Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γοργονουλες μου, σας εχω φωτο. Επιτελους τα καταφερα κι εγω να ανεβασω καποιες. Τωρα που εμαθα το κολπο ...........

Για δειτε λοιπον πως ημουν πριν ενα μηνα περιπου, τι βλεπω απο τα σπιτια και την εργασια μου, τη γατουλα μου, τα ποθητα χαρτινα ευρωπουλακια, τον αγαπημενο αγιο μου, το λατρεμενο Αι Μητσο (θα σας πω αλλη φορα γι' αυτο το μερος) και το αγριογουρουνο που "καθαρισα" με το αυτοκινητο.

Φιλακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

και οπως γινετε τις τελευτεες μερες παντω πρωτη μπενω επομενως γλυκια μου παρεα σας καλημεριζω πρωτη !!! χχαχαχαχαχαχα!!

τωρα οσο αφορα τσιπουριτσα μου τις φωτ δεν δεχεται ο υπολογιστης μου να τις ανεβασω μου λεει οτι εχουν προβλημα γιαιτι δεν ξερω !!! αν εχει email στηλε πμ να σου τις στηλω!!

γιωργια μου σε εσενα τι να πω εμεις πρεπει να επικεινωνουμε πνευματικα και ψυχικα να ξεκινησεις και εσυ μια μερα πριν απο εμενα την ολοι φαση και να εχουμε και την ιδια γατουλα τι να πω ? ο κοσμος ειναι πολυ μικρος παντως απο τις δικε σου φωτ εχεις μεγαλη αλλαγη και μπορω να πω οτι τωρα διχνεις και ποιο μικρη σε σχεση με την φωτ που φβ . ζουζουνα μου και σε εσενα ενα μεγαλο μπραβο γιατι να μην ξενχαμε και εναν βασικο παραγωντα την ηλικια μας εγω ειμαι 28 και εσυ 41 αχ να χανω και εστι τα κιλα μου στα 41 αλλος μεταβολισμος για τον δικο σου παντως μπορω να πω οτι δουλευει με ντουρασελ χιχιχιχιχι!!!!!!!

βικυ μου σε ευχαρηστω για τα καλα λογια σου και εχουμε τον ιδιο στοχο μονο που εγω λεω να μην πας σε διαιτολογο μπορεις και μονη σου ειμαι σιγουρη φιλακια να περνας καλα!!!

σε εσενα αρχηγε γλυκο μου κοριτσακι θα σου φαεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :tongue:

ελι μου γλυκια εισαι πολυ καλη σουπερ!!!!!!!!!

ζωη 76 γιατι μας ξεγελας εχεις βαλει μελαχρινη εικονα στο ποστ σου και εισαι ξανθουλα εεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! ποντως εισαι πολυ κουλα εχω να πω καλη προσπαθεια για την απολεια που θελεις να εχεις σε βαρος!!!

μαεστρια μου αχ!! μωρο μου εσυ τι τραβας καλο μου!! κανε υπομωνη και οτι μπορεις απο διατροφη . καλη συνεχεια φιλακια ματσ μουτσ!!

αλεξια μου μαναρακι μου (θεα με ολοι την εννοια της λεξης) ετσι δυναμικη σε θελω !!!!!!!

και σε ολα τα γοργονοκοριτσα (τι με επιασε σημερα) θα ξεχηθουμε στις παραλιες και θα λενε ολοι να το κλαμπ απο τις γοργονες τι κορμαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 15 ΗΜΕΡΕς ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΩΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

Nα΄μαι κι εγώ!!!!!!!!!!!!! δε δουλεύω σήμερα! οπότε, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!:D:D:D:D

Γιωργία μου, είσαι όπως σε φανταζόμουν!:-D και τα μέρη σου (δεν έχω έρθει) κάπως έτσι τα φανταζόμουν!:-D μάλλον είσαι πολύ περιγραφική και μας δίνεις να καταλάβουμε όλα όσα θέλεις!:-D

