Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μπράβο σε όλες για την απώλεια των κιλών μας! Πετάει η ομάδα!

Προσωπικός μου στόχος μέχρι τέλη Απριλίου τα 66

Μέχρι 1/1/17 τα 57

Βάζω χαλαρούς στόχους γιατί θέλω να τα κρατήσω και όπως τα πήρα σε 9 μήνες έτσι αργά να τα χάσω για να μείνουν.

Σήμερα μου έκανα και δωράκι νέα ρούχα και αισθάνομαι πολύ όμορφα! Πότε είναι το επόμενο πινακάκι μας;

αχ τι ωραία αίσθηση!!!! να παίρνεις νέα ρούχα λόγω αδυνατίσματος!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γράψτε μου και καμια καλη βιταμίνη να παρω γιατι την αδυναμία την νιωθω.οχι αναβραζον γιατι ειχα παρει παλαιότερα και δεν τα μπορουσα καθολου..

εγώ παίρνω τώρα τις centrum women, είναι καλές πιστεύω. είνια πολυβιταμίνη, έχει πολλά κια βιταμίνες κια μεταλλα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ρε Κατερίνα, τι χάκερ που είσαι; Μπήκες στο προσωπικό μου pc και βρήκες φωτογραφία μου την ώρα που κάνω τις δουλειές του σπιτιού και την ανάρτησες; Ξέρεις τα περί προσωπικών δεδομένων; :tongue:
:tongue::tongue::tongue: χαχαχα, ε, ρε, θα τρίξουν τα πατώματα στα μπητσόμπαρα

χαχαχχαχα

435029oekoamq3dk.gif

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα! :) Λίγο πολύ όλες έχουμε κάνει ατασθαλίες!!! Εγώ έχω αδυναμία στα γλυκά και δεν μπορώ να αντισταθώ πολύ! Απλά προσπαθώ να είναι λίγο το κακό! :P

έτσι θέλει, αφού δεν μπορούμε να αντισταθούμε, ας είναι λίγη η ποσότητα...

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα γοργόνες!Εγώ πάλι επειδή δε μπορώ να ακολουθήσω δίαιτα κανονικά κατάφερα και κάνω το εξής:

Πρωινό (στις 6.00) :Γάλα με δημητριακά

Δεκατιανό 1 :Κουλούρι ή κράκερ ή γιαούρτι

Δεκατιανό 2:Φρούτο

Μεσημεριανό (στις 16.00) Ό,τι έχουμε με λίγο ψωμάκι ή παξιμάδι και σαλάτα

Βραδινό ....Τίποτα ή κάνα αγγούρι!

Δεν ξέρω αν το κάνω καλά, αλλά στο μεσημεριανό πάντα ήθελα να φάω κάτι παραπάνω από τα κλασικά, έστω μια πηρουνιά και επίσης το βράδυ, αν ξεκινούσα να φάω κάτι λίγο......εεε το λίγο δεν ήταν ποτέ αρκετό και με έπαιρνε η κατηφόρα...

Πίνω και κάνα κακάο σκέτο ή τρώω καμιά - δυο καραμέλες halls....

Αυτά.Λίγο τα κουλούρια Θεσσαλονίκης θέλω να περιορίσω που είναι καθαρό ψωμί και λίγο περισσότερη άσκηση και νομίζω θα τα πάω καλύτερα...

Κορίτσια, θα σκίσουμε!

Πολύ καλά μου φαίνεται!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα Toukitsa!Ναι, τα γλυκά είναι το χειρότερο!Το κακό είναι πως όταν αρχίσω,τρώω πολλά!Τα έχω κόψει προς το παρόν, κάθε 3-4 μέρες, τρώω καμιά κουταλιά μέλι!Το θέμα είναι ότι 1 κρουασάν είναι 1 ολόκληρο γεύμα!Ειδικά αυτά τα Big Choco τα γιγάντια!Άσε!

Άστα να πάνε! Δύσκολο το έργο μας! :P

[SIGPIC][/SIGPIC]

αχ τι ωραία αίσθηση!!!! να παίρνεις νέα ρούχα λόγω αδυνατίσματος!!!!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!Άντε και στα δικά μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα Toukitsa!Ναι, τα γλυκά είναι το χειρότερο!Το κακό είναι πως όταν αρχίσω,τρώω πολλά!Τα έχω κόψει προς το παρόν, κάθε 3-4 μέρες, τρώω καμιά κουταλιά μέλι!Το θέμα είναι ότι 1 κρουασάν είναι 1 ολόκληρο γεύμα!Ειδικά αυτά τα Big Choco τα γιγάντια!Άσε!

Εγώ πάντως το πρωί τρώω 2 φρυγανιές με μέλι! Παίρνω λίγη γλύκα και ησυχάζω! :P

[SIGPIC][/SIGPIC]

Λοιπόν, βρήκα στο internet ένα σάιτ που λέγεται 30 day body weight challenge, όπου δωρεάν σου παρέχετai εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής καθημερινό διάρκειας 15 λεπτών και γράφτηκα (δε ζητάνε ούτε διευθύνσεις, ούτε προσωπικά στοιχεία, τίποτα), καθώς στο γυμναστήριο δε με βλέπω να πηγαίνω (τζάμπα το 50ευρώ). Έχει και επιπρόσθετα - επί πληρωμή - αν θες και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, που δεν πήρα. Θα ξεκινήσω, απ' ότι μου λένε μεθαύριο.

