινά! Οπότε πρώτα αυτά και μόλις χάσουμε τα επιθυμητά κιλά εντάσσουμε και λίγους κοιλιακούς στο πρόγραμμα κι είμαστε κομπλέ από κοιλιά. Εμένα το θέμα μου είναι μπουτάκια, η κοιλιά ευτυχώς πλάκα ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη. Τα μπουτάκια μου να εξαφανιστούν και θα μαι έτοιμη για παραλία :cool:

Αυριανή μέτρηση θα σας πω αύριο γιατί τα πάω καλά με τη γυμναστική καθημερινά και θέλω να δω την αυριανή μέτρηση. Για την ώρα είμαι 66. Δηλαδή μείον μισό κιλό σε μια εβδομάδα. Κάνω και 4-5 φορές τρέξιμο ή ανηφόρα κι έχω δει καθημερινή πτώση σε γραμμάρια. Βέβαια το βράδυ πέφτει σχετική πείνα, μόνο μια μεγάλη σαλάτα τρώω! Και γενικώς υγιεινά και ποικιλία, φρούτα, ξηροί καρποί, λαχανικά, κρέας, αυτά!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γειά σας!

Αρρσινόη τέλειο αυτό!! και βέβαια μας συμφέρει!!! χιχι :-)

Κατερίνα μου τρως πολλά γαλακτοκομικά στη διατροφή ε? Θηλάζεις μήπως, γι αυτό?? Ρωτάω μήπως πρέπει κι εγώ να αρχίσω να τρώω παραπάνω.

manoulamou τελείωσα εχθές τελευταία μέρα, που ήταν και η χειρότερη!! μιλάμε για πολύ πείνα.

Το αποτέλεσμα της δίαιτας ήταν - 1 κιλό. Αρκετά καλά, αλλά όχι και 5 που υποσχόταν ...Αλλά δεν πειράζει γιατί δε θέλω να τα χάσω απότομα, να μη σακουλιάσω παραπάνω...

Αριστέα μου, με το ζόρι το νεράκι.. κι εγώ μια από τα ίδια... βασικά με εκνευρίζει γιατί πρέπει να πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο τουαλέτα, η οποία δεν είναι πάντα εύκαιρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα σημερινά μου:

Πρωί:

Μία κρέμα σοκολάτα

ενδιάμεσο:

Μισό κουλούρι θεσσαλονίκης,

1 φρεντο καποτσίνο ντεκαφ με λίγο ζαχαρούχο - κόλαση=μικελ φορεβερ

μεσημέρι

μία σαλάτα μπρόκολο καρότι

1 φετα του τοστ ολικής

1/2 μερίδα πατατες γιαχνί με βραστα λουκάνικα...

1 μπωλ γιαούρτι - μέλι - κακάο..

Περπάτημα 7 χιλιόμετρα με το καρότσι μαζί.

τώρα δεν πεινάω ακόμη, ελπίζω να αντέξω..

Το καλό με αυτή τη δίαιτα είναι ότι μου έκλεισε το στομάχι!!!!

Σκέφτομαι να αρχίσω να περπατάω στην άμμο, αντί να κατεβαίνω με τα πόδια στο κέντρο.. Πιστεύω είναι πιο καλή γυμναστική, το θέμα είναι αν θα αντέξω!!!!!!!!!!

σήμερα με έδειξε 61 ακριβώς.. Αύριο θα βγούμε για πίτσα για τα γενέθλιά μου οπότε............................

2t7wp3.png

Λοιπον εγω το πρωι μισο κουλούρι και ενα καφε,2 φρουτα ενδιάμεσα,κατα τις 12:30 τοστ.το μεσημερι ψαράκι με σαλάτα,απογευμα μια σοκολάτα στέβια ιον ΤΕΛΕΙΑ!!! Και για βραδυ μια σαλάτα!

Καλημέρα! :)

mamoulamou ωραία η πρόταση σου! θα δοκιμάσω!

jellyfishch χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις και καλές απώλειες κιλών! :) Εγώ που θηλάζω τρώω γαλακτοκομικά αρκετά αλλά το είχα από πάντα αυτό! 7 χιλιόμετρα μια χαρά! Εδώ στο νησί δεν μπορώ να κάνω τέτοιες αποστάσεις δυστυχώς!

mpougos ωραία πήγε η μέρα σου από θέμα φαγητού! Είχε απ όλα!

Έφτασε η μέρα και θα κάνω εγώ την αρχή! 94,3! Καλά είναι! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι καλά! :)

[SIGPIC][/SIGPIC]

Καλημέρα στη Jellyfishch και Χρόνια Πολλά!Υγεία, να χαίρεσαι το παιδάκι σου και καλές απώλειες κιλών!

Καλημέρα και στα άλλα κορίτσια και στην αρχηγό Κατερίνα!