Τα συγχαρητήριά μου, λοιπόν! όπως προείπε η Μαεστρία, κι ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ και η θέα σούπερ!:-D

Για ν΄ανεβάσουμε φωτο στο προφίλ, θέλει φωτο με μικρή ανάλυση. Όσες είναι τραβηγμένες απ΄το κινητό μου π.χ., μπαίνουν. Όσες είναι από τη φωτογραφική μηχανή γιοκ!:? Πρέπει να με μάθει ο αντρούλης μου ν΄αλλάζω ανάλυση για να βάζω ό,τι θέλω.....εκτός αν με πιάσει η προκοπή και κάτσω και τα σκαλίσω μόνη μου......

Kαι η ατάκα του τριημέρου (κλεμμένη από τον προθυπουργό μας): "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!":mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γοργονουλες μου, σας εχω φωτο. Επιτελους τα καταφερα κι εγω να ανεβασω καποιες. Τωρα που εμαθα το κολπο ...........

Για δειτε λοιπον πως ημουν πριν ενα μηνα περιπου, τι βλεπω απο τα σπιτια και την εργασια μου, τη γατουλα μου, τα ποθητα χαρτινα ευρωπουλακια, τον αγαπημενο αγιο μου, το λατρεμενο Αι Μητσο (θα σας πω αλλη φορα γι' αυτο το μερος) και το αγριογουρουνο που "καθαρισα" με το αυτοκινητο.

Φιλακια

Όμορφες photo!!!!!!!!Μιά χαρά είσαι !!!!!!- οι καλές προσπάθειες φαίνονται!!!!!!!!!πολύ όμορφα μέρη- εμείς που ζούμε στη βρωμοαθήνα!ΖΗΛΕΥΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:D:D:D:D

Επίσης να μας πεις για τον Αι Μήτσο όποτε μπορείς-πολύ όμορφα αυτά που έγραφε!!;)

και οπως γινετε τις τελευτεες μερες παντω πρωτη μπενω επομενως γλυκια μου παρεα σας καλημεριζω πρωτη !!! χχαχαχαχαχαχα!!

ζωη 76 γιατι μας ξεγελας εχεις βαλει μελαχρινη εικονα στο ποστ σου και εισαι ξανθουλα εεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! ποντως εισαι πολυ κουλα εχω να πω καλη προσπαθεια για την απολεια που θελεις να εχεις σε βαρος!!!

ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 15 ΗΜΕΡΕς ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΩΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

ευχαριστώωωω, εδώ δεν μπορούσα να βάλω άλλη Photo- δεν μου τις ανέβαζε με τίποτα- είναι αυτό που λέει η elli για την άνάλυση μάλλον-όσο ζούμε μαθαίνουμε!:tongue::tongue:

και εγώ θέλω ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ-ΑΝ γίνετε από σήμεραααααα:mrgreen::mrgreen:

Μαρία, ζουζουνοδασκάλα, σου αφιερώνω με την καρδιά μου ένα τραγούδι που το τραγουδάω και στο Ντινάκι μου......πιθανόν δεν είναι καθόλου του γούστου σου, αλλά μου ήρθε στο μυαλό όταν σε είδα με το πέπλο.....

http://www.youtube.com/watch?v=eKFUVXiyr1I

όμορφο τραγούδι!!!!όμορφο και το videaki!!

Γεωργία είσαι ΣΟΥΠΕΡ!!!

Και σούπερ η θέα επίσης. ;)

Τί θα γίνει μ' αυτή τη ΔΕΗ;;;μας έλλειψεςςςςςςςς

γοργονοκοριτσακια γεια σας!!!!

ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!.ηρθα για λιγο πατρα απο την εξοχη ...και κατευθειαν να μαθω νεα σας.....που ομως δε προλαβαινω να διαβασωωω!!!κλαψ!!!

σημερα εχω διαιτολογο και ελπιζω να εχω -10 κιλα απο το συνολικο βαρος μου....

