Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια κ καλη διαιτοεβδομαδα να έχουμε!

Χαθηκα κ εγω λογω τρεξιματος στην δουλεια, η διατροφη ομως καλα κρατει ! Το ιδιο κ η γυμναστικη.

Εγω συνηθως ζυγιζομαι καθε Παρασκευη η Σαββατο, δεν το μπορω το καθημερινο,χανω που χανω λιγο αν ζυγιζομαι κ καθε μερα δεν θα βλεπω καν διαφορα.Ζυγισμα Παρασκευης 66,6 γρουσουζικο θα ελεγα οποτε πρεπει επειγωντος να φυγει !

Το ΣΚ καλα τα πηγα σχετικα η μονη παρασπονδια που εκανα ηταν 1/2 κομ μικρο γλυκο σε τραπεζι.

εγω κοριτσια τις χημικες δεν τις προτιμαω καθολου.Jelifish γνωμη μου ειναι πως αφου εχει πολυ λιγα κιλακια να χασεις καλυτερα να τα χασεις σωστα ,χωρις παρεξηγηση παντα.

Μπραβο βρε κοριτσακια σε ολες ! Καλη δυναμη να συνεχισουμε την προσπαθεια μας.

Εγω χτες εφαγα

Πρωι : χυμο φυσικο πορτοκαλι + 2 λεπτα πολυσπορα κριτσινια με μιλνερ

Δεκατιανο: μηλο+2 καρυδια

Μεσημεριανο: 2 αυγα βραστα ,σαλατα αγγουροντοματα με λιγο λάδι κ 2 φρυγανιές ολικής

Απογευματινο:μήλο

Βραδυ: 1 ποτηρι γάλα 1,5% με 2 φρυγανιές ολικής κ 1 αχλάδι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!

matri να πας στο γιατρό! Κρίμα να ταλαιπωρείσαι!

mkcm μπράβο! Τέλειο αίσθημα!

katerina71 κρατάω μια πισινή! Φοβάμαι μην ήταν λάθος μέτρηση! Θα δείξει!

Pinelopilar εγώ είμαι στην 4η μέρα σήμερα! Ζορίζομαι λίγο αλλά το παλεύω! Είναι καλή γυμναστική!

Αρσινόη μπράβο! Άντε τώρα στον επόμενο στόχο!

Εμένα η μέρα ξεκίνησε με γάλα με δημητριακά! Το μεσημέρι έχουμε ψαροκροκέτες με πατάτες στο φούρνο και λίγη φέτα! Το ψωμί λέω να το αποφύγω σήμερα! Εσείς τι τρώτε?

[SIGPIC][/SIGPIC]

Καλημέρα Αριστέα!Εμένα αυτή η τρελόγκα μου αρέσει πολύ!Λες και μιλάει σε σένα κατά πρόσωπο!Και πολύ ιδρώτας λέμε!Α!Νομίζω οι ψαροκροκέτες είναι κάπως παχυντικές γιατί έχουν πολύ λίπος στο περίβλημά τους, οπότε φάε λίγες με σαλατούλα!Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα στα κορίτσια!!

τι κάνετε? από ηθικό??

εγώ έτσι κι έτσι, έχω λυσάξει, αλλά κρατιέμαι γιατί είναι η τρίτη και τελευταία ημέρα σήμερα.

Αύριο ο απολογισμός.

Τώρα μόλις που ζυγίστηκα με ρούχα και μόλις έφαγα πάντως, με έδειξε 61,5. Υπολογίζω αύριο περίπου 60,7 να δείξει.. Καλά είναι αλλά πολύ πείνα...

Κατάλαβα ότι δε μου πάνε οι χημικές τελικά, και αυτή τη θεωρώ πολύ ήπια..

Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί μόλις έστειλα την πτυχιακή μου !! περιμένω τώρα διορθώσεις για σουλούπωμα, και την άλλη εβδομάδα η πρακτική...

Οντως κατερινα μου αυτό έχω συνειδητοποιήσει κι εγώ.. Όποτε νιώθω πείνα, την επόμενη μέρα έχει κατέβει η ζυγαριά!!

Αχ κορίτσια, τώρα που άρχισε να φαίνεται η απώλεια, άρχισε να φαίνεται και η χαλάρωση... Η κοιλίτσα μου έχει ζάρες γαμώτο.. Είχα μια τεράστια κοιλιά στην εγκυμοσύνη (αφού με ρωτούσαν αν έχω δίδυμα, και ο μικρός 4,4 κιλά) από την οποία δεν έχω απαλλαγεί εντελώς... Αφού με ρωτάνε καμιά φορά αν είμαι έγκυος!!!!

