Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα! Αχ, είχε τέλεια ρούχα στα μαγαζιά όντως!!! Είναι ένα κίνητρο κι αυτό. Εμένα μου την έδινε που έπρεπε να πάρω παντελόνια 29, ενώ το νούμερό μου προ εγκυμοσύνης ήταν 26. Αλλά πού θα πάει! Θα τους φτάσουμε τους στόχους μας, κι αν όχι, δε χάλασε κι ο κόσμος, παιδιά κάναμε! Το τρέξιμο είναι λίγο δύσκολο να το πάρεις απόφαση με την κούραση των παιδιών, αλλά μετά το τρέξιμο πραγματικά νιώθεις ανανεωμένη, φεύγει όλη η κούραση! Απ' την άλλη είναι τέλειο και το περπάτημα, ειδικά έξω!

ναι όντως, μετά το τρέξιμο/ασκηση η ανανεωση είναι απιστευτη!!!

κόρες είναι σοβαρό κίνητρο τα ρούχα, μου το είπε κι ο γιατρός, να βάλεις στόχο ένα ρούχο π.χ. φόρεμα ώστε του χρόνου να σου κάνει.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Mkcm εννοείς αυτές τις τέλειες ζιπ κιλότ?Ναι....Φέτος πραγματικά μου αρέσει πολύ η μόδα αν εξαιρεθούν αυτές οι πουκαμίσες με την ουρά από πίσω που μοιάζεις με πιγκουίνος!(No offence στους λατρεμένους πιγκουίνους!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα, καλημερα

νομιζω μια βολτα στα μαγαζια ειναι το καλυτερο κινητρο να συνεχίζουμε.

Όσο για τις ατασταλιες όλες κανουμε. Το μυστικο ειναι να σταματαμε στη μια.

εγω παλι 2 μερες λεω οκ τα πηγα πολυ καλα αλλα η ζυγαρια δεν εχει κατεβει.

ΟΧΙ απογοητευση συνεχιζουμε.....

Επίσης....τα παπούτσια!Το ψηλό τακούνι, πέδιλο τώρα το καλοκαίρι, ταιριάζει στις αδύνατες!Και γιατί κάνει ωραία κορμοστασιά, αλλιώς μοιάζεις με φωκίτσα (no offence στις λατρεμένες φώκιες) με τακουνάκια που πασχίζεις να σταθεροποιηθείς πάνω τους και γιατί αν είσαι αδύνατη δε σε κουράζουν τόσο γιατί σηκώνει το πέλμα λιγότερο βάρος!

Άρα βουρ και στα ψηλοτάκουνααα!

Κατερίνα αρχηγέ πού είσαι?Έλα να μας δώσεις κουράγιο και να μας πεις την πρόοδό σου!

σε βλέπω πολύ αποφασισμένη , πολύ μου αρέσει!!!!!!

κόρες έχω κολλήσει λίγο, (είμαι ακόμη στα -5)

είχα σταματήσει το περπάτημα, γιατί ένιωθα κούραση, και βαρεμάρα.

τελικά είδα πως,

χωρίς περπάτημα/άσκηση, με μόνο διατροφή, δεν γίνεται τίποτα πιστεύω.

(με εξαίρεση το πρώτο καιρό και την mkcm φυσικά!)

το ξανάρχισα από εχθές,

άντε να δούμε.

θα ήθελα πολύ έως το Πάσχα να πάω, από 87 που είμαι τώρα στα 80-82, αλλά είναι όνειρο απατηλό, είναι πολλά τα κιλά Άρη...

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

καλημερα, καλημερα

νομιζω μια βολτα στα μαγαζια ειναι το καλυτερο κινητρο να συνεχίζουμε.

Όσο για τις ατασταλιες όλες κανουμε. Το μυστικο ειναι να σταματαμε στη μια.

εγω παλι 2 μερες λεω οκ τα πηγα πολυ καλα αλλα η ζυγαρια δεν εχει κατεβει.

ΟΧΙ απογοητευση συνεχιζουμε.....

μπράβοοοοο!!!!!!

έτσι ακριβώς θέλει, όπως το λες, να σταματάμε στη μία.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κατερίνα ναι,έχεις δίκιο κι εγώ θα εντάξω περπάτημα προσεχώς αλλά με σύστημα, όχι ό,τι λάχει γιατί αλλιώς η δίαιτα βοηθάει μέχρι 1 σημείο!Για να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη με το ζύγι!Πώς λέει ο Λαζόπουλος "Θα γίνει εδώ της Τρίτης!"?,Ε εμείς θα λέμε

"Θα γίνει της Τετάρτης!"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατερίνα ναι,έχεις δίκιο κι εγώ θα εντάξω περπάτημα προσεχώς αλλά με σύστημα, όχι ό,τι λάχει γιατί αλλιώς η δίαιτα βοηθάει μέχρι 1 σημείο!Για να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη με το ζύγι!Πώς λέει ο Λαζόπουλος "Θα γίνει εδώ της Τρίτης!"?,Ε εμείς θα λέμε

"Θα γίνει της Τετάρτης!"

xaxxaxa, καλοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

vbac είναι όταν κάνει φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική.