μπαπακι οι προετοιμασιες πως πανε;;;;

υπολοιπα κοριτσακια να μου ειστε καλα...να χανετε κιλα....και οποτε μπορω θα μπαινω ....φιλακια πολλα!!!!.....

Γεια σου Βίκυ!!!!!!!!και εσύ μας έλλειψες!!!!...και τα emoticons σου βεβαίως βεβαίως!!!! 00020230.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Κουκλες, δηλωνω παρουσα, ψυχολογια μετρια, και στα γρηγορα γιατι δεν σας διαβασα ακομη θα σας πω το εξης:

Γνωριζα εναν παππου που αποδημησε στα 103 του. Δεν πονεσε ποτε το στομαχι του, δεν πηγε ποτε σε οδοντιατρο - ειχε ακομη δικα του δοντια- και γενικοτερα δεν πηρε ποτε παυσιπονο.

Μυστικα:

Το φαγητο και το νερο παντα σε θερμοκρασια δωματιου (ουτε παγωμενο, ουτε καυτο).

Πλουσιο πρωινο, μετριο μεσημεριανο, λιτο βραδυνο. Στα ενδιαμεσα φρουτα.

Στο πρωινο μια σκελιδα σκορδο( μη το γελατε, κανει πολυ καλο ασχετο ανα δεν μπορουμε να το εφαρμοσουμε λογω μυρωδιας) ή ενα κεφαλακι κρυμυδι φρεσκο με μια κουταλια ελαιολαδο και μετα απο λιγο μια κουταλιτσα μελι.

Ποτε δεν τρωμε περισσοτερο απο οσο πειναμε.

Παντα τρωμε αργα και ιεροτελεστικα.

Και να υπαρχει ποικιλια τροφων στο μενου.

Σπανια κοκκινο κρεας, συχνα ψαρια και πουλερικα.

Αυτα θυμαμαι για την ωρα.

καλημεραααααααααααααα γοργόνες!!!

ήξερα μια γιαγιά απο το χωριό του πατέρα μου 113 ετων!!!

καθε μερα ξυπνημα στις 05:00 !!!

Πρωϊνο: καφες , λιγο κατσικισιο γαλα , ενα τσιγαρακι και ενα ποτηρακι τσιπουρο !!!!!!!!!!!!......μεχρι και την ''τελευταια'' μερας της ;)

Κι εγω το ιδιο εχω κανει. Αφηστε που τους εχω ζαλισει ολους με τον ενθουσιασμο μου για τις επιτυχιες μας και τους παροτρυνω να ακολουθησουν τα βηματα μας. Μου ζητουν να τους εκτυπωσω το αρχειο και να ακολουθησουν τη στρατηγικη του τρωω+γυμναζομαι=αδυνατιζω.

Οτι και να τους δωσω ομως, δεν θα ειναι τοσο αποτελεσματικο γιατι δεν μπορω να τους μεταδωσω "την μαγεια" της παρεας μας.

Κοριτσια αληθεια δεν θα καταφερνα τιποτα χωρις εσας. Ολες μαζι ειμαστε η ψυχη που δινει δυναμη στην καθεμια μας.

Να ειμαστε παντα καλα και να μπορεσουμε μια μερα να συναντηθουμε που αλλου??? Στη ΖΑΡΟΥΧΛΑ!!!!!!! Κι ας εχουν περασει και χρονια. Παλι ωραια θα ειναι.

Ντινα, να σου πω και απο εδω εκατομμυρια ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

Τα αξιζεις πραγματικα. Θυμισε μας ποσα εχασες συνολικα και σε ποσο διαστημα.Ετσι για να παιρνουμε περισσοτερες δυναμεις.