Τα κιλά μου...72,8!Μικρή απώλεια βασικά,περίμενα λιγάκι παραπάνω, σημασία έχει βέβαια ότι είμαι σε πτωτική φορά!Περιμένουμε πινακάκι!Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Jellyfish (κοινώς τσούχτρα :tongue:) χρόνια πολλά και καλά!!!!!!!!!!!!!!!!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου, να χάσεις τα κιλάκια σου και να τα ξαναπάρεις στο δεύτερο :tongue:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερινή μέτρηση 63 ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!

1264867odbw2fwc6p.png

==========6/3===13/4==εβομαδιαία==Συνολικά=στόχος

katerina71==87,0====87,0=====-0.0====(-5,0)======64

mkcm=====63,0=====63,0=====-0.0 ===(-5,0)======50

mpougos====64,2===63,1=====-1.1 ===(-2,7)======60

jellyfishch===62,5===61,5=====-1.0====(-6,5)======

Αρσινόη====67,0=== 66,0=====-1.0====(-14,5)====57

Pinelopilar==73,1====72,8====-0.3====(-2,2)======64

Matri======70,5=====69,5===-1.0 ====(-1,0)======

Cacao======================================

Mamoulamou==67===66,6====-0,4====(-0,4)=====

Jo sephine====+2=============================

Aristea D.=====96====94,3===-1.7=====(-1,7)=====

ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/4/2016

1527894gvxcsdbcpz.gif

Jellyfishch, χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται! Με το καλό το μεταπτυχιακό σου και μετά εις ανώτερα! Όσο για τα κιλάκια, αυτά με την παρέα μας τα έχεις στο τσεπάκι (για πέταμα) :tongue:

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια !!

απο οτι διαβαζω η προσπαθεια συνεχιζεται με επιτυχια !!! Μπραβο σε ολες !!!

Κ τα διαλειματα χρειαζονται για να περνουμε δυναμη να συνεχισουμε !!!

Κατερινα , παρατηρησα οτι δεν τρως καθολου φρουτα, το κανεις επειδη δεν σου αρεσουν η ειναι οδηγια της διαιτας που ακολουθείς; Πεφτει πεινα παντως ε;

.........

εγω χτες εφαγα τα εξης:

Πρωι: 1 ποτηρι χυμο πορτοκάλι,3 κριτσινια λεπτα πολύσπορα κ μιλνερ

δεκατιανο: μηλο+8 αμύγδαλα

μεσημεριανο: τονοσαλάτα κ 2 φρυγανιές

απογευμα:μηλο

Βραδυ: γαλα με 2 φρυγανιές κ 1 αχλάδι

mamoulamou έως δύο φρούτα την ημέρα πρέπει να τρώω.

μου αρέσει πολύ η διατροφή σου!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα, κόρες! Όλα καλά με τις δίαιτες;

Κατερίνα, τέλεια είναι τα 5 κιλά μέσα σε ένα μήνα, καλά το σκέφτηκες το διαλειμματάκι γιατί και η υπερβολική απώλεια σε μικρό διάστημα μπορεί να μας ρίξει αργότερα και να μας γυρίσει μπούμερανγκ. Μετρημένα και καλά για να μας μένουν!

Λοιπόν, για τις κοιλιές που λέτε, επειδή έχω κάνει χρόνια αθλητισμό, θα σας έλεγα ότι για τις γυναίκες η καλύτερη είναι η αερόβια άσκηση, δηλ. περπάτημα, κολύμπι, τρέξιμο, και δευτερευόντως οι κοιλιακοί. Ενώ αντίθετα για τους άντρες πρωτίστως οι κοιλιακοί και δευτερευόντως οι αερόβιες ασκήσεις. Αυτό έχει να κάνει με την κατανομή του λίπους στο αντρικό και στο γυναικείο σώμα. Πράγμα που βρίσκω πολύ συμφέρον για εμάς, γιατί είναι πολύυυ βαρετή η στοχευμένη άσκηση, ενώ περπάτημα, τρέξιμο και κολύμπι πολύ πιο εύκολα και καθημερινά! Οπότε πρώτα αυτά και μόλις χάσουμε τα επιθυμητά κιλά εντάσσουμε και λίγους κοιλιακούς στο πρόγραμμα κι είμαστε κομπλέ από κοιλιά. Εμένα το θέμα μου είναι μπουτάκια, η κοιλιά ευτυχώς πλάκα ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη. Τα μπουτάκια μου να εξαφανιστούν και θα μαι έτοιμη για παραλία :cool:

Αυριανή μέτρηση θα σας πω αύριο γιατί τα πάω καλά με τη γυμναστική καθημερινά και θέλω να δω την αυριανή μέτρηση. Για την ώρα είμαι 66. Δηλαδή μείον μισό κιλό σε μια εβδομάδα. Κάνω και 4-5 φορές τρέξιμο ή ανηφόρα κι έχω δει καθημερινή πτώση σε γραμμάρια. Βέβαια το βράδυ πέφτει σχετική πείνα, μόνο μια μεγάλη σαλάτα τρώω! Και γενικώς υγιεινά και ποικιλία, φρούτα, ξηροί καρποί, λαχανικά, κρέας, αυτά!

