Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Προ εγκυμοσύνης νούμερο σε diesel (στενή γραμμή): 25 και είχε χώρο. Τώρα: 28.

Ψιλοτάκουνα: και σιφλίδα που ήμουν μέχρι 20' άντεχα όρθια, μετά είχα μπαλαρίνες μαζί (έτσι για το εφέ τα φορούσα), αν ήμουν καθιστή όλη νύχτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια, αφήστε τα να πάνε. Το τρέξιμο που έκανα σήμερα δεν περιγράφετε!!!!!!!!! Και που είσαι ακόμα.... Αχ, βαχ. Δεν έχω προλάβει ούτε μπουκιά να βάλω στο στόμα μου. (Τα μικρά διαλλείμματα τα αξιοποιώ για να σας γράφω. Βασικά δεν είναι διαλλείμματα, αλλά ανάμεσα στο γράψιμο αλλάζω παράθυρο και σας γράφω, ενώ γράφω παράλληλα κι άλλα έγγραφα. Είμαι Ναπολέων, ολέ. Αν δείτε τίποτε ακαταλαβίστικα, θα είναι τα τις δουλειάς. Αν ο διευθυντής και το ΔΣ δουν τίποτα περί κιλών, δίαιτας, γυμναστικής, ρούχων, μπιστόμπαρων και ατασταλιών, να δω πως θα τα μπαλώσω...).

Κορίτσια, αφήστε τα να πάνε. Το τρέξιμο που έκανα σήμερα δεν περιγράφετε!!!!!!!!! Και που είσαι ακόμα.... Αχ, βαχ. Δεν έχω προλάβει ούτε μπουκιά να βάλω στο στόμα μου. (Τα μικρά διαλλείμματα τα αξιοποιώ για να σας γράφω. Βασικά δεν είναι διαλλείμματα, αλλά ανάμεσα στο γράψιμο αλλάζω παράθυρο και σας γράφω, ενώ γράφω παράλληλα κι άλλα έγγραφα. Είμαι Ναπολέων, ολέ. Αν δείτε τίποτε ακαταλαβίστικα, θα είναι τα τις δουλειάς. Αν ο διευθυντής και το ΔΣ δουν τίποτα περί κιλών, δίαιτας, γυμναστικής, ρούχων, μπιστόμπαρων και ατασταλιών, να δω πως θα τα μπαλώσω...).

αχαχαχα, σε τι δουλειά είσαι?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Σήμερα κάψαμε 365 θερμίδες στο διάδρομο και άρχισε δυναμικά η μέρα μου! Μετά:

πρωινό

2 φέτες λεπτές μαύρο ψωμί με αβοκάντο

1 εσπρέσσο φρέντο σκέτος

δεκατιανό

1 ζωμός από χόρτα βραστά με λεμόνι

μεσημέρι (θα φάω)

μπριζόλα με χόρτα βραστά και μια φέτα λεπτό μαύρο ψωμί

απόγευμα

1 ρόφημα λουίζα και 1 μπανάνα

βράδυ

χόρτα βραστά σκέτα χωρίς ψωμί

Αυτά από μένα!

Καλημέρα είπα; Καλημέρα!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Εγω σημερα κόρες βγηκα εκτος προγράμματος...

Πρωι στις 6:00καφε,στις 10:00 2 φρουτα, στις 13:00 ενα τοστ,στις 5:30 κριθαράκι με μισο μπούτι κοτοπουλο και γθα βραδυνο...1 κομματι πιτσα που εφτιαξα για τα μικρα και μια σοκολάτα ....ξερω κακώς αλλα δεν ξερω τι με επιασε,ηδη νιωθω φούσκωμα και σημερα δεν περπάτησα καθολου..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε? Εμείς εδώ καλά, στο πήξιμο του διαβάσματος...

Άντε να τελειώνω να μου φύγει ένα τεράστιο βάρος!!!

Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και έδειξε 61,8. Ελπίζω να παραμείνει εκεί.

Πρώτη μέρα χημικής σήμερα και προσπαθώ να φάω φυστικοβούτυρο και γκρειπφρουτ.....

Mpougos, μην έχεις τύψεις, αφού τα απόλαυσες, δεν πειράζει, εξ άλλου τόσο καιρό όλο τέτοια τρώγαμε... Μία φορά δεν είναι τραγική!!

Επανερχόμαστε και πιο δυναμικά!

Κι εγώ για πίτσα θα πάω μεθαύριο!! Αλλά τις υπόλοιπες μέρες είμαι στην πείνα, οπότε δεν πειράζει πολύ.

Πηνελόπη, όντως σούπερ θα ήταν, αλλά κι εδώ αυτό που γίνεται είναι πολύ σημαντικό!!!!! <3

Η μάνα μου με κοροιδεύει με τις αμερικανιές που βρίσκω και ακολουθώ...

η ηλικία μου ειναι 32 σε δύο μέρες!!

Από ύψος νομίζω γύρω στο 1,68 - 1,69 κάπου εκεί!

2t7wp3.png

Καλημέρα και από μένα! Τι κάνετε? Εγώ έχω μια εντύπωση ότι τα έχει παίξει η ζυγαριά μου! Ζυγίστηκα σήμερα και με δείχνει 94,5!

jellyfishch τι είναι αυτή η χημική δίαιτα?

[SIGPIC][/SIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...