Φιλακια

Στη Ζαρουχλα αδερφές μου στη Ζαρούχλααααααααααααα :mrgreen:

Είμαστε ΔΥΝΑΤΟ παρεάκι και πολυ μ αρέσειιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ μου γιωργια αρχιζω εγω γεννησα την κορη μου 09/10/2008 το βαρος που ειχα οταν βγηκα απο το νοσοκομειο ηταν 89 κιλα χωρις το μωρο με το παιδι πριν μπω 94 κιλα. εγω ξεκινησα την διατροφη φετος 17/01/10 με κιλα 83,5 παρακαλω απο τοτε μεχρι και σημερα εχω χασει 12,5 κιλα και σημερα ειμαι 71 κιλα σε 5,5 μηνες τα εχασα χωρις μια μερα να πω οτι πεινασα και φυσικα με τις μικρες-μεγαλες παρασποδιες μας . εβαλα παλι την γυμναστικη στην ζωη μου ξανα και αυτο βοηθαει παρα μα παρα πολυ και ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΕς ΜΟΥ ΓΟΡΓΟΝΕς ΣΑΣ ΥΠΡΕΥΧΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ!!!

100000000000000000000000000 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....αν δεν το εγραφες ετσι αναλυτικα δεν θα ειχα καταλαβει ΠΟΣΑ εχασες!!!!! μπραβοοοοοοοοοοοο κοριτσαρα!!!! :mrgreen:

μπραβο jenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι υψος εχεις?ψηλη μου φαινεσαι...

εγω ζυγισμ ακυριακη μετα απο 1μισι μηνα, ειχα μεινει στα 73 και με οσα μεοσλαβησαν τρμεω τι θα αντικρισω, χωρις γυμναστικη σχεδον καθολου τοσο καιρο και διατροφη κλαφτα, τελος παντων, θα σας ενημερωσω απο δευτερα, προς το απρον το ψιλοραβω μπας και σωσω τιποτα, ευτυχως βοηθαει και η ζεστη

γεωργια αυτο με τον παππου το κανει και ο father μου μεσες ακρες, στανταρ το σκορδακι το πρωι και μπορει να φαει και φασολαδα το πρωι αν εχει...ενω μεσα στην ημερα λιγα πραγματα καμια παπτοσαλατα βραστη κανενα ψαρακι κανενα αυγο...

μπαπ πως πανε οι ετοιμασιες?

αχιλέα καλημερα.....μην ''τρελαινεσαι''.....δεν πειραζει.....θα στρωσει ο οργανισμος σου απο την πρωτη κιολας ημερα που θα ξεκινησεις παλι γυμναστηκουλα.....εδω εισαι και εδω ειμαι.....ενας μηνας ''αποχής'' δεν ειναι κακο.....ο οργανισμος σου ''ξερει'' ακομα δεν εχει ''ξεμαθει'' :cool:

γειά σου αρχηγέ!

πήγα για περπάτημα αλλά πάλι χωρίς το αθλητικό παπουτσάκι γιατί ήμουν μετά τη δουλειά....

ψάχνω για σπίτι οπότε συνδιάζω το περπάτημα με την ανεύρεση σπιτιού! χθες είχα 2 ραντεβού, το συνδιάσα με το περπάτημα μια χαρά (από μετρό και εξερεύνηση περιοχής)

κάτι είναι κι αυτό!

αχ αυτή η ζαρούχλα!!!! πραγματικα θα ειναι σούπερ αν καταφέρουμε να πάμε! Προειδοποιώ ότι το φαγητό είναι κολασμένο εκει... μέχρι και η αρχηγός μας τρώει κάτι παραπάνω !!!!!!! σωστά μαράκι?

εύγε! και στα δικά μας οι υπόλοιπες!

axileas δυναμικό come back βλέπω !!!! :)

βίκυ μου καλά τα λες στην γεωργία! αν είναι εκεινη πεσμένη εμεις το πιστό κοινό της τί θα κάνουμε;;;;;

φιλιά σας!

