Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εδώ ζέστη και συννεφιά! Ωραίος καιρός για γήπεδο, εγώ ξεκίνησα χθες τζόκινγκ και συνδυασμό με ανηφόρα περπάτημα στο διάδρομο σήμερα. Είδα αμέσως διαφορά και πολύ το ευχαριστήθηκα, γιατί αυτός ο θηλασμός πολύ καθισιό, το κορμί μου ήθελε εκτόνωση!

Κορίτσια, με τις ατασθαλίες σας! Τις γράφετε και τις διαβάσω και αντί για δίαιτα θα ορμήσω σε καμιά σοκοφρέτα, χαχαχα, θα πάει σούμπιτη η ομάδα! Πάω να πιω καμιά τσουκνίδα να ξεγελαστώ, καλή δύναμη σε όλες!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Και εδώ πολύ ζέστη! Εγώ σήμερα από γυμναστική τζίφος καθώς η μικρή είχε γκρίνια αλλά δεν πειράζει! Βέβαια την έβαλα στο μάρσιπο και ρίξαμε ένα περπάτημα περίπου καμιά ώρα!

Ελπίζω να μην έβαλα φιτιλιές με τα γλυκά! Απλά το γράφω εδώ,στυλ εξομολόγηση να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μου, μπας και με λυπηθεί ο Θεός και δεν κάνει μεγάλη ζημιά η κιτ-κατ :P

Εγώ δεν χαίρομαι να κοιτιέμαι στους καθρέφτες! Από μπράτσα άλλο τίποτα και μου φαίνεται ότι δεν θα φύγουν ποτέ!!! :/

[SIGPIC][/SIGPIC]

Λοιπον εγω ξεκινησα περπατημα και αισθανομαι καλυτερα,δεν μπαινω στον πειρασμό να ζυγιάζω.σημερα βαζω φορμα και εκανα λιγο γυμναστικη μονη μου με τα παιδια στη κουζινα,επειδη δεν το εχω ξανακανει με βλεπει ενα απο τς διδυμα στο πατωμα οπως ημουν και φωναζε:μπαμπα τρέξε,η μαμά πέθανε!!😇

Λοιπον εγω ξεκινησα περπατημα και αισθανομαι καλυτερα,δεν μπαινω στον πειρασμό να ζυγιάζω.σημερα βαζω φορμα και εκανα λιγο γυμναστικη μονη μου με τα παιδια στη κουζινα,επειδη δεν το εχω ξανακανει με βλεπει ενα απο τς διδυμα στο πατωμα οπως ημουν και φωναζε:μπαμπα τρέξε,η μαμά πέθανε!!😇

χαχαχαχαχαχαχχα....εντάξει...απίστευτο!!!! :D Πάντως μια που έχεις δίδυμα θα σου έλεγα να ψάξεις κανένα βίντεο γυμναστικής με χορό αν σου αρέσει , να το χαίρονται και τα παιδιά ακόμα περισσότερο! ;)

[SIGPIC][/SIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!Πήγα χτες στα μαγαζιά και έχει τόοοσο ωραία ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά ρούχα!Πρέπει να συνεχίσω το πρόγραμμά μου επειγόντως!Φούστες μέχρι το γόνατο, λουλουδάτα φορέματα, η δίαιτα πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσίααααααα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα Πηνελόπη!!

ναι έχει ωραία ρουχαλάκια αυτή τη σεζόν :)

Αντε να αδυνατίσουμε να μπορούμε να φοράμε ότι θέλουμε!!!

Εχθές το αόγευμα δεν έφαγα τίποτα, ήπια 1 λίτρο κόκα κολα zero...

το βράδυ βέβαια μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την τόση καφείνη.

Σηκώνομαι σήμερα και λέω αντε να δω τι κάναμε... ΚΑι βγαίνει το κλασσικό εικονογραφημένο των τελευταίων ημερων.,..... 62,2!!!!

mpougos,το περπάτημα σφίγγει γενικά! δηλαδή εγώ ας πούμε μπορεί να μη χάνω τα τρελά κιλάκια, αλλά νομίζω ότι χάνω πόντους!! καλοί είναι κι αυτοί!!

Είναι και ευχάριστο, χαζεύεις, σκέφτεσαι...

Θα ήθελα να αρχίσω και τρέξιμο, αλλά φοβάμαι μην κουραστώ και δεν έχω κουράγιο για διάβασμα μετά.Θα το επιχειρήσω μόλις με το καλό τελειώσω. Ειμαι ψοφίμι με το τρέξιμο δεν αντέχω καθόλου... Τρία όνειρα έχω ως προς το σώμα μου:

1--- να κάνω vbac

2----να τρέξω κάποτε σε μαραθώνιο

3-----να φτάσω τα 50 κιλά..

Toukitsa θα φύγουν θα φύγουν!!!!

Αρσινόη καλή αρχή!! σούπερ το πρόγραμμα!!

Πολλά φιλιά σε όλες <3

2t7wp3.png

Bonjour, κορίτσια. Κι εγώ έχω κοζάρει κάτι ωραία ρουχαλάκια. Δεν πολυγουστάρω φουστο - φορέματα, αλλά έχει κάτι ωραία υφασμάτινα παντελονάκια με κοντούλι μπατζάκι που τα ΘΕΕΕΕΛΩΩΩΩ φέτος σαν τρελλή.