Σας παραθέτω το λινκ, αν κάποια θέλει να το κάνει:

http://makefatcrychallenge.com/

Διαφημίσεις

Κορίτσια, παρατηρώ αδράνεια στο παρεάκι!Δυστυχώς έκανα το λάθος και πήρα 1 κουτί μπισκότα Digestive και είπα θα φάω μόνο 1 , μετά άλλο 1 και τώρα πρέπει να έχω φάει 7-8...........Το μεσημέρι θα παίξει σαλάτα και άλλη φορά θα προσέχω και θα φέρνω στη δουλειά τις ποσότητες μετρημένες από το σπίτι.......Κλαψ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν, βρήκα στο internet ένα σάιτ που λέγεται 30 day body weight challenge, όπου δωρεάν σου παρέχετai εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής καθημερινό διάρκειας 15 λεπτών και γράφτηκα (δε ζητάνε ούτε διευθύνσεις, ούτε προσωπικά στοιχεία, τίποτα), καθώς στο γυμναστήριο δε με βλέπω να πηγαίνω (τζάμπα το 50ευρώ). Έχει και επιπρόσθετα - επί πληρωμή - αν θες και εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, που δεν πήρα. Θα ξεκινήσω, απ' ότι μου λένε μεθαύριο.

Σας παραθέτω το λινκ, αν κάποια θέλει να το κάνει:

http://makefatcrychallenge.com/

Θα μπω κι εγώ και βλέπουμε! Και εγώ μέσω ίντερνετ κάνω γυμναστική! Έχω βρεί βίντεο στο youtube και κάνω!

[SIGPIC][/SIGPIC]

Κορίτσια, παρατηρώ αδράνεια στο παρεάκι!Δυστυχώς έκανα το λάθος και πήρα 1 κουτί μπισκότα Digestive και είπα θα φάω μόνο 1 , μετά άλλο 1 και τώρα πρέπει να έχω φάει 7-8...........Το μεσημέρι θα παίξει σαλάτα και άλλη φορά θα προσέχω και θα φέρνω στη δουλειά τις ποσότητες μετρημένες από το σπίτι.......Κλαψ!

Και εγώ κλαψ! Βγήκα να πάω στο φαρμακείο και να πάρω λίγο ψωμί και γύρισα σπίτι παρέα με κιτ-κατ! Οι ατασθαλίες που λέγαμε! :P

[SIGPIC][/SIGPIC]

καλημερααααα!!!! <3

Mkcm σωστή, δεν το σκέφτηκα....., θα στείλω μηνυματάκι στο γιατρό - σύμβουλο για επιβεβαίωση...δεν περιάζει για το κοτοσουβλάκιον, θα επανέλθεις δρυμίτερρη.. τι γλυκός ο σύζυγος που σε σκέφτηκε πάντως... :-)

Κορίτσια αφήστε με τα γλυκά , μην το συζητάτε!!! έχω ξεσκιστεί στο γιαούρτι με μέλι και κακάο.... με κρατάει πάντως.. Αχχχχ τα ξέρω αυτά τα κρουασάν, τέλεια είναι.... Να φανταστείτε ότι ο άντρας μου δεν μπορούσε να το φάει ολόκληρο, και εγώ το είχα άνετα!!!!!

Σήμερα 62,2------> θα κολλήσουμε για κανα μήνα πάλι το βλέπω.... αντε να δούμε αν κάνω τη χημική τελικά θα έχει αποτέλεσμα??

Σήμερα κλασσικά, τσαγάκι γιαουρτομπανανομελοκακάο,

μετά στις 12 εναμισι κουλουράκι...

ήθελα κολασμένα έναν ντεκαφ φρέντο αλλά δεν πρόλαβα να πάρω... και αντ αυτού πήρα κοκα zero.. σαπίλα....τεσπα.

Περιτό να σας πω ότι ευτυχώς που είμαστε εδώ μαζεμένες και δίνουμε κουράγιο και δύναμη η μία στην άλλη!!!

θα τα είχα παρατήσει προ πολλού χωρίς εσάς!!!

Τα καλά νέα της ημέρας είναι ότι μπήκα σε ένα παντελόνι που είχα να μπω πολύ πολύ καιρό!!!

Πρέπει να αρχίσω να πίσω περισσότερο νεράκι γμτ.....

Κορίτσια ούτε κι εγώ μπορώ αναβράζουσες όταν κάνω δίαιτα γιατί συνήθως είναι το στομάχι κάπως και μετά μου το χαλάει τελείως το αναβράζον..

2t7wp3.png

ασχετο τι καιρό σας κάνει??

εδώ στα βόρεια έχει πάρα πολύ ζέστη σήμερα!

ήμουν με αμάνικο και όλο κοιτιόμουν στους καθρέφτες, εντάξει κάτι κάναμε τόσο καιρό..

μόνο η μπάκα επιμένει

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...