γεια σου βρε Τσιπουρίτσα με το ρεπορτάζ σου για Ζαρουχλα!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Ωωωωωω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......μεχρι κ εγω τρωω στη Ζαρουχλα χαχαχαχαχχαχαχα

Δεν πειραζει κοριτσακι μου....οταν με το καλο τελειωσεις και βρεις σπιτι....και μπεις σε ενα ρυθμο θα το βαλεις και το αθ΄λητικο ;)

το περπατημα που κανεις ειναι πολυ καλο....προσπαθησε λιγο απλα να ειναι γρηγορο ;)

με το καλο να βρείς σπίτι !!!

Ντινα μου, 16-1-2010 γραφτηκα στο γυμναστηριο και δεν ειχα εφοδιαστει ουτε φορμες ουτε παπουτσια.Αλλα ειχα παρει την μεγαλη αποφαση. Αρα ουσιαστικα ξεκινησαμε μαζι.

Και φυσικα ετρεξες γρηγοροτερα απο μενα γιατι εγω ειμαι τωρα στα -10,2 ακριβως και δεν ειναι κοντα η αποφοιτηση μου.

Και συμφωνω για οσα λες για την παρεα μας.

Δυστυχως ολες οι μερες δεν ειναι ιδιες.

Η ψυχολογια ειναι πεσμενη λογω απελπισιας για το μελλον της δουλειας μου και καποια μικροπροβληματακια στο σπιτι. Οταν εχεις να κανεις με εφηβους ειναι αλλιως.....

Αλλα απο διατροφουλα παιδια, δεν το συζητω. Πλεον μου εχει γινει συνηθεια ο τροπος διατροφης. Αυτο που πραγματικα με εκπλησει ειναι οτι κανοντας αεροβια και ζυγκρινοντας με , πριν και μετα τα πρωινα, χανω 0,5 κιλο απο γενικο συνολο, αντιστοιχο νουμερο κατεβαινει απο το ποσοστο λιπους και αντιστοιχο νουμερο ανεβαινει στο ποσοστο υγρασιας. Οσες εχετε ζυγαρια λιπομετρησης καταλαβαινετε τι εννοω.

Γι΄αυτο κουκλες, ΚΑΝΕΤΕ ΑΕΡΟΒΙΑ σε συνδυασμο με διατροφη για να εχετε αποτελεσματα.

Φιλακια

Ψιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κοριτσακιιιιιιι.....ανεβα!!!!....οκ το ξερω ολες οι μερες δεν ειναι ιδιες.... ;)

τα πας μια χαρα....εισαι σταθερη και αυτο ειναι πολυ θετικο....και σαν αποτελεσμα θα εχεις να ΜΗΝ τα ξαναπαρεις....ειδικα που η διατροφη σου εχει γινει τρόπος ζωης !!!!!.....είσαι το ''κατωρθομα'' μου.....θυμάστε τι σας έλεγα στα πρωτα μου πόστ στο Parents.gr εεεε?????????????

Ειλικρινα ΠΟΛΥ χαιρομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γοργονοκοριτσακια γεια σας!!!!

ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!.ηρθα για λιγο πατρα απο την εξοχη ...και κατευθειαν να μαθω νεα σας.....που ομως δε προλαβαινω να διαβασωωω!!!κλαψ!!!

σημερα εχω διαιτολογο και ελπιζω να εχω -10 κιλα απο το συνολικο βαρος μου....

μπαπακι οι προετοιμασιες πως πανε;;;;

υπολοιπα κοριτσακια να μου ειστε καλα...να χανετε κιλα....και οποτε μπορω θα μπαινω ....φιλακια πολλα!!!!.....

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααα !!!

ειμαι σιγουρη οτι περνας καλα με την οικογενεια!!!! καλη συνεχεια και μας λειπεις ;)

καλο ζυγισμα....με πολλα μειον!!!!

πως να πανε οι ετοιμασιες.....???....τρεχω και δεν φτανωωωωωωωωωωωω ....αλλα ολα πάνε καλα !!!