Είναι λιγουλάκι επικίνδυνο.. αλλά το θέλω τόσο πολύ που μου έχει γίνει ψύχωση.

Τέσπα. Μεγάλη ιστορία αυτή.

Κορίτσια λατρεύω να φοράω ψηλοτάκουνα, αλλά έχω ξεχάσει να περπατάω πάνω τους!

Θελει λίγο Practice στην αρχη νομίζω.

'

Ελπίζω να έχω κάψει τίποτα μέχρι την Τετάρτη!

Εν τω μεταξύ με τόσο άγχος για το μεταπτυχιακό, σε άλλη περίπτωση θα είχα κατεβάσει όλη την πρώτη πτέρυγα του lidl (Αυτή με τις σοκολάτες) αλλά τώρα... βράχος (σχεδόν)

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Όντως έχει πολύ ωραία ρούχα! Εγώ θέλω να χάσω τα περισσότερα κιλά μέχρι το Σεπτέμβριο γιατί θα βαπτίσουμε τη μικρή και θέλω να βρω ένα τέλειο φόρεμα να φορέσω!!! :)

Άμα και όταν με το καλό έρθει δεύτερο και εγώ θέλω vbac! Μακάρι!

jellyfishch εγώ φορούσα και φοράω και πιστεύω ότι βοηθάει! Και δουλειές του σπιτιού να κάνεις και να τη φοράς όλο και κάτι θα κάνει!

Τα τακούνια και εγώ λόγω κιλών δεν μπορώ να τα φορέσω διότι είμαι για γέλια έτσι όπως πάω! Μόλις χάσω κάποια κιλά θα ξεκινήσω εξάσκηση!

[SIGPIC][/SIGPIC]

Μπράβο βρε Jellyfishch Για την εγκράτεια!Το διάβασμα αυξάνει δραματικά την όρεξη!Άσε!Εγώ βλέπω κάτι ψηλά που φορούσα παλιά και πραγματικά δεν πιστεύω ότι τα φορούσα εγώ!Και όχι μόνο τα φορούσα αλλά και περπατούσα σαν άνθρωπος και χόρευα κιόλας!Γκρρρρρ...Όσο για τους κορσέδες μου φαίνονται απάτη όπως όλα αυτά τα αδυνατιστικά μπιχλιμπίδια...Νομίζω πως αν δε δουλέψεις ουσιαστικά και τίμια με το σώμα σου δε γίνεται τίποτα!Άσε που έχω ακούσει πως έχουν αντίθετη δράση, δηλαδή επειδή σφίγγονται οι μύες, ατροφούν και χαλαρώνει περισσότερο η κοιλιά!Τι ηλικία έχεις?Εγώ 35 το Μάιο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπράβο βρε Jellyfishch Για την εγκράτεια!Το διάβασμα αυξάνει δραματικά την όρεξη!Άσε!Εγώ βλέπω κάτι ψηλά που φορούσα παλιά και πραγματικά δεν πιστεύω ότι τα φορούσα εγώ!Και όχι μόνο τα φορούσα αλλά και περπατούσα σαν άνθρωπος και χόρευα κιόλας!Γκρρρρρ...Όσο για τους κορσέδες μου φαίνονται απάτη όπως όλα αυτά τα αδυνατιστικά μπιχλιμπίδια...Νομίζω πως αν δε δουλέψεις ουσιαστικά και τίμια με το σώμα σου δε γίνεται τίποτα!Άσε που έχω ακούσει πως έχουν αντίθετη δράση, δηλαδή επειδή σφίγγονται οι μύες, ατροφούν και χαλαρώνει περισσότερο η κοιλιά!Τι ηλικία έχεις?Εγώ 35 το Μάιο!

όντως το διάβασμα αυξάνει την όρεξη! Δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο για τους κορσέδες αλλά δεν το αμφισβητώ! Σίγουρα πάντως μόνο με τα αδυνατιστικά προϊόντα που υπάρχουν δεν γίνεται τίποτα! Μόνο με σωστή διατροφή και ανάλογη άσκηση!

[SIGPIC][/SIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...