Καλημέρα! Αχ, είχε τέλεια ρούχα στα μαγαζιά όντως!!! Είναι ένα κίνητρο κι αυτό. Εμένα μου την έδινε που έπρεπε να πάρω παντελόνια 29, ενώ το νούμερό μου προ εγκυμοσύνης ήταν 26. Αλλά πού θα πάει! Θα τους φτάσουμε τους στόχους μας, κι αν όχι, δε χάλασε κι ο κόσμος, παιδιά κάναμε! Το τρέξιμο είναι λίγο δύσκολο να το πάρεις απόφαση με την κούραση των παιδιών, αλλά μετά το τρέξιμο πραγματικά νιώθεις ανανεωμένη, φεύγει όλη η κούραση! Απ' την άλλη είναι τέλειο και το περπάτημα, ειδικά έξω!

TKn0p3.png

WSmcbbw.png

Και εδώ πολύ ζέστη! Εγώ σήμερα από γυμναστική τζίφος καθώς η μικρή είχε γκρίνια αλλά δεν πειράζει! Βέβαια την έβαλα στο μάρσιπο και ρίξαμε ένα περπάτημα περίπου καμιά ώρα!

Ελπίζω να μην έβαλα φιτιλιές με τα γλυκά! Απλά το γράφω εδώ,στυλ εξομολόγηση να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μου, μπας και με λυπηθεί ο Θεός και δεν κάνει μεγάλη ζημιά η κιτ-κατ :P

Εγώ δεν χαίρομαι να κοιτιέμαι στους καθρέφτες! Από μπράτσα άλλο τίποτα και μου φαίνεται ότι δεν θα φύγουν ποτέ!!! :/

θα φύγουν!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

- μπράβο για το περπάτημα!!!

- χαχα η μαμα πέθανε!!! καλοοοοοοοοοο!!!!!! πόσο είναι τα διδυμάκια? αυτό με το χορό που σου προτείνει η Τoukitsa είναι πολύ καλο.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Πήγα χτες στα μαγαζιά και έχει τόοοσο ωραία ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά ρούχα!Πρέπει να συνεχίσω το πρόγραμμά μου επειγόντως!Φούστες μέχρι το γόνατο, λουλουδάτα φορέματα, η δίαιτα πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσίααααααα!

έτσι!!!!!!!!!!!!!1

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα Πηνελόπη!!

ναι έχει ωραία ρουχαλάκια αυτή τη σεζόν :)

Αντε να αδυνατίσουμε να μπορούμε να φοράμε ότι θέλουμε!!!

Εχθές το αόγευμα δεν έφαγα τίποτα, ήπια 1 λίτρο κόκα κολα zero...

το βράδυ βέβαια μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την τόση καφείνη.

Σηκώνομαι σήμερα και λέω αντε να δω τι κάναμε... ΚΑι βγαίνει το κλασσικό εικονογραφημένο των τελευταίων ημερων.,..... 62,2!!!!

mpougos,το περπάτημα σφίγγει γενικά! δηλαδή εγώ ας πούμε μπορεί να μη χάνω τα τρελά κιλάκια, αλλά νομίζω ότι χάνω πόντους!! καλοί είναι κι αυτοί!!

Είναι και ευχάριστο, χαζεύεις, σκέφτεσαι...

Θα ήθελα να αρχίσω και τρέξιμο, αλλά φοβάμαι μην κουραστώ και δεν έχω κουράγιο για διάβασμα μετά.Θα το επιχειρήσω μόλις με το καλό τελειώσω. Ειμαι ψοφίμι με το τρέξιμο δεν αντέχω καθόλου... Τρία όνειρα έχω ως προς το σώμα μου:

1--- να κάνω vbac

2----να τρέξω κάποτε σε μαραθώνιο

3-----να φτάσω τα 50 κιλά..

Toukitsa θα φύγουν θα φύγουν!!!!

Αρσινόη καλή αρχή!! σούπερ το πρόγραμμα!!

Πολλά φιλιά σε όλες <3

τι είναι το vbac?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Bonjour, κορίτσια. Κι εγώ έχω κοζάρει κάτι ωραία ρουχαλάκια. Δεν πολυγουστάρω φουστο - φορέματα, αλλά έχει κάτι ωραία υφασμάτινα παντελονάκια με κοντούλι μπατζάκι που τα ΘΕΕΕΕΛΩΩΩΩ φέτος σαν τρελλή.

κυρία μου, βρήκα κι άλλη φωτό σου:

391809xd44j96oa2.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Επίσης....τα παπούτσια!Το ψηλό τακούνι, πέδιλο τώρα το καλοκαίρι, ταιριάζει στις αδύνατες!Και γιατί κάνει ωραία κορμοστασιά, αλλιώς μοιάζεις με φωκίτσα (no offence στις λατρεμένες φώκιες) με τακουνάκια που πασχίζεις να σταθεροποιηθείς πάνω τους και γιατί αν είσαι αδύνατη δε σε κουράζουν τόσο γιατί σηκώνει το πέλμα λιγότερο βάρος!

Άρα βουρ και στα ψηλοτάκουνααα!

Κατερίνα αρχηγέ πού είσαι?Έλα να μας δώσεις κουράγιο και να μας πεις την πρόοδό σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...