EΣΚΑΣΑ ΜΥΤΗ!!!!!:D:D:D ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!:D:D:D

Εχθές το απόγευμα καταφθάσαμε, αλλά πήγα κατευθείαν απ΄τον Πειραιά στο μαγαζί....:)...καλύτερα, δεν άντεχα με τίποτα να κλειστώ μέσα στο σπίτι ν΄αρχίσω μαζέματα...

Κορίτσια, τα΄κανα όλα όσα ήθελα:P...κολύμπησα σε πεντακάθαρα νερά, ΓΕΜΙΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ με υπέροχες εικόνες, κάναμε τρελές πλάκες, χόρεψα μέχρι τελικής πτώσεως.....λίγο σαν όνειρο....και όμορφα σαν όνειρο.....

glam, μόλις έρθεις από τη Θάσο, σε παρακαλώ, γράψε λεπτομέρειες!

Κωνσταντίνα, αν καταφέρεις να περάσεις φωτο στο προφίλ σου, θα σε καμαρώσω κι εγώ. Και να ξέρεις ανυπομονώ!:P Μπράβο κοριτσάκι, για όλα!!!! να είσαι καλά!

Μπαπ, Μαεστρία, Ζωή, Γεωργία, συγγνώμη δε θυμάμαι ποια άλλη κοπέλα παραπονέθηκε για τη δουλειά, και στη Μήλο έκλαιγαν....δυστυχώς, ούτε η μισή δουλειά σε σχέση με πέρισυ......βοήθειά μας......

Και για να πω και κάτι σχετικό με το θέμα μας, δεν το ξεφτίλισα αυτές τις μέρες. Έφαγα και το φχαριστήθηκα κιόλας, αλλά τι;

μπριάμ με θαλασσινάαααααα.........γεμιστά με πλιγούριιιιιιιιιιι...........γιαούρτι με τοπικό γλυκό του κουταλιού........εντάξει, έπαιξε κι ένα βράδυ που ήπια 3 famous πάγο και 2 σφηνάκια, μη βαράτε, θεωρείστε ότι ήμουν εγκρατής και λάβετε υπ΄όψη σας ότι πέρασα υπέροχα!!!!!!!!!!!!:D

Καλό καλοκαίρι σε όλες μας, καλή συνέχεια!!!!

βρεεεεε βρεεεε βρεεεεεεεεεεεεεε.....καλως την φιλεναδα!!!

ΠΟλυ χαιρομαι που πέρασες καλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!.....και ακομα περισσοτερο που κρατησες χαρακτηρα!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ γλυκο μου!!!!..... ευχομαι να εχετε και αλλο ενα τριημερο εργενικο !!!!:mrgreen:

Μαρία, ζουζουνοδασκάλα, σου αφιερώνω με την καρδιά μου ένα τραγούδι που το τραγουδάω και στο Ντινάκι μου......πιθανόν δεν είναι καθόλου του γούστου σου, αλλά μου ήρθε στο μυαλό όταν σε είδα με το πέπλο.....

http://www.youtube.com/watch?v=eKFUVXiyr1I

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!

ειναι Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια

θα κανω σχολια στις φωτο που μολις ειδα.....εδω ενα θα πω....σε σχεση με τις φωτο στο φατσοβιβλιο....οντως εχεις ΜΕΓΑΛΗ διαφορα !!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......1000000000 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....!!!!

τωρα οσο αφορα τσιπουριτσα μου τις φωτ δεν δεχεται ο υπολογιστης μου να τις ανεβασω μου λεει οτι εχουν προβλημα γιαιτι δεν ξερω !!! αν εχει email στηλε πμ να σου τις στηλω!!