Matri μου ειλικρινά συγχαρητήρια που καταφερες και έκανες μεταπτυχιακό χωρίς βοήθεια. Εγώ το χειμώνα που δεν είχα, δεν το προχώρησα καθόλου! Με το που ήρθα στο πατρικό μου και άρχισε να με βοηθάει η μάνα μου, πήρα μπρος..

Γενικά πρέπει να έχουμε και λίγο χρόνο για εμάς.... Μετά έχουμε και καλύτερη διάθεση απέναντι στα παιδιά μας!

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις συναγωνίστριες!Αύριο κορίτσια ζυγιζόμαστε!Πιείτε νερά, πάτε τουαλέτα, φάτε λίγο γιατί η Κατερίνα με το ζύγι είναι προ των πυλών!Και τα μυαλά στα μπιτσόμπαρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλες τις συναγωνίστριες!Αύριο κορίτσια ζυγιζόμαστε!Πιείτε νερά, πάτε τουαλέτα, φάτε λίγο γιατί η Κατερίνα με το ζύγι είναι προ των πυλών!Και τα μυαλά στα μπιτσόμπαρα!

χαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!

Κόρες καλημέρα,

έως αύριο το πρωί τα κιλά σας για το τρίτο πινακάκι μας!!!!!!!!!!

(από τώρα σας λέω για μένα 0 απώλεια, το είχα ανάγκη λίγο ένα διαλλειματακι, το ελεγχω νομιζω)

jelly χαλάρωση και για μένα στην κοιλιά!!!! τι θα κάνουμε με αυτό το θέμα? σαν άδεια σακούλα θα είναι σε λίγο.

sweet-treat.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

35η ημέρα δίαιτας - 5.000 κιλά απώλεια - 80 ημέρες για το καλοκαιράκι μας!!!!(και τα μπιτσόμπαρα)

αυτή την εβδομάδα το έριξα λίγο έξω, κάτι γλυκάκια, κάτι σουβλάκια.

Το έκανα λίγο συνειδητά.

Ήμουν ευχαριστημένη για το -5 σε ένα μήνα, οπότε είπα να κάνω ένα διάλλειμα.

Ελπίζω να μην μου βγει σε κακό, αν και νομίζω πως από χθες που ξανάρχισα είμαι πιο δυνατή. Βέβαια ο στόχος για τα 80 κιλά το πάσχα πάει περίπατο, οπότε θα είμια ευχαριστημένη με λίγο πιο κάτω από τα 85.

τα χθεσινά μου

πρωι = γάλα με δυο φρυγανιές

10.30= τοστάκι

14.00 γιαουρτάκι με μια φρυγανιά

18.00= ενα κομματι ρολο κοτοπουλο κια σαλατα και δυο φρυγανιες

21.00=ενα γιαουρτακι

νερο = 2 λιτρα

άσκηση= μια ωρα περπατημα με γρηγορο ρυθμο, ηταν τελεια!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάρες. Λοιπόν, κι εγώ αυτή την εβδομάδα είμαι λίγο πίσω από τις απαιτήσεις της εποχής... Σήμερα, θέλει ο σύζυγος το βράδυ να παραγγείλουμε και μάλλον θα του την κάνω τη χάρη, έναν τον έχω..., άρα θα παραμείνω στα 63 κι αύριο... -0 δηλαδή κιλά αυτή την εβδομάδα.

Παραμένω, όμως στο στόχο για 60 κιλά μέχρι το Πάσχα κι από αύριο φορτσάρουμε γερά....

καλημερα κοριτσια κ καλη διαιτοεβδομαδα να έχουμε!

Χαθηκα κ εγω λογω τρεξιματος στην δουλεια, η διατροφη ομως καλα κρατει ! Το ιδιο κ η γυμναστικη.

Εγω συνηθως ζυγιζομαι καθε Παρασκευη η Σαββατο, δεν το μπορω το καθημερινο,χανω που χανω λιγο αν ζυγιζομαι κ καθε μερα δεν θα βλεπω καν διαφορα.Ζυγισμα Παρασκευης 66,6 γρουσουζικο θα ελεγα οποτε πρεπει επειγωντος να φυγει !

Το ΣΚ καλα τα πηγα σχετικα η μονη παρασπονδια που εκανα ηταν 1/2 κομ μικρο γλυκο σε τραπεζι.

εγω κοριτσια τις χημικες δεν τις προτιμαω καθολου.Jelifish γνωμη μου ειναι πως αφου εχει πολυ λιγα κιλακια να χασεις καλυτερα να τα χασεις σωστα ,χωρις παρεξηγηση παντα.

Μπραβο βρε κοριτσακια σε ολες ! Καλη δυναμη να συνεχισουμε την προσπαθεια μας.