πολύ σημαντικές οι πληροφορίες που μας δίνεις, Αρσινόη μου!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

γειά σας!

Αρρσινόη τέλειο αυτό!! και βέβαια μας συμφέρει!!! χιχι :-)

Κατερίνα μου τρως πολλά γαλακτοκομικά στη διατροφή ε? Θηλάζεις μήπως, γι αυτό?? Ρωτάω μήπως πρέπει κι εγώ να αρχίσω να τρώω παραπάνω.

manoulamou τελείωσα εχθές τελευταία μέρα, που ήταν και η χειρότερη!! μιλάμε για πολύ πείνα.

Το αποτέλεσμα της δίαιτας ήταν - 1 κιλό. Αρκετά καλά, αλλά όχι και 5 που υποσχόταν ...Αλλά δεν πειράζει γιατί δε θέλω να τα χάσω απότομα, να μη σακουλιάσω παραπάνω...

Αριστέα μου, με το ζόρι το νεράκι.. κι εγώ μια από τα ίδια... βασικά με εκνευρίζει γιατί πρέπει να πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο τουαλέτα, η οποία δεν είναι πάντα εύκαιρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα σημερινά μου:

Πρωί:

Μία κρέμα σοκολάτα

ενδιάμεσο:

Μισό κουλούρι θεσσαλονίκης,

1 φρεντο καποτσίνο ντεκαφ με λίγο ζαχαρούχο - κόλαση=μικελ φορεβερ

μεσημέρι

μία σαλάτα μπρόκολο καρότι

1 φετα του τοστ ολικής

1/2 μερίδα πατατες γιαχνί με βραστα λουκάνικα...

1 μπωλ γιαούρτι - μέλι - κακάο..

Περπάτημα 7 χιλιόμετρα με το καρότσι μαζί.

τώρα δεν πεινάω ακόμη, ελπίζω να αντέξω..

Το καλό με αυτή τη δίαιτα είναι ότι μου έκλεισε το στομάχι!!!!

Σκέφτομαι να αρχίσω να περπατάω στην άμμο, αντί να κατεβαίνω με τα πόδια στο κέντρο.. Πιστεύω είναι πιο καλή γυμναστική, το θέμα είναι αν θα αντέξω!!!!!!!!!!

σήμερα με έδειξε 61 ακριβώς.. Αύριο θα βγούμε για πίτσα για τα γενέθλιά μου οπότε............................

δεν θηλάζω, (η κόρη μου είναι 10 χρονών τώρα) αλλά με βολεύει πολύ το γιαούρτι, ίσως πρέπει να το αντικαταστήσω με κανα φρούτο.

Στην άμμο? τέλειο μου ακούγεται!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα! :)

mamoulamou ωραία η πρόταση σου! θα δοκιμάσω!

jellyfishch χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις και καλές απώλειες κιλών! :) Εγώ που θηλάζω τρώω γαλακτοκομικά αρκετά αλλά το είχα από πάντα αυτό! 7 χιλιόμετρα μια χαρά! Εδώ στο νησί δεν μπορώ να κάνω τέτοιες αποστάσεις δυστυχώς!

mpougos ωραία πήγε η μέρα σου από θέμα φαγητού! Είχε απ όλα!

Έφτασε η μέρα και θα κάνω εγώ την αρχή! 94,3! Καλά είναι! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι καλά! :)

πας πολύυυ καλάααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Η δική μου μέρα δίαιτας σήμερα ξεκίνησε:

πρωινό

1 κομμάτι μικρό σπανακόπιτα μαμάς - 1 πράσινο τσάι σκέτο

40 λεπτά τζόκινγκ, ήτοι 420 θερμίδες!

μεσημεριανό (θα έχει)

στήθος κοτόπουλο γιαγιάς κοκκινιστό με 1 φλυτζάνι μαύρα μακαρόνια

1 φρέντο εσπρέσσο σκέτος

απογευματινό

1 μήλο και 5-6 φράουλες σκέτες

βραδινό

1 μεγάλη σαλάτα με μαρούλι, σπανάκι, ρόδι, ελάχιστο λάδι και λίγο μπαλσάμικο + 1 βραστό αυγό

Αυτά τα σχέδιά μου, με έχει βοηθήσει τρελά να τα προσχεδιάζω αυτά που θα φάω για να τα ετοιμάζω πριν πέσει πείνα και να μην ξεφεύγω.

Καλή δύναμη σε όλες μας μέχρι το επόμενο πινακάκι!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...