γιωργια μου σε εσενα τι να πω εμεις πρεπει να επικεινωνουμε πνευματικα και ψυχικα να ξεκινησεις και εσυ μια μερα πριν απο εμενα την ολοι φαση και να εχουμε και την ιδια γατουλα τι να πω ? ο κοσμος ειναι πολυ μικρος παντως απο τις δικε σου φωτ εχεις μεγαλη αλλαγη και μπορω να πω οτι τωρα διχνεις και ποιο μικρη σε σχεση με την φωτ που φβ . ζουζουνα μου και σε εσενα ενα μεγαλο μπραβο γιατι να μην ξενχαμε και εναν βασικο παραγωντα την ηλικια μας εγω ειμαι 28 και εσυ 41 αχ να χανω και εστι τα κιλα μου στα 41 αλλος μεταβολισμος για τον δικο σου παντως μπορω να πω οτι δουλευει με ντουρασελ χιχιχιχιχι!!!!!!!

βικυ μου σε ευχαρηστω για τα καλα λογια σου και εχουμε τον ιδιο στοχο μονο που εγω λεω να μην πας σε διαιτολογο μπορεις και μονη σου ειμαι σιγουρη φιλακια να περνας καλα!!!

σε εσενα αρχηγε γλυκο μου κοριτσακι θα σου φαεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :tongue:

ελι μου γλυκια εισαι πολυ καλη σουπερ!!!!!!!!!

μαεστρια μου αχ!! μωρο μου εσυ τι τραβας καλο μου!! κανε υπομωνη και οτι μπορεις απο διατροφη . καλη συνεχεια φιλακια ματσ μουτσ!!

αλεξια μου μαναρακι μου (θεα με ολοι την εννοια της λεξης) ετσι δυναμικη σε θελω !!!!!!!

και σε ολα τα γοργονοκοριτσα (τι με επιασε σημερα) θα ξεχηθουμε στις παραλιες και θα λενε ολοι να το κλαμπ απο τις γοργονες τι κορμαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερααααααααααααααααααα κλειδοκρατορα της παρεας χαχαχαχαχχαχα...οντως εσυ ανοιγεις το μαγαζακι μας καθε μερα!!!!

Λοιπόν, τα κατάφερα μοναχούλα μου και άλλαξα την ανάλυση.....ΟΚ, δεν είναι και τίποτα φοβερό.......

ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Μπαπ, μας τρέλανες με τη γιαγιά!!!!!!! πρωί-πρωί τσιγάρο και τσίπουρο..........πού΄σαι Γιωργίαααααααααα;;;;;;;;;;;;;;

χαχαχαχχαχαχαχα....κ εγω πλακα ειχα παθει!!!....αλλα ήταν το δικο της μυστικο μακροζωϊας κ καλης ζωης ;)

που ειναι οι φωτο σου οεο??????????????????????....

καλημερα Ζωητσα !!!

χαχαχαχχαχαχαχα....κ εγω πλακα ειχα παθει!!!....αλλα ήταν το δικο της μυστικο μακροζωϊας κ καλης ζωης ;)

που ειναι οι φωτο σου οεο??????????????????????....

καλημερα Ζωητσα !!!

Στο προφίλ....τις βλέπω κανονικά.......:confused:......με προβλημάτισες τώρα...

Μπαπ, μας τρέλανες με τη γιαγιά!!!!!!! πρωί-πρωί τσιγάρο και τσίπουρο..........πού΄σαι Γιωργίαααααααααα;;;;;;;;;;;;;;

ΕΛΛΙ !! στο χωριο του αντρα μου αυτο ειναι συστημα αληθεια φωτινο τρικαλων παρακαλω και μανια(γιαγια) λιτσα της πεθερας μου η γιαγια 105 χρορων την γνωρησε και ο αντρας μου παρακαλω!!

λετε να μετακωμησω να παω φρικαλα που λεει και ο γιος μου!!! !!χαχαχα!!1

αρχηγε το κλειδι θα σας το παραδωσω στις 30/07/2010 μετα παω

ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Στο προφίλ....τις βλέπω κανονικά.......:confused:......με προβλημάτισες τώρα...

δες στα μηνυματα...σου εχω κανει αιτηση φιλιας...πρεπει να κανεις accept=να με δεχτεις σαν φιλη σου για να τις δω μαλλον ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...