Εγω χτες εφαγα

Πρωι : χυμο φυσικο πορτοκαλι + 2 λεπτα πολυσπορα κριτσινια με μιλνερ

Δεκατιανο: μηλο+2 καρυδια

Μεσημεριανο: 2 αυγα βραστα ,σαλατα αγγουροντοματα με λιγο λάδι κ 2 φρυγανιές ολικής

Απογευματινο:μήλο

Βραδυ: 1 ποτηρι γάλα 1,5% με 2 φρυγανιές ολικής κ 1 αχλάδι

Μπράβο!!! έχασες μισο κιλό!!!!! Η διατροφή σου μου φαίνεται πολύ καλή!!!

και μισό γλυκάκι το ΣΚ δεν πιάνεται για παρασπονδία!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια χτύπησα τώρα 3 ακτινίδια γιατί έχω να ενεργηθώ 3 μέρες και λέω μήπως κλέψω λίγο στο αυριανό ζύγι...

Σόρρυ Κατερίνα-αρχηγέ, ότι μπορούμε, το γλιτώνουμε σε κιλά,πώς θα ανέβει η ψυχολογία λέμε!

Μα γιατί λέμε 80 μέρες?Τον Ιούλιο υποτίθεται έρχεται το καλοκαίρι για τα καλά?:cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ κορίτσια χτύπησα τώρα 3 ακτινίδια γιατί έχω να ενεργηθώ 3 μέρες και λέω μήπως κλέψω λίγο στο αυριανό ζύγι...

Σόρρυ Κατερίνα-αρχηγέ, ότι μπορούμε, το γλιτώνουμε σε κιλά,πώς θα ανέβει η ψυχολογία λέμε!

Μα γιατί λέμε 80 μέρες?Τον Ιούλιο υποτίθεται έρχεται το καλοκαίρι για τα καλά?:cool::cool:

- Τρεις μέρες? είναι πάρα πολύ. Νερό πίνεις?

- 80 μέρες από τώρα για 1η Ιουλίου. (ας κλέψουμε και 30 μέρες χιχιχι), τότε συνήθως πάμε διακοπές, μπάνια,μπιτσόμπαρα....

1527894gvxcsdbcpz.gif

Γεια σας γεια σας! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα που ζυγίστηκα 94,5 αλλά θα περιμένω και αύριο το πρωί μήπως αλλάξει :P

Η χαλάρωση στην κοιλιά μεγάλο θέμα! Ελπίζω με τους κοιλιακούς να κάνω δουλειά!

Εγώ με το νερό δεν το έχω ιδιαίτερα και το παλεύω πολύ!

Σήμερα για πρωινό γάλα με δημητριακά, γύρω στις 12 μια μπανάνα και για μεσημέρι φασολάδα! :)

Γυμναστική δεν έχω προλάβει! Μόνο 30 λεπτά περπάτημα έκανα αλλά μέσα στη μέρα θα κάνω και τη γυμναστική μου!

[SIGPIC][/SIGPIC]

καλησπέρα κορίτσια !!

απο οτι διαβαζω η προσπαθεια συνεχιζεται με επιτυχια !!! Μπραβο σε ολες !!!

Κ τα διαλειματα χρειαζονται για να περνουμε δυναμη να συνεχισουμε !!!

Κατερινα , παρατηρησα οτι δεν τρως καθολου φρουτα, το κανεις επειδη δεν σου αρεσουν η ειναι οδηγια της διαιτας που ακολουθείς; Πεφτει πεινα παντως ε;

Aristea.D προσπαθησε να πινεις οσο περισσοτερο νερο μπορεις, αν δεν σου αρεσει σκετο βαλε μεσα 1-2 σταγονες λεμονι. Το βραδυ να φας κατι σε πρωτεινη αφου το μεσημερι εφαγες φασολάδα, πχ αυγα βραστα με σαλάτα κ λιγο ψωμι.

Pinelopilar κ εσενα θα σε βοηθησει το νερο πολυ στο θεμα τουαλέτας.Επισης κ τα ξερα δαμασκηνα, η βρωμη κ γενικα οι φυτικες ινες βοηθανε.Βαλε στο μενου να φας μπαμιες,φακες ,κριτσινια πολυσπορα ,λαχανιακα,φρουτα κ πολυυυ νερο !!!

jelifish αντε να περασει κ η σημερινη μερα να τελειωσεις!!!

mkcm αν φας προσεχτικα ολη την υπολοιπη ημερα σημερα,δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν παραγγειλεις το βραδυ απ εξω !

εγω χτες εφαγα τα εξης:

Πρωι: 1 ποτηρι χυμο πορτοκάλι,3 κριτσινια λεπτα πολύσπορα κ μιλνερ

δεκατιανο: μηλο+8 αμύγδαλα

μεσημεριανο: τονοσαλάτα κ 2 φρυγανιές

απογευμα:μηλο

Βραδυ: γαλα με 2 φρυγανιές κ 1 αχλάδι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...